Madzia Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 e tam :> ja wróciłam:> musiałam piwka 2 kupic suszy mnie widze że u nas na forum jeden temat:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 to w takim układzie te nasze kicie maja coś nie halo ze sterownością...bo narazie spadają na łeb na szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 mackowska wrote: e tam :> ja wróciłam:> musiałam piwka 2 kupic suszy mnie widze że u nas na forum jeden temat:> Dobrze że po alkoholu nie puchnie Ci noga. U mnie to teraz tak działa. Trochę alkoholu i noga słonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 korel wrote: mackowska wrote: e tam :> ja wróciłam:> musiałam piwka 2 kupic suszy mnie widze że u nas na forum jeden temat:> Dobrze że po alkoholu nie puchnie Ci noga. U mnie to teraz tak działa. Trochę alkoholu i noga słonia mi na szczescie etap puchniecia stopy dawno przeszedł:> i nawet jak chodze teraz to kurcze o dziwo ! nie puchnie a dzisiaj nalataaaaaaaaaaaaaaaaałam sie .. sporo po całym rabinie i na piastowskie na piechotęęęęę a to spoooory kawałek jest:) a teraz piweczko i odpoczyyywam sobie no ale no własnie ale usmiechaja sie do Mnie ksiązki na biurku:D hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 agula wrote: to w takim układzie te nasze kicie maja coś nie halo ze sterownością...bo narazie spadają na łeb na szyję no, są naprawdę dobrzy w osiąganiu gleby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 mackowska wrote: korel wrote: mackowska wrote: e tam :> ja wróciłam:> musiałam piwka 2 kupic suszy mnie widze że u nas na forum jeden temat:> Dobrze że po alkoholu nie puchnie Ci noga. U mnie to teraz tak działa. Trochę alkoholu i noga słonia mi na szczescie etap puchniecia stopy dawno przeszedł:> i nawet jak chodze teraz to kurcze o dziwo ! nie puchnie a dzisiaj nalataaaaaaaaaaaaaaaaałam sie .. sporo po całym rabinie i na piastowskie na piechotęęęęę a to spoooory kawałek jest:) a teraz piweczko i odpoczyyywam sobie no ale no własnie ale usmiechaja sie do Mnie ksiązki na biurku:D hehe uświadom im że to nie czas na żarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 korel wrote: mackowska wrote: korel wrote: Dobrze że po alkoholu nie puchnie Ci noga. U mnie to teraz tak działa. Trochę alkoholu i noga słonia mi na szczescie etap puchniecia stopy dawno przeszedł:> i nawet jak chodze teraz to kurcze o dziwo ! nie puchnie a dzisiaj nalataaaaaaaaaaaaaaaaałam sie .. sporo po całym rabinie i na piastowskie na piechotęęęęę a to spoooory kawałek jest:) a teraz piweczko i odpoczyyywam sobie no ale no własnie ale usmiechaja sie do Mnie ksiązki na biurku:D hehe uświadom im że to nie czas na żarty eee Oj nie nie dzisiaj jeden dzien przerwy mam dosyc rozrodu lancetnika albo składu czy czegoś tam spermy jakiegos buchaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 same ekscytujące tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 mackowska wrote: korel wrote: mackowska wrote: mi na szczescie etap puchniecia stopy dawno przeszedł:> i nawet jak chodze teraz to kurcze o dziwo ! nie puchnie a dzisiaj nalataaaaaaaaaaaaaaaaałam sie .. sporo po całym rabinie i na piastowskie na piechotęęęęę a to spoooory kawałek jest:) a teraz piweczko i odpoczyyywam sobie no ale no własnie ale usmiechaja sie do Mnie ksiązki na biurku:D hehe uświadom im że to nie czas na żarty eee Oj nie nie dzisiaj jeden dzien przerwy mam dosyc rozrodu lancetnika albo składu czy czegoś tam spermy jakiegos buchaja No rzeczywiście skład spermy buchaja to bez sensu ale skład spermy męzczyzny powinnas sie nauczyc :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 korel wrote: same ekscytujące tematy bardzo:D w koncu to Biologia:) kurcze zdradziłam Moich chlopaków z lodówki:-/ kupiłam dzisiaj marysie do smarowania na chlebek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:to w takim układzie te nasze kicie maja coś nie halo ze sterownością...bo narazie spadają na łeb na szyjęno, są naprawdę dobrzy w osiąganiu gleby ...Powiedz jak ochronić dobre snyPrzed jaskrawym światłem dnia - zapomnieć o meJaką siłę trzeba w sobie miećŻeby odbić się od dna - przypomnieć że to co nazywa się piłką wrzuca sie do tzw bramkiPowiedz jak pokonać w sobie gniewI lepszym się stać - to już tylko modlitwa zostajeDokąd iść gdy nie ma dokąd pójśćI skąd nadzieję brać - wrócić do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:mackowska wrote:korel wrote:uświadom im że to nie czas na żartyeee Oj nie nie dzisiaj jeden dzien przerwy mam dosyc rozrodu lancetnika albo składu czy czegoś tam spermy jakiegos buchaja No rzeczywiście skład spermy buchaja to bez sensu ale skład spermy męzczyzny powinnas sie nauczyc :cool::> eee tamzresztą męzczyzna :d ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:to w takim układzie te nasze kicie maja coś nie halo ze sterownością...bo narazie spadają na łeb na szyjęno, są naprawdę dobrzy w osiąganiu gleby ...Powiedz jak ochronić dobre snyPrzed jaskrawym światłem dnia - zapomnieć o meJaką siłę trzeba w sobie miećŻeby odbić się od dna - przypomnieć że to co nazywa się piłką wrzuca sie do tzw bramkiPowiedz jak pokonać w sobie gniewI lepszym się stać - to już tylko modlitwa zostajeDokąd iść gdy nie ma dokąd pójśćI skąd nadzieję brać - wrócić do domuA co to za oda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:no, są naprawdę dobrzy w osiąganiu gleby ...Powiedz jak ochronić dobre snyPrzed jaskrawym światłem dnia - zapomnieć o meJaką siłę trzeba w sobie miećŻeby odbić się od dna - przypomnieć że to co nazywa się piłką wrzuca sie do tzw bramkiPowiedz jak pokonać w sobie gniewI lepszym się stać - to już tylko modlitwa zostajeDokąd iść gdy nie ma dokąd pójśćI skąd nadzieję brać - wrócić do domuA co to za oda ?ody tworzę tylko dla maczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 mackowska wrote:pgb1979 wrote:mackowska wrote:eee Oj nie nie dzisiaj jeden dzien przerwy mam dosyc rozrodu lancetnika albo składu czy czegoś tam spermy jakiegos buchaja No rzeczywiście skład spermy buchaja to bez sensu ale skład spermy męzczyzny powinnas sie nauczyc :cool::> eee tamzresztą męzczyzna :d ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..................Proponowałbym Ci najpierw nauczyć się zasad interpunkcji, a potem składu męskiej spermy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 maczek wrote:mackowska wrote:pgb1979 wrote:No rzeczywiście skład spermy buchaja to bez sensu ale skład spermy męzczyzny powinnas sie nauczyc :cool::> eee tamzresztą męzczyzna :d ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..................Proponowałbym Ci najpierw nauczyć się zasad interpunkcji, a potem składu męskiej spermy...z ta meska sperma to nie mój pomysl:] a co do buchaja nie moja wina ze takie tematy mam na kołach......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 mackowska wrote:maczek wrote:mackowska wrote::> eee tamzresztą męzczyzna :d ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..................Proponowałbym Ci najpierw nauczyć się zasad interpunkcji, a potem składu męskiej spermy...z ta meska sperma to nie mój pomysl:] a co do buchaja nie moja wina ze takie tematy mam na kołach.........A czyją winą jest, że piszesz "stylem" dzieci z gimnazjum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 maczek wrote: mackowska wrote: maczek wrote: Proponowałbym Ci najpierw nauczyć się zasad interpunkcji, a potem składu męskiej spermy... z ta meska sperma to nie mój pomysl:] a co do buchaja nie moja wina ze takie tematy mam na kołach......... A czyją winą jest, że piszesz "stylem" dzieci z gimnazjum? Wybacz jeżeli Tobie to nie odpowiada to nie Moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Maczku, a tak abstrachujac, rzuciłem Ci foty na maila pare dni temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zresztą .. idę sie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:Powiedz jak ochronić dobre snyPrzed jaskrawym światłem dnia - zapomnieć o meJaką siłę trzeba w sobie miećŻeby odbić się od dna - przypomnieć że to co nazywa się piłką wrzuca sie do tzw bramkiPowiedz jak pokonać w sobie gniewI lepszym się stać - to już tylko modlitwa zostajeDokąd iść gdy nie ma dokąd pójśćI skąd nadzieję brać - wrócić do domuA co to za oda ?ody tworzę tylko dla maczka No to poziom abstrakcji się