alakali Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Pitrus nie badz takim pesymista.Aga masz racje, wazna jest gra fair play a nie kopanie po łydkach.alakali wrote:alakali wrote:pgb1979 wrote:Wiesz Aga, komuś trzeba kibicować jak nasi odpadną... Zdecydowałas sie na Niemców i niech tak zostanie. Choc wiesz, że Niemcy jesli dojdą do finału to po drodze wyeliminują naszych. No ale jestem w stanie Cie zrozumieć, wszak gra w ich reprezentacji dwóch Polaków i to dlatego pewnie im bedziesz kibicowac. Zresztą nie tylko Ty ale i lisica. A moja Portugalia dziś wygrała.No nie tylko moja ale i Magdy. I niech tak trzymają. A jutro bede trzymał kciuki za Polaków i juz nie moge sie doczekac meczu. Dobrej nocy wszystkim.witam wszystkich.pozbyłam sie gości i męża,tak więc jestem z Wami. Na meczu bedę wydzierac ale ale ele, go go go , Polska do boju itd razem z moimi psami.Patriotycznie trzymam za naszych. Widze,że na forum brak jednoglosnosci, bedzie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Madzia bylam dzisiaj w Solankach z moimi gośćmi i nie spotkalam babuszki, a szkoda.Czy nadal ten masaz palca działa.mackowska wrote:pgb1979 wrote:No ładnie, jak ja odpalam kompa to akurat kończy się forumowa debata. Muszę krócej spac. A tak uwielbiam sen. A co do piosen to wersja zmodyfikowana jednej z nich brzmi:Poziomki, Malinki, ja wszystkie Was dziewczynki.... taaaa:D jezu od przedszkola .. zawsze doczepiali sie do Mojego nazwiska ale pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Brawo !!! Robert, dojedź cały i pierwszy I dokop Herr Heidfeldowi !!! Super ziomek jesteś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 I DOJECHAŁ !!! PIERWSZY !!! :D:D Teraz czas na futbolistów. Skopiujcie jego sukces !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 alakali wrote:Madzia bylam dzisiaj w Solankach z moimi gośćmi i nie spotkalam babuszki, a szkoda.Czy nadal ten masaz palca działa.mackowska wrote:pgb1979 wrote:No ładnie, jak ja odpalam kompa to akurat kończy się forumowa debata. Muszę krócej spac. A tak uwielbiam sen.A co do piosen to wersja zmodyfikowana jednej z nich brzmi:Poziomki, Malinki, ja wszystkie Was dziewczynki.... taaaa:D jezu od przedszkola .. zawsze doczepiali sie do Mojego nazwiska ale pozytywnie jest przerwa,jestem zrozpaczona.Podeszłam do tematu patriotycznie a oni pozwolili sobie wbić gola i to w jaki sposób.Z rozpaczy poszłam sprzatac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 widze,ze jeszcze nikt nie wrócił po meczu.Ja wielka optymistyka mam złamane serce.Ide spac alakali wrote: alakali wrote: Madzia bylam dzisiaj w Solankach z moimi gośćmi i nie spotkalam babuszki, a szkoda.Czy nadal ten masaz palca działa. mackowska wrote: taaaa:D jezu od przedszkola .. zawsze doczepiali sie do Mojego nazwiska ale pozytywnie jest przerwa,jestem zrozpaczona.Podeszłam do tematu patriotycznie a oni pozwolili sobie wbić gola i to w jaki sposób.Z rozpaczy poszłam sprzatac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 1. pgb1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania3. Agula - Niemcy4. mackowska - Portugaia5. lisiu - Niemcy6. Alakali -Polska7. Maczek - Niemcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 A nasi jak zwykle dali dupy... Szkoda tylko że Benhaker tez jest fajfusem i boi sie starych z druzyny. Ja bym zupelnie inny sklad wystawil. i przedewszystkim na takich szwabów postawiłbym na Rogera, który nie ma takiego kompleksu jak my i nie zna historii która wiąże naszym nogi i umysły. I jak tylko wszedl byl najlepszy na boisku. Szkoda... I mam nadzieje ze Benhaker sie opamięta i w koncu przejzy na oczy ze Zurawski od dawna nic nie gra, że Krzynówek od dawna jest słaby, że nie mamy skrzydeł, że Lewandowski i Dudka są tak słabi, ze nie powinni grać w kadrze. No ale cóz, ktos ma złych doradców i ktos jest ślepcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:1. pgb1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania3. Agula - Niemcy4. mackowska - Portugaia5. lisiu - Niemcy6. Alakali -Polska7. Maczek - Niemcy...Grecja myśle że będą z całych sił dążyć do tego aby utrzymać tytuł mistrza przez kolejne cztery lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 1. pgb1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania3. Agula - Niemcy4. mackowska - Portugaia5. lisiu - Niemcy6. Alakali -Polska7. Maczek - Niemcy8. IwonaŁódź - Grecja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ewentualnie Portugalia 8 lat temu byli trzeci 4 lata temu drudzy pną sie za kazdym razem wyzej wiec moze w tym roku uda im sie zdobyc mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:A nasi jak zwykle dali dupy... Szkoda tylko że Benhaker tez jest fajfusem i boi sie starych z druzyny. Ja bym zupelnie inny sklad wystawil. i przedewszystkim na takich szwabów postawiłbym na Rogera, który nie ma takiego kompleksu jak my i nie zna historii która wiąże naszym nogi i umysły. I jak tylko wszedl byl najlepszy na boisku. Szkoda... I mam nadzieje ze Benhaker sie opamięta i w koncu przejzy na oczy ze Zurawski od dawna nic nie gra, że Krzynówek od dawna jest słaby, że nie mamy skrzydeł, że Lewandowski i Dudka są tak słabi, ze nie powinni grać w kadrze. No ale cóz, ktos ma złych doradców i ktos jest ślepcem.Żurawski podobno przez 3 dni chorował a Krzynówek i Ebi sami meczu nie wygrają.pokonali nas bo byli lepsi.ja z tego meczu zapamiętam przede wszystkim twarz Podolskiego po strzelonych bramkach i wymianę koszulek między nim a Lewandowskim, który go chamsko faulował..Ważne że Kubica nie zwiódł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 witajcie szkoda ze Polska przegrała ja bawilem sie u znajomych byłem na pozegnaniu kolezanek z pracy bo pomału załoga cała odchodzi z pracy.DRinkowałem troszke oraz czasami postawilem nożke mam nadzieje ze to nie ma zadnego wplywu nawet nie spuchla jestem juz prawie 9 tydzien po operacji,oczywiscie na drugi dzien przejalem sie ze stawiałem noge ale wszystko GIt jest moze zaczne pomału juz chodzic hehehe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 agula wrote:pgb1979 wrote:A nasi jak zwykle dali dupy... Szkoda tylko że Benhaker tez jest fajfusem i boi sie starych z druzyny. Ja bym zupelnie inny sklad wystawil. i przedewszystkim na takich szwabów postawiłbym na Rogera, który nie ma takiego kompleksu jak my i nie zna historii która wiąże naszym nogi i umysły. I jak tylko wszedl byl najlepszy na boisku. Szkoda... I mam nadzieje ze Benhaker sie opamięta i w koncu przejzy na oczy ze Zurawski od dawna nic nie gra, że Krzynówek od dawna jest słaby, że nie mamy skrzydeł, że Lewandowski i Dudka są tak słabi, ze nie powinni grać w kadrze. No ale cóz, ktos ma złych doradców i ktos jest ślepcem.Żurawski podobno przez 3 dni chorował a Krzynówek i Ebi sami meczu nie wygrają.pokonali nas bo byli lepsi.ja z tego meczu zapamiętam przede wszystkim twarz Podolskiego po strzelonych bramkach i wymianę koszulek między nim a Lewandowskim, który go chamsko faulował..Ważne że Kubica nie zwiódł Krzynówek nie wygrałby nawet gdyby grał ze swietnymi zawodnikami.To był dobry zawodnik pare lat temu, dzis został mu tylko dobry strzał,ale i tak rzadko to robi. Poprostu czas na zmiany. A co do Smolarka to mogę się zgodzić, że on sam meczu nie wygra.Musi miec wsparcie.Natomiast gołym okiem laika było widać, że są beznadziejnie przygotowani motorycznie. Kazdy z Niemcow byl 2 razy szybszy od naszych. Szkoda, bo myślałem ze taki sztab trenerski wycisnie z Polaków wszystko. No i taktyka na mecz, fatalna. Obrona za wysoko i zero ataków bocznych obrońców. Nie mówiąc juz o innych elementach których nasi nigdy nie opanują. Jedyna rehabilitacja Benhakera to wpuszczenie Rogera na 2 połowe.Ale on nie miał z kim tam grać. Pod względem taktycznym mecz totalnie beznadziejny. Ale i tak wydaję mi się, że Polacy mieli związane nogi i dlatego tak wyszło. Poprostu jak zwykle "zesrali się" widząc Niemców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 o Boże w końcu wstałam:> Polska ehh lipa wystaarczy ze jednego im strzelili to już wiedziałam ze przegrana wisi w powietrzu:smileys/angry.gif)no ale cózalkali tak działa działa.. nadal moge latać bez kuli:) i caly czas polepsza sie obrzek schodzi i jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 mackowska wrote:o Boże w końcu wstałam:> Polska ehh lipa wystaarczy ze jednego im strzelili to już wiedziałam ze przegrana wisi w powietrzu:smileys/angry.gif)no ale cózalkali tak działa działa.. nadal moge latać bez kuli:) i caly czas polepsza sie obrzek schodzi i jest ok:)gdyby moja corka obstawiła mecz to by wygrała stawiała 2:0 dla Niemcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:agula wrote:pgb1979 wrote:A nasi jak zwykle dali dupy... Szkoda tylko że Benhaker tez jest fajfusem i boi sie starych z druzyny. Ja bym zupelnie inny sklad wystawil. i przedewszystkim na takich szwabów postawiłbym na Rogera, który nie ma takiego kompleksu jak my i nie zna historii która wiąże naszym nogi i umysły. I jak tylko wszedl byl najlepszy na boisku. Szkoda... I mam nadzieje ze Benhaker sie opamięta i w koncu przejzy na oczy ze Zurawski od dawna nic nie gra, że Krzynówek od dawna jest słaby, że nie mamy skrzydeł, że Lewandowski i Dudka są tak słabi, ze nie powinni grać w kadrze. No ale cóz, ktos ma złych doradców i ktos jest ślepcem.Żurawski podobno przez 3 dni chorował a Krzynówek i Ebi sami meczu nie wygrają.pokonali nas bo byli lepsi.ja z tego meczu zapamiętam przede wszystkim twarz Podolskiego po strzelonych bramkach i wymianę koszulek między nim a Lewandowskim, który go chamsko faulował..Ważne że Kubica nie zwiódł Krzynówek nie wygrałby nawet gdyby grał ze swietnymi zawodnikami.To był dobry zawodnik pare lat temu, dzis został mu tylko dobry strzał,ale i tak rzadko to robi. Poprostu czas na zmiany. A co do Smolarka to mogę się zgodzić, że on sam meczu nie wygra.Musi miec wsparcie.Natomiast gołym okiem laika było widać, że są beznadziejnie przygotowani motorycznie. Kazdy z Niemcow byl 2 razy szybszy od naszych. Szkoda, bo myślałem ze taki sztab trenerski wycisnie z Polaków wszystko. No i taktyka na mecz, fatalna. Obrona za wysoko i zero ataków bocznych obrońców. Nie mówiąc juz o innych elementach których nasi nigdy nie opanują. Jedyna rehabilitacja Benhakera to wpuszczenie Rogera na 2 połowe.Ale on nie miał z kim tam grać. Pod względem taktycznym mecz totalnie beznadziejny. Ale i tak wydaję mi się, że Polacy mieli związane nogi i dlatego tak wyszło. Poprostu jak zwykle "zesrali się" widząc Niemców Pgb = profesjonalna analiza !!! Dokładnie tak jest, wiecznie mamy kompleks Niemców. Pamiętasz jak Klinsmann powiedział kiedyś piłkarzom przed meczem: "Polacy stoją plecami pod ścianą. My ich zmieciemy razem z tą ścianą. Nikt niczego nam nie odbierze, a już na pewno nie Polacy"… Dokładnie nasi też powinni dostać identyczną mobilizację. Oprócz zmian w ustawieniu i składzie musi być ostre NLP: Niemcy nie mogą być dla nas przeszkodą ! Teraz trochę za późno o Niemcach, ale inni są teraz dla nas przeszkodą !Z patriotyzmu lokalnego i tak obejrzałem przede wszystkim do końca Kubicę i jemu naprawdę kibicowałem. Ten chłopak ma wewnętrzną wolę walki i straszne parcie na podium - i dokładnie o to chodzi w sporcie ! A wtedy też przychodzi i sportowe szczęście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Jeszcze inne cytaty z Klinsmanna: Przed spotkaniem z Ekwadorem, gdy ważyły się losy pierwszego miejsca w grupie, niemiecki trener ryczał do reprezentantów RFN: "Musicie ich chwycić za ryj." Przed ćwierćfinałem z Argentyną tenże Klismann krzyczał: "(Argentyńczycy) wyjdą na boisko z defensywną taktyką, chcą nas tylko skontrować, a to dlatego, że srają w gacie. Jak będzie w was ogień, jak zobaczą tygrysa w waszych oczach, stracą swój pomysł na grę. Wówczas zaatakujemy - brutalnie! (…)" Takiej motywacji trzeba naszym Wyobrażacie sobie wtedy naszych - sami popłakali by się.Ale teraz nie ma innego sposobu - musi być brutalna motywacja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ale tak na pocieszenie w końcu to i tak nasz strzelał gole:Podolski = Niemiec polski !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 łatwiej byłoby zapytać z kim nie mamy kompleksów...z Anglią też nie wyszło bo po drodze do bramki nam nie było....korel siedziałeś na ławce rezerwowych że tak sypiesz cytatami Klinsmanna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 korel wrote:Ale tak na pocieszenie w końcu to i tak nasz strzelał gole:Podolski = Niemiec polski !!! jakiś akcent pl jest tylko szkoda że czuje się słodko-gorzki smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 agula wrote:łatwiej byłoby zapytać z kim nie mamy kompleksów...z Anglią też nie wyszło bo po drodze do bramki nam nie było....korel siedziałeś na ławce rezerwowych że tak sypiesz cytatami Klinsmanna ? Znalazłem to gdzieś w necie, ... pewnie to była jakaś analiza zachowań nacjonalistycznych ? Ale naszym potrzebna jest właśnie taka agresja, lepiej żeby oni sami w sobie mieli ogień i agresję niż kibice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 przed meczami zawodnicy oglądają odpowiednio wyselekcjonowane filmy, dostają strzał tzw. mowy na powera - to i wiele innych sugestii ma w nich pobudzić wolę walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 a u nas pewnie jest szklanka ciepłego mleka, spokojna muzyczka i do boju - wątłym głosem wyszeptane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 agula wrote: przed meczami zawodnicy oglądają odpowiednio wyselekcjonowane filmy, dostają strzał tzw. mowy na powera - to i wiele innych sugestii ma w nich pobudzić wolę walki Tele Tubisie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:przed meczami zawodnicy oglądają odpowiednio wyselekcjonowane filmy, dostają strzał tzw. mowy na powera - to i wiele innych sugestii ma w nich pobudzić wolę walkiTele Tubisie ?zbyt polityczne....i takie homo....raczej miś uszatek - oklapnięty śpiący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 agula wrote:a u nas pewnie jest szklanka ciepłego mleka, spokojna muzyczka i do boju - wątłym głosem wyszeptane To jest przepis na mięczaków Leo (nomen omen) powinien obudzić w nich drapieżców !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:a u nas pewnie jest szklanka ciepłego mleka, spokojna muzyczka i do boju - wątłym głosem wyszeptane To jest przepis na mięczaków Leo (nomen omen) powinien obudzić w nich drapieżców !!!!!!!!!!!! taaaaaaaaaa te kocie ruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:a u nas pewnie jest szklanka ciepłego mleka, spokojna muzyczka i do boju - wątłym głosem wyszeptane To jest przepis na mięczaków Leo (nomen omen) powinien obudzić w nich drapieżców !!!!!!!!!!!! taaaaaaaaaa te kocie ruchyKot w końcu przynajmniej spada na cztery łapy.Mnie to raczej przypomina ruchy leniwca, ew. koali nawalonego po konsumpcji całego eukaliptusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi