Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

agula wrote:

korel wrote:

mackowska wrote:

no kurcze nie wiem chyba gdzies na południe :> dogoń go:> bylo by miło:D:D

Mnie też ... ;)

magda Ty lepiej sama pobiegnij w tym maratonie - jak zobaczy że się starasz to może go odzyskasz...bo korel zanim sie ruszy ...to swój będzie musiał gonić

Spoko, spoko :D A ten mój to niby przed kim bedzie uciekał ?

agula wrote:

korel wrote:

agula wrote:

pytasz o uciekinierów czy obowiązki domowe? ;) a może o uciekinierów od obowiązków domowych?

o tych którzy i tak daleko nie uciekają ...

właśnie sobie przypomniałam że porządki domowe czas wdrożyć...papa :D

Wymówka ... :/

agula wrote:

korel wrote:

agula wrote:

yyyy Piotrek puścił famę że ta babcia to ja :D

To zmienia postać rzeczy :) Nie wiedziałem. Cofam te wszystkie moje ostatnie posty o babciach :D To ja chcę ... !!! :D

ach ci mężczyźni...sami nie wiedzą czego chcą.a jak dojrzeją do tego to jest na ogół za późno....

Bo z kobietami niby jest inaczej ?! :)

no mój wi-fi to samo:D ale bywa w ogóle cos mi dzisiaj siec w domu padła znowu do późna będe naprawiac ale jak narazie nie chce mi sie kurcze wczoraj sie napracowałam dzisiaj należyty odpoczynek i Tylko ja i Moj smakowity Malinowy( bo czekoladowego nie było..:() Grzesiek i do tego malinowy soczysty Leon:)

korel wrote:

mackowska wrote:

ale on chyba gdzies juz daleko uciekł.. chyba go nie dogonisz.. buu.:D trzeba go będzie wytworzyc/stworzyć od nowa:D

Wytworzyć ? jak ?

no właśnie nie za bardzo wiem.. ale pomyslimy i napewno cos wymyslimy :)

mackowska wrote:

korel wrote:

mackowska wrote:

ale on chyba gdzies juz daleko uciekł.. chyba go nie dogonisz.. buu.:D trzeba go będzie wytworzyc/stworzyć od nowa:D

Wytworzyć ? jak ?

no właśnie nie za bardzo wiem.. ale pomyslimy i napewno cos wymyslimy :)

Chyba ten jeden co został, trzeba dobrze wymasować i może rozmnoży się przez pączkowanie :)

No pięknie, troszke mnie nie było a tu jakie flirciki się zawiązują...

Korel, ja stawiam na Portugalię, a Ruskie będą czarnym koniem. Jesli Twoja Hiszpania zdobędzie Mistrza to stawiam Ci piwko na spotkaniu...

Madziu, ja tez mogę ustawić sie w kolejce do masowania Twoich pośladków? :cool:

No, dobrze że jakich chłop się odezwał, bo wyszłoby na to ża tylko ja jakiś erotoman jestem .. :D A tak jak jest nas już dwóch myślących o kobiecych pośladkach, to oznacza już normalność :)

W naszej ekipie wczoraj z tych ok. 20-stu obstawiających trzech było za Hiszpanią, ale i trzech za Portugalią :) Najwięcej kibiców obstawiło niestety Niemców :( A tylko jeden, a raczej jedna nasza droga kibiĆka obstawiła Polskę. Szkoda :( Ale sam życzę jej żeby wygrała :D

Akurat kobiece pośladki to mój fetysz ;)

A co do Polski, oczywiscie calym sercem za naszymi, ale czarno to widze. I to wcale nie mecz z Niemcami czarno widze, czarniej widze mecz z Chorwatami i Austrią, którą nasi oczywiscie zlekceważą.

Leniwy już jestem i niechętnie ganiam jak nie muszę, ale chętnie pograłbym jeszcze w nogę :( Kiedy to będzie ????

W liceum graliśmy dzień w dzień po lekcjach przez 4 lata, nawet w zimie :) Chciałbym jeszcze zagrać i nie bać się że jak ktoś mi przyłoży w goleń, to kości wytrzymają :/

pgb1979 wrote:

A co do Polski, oczywiscie calym sercem za naszymi, ale czarno to widze. I to wcale nie mecz z Niemcami czarno widze, czarniej widze mecz z Chorwatami i Austrią, którą nasi oczywiscie zlekceważą.
Pośladki to sprawa oczywista (siatkówka plażowa to piekny sport ... :)), do tego jeszcze nogi i piękne stopy - uwielbiam :) Dobrze że juz jest ciepło i dziewczyny się rozbierają :)

Trochę mamy pecha z tą naszą kontuzjowaną ekipą, a musimy mieć bardzo dużo szczęścia na Euro. Bo nasi sami ciągle są jeszcze w szoku że awansowali, i wyglądają tak jakby to im zupełnie juz wystarczyło za całe EURO.
Wiesz że z powodu tej mojej kontuzji dałem koleżance dobry bilet vipowski na mecz na Austrię na 12-go. To złamanie to jest kanał :( Nie będę tam człapał po trybunach o kulach i siedział na stadionie przez 3 godziny :( Zostaje tylko TV.

IwonaŁódź wrote:

Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac :) Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej :)

ej Iwona jestes lepsza ode mnie.Ja o jednej kuli chodze troche ale tylko po kuchni i to z odpoczynkiem bo boli mnie biodro-to zdrowe.kurcze musze wyskakiwac stad bo za mna moi goscie przyszli i musze z nimi tez pogadac.

korel wrote:
pgb1979 wrote:

Pośladki to sprawa oczywista (siatkówka plażowa to piekny sport ... :)), do tego jeszcze nogi i piękne stopy - uwielbiam :) Dobrze że juz jest ciepło i dziewczyny się rozbierają :)

Trochę mamy pecha z tą naszą kontuzjowaną ekipą, a musimy mieć bardzo dużo szczęścia na Euro. Bo nasi sami ciągle są jeszcze w szoku że awansowali, i wyglądają tak jakby to im zupełnie juz wystarczyło za całe EURO.
Wiesz że z powodu tej mojej kontuzji dałem koleżance dobry bilet vipowski na mecz na Austrię na 12-go. To złamanie to jest kanał :( Nie będę tam człapał po trybunach o kulach i siedział na stadionie przez 3 godziny :( Zostaje tylko TV.
No to powiem Ci ze lipa z tym biletem. Szkoda, ja mimo wszystko chyba bym pojechal, nawet w tym stanie w którym jestem. Napewno byloby bardzo fajnie.

Proszę wpisywać kto na kogo stawia w Mistrzostwach Europy. Zobaczymy, ktory połamaniec będzie miał szczescie i wygra... browarka. Ja stawiam :)

1. PGB1979 - Portugalia
2. Korel - Hiszpania
...

pgb1979 wrote:
korel wrote:
pgb1979 wrote:

No to powiem Ci ze lipa z tym biletem. Szkoda, ja mimo wszystko chyba bym pojechal, nawet w tym stanie w którym jestem. Napewno byloby bardzo fajnie.

Proszę wpisywać kto na kogo stawia w Mistrzostwach Europy. Zobaczymy, ktory połamaniec będzie miał szczescie i wygra... browarka. Ja stawiam :)

1. PGB1979 - Portugalia
2. Korel - Hiszpania
...
co do meczyków zawsze ogladałam kurcze ale straciłam wiare juz w ta Nasza reprezentacje :] sam kiedys lubbbbiłam grać w noge z chłopakami z Liceum..:) wczoraj grali u mnie przed domkiem:D ha ! kopnelam tzn. podalam im ta zlamana noga :) siłyyy powracaja :)

ja dzisiaj spory kawałek o 1 kuli rpzeszłam dla wtajemniczonych od Os.piastowskiego do Solanek:D ale tej babci juz dzisiaj nie spotkałam ulotniła sie:>

alakali dzisiaj Dzień Chemika wybierasz się czy nie bardzo:>? ja może wstapie w drodze do przyjezierza bo nie moge wytrzymac musze wskoczyc do jeziorka:x hehe

korel wrote:
Na razie, ja spadam. Muszę się pozbierać, mam dzisiaj spotkanie klasowe z ludźmi z podstawówki, kopa lat ... a dokładniej pół kopy :)
Korel będziesz błyszczał!!!! :D :D :D
udanej imprezki :D

mackowska wrote:

a ja wróciłam poopalałam się:> widze ze dwóch masazystów do dyspozycji:> eee lepiej sie schowam bo mnie tu dziewczyny zagryza że im mężczyzn podrywam:D ale slonko daje nie samowicie :D

eee no co Ty...nikt tu nie będzie nikogo gryzł...wystarczy dla wszystkich ;)