zgadza. Nieźle kombinowałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 to taka mała złośliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 pgb1979 wrote: Maczku, a tak abstrachujac, rzuciłem Ci foty na maila pare dni temu... Nie miałem czasu ich wrzucić, dzisiaj spałem tylko 2,5 godziny... zaliczyłem wyjazd do Krakowa i z powrotem. Zaraz wrzucę fotki, cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 agula wrote:to taka mała złośliwość...A po czym to wnosisz ? :rolleyes:Tylko takie miałem pierwsze skojarzenie ... Ale może ad rem. Chyba przeforsowałem nogę i boli mnie od 2 dni w miejscu największego złamania i noga szybciej mi puchnie. Zdarzało Wam się że ból i opuchlizna zamiast z czasem ustępować, pojawiały sie nasilone ? Jestem ok. 4,5 m-ca po operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 maczek wrote: pgb1979 wrote: Maczku, a tak abstrachujac, rzuciłem Ci foty na maila pare dni temu... Nie miałem czasu ich wrzucić, dzisiaj spałem tylko 2,5 godziny... zaliczyłem wyjazd do Krakowa i z powrotem. Zaraz wrzucę fotki, cierpliwości Trzeba było dać znać woczoraj wieczorem, to może spotkalibyśmy się w moim mieście. Dałbyś mi może jakichś wskazówek jak kuśtykać z gracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 korel wrote: maczek wrote: pgb1979 wrote: Maczku, a tak abstrachujac, rzuciłem Ci foty na maila pare dni temu... Nie miałem czasu ich wrzucić, dzisiaj spałem tylko 2,5 godziny... zaliczyłem wyjazd do Krakowa i z powrotem. Zaraz wrzucę fotki, cierpliwości Trzeba było dać znać woczoraj wieczorem, to może spotkalibyśmy się w moim mieście. Dałbyś mi może jakichś wskazówek jak kuśtykać z gracją Pisałem o tym wcześniej ale bez odzewu z Twojej strony Pewnie przeoczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:to taka mała złośliwość...A po czym to wnosisz ? :rolleyes:Tylko takie miałem pierwsze skojarzenie ... Ale może ad rem. Chyba przeforsowałem nogę i boli mnie od 2 dni w miejscu największego złamania i noga szybciej mi puchnie. Zdarzało Wam się że ból i opuchlizna zamiast z czasem ustępować, pojawiały sie nasilone ? Jestem ok. 4,5 m-ca po operacji.raczej ad personam....ja mam tak po sobocie-za dużo chodziłam, ból nie ustępuje,,,na szczęście opuchlizna zeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 maczek wrote: korel wrote: maczek wrote: Nie miałem czasu ich wrzucić, dzisiaj spałem tylko 2,5 godziny... zaliczyłem wyjazd do Krakowa i z powrotem. Zaraz wrzucę fotki, cierpliwości Trzeba było dać znać woczoraj wieczorem, to może spotkalibyśmy się w moim mieście. Dałbyś mi może jakichś wskazówek jak kuśtykać z gracją Pisałem o tym wcześniej ale bez odzewu z Twojej strony Pewnie przeoczyłeś Może gdzieś przeoczyłem, nie wszystko co się tu dzieje człowiek jest w stanie pilnie śledzić i ogarnąć pomiędzy spermą buhaja, gwoździem śródszpikowym, a Żurawskim i grześkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 korel wrote: maczek wrote: korel wrote: Trzeba było dać znać woczoraj wieczorem, to może spotkalibyśmy się w moim mieście. Dałbyś mi może jakichś wskazówek jak kuśtykać z gracją Pisałem o tym wcześniej ale bez odzewu z Twojej strony Pewnie przeoczyłeś Może gdzieś przeoczyłem, nie wszystko co się tu dzieje człowiek jest w stanie pilnie śledzić i ogarnąć pomiędzy spermą buhaja, gwoździem śródszpikowym, a Żurawskim i grześkami kolejność jest chyba nieprzypadkowa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:to taka mała złośliwość...A po czym to wnosisz ? :rolleyes:Tylko takie miałem pierwsze skojarzenie ... Ale może ad rem. Chyba przeforsowałem nogę i boli mnie od 2 dni w miejscu największego złamania i noga szybciej mi puchnie. Zdarzało Wam się że ból i opuchlizna zamiast z czasem ustępować, pojawiały sie nasilone ? Jestem ok. 4,5 m-ca po operacji.raczej ad personam....ja mam tak po sobocie-za dużo chodziłam, ból nie ustępuje,,,na szczęście opuchlizna zeszłaO które personam chodzi ?Masz jakiś wypróbowany sposób na opuchliznę ? przy założeniu że używa się nogi na codzień (auto, siedzenie przy biurku czy przy stole) ? Nie mogę sobie poradzić z tym cholerstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi