Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: mackowska wrote: Dziendobereeeekkk:)no ja to tak chciałabym własnie żeby Polacy plamy nie dali zeby dobrze zagrali... a moze dzisiaj zdarzy się cud? i wygramy..? wątpie ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy:) heheh ja sniadanko zjem biore ksiązki i ide na słonko:D bo ponoc od jutra deszcze:( Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... no kurcze wypiłam:> mam Leona bananowego:) jakby co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: mackowska wrote: Dziendobereeeekkk:)no ja to tak chciałabym własnie żeby Polacy plamy nie dali zeby dobrze zagrali... a moze dzisiaj zdarzy się cud? i wygramy..? wątpie ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy:) heheh ja sniadanko zjem biore ksiązki i ide na słonko:D bo ponoc od jutra deszcze:( Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje.... O ile pamiętam, to był Leon, Grzesiek, Kubuś i chyba Darek. Konserwuje ich sobie czy co ? A może schładza, bo nagrzani byli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: eee no nie...znajdź kierowcę i po sprawie ja byłam tylko raz ale wiem że powtórzę wypad. gdyby noga nie puchła mi masakrycznie, to może nawet odważyłbym się ... jak mam daleką podróż to siadam z tyłu w aucie - zapinam się pasami, podnóżek pod nogę i jedziemy niewygodnie trochę z tymi zapinakami z tyłu ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:mackowska wrote:Dziendobereeeekkk:)no ja to tak chciałabym własnie żeby Polacy plamy nie dali zeby dobrze zagrali... a moze dzisiaj zdarzy się cud? i wygramy..? wątpie ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy:) heheh ja sniadanko zjem biore ksiązki i ide na słonko:D bo ponoc od jutra deszcze:(Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje....no musze gdzies ich chowaćw lodówce na jednej stronie lezy Grzesiek a po drugiej Pawełek z nadzieniem:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje....O ile pamiętam, to był Leon, Grzesiek, Kubuś i chyba Darek. Konserwuje ich sobie czy co ? A może schładza, bo nagrzani byli ?taaaa studzi ich emocje albo tacy zgrzani tą pogonią za Jej pośladkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje....O ile pamiętam, to był Leon, Grzesiek, Kubuś i chyba Darek. Konserwuje ich sobie czy co ? A może schładza, bo nagrzani byli ?no własnie atmosfera jest bardzo goraca a oni sie topia polewa z nich spływa..Dzisiaj jade na zakupy to do pary Maćka musze kupic bo dobryyy:) w srodku ma super nadzienie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote:agula wrote:korel wrote:Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje....no musze gdzies ich chowaćw lodówce na jednej stronie lezy Grzesiek a po drugiej Pawełek z nadzieniem:>nadziany facet z tego Pawełka :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje....O ile pamiętam, to był Leon, Grzesiek, Kubuś i chyba Darek. Konserwuje ich sobie czy co ? A może schładza, bo nagrzani byli ?taaaa studzi ich emocje albo tacy zgrzani tą pogonią za Jej pośladkiem No ja sie tez zziajałem, ale chyba jednak kwestia wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote:agula wrote:korel wrote:Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje....no musze gdzies ich chowaćw lodówce na jednej stronie lezy Grzesiek a po drugiej Pawełek z nadzieniem:>Uważaj na tego Pawełka, bo ten z advocaatem wykazuje promile na alkomacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:O ile pamiętam, to był Leon, Grzesiek, Kubuś i chyba Darek. Konserwuje ich sobie czy co ? A może schładza, bo nagrzani byli ?taaaa studzi ich emocje albo tacy zgrzani tą pogonią za Jej pośladkiem No ja sie tez zziajałem, ale chyba jednak kwestia wieku a raczej przeszkód natury kostnej....powinni Ci dać fory z tego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:O ile pamiętam, to był Leon, Grzesiek, Kubuś i chyba Darek. Konserwuje ich sobie czy co ? A może schładza, bo nagrzani byli ?taaaa studzi ich emocje albo tacy zgrzani tą pogonią za Jej pośladkiem No ja sie tez zziajałem, ale chyba jednak kwestia wieku Czym starszy tym lepszy :>sniada karnacja żyłki na raczkach i troche siwych wloskow ups:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:agula wrote:Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje....no musze gdzies ich chowaćw lodówce na jednej stronie lezy Grzesiek a po drugiej Pawełek z nadzieniem:>Uważaj na tego Pawełka, bo ten z advocaatem wykazuje promile na alkomacie a pawełku nie słyszałam - ale jabłka i beczułki już co poniektórzy uskuteczniali w wyjaśnieniach przed policją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 http://nasza-klasa.pl/profile/3698849/gallery/23 tu link do zdjęcia..Ha :x to Mój prywatny wóz:) mniammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: eee no nie...znajdź kierowcę i po sprawie ja byłam tylko raz ale wiem że powtórzę wypad. gdyby noga nie puchła mi masakrycznie, to może nawet odważyłbym się ... jak mam daleką podróż to siadam z tyłu w aucie - zapinam się pasami, podnóżek pod nogę i jedziemy niewygodnie trochę z tymi zapinakami z tyłu ale co tam Czasem też tak jeżdżę, jak jest miejsce z tyłu tylko dla mnie to rozwalam się na całej kanapie, ale na dłuższą metę człowiek potem połamany jest i kręgosłup albo szyja wysiada. Powinniśmy teraz mieć auta takie z salonką, jaka dla gwiazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:taaaa studzi ich emocje albo tacy zgrzani tą pogonią za Jej pośladkiem No ja sie tez zziajałem, ale chyba jednak kwestia wieku a raczej przeszkód natury kostnej....powinni Ci dać fory z tego tytułutez tak uważam ... parę lat wyprzedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote:korel wrote:agula wrote:taaaa studzi ich emocje albo tacy zgrzani tą pogonią za Jej pośladkiem No ja sie tez zziajałem, ale chyba jednak kwestia wieku Czym starszy tym lepszy :>sniada karnacja żyłki na raczkach i troche siwych wloskow ups:xa widzisz korel....teraz już chyba nie będziesz miał kompleksu starszego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote:korel wrote:agula wrote:taaaa studzi ich emocje albo tacy zgrzani tą pogonią za Jej pośladkiem No ja sie tez zziajałem, ale chyba jednak kwestia wieku Czym starszy tym lepszy :>sniada karnacja żyłki na raczkach i troche siwych wloskow ups:xTo było słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote:mackowska wrote:korel wrote:No ja sie tez zziajałem, ale chyba jednak kwestia wieku Czym starszy tym lepszy :>sniada karnacja żyłki na raczkach i troche siwych wloskow ups:xa widzisz korel....teraz już chyba nie będziesz miał kompleksu starszego pana Nigdy nie miałem ale to dobry powód do poczarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:korel wrote:No ja sie tez zziajałem, ale chyba jednak kwestia wieku Czym starszy tym lepszy :>sniada karnacja żyłki na raczkach i troche siwych wloskow ups:xTo było słodkie nic dziwnego...tyle słodkich kolesiów ma wokół siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote:http://nasza-klasa.pl/profile/3698849/gallery/23 tu link do zdjęcia..Ha :x to Mój prywatny wóz:) mniammmmWypasiona bryka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:mackowska wrote:Czym starszy tym lepszy :>sniada karnacja żyłki na raczkach i troche siwych wloskow ups:xa widzisz korel....teraz już chyba nie będziesz miał kompleksu starszego pana Nigdy nie miałem ale to dobry powód do poczarowania czyli jednym słowem zapisujesz się do mojego klubu czarownic, czarodzieju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:mackowska wrote:Czym starszy tym lepszy :>sniada karnacja żyłki na raczkach i troche siwych wloskow ups:xa widzisz korel....teraz już chyba nie będziesz miał kompleksu starszego pana Nigdy nie miałem ale to dobry powód do poczarowania czarowania no noja lepiej nie czaruje zreszta schowałam rozdzke :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:mackowska wrote:Czym starszy tym lepszy :>sniada karnacja żyłki na raczkach i troche siwych wloskow ups:xTo było słodkie nic dziwnego...tyle słodkich kolesiów ma wokół siebieA to przeurocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: gdyby noga nie puchła mi masakrycznie, to może nawet odważyłbym się ... jak mam daleką podróż to siadam z tyłu w aucie - zapinam się pasami, podnóżek pod nogę i jedziemy niewygodnie trochę z tymi zapinakami z tyłu ale co tam Czasem też tak jeżdżę, jak jest miejsce z tyłu tylko dla mnie to rozwalam się na całej kanapie, ale na dłuższą metę człowiek potem połamany jest i kręgosłup albo szyja wysiada. Powinniśmy teraz mieć auta takie z salonką, jaka dla gwiazd. ze schłodzonym szampanem w barku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: a widzisz korel....teraz już chyba nie będziesz miał kompleksu starszego pana Nigdy nie miałem ale to dobry powód do poczarowania czyli jednym słowem zapisujesz się do mojego klubu czarownic, czarodzieju? Taaak, kiedy pierwsze spotkanie ? (organizacyjne...jak rozumiem) ? i gdzie ? na Łysej Górze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: To było słodkie nic dziwnego...tyle słodkich kolesiów ma wokół siebie A to przeurocze myślałam raczej o Pawełku Grześku ale może być i Marek..... a nadziany przynajmniej jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote:korel wrote:agula wrote:a widzisz korel....teraz już chyba nie będziesz miał kompleksu starszego pana Nigdy nie miałem ale to dobry powód do poczarowania czarowania no noja lepiej nie czaruje zreszta schowałam rozdzke :xja tez swojej pilnuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: nic dziwnego...tyle słodkich kolesiów ma wokół siebie A to przeurocze myślałam raczej o Pawełku Grześku ale może być i Marek..... a nadziany przynajmniej jesteś? A ja głupi, pomyślałem o sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 hehe nie musi byc nadziewany:D wystarczy zeby mial slodka polewwe:) chociaż to wnętrze ważniejsze hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Nigdy nie miałem ale to dobry powód do poczarowania czyli jednym słowem zapisujesz się do mojego klubu czarownic, czarodzieju? Taaak, kiedy pierwsze spotkanie ? (organizacyjne...jak rozumiem) ? i gdzie ? na Łysej Górze ? łyso mi bo jeszcze nie ustaliłam miejsca zlotu...ale wyślę Ci zaproszenie.znak rozpoznawczy - laska (laski).hasło - zrost, hasło awaryjne - połamaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi