Agnieszka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ja muszę się usunąć dziś - coś mój wi-fi nie chce ze mną współpracować na tarasie wywala mnie bestia. Miłego weekendziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 no to ja tez uciekam biore Mojego leona malinowego i na słonko przypalic nózki:> zycze wszystkim udanego popoludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: mackowska wrote: no kurcze nie wiem chyba gdzies na południe :> dogoń go:> bylo by miło:D:D Mnie też ... magda Ty lepiej sama pobiegnij w tym maratonie - jak zobaczy że się starasz to może go odzyskasz...bo korel zanim sie ruszy ...to swój będzie musiał gonić Spoko, spoko A ten mój to niby przed kim bedzie uciekał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: jaaaa eeeee nie nie Korel Kochanie pobiegniesz ???)))) No pewnie Ale jak go rozpoznam ? Jakieś znaki szczególne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: pytasz o uciekinierów czy obowiązki domowe? a może o uciekinierów od obowiązków domowych? o tych którzy i tak daleko nie uciekają ... właśnie sobie przypomniałam że porządki domowe czas wdrożyć...papa Wymówka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: yyyy Piotrek puścił famę że ta babcia to ja To zmienia postać rzeczy Nie wiedziałem. Cofam te wszystkie moje ostatnie posty o babciach To ja chcę ... !!! ach ci mężczyźni...sami nie wiedzą czego chcą.a jak dojrzeją do tego to jest na ogół za późno.... Bo z kobietami niby jest inaczej ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 hmm no mysle taki sniadej karnacji z pieprzykiem:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Mój wi-fi też nie działa dzisiaj jak należy, teraz wysypał hurtem wszystkie moje odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ale on chyba gdzies juz daleko uciekł.. chyba go nie dogonisz.. buu. trzeba go będzie wytworzyc/stworzyć od nowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: hmm no mysle taki sniadej karnacji z pieprzykiem:x To fajny. Będę się za nim rozglądał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 no mój wi-fi to samo:D ale bywa w ogóle cos mi dzisiaj siec w domu padła znowu do późna będe naprawiac ale jak narazie nie chce mi sie kurcze wczoraj sie napracowałam dzisiaj należyty odpoczynek i Tylko ja i Moj smakowity Malinowy( bo czekoladowego nie było..) Grzesiek i do tego malinowy soczysty Leon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: ale on chyba gdzies juz daleko uciekł.. chyba go nie dogonisz.. buu. trzeba go będzie wytworzyc/stworzyć od nowa:D Wytworzyć ? jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 w lodowce jeszcze Darek jest i Kubus poziomkowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: mackowska wrote: ale on chyba gdzies juz daleko uciekł.. chyba go nie dogonisz.. buu. trzeba go będzie wytworzyc/stworzyć od nowa:D Wytworzyć ? jak ? no właśnie nie za bardzo wiem.. ale pomyslimy i napewno cos wymyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: korel wrote: mackowska wrote: ale on chyba gdzies juz daleko uciekł.. chyba go nie dogonisz.. buu. trzeba go będzie wytworzyc/stworzyć od nowa:D Wytworzyć ? jak ? no właśnie nie za bardzo wiem.. ale pomyslimy i napewno cos wymyslimy Chyba ten jeden co został, trzeba dobrze wymasować i może rozmnoży się przez pączkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 hmm wymasowac a co mam sobie sama masowac to cięzko a do tej babci to nie pojde Oj Nie juz mi udo i stope masowała:D na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jakby co to jestem do dyspozycji Chociaż jeszcze nie mam takiego doświadczenia jak ta babcia (jeszcze .... na szczęście !!, ale na nieszczęście to juz niedługo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 No pięknie, troszke mnie nie było a tu jakie flirciki się zawiązują... Korel, ja stawiam na Portugalię, a Ruskie będą czarnym koniem. Jesli Twoja Hiszpania zdobędzie Mistrza to stawiam Ci piwko na spotkaniu... Madziu, ja tez mogę ustawić sie w kolejce do masowania Twoich pośladków? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 No, dobrze że jakich chłop się odezwał, bo wyszłoby na to ża tylko ja jakiś erotoman jestem .. A tak jak jest nas już dwóch myślących o kobiecych pośladkach, to oznacza już normalność W naszej ekipie wczoraj z tych ok. 20-stu obstawiających trzech było za Hiszpanią, ale i trzech za Portugalią Najwięcej kibiców obstawiło niestety Niemców A tylko jeden, a raczej jedna nasza droga kibiĆka obstawiła Polskę. Szkoda Ale sam życzę jej żeby wygrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Akurat kobiece pośladki to mój fetysz A co do Polski, oczywiscie calym sercem za naszymi, ale czarno to widze. I to wcale nie mecz z Niemcami czarno widze, czarniej widze mecz z Chorwatami i Austrią, którą nasi oczywiscie zlekceważą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Leniwy już jestem i niechętnie ganiam jak nie muszę, ale chętnie pograłbym jeszcze w nogę Kiedy to będzie ????W liceum graliśmy dzień w dzień po lekcjach przez 4 lata, nawet w zimie Chciałbym jeszcze zagrać i nie bać się że jak ktoś mi przyłoży w goleń, to kości wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:Akurat kobiece pośladki to mój fetysz A co do Polski, oczywiscie calym sercem za naszymi, ale czarno to widze. I to wcale nie mecz z Niemcami czarno widze, czarniej widze mecz z Chorwatami i Austrią, którą nasi oczywiscie zlekceważą.Pośladki to sprawa oczywista (siatkówka plażowa to piekny sport ... ), do tego jeszcze nogi i piękne stopy - uwielbiam Dobrze że juz jest ciepło i dziewczyny się rozbierają Trochę mamy pecha z tą naszą kontuzjowaną ekipą, a musimy mieć bardzo dużo szczęścia na Euro. Bo nasi sami ciągle są jeszcze w szoku że awansowali, i wyglądają tak jakby to im zupełnie juz wystarczyło za całe EURO.Wiesz że z powodu tej mojej kontuzji dałem koleżance dobry bilet vipowski na mecz na Austrię na 12-go. To złamanie to jest kanał Nie będę tam człapał po trybunach o kulach i siedział na stadionie przez 3 godziny Zostaje tylko TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote: Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej ej Iwona jestes lepsza ode mnie.Ja o jednej kuli chodze troche ale tylko po kuchni i to z odpoczynkiem bo boli mnie biodro-to zdrowe.kurcze musze wyskakiwac stad bo za mna moi goscie przyszli i musze z nimi tez pogadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:pgb1979 wrote:Akurat kobiece pośladki to mój fetysz A co do Polski, oczywiscie calym sercem za naszymi, ale czarno to widze. I to wcale nie mecz z Niemcami czarno widze, czarniej widze mecz z Chorwatami i Austrią, którą nasi oczywiscie zlekceważą.Pośladki to sprawa oczywista (siatkówka plażowa to piekny sport ... ), do tego jeszcze nogi i piękne stopy - uwielbiam Dobrze że juz jest ciepło i dziewczyny się rozbierają Trochę mamy pecha z tą naszą kontuzjowaną ekipą, a musimy mieć bardzo dużo szczęścia na Euro. Bo nasi sami ciągle są jeszcze w szoku że awansowali, i wyglądają tak jakby to im zupełnie juz wystarczyło za całe EURO.Wiesz że z powodu tej mojej kontuzji dałem koleżance dobry bilet vipowski na mecz na Austrię na 12-go. To złamanie to jest kanał Nie będę tam człapał po trybunach o kulach i siedział na stadionie przez 3 godziny Zostaje tylko TV.No to powiem Ci ze lipa z tym biletem. Szkoda, ja mimo wszystko chyba bym pojechal, nawet w tym stanie w którym jestem. Napewno byloby bardzo fajnie.Proszę wpisywać kto na kogo stawia w Mistrzostwach Europy. Zobaczymy, ktory połamaniec będzie miał szczescie i wygra... browarka. Ja stawiam 1. PGB1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Na razie, ja spadam. Muszę się pozbierać, mam dzisiaj spotkanie klasowe z ludźmi z podstawówki, kopa lat ... a dokładniej pół kopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 a ja wróciłam poopalałam się:> widze ze dwóch masazystów do dyspozycji:> eee lepiej sie schowam bo mnie tu dziewczyny zagryza że im mężczyzn podrywam:D ale slonko daje nie samowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:korel wrote:pgb1979 wrote:Akurat kobiece pośladki to mój fetysz A co do Polski, oczywiscie calym sercem za naszymi, ale czarno to widze. I to wcale nie mecz z Niemcami czarno widze, czarniej widze mecz z Chorwatami i Austrią, którą nasi oczywiscie zlekceważą.Pośladki to sprawa oczywista (siatkówka plażowa to piekny sport ... ), do tego jeszcze nogi i piękne stopy - uwielbiam Dobrze że juz jest ciepło i dziewczyny się rozbierają Trochę mamy pecha z tą naszą kontuzjowaną ekipą, a musimy mieć bardzo dużo szczęścia na Euro. Bo nasi sami ciągle są jeszcze w szoku że awansowali, i wyglądają tak jakby to im zupełnie juz wystarczyło za całe EURO.Wiesz że z powodu tej mojej kontuzji dałem koleżance dobry bilet vipowski na mecz na Austrię na 12-go. To złamanie to jest kanał Nie będę tam człapał po trybunach o kulach i siedział na stadionie przez 3 godziny Zostaje tylko TV.No to powiem Ci ze lipa z tym biletem. Szkoda, ja mimo wszystko chyba bym pojechal, nawet w tym stanie w którym jestem. Napewno byloby bardzo fajnie.Proszę wpisywać kto na kogo stawia w Mistrzostwach Europy. Zobaczymy, ktory połamaniec będzie miał szczescie i wygra... browarka. Ja stawiam 1. PGB1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania...co do meczyków zawsze ogladałam kurcze ale straciłam wiare juz w ta Nasza reprezentacje :] sam kiedys lubbbbiłam grać w noge z chłopakami z Liceum.. wczoraj grali u mnie przed domkiem:D ha ! kopnelam tzn. podalam im ta zlamana noga siłyyy powracaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ja dzisiaj spory kawałek o 1 kuli rpzeszłam dla wtajemniczonych od Os.piastowskiego do Solanek:D ale tej babci juz dzisiaj nie spotkałam ulotniła sie:> alakali dzisiaj Dzień Chemika wybierasz się czy nie bardzo:>? ja może wstapie w drodze do przyjezierza bo nie moge wytrzymac musze wskoczyc do jeziorka:x hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:Na razie, ja spadam. Muszę się pozbierać, mam dzisiaj spotkanie klasowe z ludźmi z podstawówki, kopa lat ... a dokładniej pół kopy Korel będziesz błyszczał!!!! udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: a ja wróciłam poopalałam się:> widze ze dwóch masazystów do dyspozycji:> eee lepiej sie schowam bo mnie tu dziewczyny zagryza że im mężczyzn podrywam:D ale slonko daje nie samowicie eee no co Ty...nikt tu nie będzie nikogo gryzł...wystarczy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi