agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 hmmm i jak idzie budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Z oporem, bo jak tu można wyczytać fachowcy wyemigrowali, są tylko pojedyncze okazy. Jeden lekarz we Wrocławiu i babcia-znachorka buszująca Ino(we)Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote: Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej Ja też ćwiczyłem chodzonego do późna w nocy na imprezie firmowej. Trochę próbowałem o jednej kuli, ale jak dojechałem do domu, wtedy poczułem wage problemu - myślałem że noga mi odpadnie z bólu i spuchnięta jak u słonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 zawsze to coś może trzeba Wrocław odwiedzić... polecam - ładne miasto i jak widać służba zdrowia na medal (patrz:maczek bez małpich przeszczepów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 hej :> ja własnie z miasta wróciłam obiadek gotuje juz powoli :> łososika w warzywkach mniamm:D jakby co zapraszam na obiadek:D a potem na opalanko:> mam taki pomysl.. nad jeziorko i popływac Bożżż marze o tym.. ale no kurcze jak tu sie w stroju pokazać:d przy biodrze mam jeszcze taka "bule" napuchniete i nie uwierzycie od wypadku czyli 4 miesiace jeszcze sine:-/ grr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabrysiabogatko Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 jak chodziłam o kulach to też spotykałam często ludzi podobnych do mnie !!Jak widzą takich ludzi to zaraz ich lubię i rozumię bo wiem co czują!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: IwonaŁódź wrote: Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej Ja też ćwiczyłem chodzonego do późna w nocy na imprezie firmowej. Trochę próbowałem o jednej kuli, ale jak dojechałem do domu, wtedy poczułem wage problemu - myślałem że noga mi odpadnie z bólu i spuchnięta jak u słonia a co grali? pożegnanie z afryką - że słoń sie wprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:Z oporem, bo jak tu można wyczytać fachowcy wyemigrowali, są tylko pojedyncze okazy. Jeden lekarz we Wrocławiu i babcia-znachorka buszująca Ino(we)Wrocławiu Zapraszam do Inowrocławia :> wiem gdzie ta babcia mieszka:x jakby co hehehe jest z Inowrocławia:) uwierz chodze jak bomba troche palec mnie boli ale w zdrowej nodze bo zbiity naaa maxa i troche napuchl ale zlaman noga no superek:>:> a może jakis masaz nózki by pomógł:>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 gabrysiabogatko wrote: jak chodziłam o kulach to też spotykałam często ludzi podobnych do mnie !!Jak widzą takich ludzi to zaraz ich lubię i rozumię bo wiem co czują!!! wiesz Gabi ja myślę że my dopiero teraz szukamy podobnych sobie...i dostrzegamy bratków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel nieśmiałku - zobacz jak przyciągasz kobiety - zleciały się jak na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: hej :> ja własnie z miasta wróciłam obiadek gotuje juz powoli :> łososika w warzywkach mniamm:D jakby co zapraszam na obiadek:D a potem na opalanko:> mam taki pomysl.. nad jeziorko i popływac Bożżż marze o tym.. ale no kurcze jak tu sie w stroju pokazać:d przy biodrze mam jeszcze taka "bule" napuchniete i nie uwierzycie od wypadku czyli 4 miesiace jeszcze sine:-/ grr Ja też jestem dokładnie 4 miesiące od wypadku i też siniaki na nodzie w miejscu złamania Ale u mnie dziś ma padać, więc strój plazowy sobie odpuszczę smileys/bigwink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel nieśmiałku - zobacz jak przyciągasz kobiety - zleciały się jak na zamówienie a on sobie gdzies uciekł:> no no:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:hej :> ja własnie z miasta wróciłam obiadek gotuje juz powoli :> łososika w warzywkach mniamm:D jakby co zapraszam na obiadek:D a potem na opalanko:> mam taki pomysl.. nad jeziorko i popływac Bożżż marze o tym.. ale no kurcze jak tu sie w stroju pokazać:d przy biodrze mam jeszcze taka "bule" napuchniete i nie uwierzycie od wypadku czyli 4 miesiace jeszcze sine:-/ grrJa też jestem dokładnie 4 miesiące od wypadku i też siniaki na nodzie w miejscu złamania Ale u mnie dziś ma padać, więc strój plazowy sobie odpuszczę smileys/bigwink.gifaha rozumiem :> kurcze mówie Ci mnie wkurza ten obrzęk przy zlamanej nodze kurcze nawet miesien z posladka mi uciekł..((((((ale będzie ok kurka wodna musii:> no jestem with You:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: agula wrote: korel nieśmiałku - zobacz jak przyciągasz kobiety - zleciały się jak na zamówienie a on sobie gdzies uciekł:> no no:D daleko nie ucieknie...Oni zawsze wracają ale kobitki pouciekały no cóż mamy tyle obowiązków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote:zawsze to coś może trzeba Wrocław odwiedzić... polecam - ładne miasto i jak widać służba zdrowia na medal (patrz:maczek bez małpich przeszczepów)Owszem, Wrocław to ładne miasto Próbowałem wczoraj tych sztuczek jak ten uzdrowiciel u którego była Anita, ale niestety przy uderzaniu w piętę czuję silny ból w miejscu złamania Ale może to dlatego że Anita jest 6 miesięcy od wypadku, a ja dopiero (aż !!!) 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ja dzisiaj dopiero:-/ dostałam pisemko z Policji ze sprawa Mojego wypadku art 177 1 kk jest w sądzie w końcu hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: IwonaŁódź wrote: Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej Ja też ćwiczyłem chodzonego do późna w nocy na imprezie firmowej. Trochę próbowałem o jednej kuli, ale jak dojechałem do domu, wtedy poczułem wage problemu - myślałem że noga mi odpadnie z bólu i spuchnięta jak u słonia a co grali? pożegnanie z afryką - że słoń sie wprosił Głównie to słuchać było "krzyki" bażantów, które tam mają piekne okazy - dwór w Tomaszowicach pod Krakowem. Ale coś w tym jest, bo ptrzypominają krzyki małp afrykańskich. Ale było bardzo miło i dużo różnych pyszności z grila. Zorganizowaliśmy sobie prywatne zakłady na zwycięzców EURO2008 Postawiłem na Hiszpanię, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:zawsze to coś może trzeba Wrocław odwiedzić... polecam - ładne miasto i jak widać służba zdrowia na medal (patrz:maczek bez małpich przeszczepów)Owszem, Wrocław to ładne miasto Próbowałem wczoraj tych sztuczek jak ten uzdrowiciel u którego była Anita, ale niestety przy uderzaniu w piętę czuję silny ból w miejscu złamania Ale może to dlatego że Anita jest 6 miesięcy od wypadku, a ja dopiero (aż !!!) 4.może nieodpowiednio uderzasz....poza tym macie inne złamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: ja dzisiaj dopiero:-/ dostałam pisemko z Policji ze sprawa Mojego wypadku art 177 1 kk jest w sądzie w końcu hehehe nie zazdroszczę przechodzić przez tą procedurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: mackowska wrote: ja dzisiaj dopiero:-/ dostałam pisemko z Policji ze sprawa Mojego wypadku art 177 1 kk jest w sądzie w końcu hehehe nie zazdroszczę przechodzić przez tą procedurę ehh mam Nadzieje że przezyje e no w końcu kiedys w przeszłości chcialam pujśc na prawo ale Moja dusza informatyczna nie pozowliła mi także mysle ze będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 gabrysiabogatko wrote: jak chodziłam o kulach to też spotykałam często ludzi podobnych do mnie !!Jak widzą takich ludzi to zaraz ich lubię i rozumię bo wiem co czują!!! Mnie to też trochę zmieniło. Nawet dziwię sie że ludzie obcy na ulicy generalnie są bardzo uczynni I wiedzą jak najlepiej pomóc żeby np. otworzyć windę, żeby coś podać, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Ja też ćwiczyłem chodzonego do późna w nocy na imprezie firmowej. Trochę próbowałem o jednej kuli, ale jak dojechałem do domu, wtedy poczułem wage problemu - myślałem że noga mi odpadnie z bólu i spuchnięta jak u słonia a co grali? pożegnanie z afryką - że słoń sie wprosił Głównie to słuchać było "krzyki" bażantów, które tam mają piekne okazy - dwór w Tomaszowicach pod Krakowem. Ale coś w tym jest, bo ptrzypominają krzyki małp afrykańskich. Ale było bardzo miło i dużo różnych pyszności z grila. Zorganizowaliśmy sobie prywatne zakłady na zwycięzców EURO2008 Postawiłem na Hiszpanię, zobaczymy. ból - oznaka że nerwy Ci grają,,,,po ostatnich przejażdżkach samochodowych moja wyglądała identycznie.bażanty?....ale chyba z grilla tak wrzeszczały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:gabrysiabogatko wrote:jak chodziłam o kulach to też spotykałam często ludzi podobnych do mnie !!Jak widzą takich ludzi to zaraz ich lubię i rozumię bo wiem co czują!!!Mnie to też trochę zmieniło. Nawet dziwię sie że ludzie obcy na ulicy generalnie są bardzo uczynni I wiedzą jak najlepiej pomóc żeby np. otworzyć windę, żeby coś podać, itd.też to zauważyłam...ludzie są mili, patrzą ci prosto w oczy i mówią "nie dawaj się".dwa razy mnie podeptali, ale to oczywiście inni połamańcy w kolejce to doctora korytarze za wąskie dla gipsowych i kulawych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel nieśmiałku - zobacz jak przyciągasz kobiety - zleciały się jak na zamówienie Bo taka urocza (hehe akurat ) nieśmiałość przyciąga. Nie żebym tym manipulował, ale ... dobrze o tym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: agula wrote: mackowska wrote: ja dzisiaj dopiero:-/ dostałam pisemko z Policji ze sprawa Mojego wypadku art 177 1 kk jest w sądzie w końcu hehehe nie zazdroszczę przechodzić przez tą procedurę ehh mam Nadzieje że przezyje e no w końcu kiedys w przeszłości chcialam pujśc na prawo ale Moja dusza informatyczna nie pozowliła mi także mysle ze będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: mackowska wrote: agula wrote: korel nieśmiałku - zobacz jak przyciągasz kobiety - zleciały się jak na zamówienie a on sobie gdzies uciekł:> no no:D daleko nie ucieknie...Oni zawsze wracają ale kobitki pouciekały no cóż mamy tyle obowiązków.... Oj, Ty Agula wiesz co mówisz Masz rację, a może doświaczenia ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Ja też ćwiczyłem chodzonego do późna w nocy na imprezie firmowej. Trochę próbowałem o jednej kuli, ale jak dojechałem do domu, wtedy poczułem wage problemu - myślałem że noga mi odpadnie z bólu i spuchnięta jak u słonia a co grali? pożegnanie z afryką - że słoń sie wprosił Głównie to słuchać było "krzyki" bażantów, które tam mają piekne okazy - dwór w Tomaszowicach pod Krakowem. Ale coś w tym jest, bo ptrzypominają krzyki małp afrykańskich. Ale było bardzo miło i dużo różnych pyszności z grila. Zorganizowaliśmy sobie prywatne zakłady na zwycięzców EURO2008 Postawiłem na Hiszpanię, zobaczymy. czuję powiew hazardu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote:korel wrote:Z oporem, bo jak tu można wyczytać fachowcy wyemigrowali, są tylko pojedyncze okazy. Jeden lekarz we Wrocławiu i babcia-znachorka buszująca Ino(we)Wrocławiu Zapraszam do Inowrocławia :> wiem gdzie ta babcia mieszka:x jakby co hehehe jest z Inowrocławia:) uwierz chodze jak bomba troche palec mnie boli ale w zdrowej nodze bo zbiity naaa maxa i troche napuchl ale zlaman noga no superek:>:> a może jakis masaz nózki by pomógł:>?Oj tak, masaż taaaaak Ale ja nie chce od tej babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Korel wolałby młode delikatne rączki oplatające jego połamaną nóżkę i duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi