Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

alakali wrote:

IwonaŁódź wrote:

Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac :) Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej :)

ej Iwona jestes lepsza ode mnie.Ja o jednej kuli chodze troche ale tylko po kuchni i to z odpoczynkiem bo boli mnie biodro-to zdrowe.kurcze musze wyskakiwac stad bo za mna moi goscie przyszli i musze z nimi tez pogadac.

Jestem pod wrażeniem że tak dobrze mi szło. Oczywiście na wszelki wypadek w samochodzie czekała na mnie druga kula ale okazała się niepotrzebna udało mi się obejsc bez niej. A co to twoich osiągnięć to na pewno jeszcze troszke i bedziesz mogła się pochwalić ze juz chodzisz i zadna kula nie jest ci potrzebna :) Zycze Ci tego z całego serduszka i oczywiscie wszystkim innym polamancom rowniez :) Zrastajmy sie szybko i dobrze :)

agula wrote:

mackowska wrote:

a ja wróciłam poopalałam się:> widze ze dwóch masazystów do dyspozycji:> eee lepiej sie schowam bo mnie tu dziewczyny zagryza że im mężczyzn podrywam:D ale slonko daje nie samowicie :D

eee no co Ty...nikt tu nie będzie nikogo gryzł...wystarczy dla wszystkich ;)

Jakoś się podzielimy :)

pgb1979 wrote:
korel wrote:
pgb1979 wrote:
Akurat kobiece pośladki to mój fetysz ;)

A co do Polski, oczywiscie calym sercem za naszymi, ale czarno to widze. I to wcale nie mecz z Niemcami czarno widze, czarniej widze mecz z Chorwatami i Austrią, którą nasi oczywiscie zlekceważą.
Pośladki to sprawa oczywista (siatkówka plażowa to piekny sport ... :)), do tego jeszcze nogi i piękne stopy - uwielbiam :) Dobrze że juz jest ciepło i dziewczyny się rozbierają :)

Trochę mamy pecha z tą naszą kontuzjowaną ekipą, a musimy mieć bardzo dużo szczęścia na Euro. Bo nasi sami ciągle są jeszcze w szoku że awansowali, i wyglądają tak jakby to im zupełnie juz wystarczyło za całe EURO.
Wiesz że z powodu tej mojej kontuzji dałem koleżance dobry bilet vipowski na mecz na Austrię na 12-go. To złamanie to jest kanał :( Nie będę tam człapał po trybunach o kulach i siedział na stadionie przez 3 godziny :( Zostaje tylko TV.
No to powiem Ci ze lipa z tym biletem. Szkoda, ja mimo wszystko chyba bym pojechal, nawet w tym stanie w którym jestem. Napewno byloby bardzo fajnie.

Proszę wpisywać kto na kogo stawia w Mistrzostwach Europy. Zobaczymy, ktory połamaniec będzie miał szczescie i wygra... browarka. Ja stawiam :)

1. PGB1979 - Portugalia
2. Korel - Hiszpania
...
3. Agula - Niemcy

pgb1979 wrote:
1. pgb1979 - Portugalia
2. Korel - Hiszpania
3. Agula - Niemcy
4. mackowska - Portugaia
5. lisiu - Niemcy
...
wiesz Piotrek ja się zdecydować nie mogę ...wszyscy są tacy,,,,,nieprzewidywalni...ale najważniejszy jest i tak fair play.mam nadzieję że bez względu na zwycięstwo będziemy świadkami dobrego widowiska :D

agula wrote:
pgb1979 wrote:
1. pgb1979 - Portugalia
2. Korel - Hiszpania
3. Agula - Niemcy
4. mackowska - Portugaia
5. lisiu - Niemcy
...
wiesz Piotrek ja się zdecydować nie mogę ...wszyscy są tacy,,,,,nieprzewidywalni...ale najważniejszy jest i tak fair play.mam nadzieję że bez względu na zwycięstwo będziemy świadkami dobrego widowiska :D
Wiesz Aga, komuś trzeba kibicować jak nasi odpadną... Zdecydowałas sie na Niemców i niech tak zostanie. Choc wiesz, że Niemcy jesli dojdą do finału to po drodze wyeliminują naszych. No ale jestem w stanie Cie zrozumieć, wszak gra w ich reprezentacji dwóch Polaków i to dlatego pewnie im bedziesz kibicowac. Zresztą nie tylko Ty ale i lisica.

A moja Portugalia dziś wygrała.No nie tylko moja ale i Magdy. I niech tak trzymają.

A jutro bede trzymał kciuki za Polaków i juz nie moge sie doczekac meczu.

Dobrej nocy wszystkim.

Dzień Dobry :) Ja też stawiam na kogoś innego, ale będę trzymał za naszych. Nawet z parasolek zrezygnuję .... ;) Chciałbym tylko żeby nasi dobrze zagrali i nie dali plamy. Podskórnie czuję, że to i tak sporo jak dla tej ekipy.

Agula, a jednak przemówił przez Ciebie rozum :)

masz na myśli chwilowe stawianie na Chorwatów?kurcze są czarnym koniem mistrzostw...chociaż faktycznie mało osób wierzy że dadzą rade wygrać me...to dumny naród i dobrych mają zawodników

agula wrote:
masz na myśli chwilowe stawianie na Chorwatów?kurcze są czarnym koniem mistrzostw...chociaż faktycznie mało osób wierzy że dadzą rade wygrać me...to dumny naród i dobrych mają zawodników
Mam na myśli to, że jednak obstawiasz Niemców jako zwyciezców turnieju. Mimo, że jesteś fantastyczną laską :) i do tego jeszcze często masz rację :), to mam nadzieję żę tutaj się bardzo mylisz i Niemcy dostaną ostro w dupę, jak nie od nas to od kolejnych.

A Chorwaci to szalenie sympatyczny naród, lubię spędzać tam wakacje ...

Dziendobereeeekkk:)no ja to tak chciałabym własnie żeby Polacy plamy nie dali zeby dobrze zagrali... a moze dzisiaj zdarzy się cud? i wygramy..? wątpie ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy:) heheh ja sniadanko zjem biore ksiązki i ide na słonko:D bo ponoc od jutra deszcze:(

korel wrote:
agula wrote:
Mam na myśli to, że jednak obstawiasz Niemców jako zwyciezców turnieju. Mimo, że jesteś fantastyczną laską :) i do tego jeszcze często masz rację :), to mam nadzieję żę tutaj się bardzo mylisz i Niemcy dostaną ostro w dupę, jak nie od nas to od kolejnych.

dzięki za szczerość...wakacje w Chorwacji były moimi najlepszymi :D

mackowska wrote:

Dziendobereeeekkk:)no ja to tak chciałabym własnie żeby Polacy plamy nie dali zeby dobrze zagrali... a moze dzisiaj zdarzy się cud? i wygramy..? wątpie ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy:) heheh ja sniadanko zjem biore ksiązki i ide na słonko:D bo ponoc od jutra deszcze:(

mimo tego że stawiałam na Niemców też bym chciała żebyśmy im dokopali...ale to piłka.trudno cokolwiek przewidzieć.mam nadzieję że zagramy dobry mecz

agula wrote:

korel powiedz jak po spotkaniu klasowym????brylowałeś pewnie :D

Spotkanie było naprawdę super, wszyscy się rozpoznaliśmy. Ktoś przyjechał z Włoch, ktoś inny z Niemiec, i z paru miast Polski. Dziewczyny wyglądały rewelacyjnie, aż byłem w szoku, pamiętając je sprzed 30 lat :D Udało się zgromadzić ponad 20 osób. Jak u Ciebie, ja z 2 laskami extra (= spoza listy klasowej ;) ) czułem się doskonale, a szczególnie jak te laski z krwi i kości współczuły mi ... to było naprawdę przyjemne smileys/bigwink.gif

korel wrote:

agula wrote:

Spotkanie było naprawdę super, wszyscy się rozpoznaliśmy. Ktoś przyjechał z Włoch, ktoś inny z Niemiec, i z paru miast Polski. Dziewczyny wyglądały rewelacyjnie, aż byłem w szoku, pamiętając je sprzed 30 lat :D Udało się zgromadzić ponad 20 osób. Jak u Ciebie, ja z 2 laskami extra (= spoza listy klasowej ;) ) czułem się doskonale, a szczególnie jak te laski z krwi i kości współczuły mi ... to było naprawdę przyjemne smileys/bigwink.gif

haha laski na laski :D

agula wrote:
korel wrote:
agula wrote:

dzięki za szczerość...wakacje w Chorwacji były moimi najlepszymi :D
W Chorwacji jestem co roku od 6 lat, i doskonale sie tam czuję, prawie jak u siebie. Mam tam swoich dobrych, znajomych Chorwatów :) To lato nie będzie niestety 7-mym moim pobytem u nich .... :(

agula wrote:

korel wrote:

agula wrote:

Działa i to jak :D Sama wiesz :)

korel wrote:

agula wrote:

korel wrote:

no tak mój brat - jak nigdy drzwi mi w samochodzie otwiera a obcy mężczyźni chcą mnie nosić na rękach....;)

mackowska wrote:

Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... :D

korel wrote:

mackowska wrote:

Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... :D

Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje....:D

agula wrote:
korel wrote:
agula wrote:
no tak mój brat - jak nigdy drzwi mi w samochodzie otwiera a obcy mężczyźni chcą mnie nosić na rękach....;)
Oj wierzę że tak jest :D

I dzięki temu to może nie będą takie całkiem przechlapane miesiące :)