agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:pol27 wrote:Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spozstrzezeniach,zrastami się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się żę jesteśmy wszczyscy już prawie na Kńcu ...Akurat, na końcu ?! nie czepiaj się.chyba o koniec kalectwa chodziłoalbo krańcowe wyczerpanie kalectwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: Brawo 3-2 !!! Jeszcze 7 minut, ale się dzieje !!! yyyy no to po Portugalii Szkoda, i znowu górą świńskie blondy nomen omen Schweinsteigery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Brawo 3-2 !!! Jeszcze 7 minut, ale się dzieje !!! yyyy no to po Portugalii Szkoda, i znowu górą świńskie blondy nomen omen Schweinsteigery prawda nie jest zbyt dorodny.wolę Rabarbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:pol27 wrote:Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spozstrzezeniach,zrastami się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się żę jesteśmy wszczyscy już prawie na Kńcu ...Akurat, na końcu ?! nie czepiaj się.chyba o koniec kalectwa chodziłoalbo krańcowe wyczerpanie kalectwemNo właśnie o tym pierwszym mówię. Ja po tych skrętkach drucianych, dopiero zaczynam swoją przygodę ze zrostem Mam nadzieję ...Bo jak nie, to to drugie nadejdzie wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote: pol27 wrote: Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spostrzezeniach,zrastamy się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się że jesteśmy wszyscy już prawie na Końcu ..Do Powrotu do 100 % zdrowia.. dobrze to ująłeś Pol Ująłem to jak najlepiej bym umiał TYlko Buziek nie umiem robić :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: yyyy no to po Portugalii Szkoda, i znowu górą świńskie blondy nomen omen Schweinsteigery prawda nie jest zbyt dorodny.wolę Rabarbara U nas Krzynówek ma taki specyficzny typ urody ... nie potrafię go dobrze określić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Akurat, na końcu ?! nie czepiaj się.chyba o koniec kalectwa chodziłoalbo krańcowe wyczerpanie kalectwemNo właśnie o tym pierwszym mówię. Ja po tych skrętkach drucianych, dopiero zaczynam swoją przygodę ze zrostem Mam nadzieję ...Bo jak nie, to to drugie nadejdzie wkrótce.czyżbym wyczuła nutkę obłędu bezzrostowego w Twoim głosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Szkoda, i znowu górą świńskie blondy nomen omen Schweinsteigery prawda nie jest zbyt dorodny.wolę Rabarbara U nas Krzynówek ma taki specyficzny typ urody ... nie potrafię go dobrze określić. to ja pomogę-upośledzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote: agula wrote: pol27 wrote: Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spostrzezeniach,zrastamy się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się że jesteśmy wszyscy już prawie na Końcu ..Do Powrotu do 100 % zdrowia.. dobrze to ująłeś Pol Ująłem to jak najlepiej bym umiał TYlko Buziek nie umiem robić :-> Na dole strony jest taki napis: Emoty: włączone. Kliknij na to i zaraz Ci się pokaże to czego potrzebujesz - buźki wszelkiej maści :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:nie czepiaj się.chyba o koniec kalectwa chodziłoalbo krańcowe wyczerpanie kalectwemNo właśnie o tym pierwszym mówię. Ja po tych skrętkach drucianych, dopiero zaczynam swoją przygodę ze zrostem Mam nadzieję ...Bo jak nie, to to drugie nadejdzie wkrótce.czyżbym wyczuła nutkę obłędu bezzrostowego w Twoim głosie?Oczywiśćie 100%powrót do zdrowia oraz życia zawodowego więc nie mylic z najgorszym bo tego u nas tu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote: agula wrote: pol27 wrote: Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spostrzezeniach,zrastamy się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się że jesteśmy wszyscy już prawie na Końcu ..Do Powrotu do 100 % zdrowia.. dobrze to ująłeś Pol Ująłem to jak najlepiej bym umiał TYlko Buziek nie umiem robić :-> ważny jest przekaz a nie wizualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote:agula wrote:korel wrote:No właśnie o tym pierwszym mówię. Ja po tych skrętkach drucianych, dopiero zaczynam swoją przygodę ze zrostem Mam nadzieję ...Bo jak nie, to to drugie nadejdzie wkrótce.czyżbym wyczuła nutkę obłędu bezzrostowego w Twoim głosie?Oczywiśćie 100%powrót do zdrowia oraz życia zawodowego więc nie mylic z najgorszym bo tego u nas tu nie ma...Dobrze że dbasz o nasz kręgosłup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: pol27 wrote: agula wrote: czyżbym wyczuła nutkę obłędu bezzrostowego w Twoim głosie? Oczywiśćie 100%powrót do zdrowia oraz życia zawodowego więc nie mylic z najgorszym bo tego u nas tu nie ma... Dobrze że dbasz o nasz kręgosłup wieesz jeśli TYrasz w racy to nie wiedziałem trzeba lubiec to co sie robi hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:nie czepiaj się.chyba o koniec kalectwa chodziłoalbo krańcowe wyczerpanie kalectwemNo właśnie o tym pierwszym mówię. Ja po tych skrętkach drucianych, dopiero zaczynam swoją przygodę ze zrostem Mam nadzieję ...Bo jak nie, to to drugie nadejdzie wkrótce.czyżbym wyczuła nutkę obłędu bezzrostowego w Twoim głosie?Wiesz co, powiem Ci skrycie że to chyba zwykła, wstrętna zazdrość, o czyjegoś zrosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: pol27 wrote: agula wrote: czyżbym wyczuła nutkę obłędu bezzrostowego w Twoim głosie? Oczywiśćie 100%powrót do zdrowia oraz życia zawodowego więc nie mylic z najgorszym bo tego u nas tu nie ma... Dobrze że dbasz o nasz kręgosłup moralny chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:No właśnie o tym pierwszym mówię. Ja po tych skrętkach drucianych, dopiero zaczynam swoją przygodę ze zrostem Mam nadzieję ...Bo jak nie, to to drugie nadejdzie wkrótce.czyżbym wyczuła nutkę obłędu bezzrostowego w Twoim głosie?Wiesz co, powiem Ci skrycie że to chyba zwykła, wstrętna zazdrość, o czyjegoś zrosta raczejnie bo każdy sie zrusł w jakiś sposob........i to jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: prawda nie jest zbyt dorodny.wolę Rabarbara U nas Krzynówek ma taki specyficzny typ urody ... nie potrafię go dobrze określić. to ja pomogę-upośledzony? No ma taki obłęd w oczach. Szczególnie jak zobaczy się na telebimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:No właśnie o tym pierwszym mówię. Ja po tych skrętkach drucianych, dopiero zaczynam swoją przygodę ze zrostem Mam nadzieję ...Bo jak nie, to to drugie nadejdzie wkrótce.czyżbym wyczuła nutkę obłędu bezzrostowego w Twoim głosie?Wiesz co, powiem Ci skrycie że to chyba zwykła, wstrętna zazdrość, o czyjegoś zrosta nie ma się czego wstydzić..to ludzki odruch.powiem tak: na Ciebie też przyjdzie czas,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: U nas Krzynówek ma taki specyficzny typ urody ... nie potrafię go dobrze określić. to ja pomogę-upośledzony? No ma taki obłęd w oczach. Szczególnie jak zobaczy się na telebimie może tak reaguje na swój widok w większym wymiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote: korel wrote: agula wrote: czyżbym wyczuła nutkę obłędu bezzrostowego w Twoim głosie? Wiesz co, powiem Ci skrycie że to chyba zwykła, wstrętna zazdrość, o czyjegoś zrosta raczejnie bo każdy sie zrusł w jakiś sposob........i to jest fajne No właśnie ja nie mam zrosta po takim dłógim czasie i dlatego we mnie taka zazdrość jest, panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: pol27 wrote: Oczywiśćie 100%powrót do zdrowia oraz życia zawodowego więc nie mylic z najgorszym bo tego u nas tu nie ma... Dobrze że dbasz o nasz kręgosłup moralny chyba Oczywiście, właśnie o tym myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: pol27 wrote: korel wrote: Wiesz co, powiem Ci skrycie że to chyba zwykła, wstrętna zazdrość, o czyjegoś zrosta raczejnie bo każdy sie zrusł w jakiś sposob........i to jest fajne No właśnie ja nie mam zrosta po takim dłógim czasie i dlatego we mnie taka zazdrość jest, panie. będziesz miał za 2 tygodnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: pol27 wrote: korel wrote: Wiesz co, powiem Ci skrycie że to chyba zwykła, wstrętna zazdrość, o czyjegoś zrosta raczejnie bo każdy sie zrusł w jakiś sposob........i to jest fajne No właśnie ja nie mam zrosta po takim dłógim czasie i dlatego we mnie taka zazdrość jest, panie. może otwórz się na tego zrosta...a nie zamknąłeś długość w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote: korel wrote: pol27 wrote: raczejnie bo każdy sie zrusł w jakiś sposob........i to jest fajne No właśnie ja nie mam zrosta po takim dłógim czasie i dlatego we mnie taka zazdrość jest, panie. będziesz miał za 2 tygodnie...... zaleciało wróżbiarstwem mów dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote:korel wrote:pol27 wrote:raczejnie bo każdy sie zrusł w jakiś sposob........i to jest fajneNo właśnie ja nie mam zrosta po takim dłógim czasie i dlatego we mnie taka zazdrość jest, panie.będziesz miał za 2 tygodnie......Oby słowa twe ciałem (=zrostem) się stały, panie.Choć wiara musi być wielka (=ślepa), że pójdzie tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Kkkkkkkkkkkuuuuuurrrrrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaa.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote: pol27 wrote: korel wrote: No właśnie ja nie mam zrosta po takim dłógim czasie i dlatego we mnie taka zazdrość jest, panie. będziesz miał za 2 tygodnie...... zaleciało wróżbiarstwem mów dalej no życzę Tobie jeśli miałbym taka moc bys miał juz ale nie mam czas jest najlepszy ....ja nie mam zrosta do końca ale lekarz powiedział jest dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote: agula wrote: pol27 wrote: będziesz miał za 2 tygodnie...... zaleciało wróżbiarstwem mów dalej no życzę Tobie jeśli miałbym taka moc bys miał juz ale nie mam czas jest najlepszy ....ja nie mam zrosta do końca ale lekarz powiedział jest dobrze.... ale pęknąć może zawsze .....wiec też nie będe pocieszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pgb1979 wrote: Kkkkkkkkkkkuuuuuurrrrrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaa.................. wystarczy kukuryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:Kkkkkkkkkkkuuuuuurrrrrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaa.................. Co ? Za późno włączyłeś telewizor ? Niestety, każdy z nich chciał sobie postrzelać i to z 30-40 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi