Krzysiek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Anitko, mojemu dr mozna w 100% zaufac. Trzymaj sie go i nie korzystaj z porad innych znachorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 ja bym postawiła na dr od maka. wyleczył trochę ludzi a nie sądzą żeby działał z przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 wiecie, tylko ze to szok! jeden caly czas biadoli ze nie ma zrosty, a potem bęc... drugi mówi, że od dawna jest. to taka terapia wstrząsowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 lisiu wrote: wiecie, tylko ze to szok! jeden caly czas biadoli ze nie ma zrosty, a potem bęc... drugi mówi, że od dawna jest. to taka terapia wstrząsowa dokładnie terapia wstrząsowa:)ja nadal jestem w szoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 lisiu wrote: wiecie, tylko ze to szok! jeden caly czas biadoli ze nie ma zrosty, a potem bęc... drugi mówi, że od dawna jest. to taka terapia wstrząsowa masz rację.ale lepszy taki wstrząs niż - "sorry ale zrostu to ja pani nie wróżę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 ale żaden lekarz jak dotąd nie zrobił tak dokładnego wywiadu i tak dokładnie mnie nie przebadał:)no i nie spacerował za rączke ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 anita wrote: lisiu wrote: wiecie, tylko ze to szok! jeden caly czas biadoli ze nie ma zrosty, a potem bęc... drugi mówi, że od dawna jest. to taka terapia wstrząsowa dokładnie terapia wstrząsowa:)ja nadal jestem w szoku... a powiedz Anita - jak mu z oczu patrzyło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 anita wrote: praca napisana i sprawdzona, chcialam wczoraj Wam napisac cos ale nie mialam internetu akurat;/, wiec zadzwonilam tylko do maka i mu przekazałam wieści,a on przekazał dalej:)tez sie ciesze..ale w szoku jestem, dziwnie troche...jeden mówi ze tylko przeszczep a ten ze zadnego przeszczepu.... Gratukuje GRatuluje .To fajnie ze tak jest ja dopiero bede wiedzial 16 czerwca bo dopiero mam kontrole i lekarza i tez mam nadzieje ze jest w szystko w porzadku bo innej opcji nie mam ....patrze na nozke rzadko sina jest ale jesli bym mogl pochodził bym na niej ale trzymam sie zasad i tak przeginam bo ja sobie stawiam hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 anita wrote: ale żaden lekarz jak dotąd nie zrobił tak dokładnego wywiadu i tak dokładnie mnie nie przebadał:)no i nie spacerował za rączke ze mną widać że ma chłopak maniery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 agula wrote: anita wrote: lisiu wrote: wiecie, tylko ze to szok! jeden caly czas biadoli ze nie ma zrosty, a potem bęc... drugi mówi, że od dawna jest. to taka terapia wstrząsowa dokładnie terapia wstrząsowa:)ja nadal jestem w szoku... a powiedz Anita - jak mu z oczu patrzyło??? konkretnie:)jakby sie znał na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 anita wrote: agula wrote: anita wrote: dokładnie terapia wstrząsowa:)ja nadal jestem w szoku... a powiedz Anita - jak mu z oczu patrzyło??? konkretnie:)jakby sie znał na rzeczy. w takim razie warto mu swe kości ofiarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 ide spać trzymajcie sie:) zapisujecie strony z prędkością swiatła, wstane rano i pewnie bedzie ze 130:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 anita wrote: agula wrote: anita wrote: dokładnie terapia wstrząsowa:)ja nadal jestem w szoku... a powiedz Anita - jak mu z oczu patrzyło??? konkretnie:)jakby sie znał na rzeczy. No raczej, że się zna - nie mam przeszczepionej nogi pawiana ani ręki zamontowanej tył na przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 pol27 wrote: anita wrote: praca napisana i sprawdzona, chcialam wczoraj Wam napisac cos ale nie mialam internetu akurat;/, wiec zadzwonilam tylko do maka i mu przekazałam wieści,a on przekazał dalej:)tez sie ciesze..ale w szoku jestem, dziwnie troche...jeden mówi ze tylko przeszczep a ten ze zadnego przeszczepu.... Gratukuje GRatuluje .To fajnie ze tak jest ja dopiero bede wiedzial 16 czerwca bo dopiero mam kontrole i lekarza i tez mam nadzieje ze jest w szystko w porzadku bo innej opcji nie mam ....patrze na nozke rzadko sina jest ale jesli bym mogl pochodził bym na niej ale trzymam sie zasad i tak przeginam bo ja sobie stawiam hehehe Pol widać że już się doczekać nie możesz...jakbyś mógł to już siedziałbyś gdzieś na rtg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 maczek wrote: anita wrote: agula wrote: a powiedz Anita - jak mu z oczu patrzyło??? konkretnie:)jakby sie znał na rzeczy. No raczej, że się zna - nie mam przeszczepionej nogi pawiana ani ręki zamontowanej tył na przód nie wyrzekajmy się aż tak tej małpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Maczek, czemu wyśmiałeś moje pole magnetyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 agula wrote: pol27 wrote: anita wrote: praca napisana i sprawdzona, chcialam wczoraj Wam napisac cos ale nie mialam internetu akurat;/, wiec zadzwonilam tylko do maka i mu przekazałam wieści,a on przekazał dalej:)tez sie ciesze..ale w szoku jestem, dziwnie troche...jeden mówi ze tylko przeszczep a ten ze zadnego przeszczepu.... Gratukuje GRatuluje .To fajnie ze tak jest ja dopiero bede wiedzial 16 czerwca bo dopiero mam kontrole i lekarza i tez mam nadzieje ze jest w szystko w porzadku bo innej opcji nie mam ....patrze na nozke rzadko sina jest ale jesli bym mogl pochodził bym na niej ale trzymam sie zasad i tak przeginam bo ja sobie stawiam hehehe Pol widać że już się doczekać nie możesz...jakbyś mógł to już siedziałbyś gdzieś na rtg no jakbym mogł juz bym w pracy hehehe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 anita wrote: ide spać trzymajcie sie:) zapisujecie strony z prędkością swiatła, wstane rano i pewnie bedzie ze 130:) Kolorowych i wpadnij jutro jak będziesz mogła.tęskniłam za Twoim poczuciem humoru na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 lisiu wrote: Maczek, czemu wyśmiałeś moje pole magnetyczne? Bo to nic nie daje. Mi pole magnetyczne nic nie dało, moj lekarz mowil, ze to tez nic nie daje i kolega ktory jest rehabilitantem tez to potwierdzil. Po prostu nie istnieje żaden zabieg, który przyspiesza zrost... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 lisiu wrote: Maczek, czemu wyśmiałeś moje pole magnetyczne? ups i reprymenda dla Maka....ja coś wspominałam o Twoim przyciąganiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 maczek wrote: lisiu wrote: Maczek, czemu wyśmiałeś moje pole magnetyczne? Bo to nic nie daje. Mi pole magnetyczne nic nie dało, moj lekarz mowil, ze to tez nic nie daje i kolega ktory jest rehabilitantem tez to potwierdzil. Po prostu nie istnieje żaden zabieg, który przyspiesza zrost... raczej Nobla jeszcze nikt nie dostał za zrosta - więc sprawa jest prosta - czekamy dzielnie na zrosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 maczek wrote: lisiu wrote: Maczek, czemu wyśmiałeś moje pole magnetyczne? Bo to nic nie daje. Mi pole magnetyczne nic nie dało, moj lekarz mowil, ze to tez nic nie daje i kolega ktory jest rehabilitantem tez to potwierdzil. Po prostu nie istnieje żaden zabieg, który przyspiesza zrost... tonący brzytwy się chwyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 ja też śmigam spaciować, bo winko zaszumiało w główce do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 lisiu wrote: maczek wrote: lisiu wrote: Maczek, czemu wyśmiałeś moje pole magnetyczne? Bo to nic nie daje. Mi pole magnetyczne nic nie dało, moj lekarz mowil, ze to tez nic nie daje i kolega ktory jest rehabilitantem tez to potwierdzil. Po prostu nie istnieje żaden zabieg, który przyspiesza zrost... tonący brzytwy się chwyta Lisiu nie damy Ci utonąć.... zaraz jakiś słoneczny patrol skołujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 lisiu wrote: maczek wrote: lisiu wrote: Maczek, czemu wyśmiałeś moje pole magnetyczne? Bo to nic nie daje. Mi pole magnetyczne nic nie dało, moj lekarz mowil, ze to tez nic nie daje i kolega ktory jest rehabilitantem tez to potwierdzil. Po prostu nie istnieje żaden zabieg, który przyspiesza zrost... tonący brzytwy się chwyta Lisiu, ruch, ruch i jeszcze raz ruch Może na basen się jakoś razem wybierzemy? Ja, Ty i Anita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 lisiu wrote: ja też śmigam spaciować, bo winko zaszumiało w główce do jutra pa kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 agula wrote: lisiu wrote: maczek wrote: Bo to nic nie daje. Mi pole magnetyczne nic nie dało, moj lekarz mowil, ze to tez nic nie daje i kolega ktory jest rehabilitantem tez to potwierdzil. Po prostu nie istnieje żaden zabieg, który przyspiesza zrost... tonący brzytwy się chwyta Lisiu nie damy Ci utonąć.... zaraz jakiś słoneczny patrol skołujemy Doceniam i dlatego jeszcze tu zaglądam ale teraz już lecę spać. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zapomnialem napisac, ale dzisiaj do galerii połamańców dołączyła nasza nowa koleżanka - Madzia vel. Mackowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 hejka - widać że wszyscy wyemigrowali i słusznie.życzę pięknego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witaj Agula, nie wszyscy wyemigrowali. Niektórzy budują swoje szczęście tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi