agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:pgb1979 wrote:Kkkkkkkkkkkuuuuuurrrrrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaa.................. Co ? Za późno włączyłeś telewizor ? Niestety, każdy z nich chciał sobie postrzelać i to z 30-40 metrów nie brońmy niemieckim chłopcom...nie to żebym chciała za wszelka cenę dobrze obstawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Szwabki dzisiaj sobie grały,Trzech Polaków i Lam mały.Portugalia była słaba,A Ronaldo był jak baba.I dlatego dziś przegrali,Bo non stop wszystko je..li.A szwabiki się radują,Ze na Euro występują,I ze coraz lepiej grają,I że wszystko wygrywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:Szwabki dzisiaj sobie grały,Trzech Polaków i Lam mały.Portugalia była słaba,A Ronaldo był jak baba.I dlatego dziś przegrali,Bo non stop wszystko je..li.A szwabiki się radują,Ze na Euro występują,I ze coraz lepiej grają,I że wszystko wygrywają.brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 słuchajcie mam do was prożbe mam pewny problem chciałbym coś kupić kumpeli z racji podziekowania za udzielenie mi pomocy w czasie mojego wypadku ....jeśli ona by mi nie pomogła to raczej by było żle... doradzcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote: słuchajcie mam do was prożbe mam pewny problem chciałbym coś kupić kumpeli z racji podziekowania za udzielenie mi pomocy w czasie mojego wypadku ....jeśli ona by mi nie pomogła to raczej by było żle... doradzcie coś. Kup jej zestaw "mały ratownik traumatologiczny" (traumatologiczny bo to coś od urazów) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: pol27 wrote: słuchajcie mam do was prożbe mam pewny problem chciałbym coś kupić kumpeli z racji podziekowania za udzielenie mi pomocy w czasie mojego wypadku ....jeśli ona by mi nie pomogła to raczej by było żle... doradzcie coś. Kup jej zestaw "mały ratownik traumatologiczny" (traumatologiczny bo to coś od urazów) ... a to dobre hehehe...zapytam sie lekarza czy nie jest czasami po pracy akwizytorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote:słuchajcie mam do was prożbe mam pewny problem chciałbym coś kupić kumpeli z racji podziekowania za udzielenie mi pomocy w czasie mojego wypadku ....jeśli ona by mi nie pomogła to raczej by było żle... doradzcie coś.To zależy co chcesz z nią później zrobić Zaprosić na kolację ? Albo na łykend do Czech ? Ale koniecznie kwiaty. Laski to uwielbiają, choć wiele mówi że to niepotrzebne. A może do tego jakies świecidełko ? Też to uwielbiają i jeśli ładne, to będą nosić.Wszystko zależy od Waszej zażyłości i Twoich dalszych planów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:pol27 wrote:słuchajcie mam do was prożbe mam pewny problem chciałbym coś kupić kumpeli z racji podziekowania za udzielenie mi pomocy w czasie mojego wypadku ....jeśli ona by mi nie pomogła to raczej by było żle... doradzcie coś.To zależy co chcesz z nią później zrobić Zaprosić na kolację ? Albo na łykend do Czech ? Ale koniecznie kwiaty. Laski to uwielbiają, choć wiele mówi że to niepotrzebne. A może do tego jakies świecidełko ? Też to uwielbiają i jeśli ładne, to będą nosić.Wszystko zależy od Waszej zażyłości i Twoich dalszych planów...ok wybieram lekend do Czech... jest mezatka wiec dalsze rzeczy znia odpadaja ...chcialbym tylko podziekowac hmm cos wymysle spadam spac bo juz padam na ryjek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote:korel wrote:pol27 wrote:słuchajcie mam do was prożbe mam pewny problem chciałbym coś kupić kumpeli z racji podziekowania za udzielenie mi pomocy w czasie mojego wypadku ....jeśli ona by mi nie pomogła to raczej by było żle... doradzcie coś.To zależy co chcesz z nią później zrobić Zaprosić na kolację ? Albo na łykend do Czech ? Ale koniecznie kwiaty. Laski to uwielbiają, choć wiele mówi że to niepotrzebne. A może do tego jakies świecidełko ? Też to uwielbiają i jeśli ładne, to będą nosić.Wszystko zależy od Waszej zażyłości i Twoich dalszych planów...ok wybieram lekend do Czech... jest mezatka wiec dalsze rzeczy znia odpadaja ...chcialbym tylko podziekowac hmm cos wymysle spadam spac bo juz padam na ryjekA propos łykendu do Czech, to możesz jeszcze kupić jej telefon komórkowy (jak w tej reklamie "do Trz/Czech") Żebyś miał do niej szybką łączność, gdybyś miał się znowu łamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote:korel wrote:pol27 wrote:słuchajcie mam do was prożbe mam pewny problem chciałbym coś kupić kumpeli z racji podziekowania za udzielenie mi pomocy w czasie mojego wypadku ....jeśli ona by mi nie pomogła to raczej by było żle... doradzcie coś.To zależy co chcesz z nią później zrobić Zaprosić na kolację ? Albo na łykend do Czech ? Ale koniecznie kwiaty. Laski to uwielbiają, choć wiele mówi że to niepotrzebne. A może do tego jakies świecidełko ? Też to uwielbiają i jeśli ładne, to będą nosić.Wszystko zależy od Waszej zażyłości i Twoich dalszych planów...ok wybieram lekend do Czech... jest mezatka wiec dalsze rzeczy znia odpadaja ...chcialbym tylko podziekowac hmm cos wymysle spadam spac bo juz padam na ryjekA podobno mówią że u mężatki jest bez wpadki :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote:korel wrote:pol27 wrote:słuchajcie mam do was prożbe mam pewny problem chciałbym coś kupić kumpeli z racji podziekowania za udzielenie mi pomocy w czasie mojego wypadku ....jeśli ona by mi nie pomogła to raczej by było żle... doradzcie coś.To zależy co chcesz z nią później zrobić Zaprosić na kolację ? Albo na łykend do Czech ? Ale koniecznie kwiaty. Laski to uwielbiają, choć wiele mówi że to niepotrzebne. A może do tego jakies świecidełko ? Też to uwielbiają i jeśli ładne, to będą nosić.Wszystko zależy od Waszej zażyłości i Twoich dalszych planów...ok wybieram lekend do Czech... jest mezatka wiec dalsze rzeczy znia odpadaja ...chcialbym tylko podziekowac hmm cos wymysle spadam spac bo juz padam na ryjekw czechach z mężatką łykend???czego wyście się nałykali?Ty lepiej pol wykup ten łykend ale dla niej i szacownego małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 No właśnie to zależy, albo łykend dla niej i małżonka , albo łykend tylko dla małżonka Bo Pol Ty potrzebujesz jednak ciągle opieki fajnej koleżanki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:pol27 wrote:słuchajcie mam do was prożbe mam pewny problem chciałbym coś kupić kumpeli z racji podziekowania za udzielenie mi pomocy w czasie mojego wypadku ....jeśli ona by mi nie pomogła to raczej by było żle... doradzcie coś.To zależy co chcesz z nią później zrobić Zaprosić na kolację ? Albo na łykend do Czech ? Ale koniecznie kwiaty. Laski to uwielbiają, choć wiele mówi że to niepotrzebne. A może do tego jakies świecidełko ? Też to uwielbiają i jeśli ładne, to będą nosić.Wszystko zależy od Waszej zażyłości i Twoich dalszych planów...tylko nie róże...a ze świecidełek to białe złoto z jakimś ot takim małym brylancikiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:No właśnie to zależy, albo łykend dla niej i małżonka , albo łykend tylko dla małżonka Bo Pol Ty potrzebujesz jednak ciągle opieki fajnej koleżanki ... haha nie podpuszczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 pol27 wrote:agula wrote:pol27 wrote:Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spostrzezeniach,zrastamy się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się że jesteśmy wszyscy już prawie na Końcu ..Do Powrotu do 100 % zdrowia..dobrze to ująłeś PolUjąłem to jak najlepiej bym umiał TYlko Buziek nie umiem robić :->widzę Pol że spędza Ci to sen z powiek więc:przyspieszony kurs robienia buziek,przy założeniu że nie wyłączyłeś Emotów (to jest pierwsza od prawej strony funkcja pod postem, którego piszesz) - spacja,dwukropek, wielkie D, spacja - a wszystko to bez przerwy między sobą - podsumowując : D - spacja, średnik, zamknięty prawostronnie nawias, spacja - podsumowując ; ) - spacja, dwukropek, zamknięty prawostronnie nawias, spacja - podsumowując : )dalsze lekcje będą o smutnych buźkach...nie wiem czy załapiesz bo podobno ja pokrętnie wszystko tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ja też często jak zapominam o sekwencji znaków, to po prostu kopiuję tę sekwencję z ekranu, który się otwiera jak klilniesz na Emoty: włączone :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote: Ja też często jak zapominam o sekwencji znaków, to po prostu kopiuję tę sekwencję z ekranu, który się otwiera jak klilniesz na Emoty: włączone :cool: ja najwidoczniej lubię komplikować sobie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: Ja też często jak zapominam o sekwencji znaków, to po prostu kopiuję tę sekwencję z ekranu, który się otwiera jak klilniesz na Emoty: włączone :cool: ja najwidoczniej lubię komplikować sobie życie To nie jest komplikowanie sobie życia - szybciej jest napisać na klawiaturze niż poszukać, zaznaczyć myszką, skopiować, wkleić... grrr... myszka to jest najbardziej opóźniające pracę urządzenie - klawiatura rulez!!! smileys/bigwink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Tak, tylko wtedy musisz zaśmiecać sobie głowę tymi układami na klawiaturze, a po co. I jeszcze nie zawsze wyjdzie buźka, jak ta na końcu Pol, to masz do dyspozycji: i smileys/neutral.gif i smileys/neutral.gif i i :o i smileys/surprise.gif:lol::mad::rolleyes::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:Tak, tylko wtedy musisz zaśmiecać sobie głowę tymi układami na klawiaturze, a po co. I jeszcze nie zawsze wyjdzie buźka, jak ta na końcu Pol, to masz do dyspozycji: i smileys/neutral.gif i smileys/neutral.gif i i :o i smileys/surprise.gif:lol::mad::rolleyes::cool:Oczywiście te podstawowe, najcześciej używane, opanujesz na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 No właśnie Pol, zawsze możesz koleżance podarować buźkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:Tak, tylko wtedy musisz zaśmiecać sobie głowę tymi układami na klawiaturze, a po co. I jeszcze nie zawsze wyjdzie buźka, jak ta na końcu Pol, to masz do dyspozycji: i smileys/neutral.gif i smileys/neutral.gif i i :o i smileys/surprise.gif:lol::mad::rolleyes::cool:Ja sobie głowy nie zaśmiecam - znam klawiaturę na pamięć i umiem pisać z zamkniętymi oczami (Aga jest świadkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 maczek wrote:korel wrote:Tak, tylko wtedy musisz zaśmiecać sobie głowę tymi układami na klawiaturze, a po co. I jeszcze nie zawsze wyjdzie buźka, jak ta na końcu Pol, to masz do dyspozycji: i smileys/neutral.gif i smileys/neutral.gif i i :o i smileys/surprise.gif:lol::mad::rolleyes::cool:Ja sobie głowy nie zaśmiecam - znam klawiaturę na pamięć i umiem pisać z zamkniętymi oczami (Aga jest świadkiem) yyyy ja też miałam oczy wtedy zamknięte.nic nie widziałam nic nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote:maczek wrote:korel wrote:Tak, tylko wtedy musisz zaśmiecać sobie głowę tymi układami na klawiaturze, a po co. I jeszcze nie zawsze wyjdzie buźka, jak ta na końcu Pol, to masz do dyspozycji: i smileys/neutral.gif i smileys/neutral.gif i i :o i smileys/surprise.gif:lol::mad::rolleyes::cool:Ja sobie głowy nie zaśmiecam - znam klawiaturę na pamięć i umiem pisać z zamkniętymi oczami (Aga jest świadkiem) yyyy ja też miałam oczy wtedy zamknięte.nic nie widziałam nic nie słyszałamale za to czułas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 maczek wrote: agula wrote: maczek wrote: Ja sobie głowy nie zaśmiecam - znam klawiaturę na pamięć i umiem pisać z zamkniętymi oczami (Aga jest świadkiem) yyyy ja też miałam oczy wtedy zamknięte.nic nie widziałam nic nie słyszałam ale za to czułas czy musisz upubliczniać nasze życie intymne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawa-z-wawa Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam w ten piękny ranek gołąbeczki. Tak sobie ślicznie gruchacie, że gdy weszłam na forum i przeczytałam ostatnie posty to myślałam, że jestem na forum randkowym. Ale nie, cudownie widac, że wszyscy dochodzą do zdrowia i amory wam w głowie. Jakies figle migle z zamknietymi oczami na klawiaturze??? Tego nie znalam. Jestem wprawdzie wieloletnią mężatką i dlatego już nie w kursie. Maczku możesz co wiecej o tym napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Amory nam nie w głowie, tylko się tak droczę z Agą A figle migle na klawiaturze? Hmmm... po prostu zamykasz oczy i piszesz. Np. tego posta napisalem z zamknietymi oczamii... to chyba tkaie zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 tak myślałam że jak lekarz zobaczy Moje zdjęcie rtg to sie za głowe zlapie i rzeczywiście tak było tak jak w tym koszmarze: "czekaja operacja" i tak jest jade do szpitala.. gwóźdz pękł.. ok. 5 cm skróciło noge.. i czeka mnie operacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Hmm...Sawa, nowoczęsni internauci ponoć nazywają to sexem przez internet. Ja jeszcze tego nie doswiadczyłem, ale przeciez wszystko przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Madzia, jestesmy z Toba, to zdjecie co mi pokazalas to az mnie przerazilo. Masakra !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi