agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: mackowska wrote: a on sobie gdzies uciekł:> no no:D daleko nie ucieknie...Oni zawsze wracają ale kobitki pouciekały no cóż mamy tyle obowiązków.... Oj, Ty Agula wiesz co mówisz Masz rację, a może doświaczenia ... ? pytasz o uciekinierów czy obowiązki domowe? a może o uciekinierów od obowiązków domowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: a co grali? pożegnanie z afryką - że słoń sie wprosił Głównie to słuchać było "krzyki" bażantów, które tam mają piekne okazy - dwór w Tomaszowicach pod Krakowem. Ale coś w tym jest, bo ptrzypominają krzyki małp afrykańskich. Ale było bardzo miło i dużo różnych pyszności z grila. Zorganizowaliśmy sobie prywatne zakłady na zwycięzców EURO2008 Postawiłem na Hiszpanię, zobaczymy. ból - oznaka że nerwy Ci grają,,,,po ostatnich przejażdżkach samochodowych moja wyglądała identycznie.bażanty?....ale chyba z grilla tak wrzeszczały Cholera to co ja jadłem z tego grilla. Myslisz że one wrzeszczały jak widziały swoich pobratymców przypiekanych nad ogniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: daleko nie ucieknie...Oni zawsze wracają ale kobitki pouciekały no cóż mamy tyle obowiązków.... Oj, Ty Agula wiesz co mówisz Masz rację, a może doświaczenia ... ? pytasz o uciekinierów czy obowiązki domowe? a może o uciekinierów od obowiązków domowych? zawsze można zwalić na ból głowy i uciec od obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 lisiu wrote: Korel wolałby młode delikatne rączki oplatające jego połamaną nóżkę i duszę Lisiu Ty wiesz jak to ująć najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:korel wrote:Z oporem, bo jak tu można wyczytać fachowcy wyemigrowali, są tylko pojedyncze okazy. Jeden lekarz we Wrocławiu i babcia-znachorka buszująca Ino(we)Wrocławiu Zapraszam do Inowrocławia :> wiem gdzie ta babcia mieszka:x jakby co hehehe jest z Inowrocławia:) uwierz chodze jak bomba troche palec mnie boli ale w zdrowej nodze bo zbiity naaa maxa i troche napuchl ale zlaman noga no superek:>:> a może jakis masaz nózki by pomógł:>?Oj tak, masaż taaaaak Ale ja nie chce od tej babci hmm no to zonk:> ja ostatnio miałam masaz uda w ogolnie nie skomentuje tego.. powstrzymywałam sie ze smiechu.. bo tez musialam miec to złamanie tak wysoko.. przy biodrze.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote:korel wrote:mackowska wrote:hej :> ja własnie z miasta wróciłam obiadek gotuje juz powoli :> łososika w warzywkach mniamm:D jakby co zapraszam na obiadek:D a potem na opalanko:> mam taki pomysl.. nad jeziorko i popływac Bożżż marze o tym.. ale no kurcze jak tu sie w stroju pokazać:d przy biodrze mam jeszcze taka "bule" napuchniete i nie uwierzycie od wypadku czyli 4 miesiace jeszcze sine:-/ grrJa też jestem dokładnie 4 miesiące od wypadku i też siniaki na nodzie w miejscu złamania Ale u mnie dziś ma padać, więc strój plazowy sobie odpuszczę smileys/bigwink.gifaha rozumiem :> kurcze mówie Ci mnie wkurza ten obrzęk przy zlamanej nodze kurcze nawet miesien z posladka mi uciekł..((((((ale będzie ok kurka wodna musii:> no jestem with You:)A nie widziałaś w którą stronę ten pośladek uciekł. Może go dogonię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: lisiu wrote: Korel wolałby młode delikatne rączki oplatające jego połamaną nóżkę i duszę Lisiu Ty wiesz jak to ująć najlepiej W końcu już trochę na tym świecie żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Głównie to słuchać było "krzyki" bażantów, które tam mają piekne okazy - dwór w Tomaszowicach pod Krakowem. Ale coś w tym jest, bo ptrzypominają krzyki małp afrykańskich. Ale było bardzo miło i dużo różnych pyszności z grila. Zorganizowaliśmy sobie prywatne zakłady na zwycięzców EURO2008 Postawiłem na Hiszpanię, zobaczymy. ból - oznaka że nerwy Ci grają,,,,po ostatnich przejażdżkach samochodowych moja wyglądała identycznie.bażanty?....ale chyba z grilla tak wrzeszczały Cholera to co ja jadłem z tego grilla. Myslisz że one wrzeszczały jak widziały swoich pobratymców przypiekanych nad ogniem ? a Ty byś nie wrzeszczał jak by Ci kumpli przypiekali ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:korel wrote:Z oporem, bo jak tu można wyczytać fachowcy wyemigrowali, są tylko pojedyncze okazy. Jeden lekarz we Wrocławiu i babcia-znachorka buszująca Ino(we)Wrocławiu Zapraszam do Inowrocławia :> wiem gdzie ta babcia mieszka:x jakby co hehehe jest z Inowrocławia:) uwierz chodze jak bomba troche palec mnie boli ale w zdrowej nodze bo zbiity naaa maxa i troche napuchl ale zlaman noga no superek:>:> a może jakis masaz nózki by pomógł:>?Oj tak, masaż taaaaak Ale ja nie chce od tej babci yyyy Piotrek puścił famę że ta babcia to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: a co grali? pożegnanie z afryką - że słoń sie wprosił Głównie to słuchać było "krzyki" bażantów, które tam mają piekne okazy - dwór w Tomaszowicach pod Krakowem. Ale coś w tym jest, bo ptrzypominają krzyki małp afrykańskich. Ale było bardzo miło i dużo różnych pyszności z grila. Zorganizowaliśmy sobie prywatne zakłady na zwycięzców EURO2008 Postawiłem na Hiszpanię, zobaczymy. czuję powiew hazardu ... No, ale więcej w tym frajdy niż stresu, bo włożyłem w ten zakład całe 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:korel wrote:Ja też jestem dokładnie 4 miesiące od wypadku i też siniaki na nodzie w miejscu złamania Ale u mnie dziś ma padać, więc strój plazowy sobie odpuszczę smileys/bigwink.gifaha rozumiem :> kurcze mówie Ci mnie wkurza ten obrzęk przy zlamanej nodze kurcze nawet miesien z posladka mi uciekł..((((((ale będzie ok kurka wodna musii:> no jestem with You:)A nie widziałaś w którą stronę ten pośladek uciekł. Może go dogonię ?parka swoich to za mało nie korel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:korel wrote:Ja też jestem dokładnie 4 miesiące od wypadku i też siniaki na nodzie w miejscu złamania Ale u mnie dziś ma padać, więc strój plazowy sobie odpuszczę smileys/bigwink.gifaha rozumiem :> kurcze mówie Ci mnie wkurza ten obrzęk przy zlamanej nodze kurcze nawet miesien z posladka mi uciekł..((((((ale będzie ok kurka wodna musii:> no jestem with You:)A nie widziałaś w którą stronę ten pośladek uciekł. Może go dogonię ?no kurcze nie wiem chyba gdzies na południe :> dogoń go:> bylo by miło:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 lisiu wrote: Korel wolałby młode delikatne rączki oplatające jego połamaną nóżkę i duszę No pewnie Lisiu, babcie niech się zajmą szklanymi kulami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 lisiu wrote: agula wrote: lisiu wrote: Korel wolałby młode delikatne rączki oplatające jego połamaną nóżkę i duszę Lisiu Ty wiesz jak to ująć najlepiej W końcu już trochę na tym świecie żyję kobieta jak wino.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:lisiu wrote:Korel wolałby młode delikatne rączki oplatające jego połamaną nóżkę i duszę No pewnie Lisiu, babcie niech się zajmą szklanymi kulami.nie to nie najpierw czarownica, potem babcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote:korel wrote:mackowska wrote:aha rozumiem :> kurcze mówie Ci mnie wkurza ten obrzęk przy zlamanej nodze kurcze nawet miesien z posladka mi uciekł..((((((ale będzie ok kurka wodna musii:> no jestem with You:)A nie widziałaś w którą stronę ten pośladek uciekł. Może go dogonię ?no kurcze nie wiem chyba gdzies na południe :> dogoń go:> bylo by miło:D:DMnie też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: lisiu wrote: agula wrote: Lisiu Ty wiesz jak to ująć najlepiej W końcu już trochę na tym świecie żyję kobieta jak wino.... tak jest! a po winie (kobiecie) szalejesz i nóżki łamiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: mackowska wrote: korel wrote: A nie widziałaś w którą stronę ten pośladek uciekł. Może go dogonię ? no kurcze nie wiem chyba gdzies na południe :> dogoń go:> bylo by miło:D:D Mnie też ... magda Ty lepiej sama pobiegnij w tym maratonie - jak zobaczy że się starasz to może go odzyskasz...bo korel zanim sie ruszy ...to swój będzie musiał gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: daleko nie ucieknie...Oni zawsze wracają ale kobitki pouciekały no cóż mamy tyle obowiązków.... Oj, Ty Agula wiesz co mówisz Masz rację, a może doświaczenia ... ? pytasz o uciekinierów czy obowiązki domowe? a może o uciekinierów od obowiązków domowych? o tych którzy i tak daleko nie uciekają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 lisiu wrote: agula wrote: lisiu wrote: W końcu już trochę na tym świecie żyję kobieta jak wino.... tak jest! a po winie (kobiecie) szalejesz i nóżki łamiesz skąd wiesz o okolicznościach mojego wypadku człowiek pijany - nie połamany. inaczej się składa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 jaaaa eeeee nie nie Korel Kochanie pobiegniesz ???)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 lisiu wrote: agula wrote: lisiu wrote: Korel wolałby młode delikatne rączki oplatające jego połamaną nóżkę i duszę Lisiu Ty wiesz jak to ująć najlepiej W końcu już trochę na tym świecie żyję skąd te kobitki to wszystko wiedzą ? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Oj, Ty Agula wiesz co mówisz Masz rację, a może doświaczenia ... ? pytasz o uciekinierów czy obowiązki domowe? a może o uciekinierów od obowiązków domowych? o tych którzy i tak daleko nie uciekają ... właśnie sobie przypomniałam że porządki domowe czas wdrożyć...papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: mackowska wrote: no kurcze nie wiem chyba gdzies na południe :> dogoń go:> bylo by miło:D:D Mnie też ... magda Ty lepiej sama pobiegnij w tym maratonie - jak zobaczy że się starasz to może go odzyskasz...bo korel zanim sie ruszy ...to swój będzie musiał gonić Agula, bo Korel nam się obrazi i ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: jaaaa eeeee nie nie Korel Kochanie pobiegniesz ???)))) hahahaha po takim zaproszeniu to ruszy z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:mackowska wrote:Zapraszam do Inowrocławia :> wiem gdzie ta babcia mieszka:x jakby co hehehe jest z Inowrocławia:) uwierz chodze jak bomba troche palec mnie boli ale w zdrowej nodze bo zbiity naaa maxa i troche napuchl ale zlaman noga no superek:>:> a może jakis masaz nózki by pomógł:>?Oj tak, masaż taaaaak Ale ja nie chce od tej babci yyyy Piotrek puścił famę że ta babcia to ja To zmienia postać rzeczy Nie wiedziałem. Cofam te wszystkie moje ostatnie posty o babciach To ja chcę ... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 lisiu wrote: agula wrote: korel wrote: Mnie też ... magda Ty lepiej sama pobiegnij w tym maratonie - jak zobaczy że się starasz to może go odzyskasz...bo korel zanim sie ruszy ...to swój będzie musiał gonić Agula, bo Korel nam się obrazi i ucieknie hmmmm on z tych twardzieli jest.sam kiedyś coś wspominał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:lisiu wrote:agula wrote:Lisiu Ty wiesz jak to ująć najlepiej W końcu już trochę na tym świecie żyję skąd te kobitki to wszystko wiedzą ? :rolleyes:zapomniałeś????czarujemyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Oj tak, masaż taaaaak Ale ja nie chce od tej babci yyyy Piotrek puścił famę że ta babcia to ja To zmienia postać rzeczy Nie wiedziałem. Cofam te wszystkie moje ostatnie posty o babciach To ja chcę ... !!! ach ci mężczyźni...sami nie wiedzą czego chcą.a jak dojrzeją do tego to jest na ogół za późno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:mackowska wrote:aha rozumiem :> kurcze mówie Ci mnie wkurza ten obrzęk przy zlamanej nodze kurcze nawet miesien z posladka mi uciekł..((((((ale będzie ok kurka wodna musii:> no jestem with You:)A nie widziałaś w którą stronę ten pośladek uciekł. Może go dogonię ?parka swoich to za mało nie korel?No nie wiem właśnie dlaczego ludzie interesują się nie swoją parką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi