agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: A to przeurocze myślałam raczej o Pawełku Grześku ale może być i Marek..... a nadziany przynajmniej jesteś? A ja głupi, pomyślałem o sobie ... nie chcę Cię rozpuścić za bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: jak mam daleką podróż to siadam z tyłu w aucie - zapinam się pasami, podnóżek pod nogę i jedziemy niewygodnie trochę z tymi zapinakami z tyłu ale co tam Czasem też tak jeżdżę, jak jest miejsce z tyłu tylko dla mnie to rozwalam się na całej kanapie, ale na dłuższą metę człowiek potem połamany jest i kręgosłup albo szyja wysiada. Powinniśmy teraz mieć auta takie z salonką, jaka dla gwiazd. ze schłodzonym szampanem w barku.... i przynależną do salonki masażystką (masażystą jeśli ktoś woli) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: czyli jednym słowem zapisujesz się do mojego klubu czarownic, czarodzieju? Taaak, kiedy pierwsze spotkanie ? (organizacyjne...jak rozumiem) ? i gdzie ? na Łysej Górze ? łyso mi bo jeszcze nie ustaliłam miejsca zlotu...ale wyślę Ci zaproszenie.znak rozpoznawczy - laska (laski).hasło - zrost, hasło awaryjne - połamaniec na czym lecisz ? jaki model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Czasem też tak jeżdżę, jak jest miejsce z tyłu tylko dla mnie to rozwalam się na całej kanapie, ale na dłuższą metę człowiek potem połamany jest i kręgosłup albo szyja wysiada. Powinniśmy teraz mieć auta takie z salonką, jaka dla gwiazd. ze schłodzonym szampanem w barku.... i przynależną do salonki masażystką (masażystą jeśli ktoś woli) ... o ciepłych i silnych dłoniach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote:hehe nie musi byc nadziewany:D wystarczy zeby mial slodka polewwe:) chociaż to wnętrze ważniejsze hm....Jeśli mówimy o batonikach, to lubię kinder bueno ... chyba dziecinnieję albo knuspers Ale jak czekolada to tylko biała Ritter Sport z orzechami :D:P:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Taaak, kiedy pierwsze spotkanie ? (organizacyjne...jak rozumiem) ? i gdzie ? na Łysej Górze ? łyso mi bo jeszcze nie ustaliłam miejsca zlotu...ale wyślę Ci zaproszenie.znak rozpoznawczy - laska (laski).hasło - zrost, hasło awaryjne - połamaniec na czym lecisz ? jaki model ? kula 2008, ma osiągi do 15 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:hehe nie musi byc nadziewany:D wystarczy zeby mial slodka polewwe:) chociaż to wnętrze ważniejsze hm....Jeśli mówimy o batonikach, to lubię kinder bueno ... chyba dziecinnieję albo knuspers Ale jak czekolada to tylko biała Ritter Sport z orzechami :D:P:Da kto nie lubi kinder bueno:D nie no dośc slodyczy przede mna pełno truskawek czas Się do nich dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: ze schłodzonym szampanem w barku.... i przynależną do salonki masażystką (masażystą jeśli ktoś woli) ... o ciepłych i silnych dłoniach.... dla ,mnie przede wszystkim ... o delikatnych, nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: łyso mi bo jeszcze nie ustaliłam miejsca zlotu...ale wyślę Ci zaproszenie.znak rozpoznawczy - laska (laski).hasło - zrost, hasło awaryjne - połamaniec na czym lecisz ? jaki model ? kula 2008, ma osiągi do 15 km/h Moja kula najlepsza poprzecierałam wszystkie gumki te co na dole sa ehh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:hehe nie musi byc nadziewany:D wystarczy zeby mial slodka polewwe:) chociaż to wnętrze ważniejsze hm....Jeśli mówimy o batonikach, to lubię kinder bueno ... chyba dziecinnieję albo knuspers Ale jak czekolada to tylko biała Ritter Sport z orzechami :D:P:Dja preferuję bounty...smak raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote:korel wrote:mackowska wrote:hehe nie musi byc nadziewany:D wystarczy zeby mial slodka polewwe:) chociaż to wnętrze ważniejsze hm....Jeśli mówimy o batonikach, to lubię kinder bueno ... chyba dziecinnieję albo knuspers Ale jak czekolada to tylko biała Ritter Sport z orzechami :D:P:Da kto nie lubi kinder bueno:D nie no dośc slodyczy przede mna pełno truskawek czas Się do nich dobraćPoziomki są słodsze ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote: agula wrote: korel wrote: na czym lecisz ? jaki model ? kula 2008, ma osiągi do 15 km/h Moja kula najlepsza poprzecierałam wszystkie gumki te co na dole sa ehh.... do wulkanizacji oddaj - kapcie zmienić trzeba dowód Ci zabiorą jak nie będzie bieżnika widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:korel wrote:Jeśli mówimy o batonikach, to lubię kinder bueno ... chyba dziecinnieję albo knuspers Ale jak czekolada to tylko biała Ritter Sport z orzechami :D:P:Da kto nie lubi kinder bueno:D nie no dośc slodyczy przede mna pełno truskawek czas Się do nich dobraćPoziomki są słodsze ..................... dosyć tych biesiad!!!muszę sie za robotę jakąś zabrać pozdrawiam Was - spotkamy się na meczu...jak większość naszych braci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:korel wrote:Jeśli mówimy o batonikach, to lubię kinder bueno ... chyba dziecinnieję albo knuspers Ale jak czekolada to tylko biała Ritter Sport z orzechami :D:P:Da kto nie lubi kinder bueno:D nie no dośc slodyczy przede mna pełno truskawek czas Się do nich dobraćPoziomki są słodsze ..................... hmm mówisz tylko jakos malo dostepne sa.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote: agula wrote: korel wrote: na czym lecisz ? jaki model ? kula 2008, ma osiągi do 15 km/h Moja kula najlepsza poprzecierałam wszystkie gumki te co na dole sa ehh.... a moje to takie cross country, bo w Krakowie od 2 dni popaduje, więc takie trochę ubłocone. Ale za to podłokietniki ma takie stylowe, po tuningu jakimś chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: mackowska wrote: a kto nie lubi kinder bueno:D nie no dośc slodyczy przede mna pełno truskawek czas Się do nich dobrać Poziomki są słodsze ..................... dosyć tych biesiad!!!muszę sie za robotę jakąś zabrać pozdrawiam Was - spotkamy się na meczu...jak większość naszych braci Biesiada z Tobą Agula, to wielka przyjemność ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Poziomki są słodsze ..................... dosyć tych biesiad!!!muszę sie za robotę jakąś zabrać pozdrawiam Was - spotkamy się na meczu...jak większość naszych braci Biesiada z Tobą Agula, to wielka przyjemność ... będziesz gościem honorowym na zlocie, czarusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote: korel wrote: mackowska wrote: a kto nie lubi kinder bueno:D nie no dośc slodyczy przede mna pełno truskawek czas Się do nich dobrać Poziomki są słodsze ..................... hmm mówisz tylko jakos malo dostepne sa.......... jest taka piosenka dla dzieci: jak dobrze być Poziomką, ten tylko o tym wie, kto tego sam spróbował i sam Poziomką jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:korel wrote:Poziomki są słodsze ..................... hmm mówisz tylko jakos malo dostepne sa..........jest taka piosenka dla dzieci: jak dobrze być Poziomką, ten tylko o tym wie, kto tego sam spróbował i sam Poziomką jest ... hehehe albo zając Poziomka:>czy to zając czy biedronka nie to Magdalena Poziomka:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote:korel wrote:mackowska wrote:hmm mówisz tylko jakos malo dostepne sa..........jest taka piosenka dla dzieci: jak dobrze być Poziomką, ten tylko o tym wie, kto tego sam spróbował i sam Poziomką jest ... hehehe albo zając Poziomka:>czy to zając czy biedronka nie to Magdalena Poziomka:>też DOBRE ... ::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: dosyć tych biesiad!!!muszę sie za robotę jakąś zabrać pozdrawiam Was - spotkamy się na meczu...jak większość naszych braci Biesiada z Tobą Agula, to wielka przyjemność ... będziesz gościem honorowym na zlocie, czarusiu na takąokazję wypucuję na glanc gumki na kulach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 ehh ide sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Drogie Czarodziejki, oddalam się na razie. Muszę się doprowadzić do używalności, bo praktycznie nie spałem dziś z powodu klasowej imprezki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 no tez lece na słonko i sie gdzies autkiem Przejechac buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 No ładnie, jak ja odpalam kompa to akurat kończy się forumowa debata. Muszę krócej spac. A tak uwielbiam sen. A co do piosen to wersja zmodyfikowana jednej z nich brzmi:Poziomki, Malinki, ja wszystkie Was dziewczynki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:No ładnie, jak ja odpalam kompa to akurat kończy się forumowa debata. Muszę krócej spac. A tak uwielbiam sen.A co do piosen to wersja zmodyfikowana jednej z nich brzmi:Poziomki, Malinki, ja wszystkie Was dziewczynki.... taaaa:D jezu od przedszkola .. zawsze doczepiali sie do Mojego nazwiska ale pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote:pgb1979 wrote:korel wrote:Pośladki to sprawa oczywista (siatkówka plażowa to piekny sport ... ), do tego jeszcze nogi i piękne stopy - uwielbiam Dobrze że juz jest ciepło i dziewczyny się rozbierają Trochę mamy pecha z tą naszą kontuzjowaną ekipą, a musimy mieć bardzo dużo szczęścia na Euro. Bo nasi sami ciągle są jeszcze w szoku że awansowali, i wyglądają tak jakby to im zupełnie juz wystarczyło za całe EURO.Wiesz że z powodu tej mojej kontuzji dałem koleżance dobry bilet vipowski na mecz na Austrię na 12-go. To złamanie to jest kanał Nie będę tam człapał po trybunach o kulach i siedział na stadionie przez 3 godziny Zostaje tylko TV.No to powiem Ci ze lipa z tym biletem. Szkoda, ja mimo wszystko chyba bym pojechal, nawet w tym stanie w którym jestem. Napewno byloby bardzo fajnie.Proszę wpisywać kto na kogo stawia w Mistrzostwach Europy. Zobaczymy, ktory połamaniec będzie miał szczescie i wygra... browarka. Ja stawiam 1. PGB1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania...3. Agula - Niemcy4.Alakali- Polska/wbrew wszystkim i sobie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 alakali wrote:agula wrote:pgb1979 wrote:No to powiem Ci ze lipa z tym biletem. Szkoda, ja mimo wszystko chyba bym pojechal, nawet w tym stanie w którym jestem. Napewno byloby bardzo fajnie.Proszę wpisywać kto na kogo stawia w Mistrzostwach Europy. Zobaczymy, ktory połamaniec będzie miał szczescie i wygra... browarka. Ja stawiam 1. PGB1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania...3. Agula - Niemcy4.Alakali- Polska/wbrew wszystkim i sobie/Ja patriotycznie - Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:agula wrote:pgb1979 wrote:1. pgb1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania3. Agula - Niemcy4. mackowska - Portugaia5. lisiu - Niemcy6. Alakali -Polska wiesz Piotrek ja się zdecydować nie mogę ...wszyscy są tacy,,,,,nieprzewidywalni...ale najważniejszy jest i tak fair play.mam nadzieję że bez względu na zwycięstwo będziemy świadkami dobrego widowiska Wiesz Aga, komuś trzeba kibicować jak nasi odpadną... Zdecydowałas sie na Niemców i niech tak zostanie. Choc wiesz, że Niemcy jesli dojdą do finału to po drodze wyeliminują naszych. No ale jestem w stanie Cie zrozumieć, wszak gra w ich reprezentacji dwóch Polaków i to dlatego pewnie im bedziesz kibicowac. Zresztą nie tylko Ty ale i lisica.A moja Portugalia dziś wygrała.No nie tylko moja ale i Magdy. I niech tak trzymają.A jutro bede trzymał kciuki za Polaków i juz nie moge sie doczekac meczu.Dobrej nocy wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 alakali wrote:pgb1979 wrote:agula wrote:wiesz Piotrek ja się zdecydować nie mogę ...wszyscy są tacy,,,,,nieprzewidywalni...ale najważniejszy jest i tak fair play.mam nadzieję że bez względu na zwycięstwo będziemy świadkami dobrego widowiska Wiesz Aga, komuś trzeba kibicować jak nasi odpadną... Zdecydowałas sie na Niemców i niech tak zostanie. Choc wiesz, że Niemcy jesli dojdą do finału to po drodze wyeliminują naszych. No ale jestem w stanie Cie zrozumieć, wszak gra w ich reprezentacji dwóch Polaków i to dlatego pewnie im bedziesz kibicowac. Zresztą nie tylko Ty ale i lisica.A moja Portugalia dziś wygrała.No nie tylko moja ale i Magdy. I niech tak trzymają.A jutro bede trzymał kciuki za Polaków i juz nie moge sie doczekac meczu.Dobrej nocy wszystkim.witam wszystkich.pozbyłam sie gości i męża,tak więc jestem z Wami. Na meczu bedę wydzierac ale ale ele, go go go , Polska do boju itd razem z moimi psami.Patriotycznie trzymam za naszych. Widze,że na forum brak jednoglosnosci, bedzie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi