sawa-z-wawa Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 maczek wrote: Amory nam nie w głowie, tylko się tak droczę z Agą A figle migle na klawiaturze? Hmmm... po prostu zamykasz oczy i piszesz. Np. tego posta napisalem z zamknietymi oczamii... to chyba tkaie zboczenie zawodowe No tak.. proza zycia " po prostu zamykasz oczy i piszesz..". Realista, ściagnałes mnie na ziemię. Znowu czuje się jak połamaniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawa-z-wawa Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 mackowska wrote: tak myślałam że jak lekarz zobaczy Moje zdjęcie rtg to sie za głowe zlapie i rzeczywiście tak było tak jak w tym koszmarze: "czekaja operacja" i tak jest jade do szpitala.. gwóźdz pękł.. ok. 5 cm skróciło noge.. i czeka mnie operacja Madzia, bardzo współczuję. Pamietaj, że zyjemy w XXI w i to nie koniec świata. Po prostu dłużej będziesz bedziesz się zrastać i dłużej będziesz udzielac się towarzysko na forum. Znam osobiście ludzi, którzy przeszli to samo co masz teraz i dosłownie aktualnie biegają. Zyczę dużo cierpliwości i zaufania do lekarzy. W końcu w coś musimy wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 mackowska wrote: tak myślałam że jak lekarz zobaczy Moje zdjęcie rtg to sie za głowe zlapie i rzeczywiście tak było tak jak w tym koszmarze: "czekaja operacja" i tak jest jade do szpitala.. gwóźdz pękł.. ok. 5 cm skróciło noge.. i czeka mnie operacja co ?????????? 5 cm ?????? przecież taką różnice być od razu zauważyła. gwóźdź pękł ??????? gwóźdź raczej nie pęka, tylko najwyżej jakas śrubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote:maczek wrote:korel wrote:Tak, tylko wtedy musisz zaśmiecać sobie głowę tymi układami na klawiaturze, a po co. I jeszcze nie zawsze wyjdzie buźka, jak ta na końcu Pol, to masz do dyspozycji: i smileys/neutral.gif i smileys/neutral.gif i i :o i smileys/surprise.gif:lol::mad::rolleyes::cool:Ja sobie głowy nie zaśmiecam - znam klawiaturę na pamięć i umiem pisać z zamkniętymi oczami (Aga jest świadkiem) yyyy ja też miałam oczy wtedy zamknięte.nic nie widziałam nic nie słyszałamno i co było dalej ? przy rozłożystej klawiaturze ? przy rozpalonym komputerze ? powiedzcie przynajmniej jak to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 sawa-z-wawa wrote: mackowska wrote: tak myślałam że jak lekarz zobaczy Moje zdjęcie rtg to sie za głowe zlapie i rzeczywiście tak było tak jak w tym koszmarze: "czekaja operacja" i tak jest jade do szpitala.. gwóźdz pękł.. ok. 5 cm skróciło noge.. i czeka mnie operacja Madzia, bardzo współczuję. Pamietaj, że zyjemy w XXI w i to nie koniec świata. Po prostu dłużej będziesz bedziesz się zrastać i dłużej będziesz udzielac się towarzysko na forum. Znam osobiście ludzi, którzy przeszli to samo co masz teraz i dosłownie aktualnie biegają. Zyczę dużo cierpliwości i zaufania do lekarzy. W końcu w coś musimy wierzyć. Odradzam pełne zaufanie do lekarzy, tylko zasada ograniczonego zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote: mackowska wrote: tak myślałam że jak lekarz zobaczy Moje zdjęcie rtg to sie za głowe zlapie i rzeczywiście tak było tak jak w tym koszmarze: "czekaja operacja" i tak jest jade do szpitala.. gwóźdz pękł.. ok. 5 cm skróciło noge.. i czeka mnie operacja co ?????????? 5 cm ?????? przecież taką różnice być od razu zauważyła. gwóźdź pękł ??????? gwóźdź raczej nie pęka, tylko najwyżej jakas śrubka Gwóźdź pękł - widziałem zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 http://img95.imageshack.us/my.php?image=zlamekcm4.png prosze.. to dzisiejsze zdjęcie.. a jednak pękł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 mackowska wrote: http://img95.imageshack.us/my.php?image=zlamekcm4.png prosze.. to dzisiejsze zdjęcie.. a jednak pękł nie martw sie bedzie git a to jest mozliwe aby az tak pekł???Chyba był material uszkodzony miał jakąś wade.A obciazalas noge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: maczek wrote: Ja sobie głowy nie zaśmiecam - znam klawiaturę na pamięć i umiem pisać z zamkniętymi oczami (Aga jest świadkiem) yyyy ja też miałam oczy wtedy zamknięte.nic nie widziałam nic nie słyszałam no i co było dalej ? przy rozłożystej klawiaturze ? przy rozpalonym komputerze ? powiedzcie przynajmniej jak to jest ? Nijak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: maczek wrote: Ja sobie głowy nie zaśmiecam - znam klawiaturę na pamięć i umiem pisać z zamkniętymi oczami (Aga jest świadkiem) yyyy ja też miałam oczy wtedy zamknięte.nic nie widziałam nic nie słyszałam no i co było dalej ? przy rozłożystej klawiaturze ? przy rozpalonym komputerze ? powiedzcie przynajmniej jak to jest ? zupełnie nie rozumiem pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 maczek wrote:Amory nam nie w głowie, tylko się tak droczę z Agą A figle migle na klawiaturze? Hmmm... po prostu zamykasz oczy i piszesz. Np. tego posta napisalem z zamknietymi oczamii... to chyba tkaie zboczenie zawodowe To każdy może zrobić, bo jak piszą specjaliści:Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset sie w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Maczek dostałes moje fotki nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 pol27 wrote: i polllllllllllllllllllllllllllll brawo!!!udało Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote: pol27 wrote: i polllllllllllllllllllllllllllll brawo!!!udało Ci się starałem sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:maczek wrote:Amory nam nie w głowie, tylko się tak droczę z Agą A figle migle na klawiaturze? Hmmm... po prostu zamykasz oczy i piszesz. Np. tego posta napisalem z zamknietymi oczamii... to chyba tkaie zboczenie zawodowe To każdy może zrobić, bo jak piszą specjaliści:Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset sie w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.haha korel znowu coś piłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 pol27 wrote: Maczek dostałes moje fotki nogi? Dostalem, jak tylko rozluzni sie atmosfera u mnie w pracy to je wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 maczek wrote: pol27 wrote: Maczek dostałes moje fotki nogi? Dostalem, jak tylko rozluzni sie atmosfera u mnie w pracy to je wrzuce OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 maczek wrote: korel wrote: agula wrote: yyyy ja też miałam oczy wtedy zamknięte.nic nie widziałam nic nie słyszałam no i co było dalej ? przy rozłożystej klawiaturze ? przy rozpalonym komputerze ? powiedzcie przynajmniej jak to jest ? Nijak. zawsze to lepsze niż beznadziejnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 mackowska wrote: http://img95.imageshack.us/my.php?image=zlamekcm4.png prosze.. to dzisiejsze zdjęcie.. a jednak pękł Rzeczywiście, ale czy to pęknięcie zmienia Ci w tej chwili sposób postępowania i rehabilitacji, bo juz w dużym stopniu byłaś zaawansowana rehabilitacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 pol27 wrote: maczek wrote: pol27 wrote: Maczek dostałes moje fotki nogi? Dostalem, jak tylko rozluzni sie atmosfera u mnie w pracy to je wrzuce OK Pol, teraz ostro szalejesz z tymi buźkami, widzę że załapałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 pgb1979 wrote: Hmm...Sawa, nowoczęsni internauci ponoć nazywają to sexem przez internet. Ja jeszcze tego nie doswiadczyłem, ale przeciez wszystko przede mną nowoczesny i do tego chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:maczek wrote:Amory nam nie w głowie, tylko się tak droczę z Agą A figle migle na klawiaturze? Hmmm... po prostu zamykasz oczy i piszesz. Np. tego posta napisalem z zamknietymi oczamii... to chyba tkaie zboczenie zawodowe To każdy może zrobić, bo jak piszą specjaliści:Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset sie w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.haha korel znowu coś piłeś?A przeczytałaś przynajmniej ten tekst ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:To każdy może zrobić, bo jak piszą specjaliści:Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset sie w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.haha korel znowu coś piłeś?A przeczytałaś przynajmniej ten tekst ?jasne i do tego bez problemu.,.ale ja po 3 browarach już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote:maczek wrote:korel wrote:no i co było dalej ? przy rozłożystej klawiaturze ? przy rozpalonym komputerze ? powiedzcie przynajmniej jak to jest ? Nijak.zawsze to lepsze niż beznadziejnie No, a udajesz że nie wiesz o co pytam ?Jednym słowem, nie warto tego próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:haha korel znowu coś piłeś?A przeczytałaś przynajmniej ten tekst ?jasne i do tego bez problemu.,.ale ja po 3 browarach już jestem Po 3 browarach to nawet łatwiej to przeczytać.No i w ogóle jest łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:maczek wrote:Nijak.zawsze to lepsze niż beznadziejnie No, a udajesz że nie wiesz o co pytam ?Jednym słowem, nie warto tego próbować ja tego nie wiem..młoda jeszcze jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:A przeczytałaś przynajmniej ten tekst ?jasne i do tego bez problemu.,.ale ja po 3 browarach już jestem Po 3 browarach to nawet łatwiej to przeczytać.No i w ogóle jest łatwiej taaa tylko pić się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 małą przerwę miałam....Madzia, za bardzo chyba zaufałaś tej wróżce Trzymam kciuki za następne kroki!Jakoś odstaję od Was po tych kilku dniach Pol, brawo za postępy! w buźkach Ja się rehabilituję - pole magnetyczne i będę mieć masaż wirowy - wiecie co to i na co to?Ostatnio nie mam na nic czasu - odkąd zdjęli mi gips, jakoś moje życie nabrało tempa :)Kolejne zwolnienie do połowy lipca i oby to było ostatnie.Pozdrawiam cieplutko, choć dziś we wrocku jakoś tak zimno, brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 lisiu wrote:małą przerwę miałam....Madzia, za bardzo chyba zaufałaś tej wróżce Trzymam kciuki za następne kroki!Jakoś odstaję od Was po tych kilku dniach Pol, brawo za postępy! w buźkach Ja się rehabilituję - pole magnetyczne i będę mieć masaż wirowy - wiecie co to i na co to?Ostatnio nie mam na nic czasu - odkąd zdjęli mi gips, jakoś moje życie nabrało tempa :)Kolejne zwolnienie do połowy lipca i oby to było ostatnie.Pozdrawiam cieplutko, choć dziś we wrocku jakoś tak zimno, brrrhej Lisiu jak miło Cię widzieć...to fajnie że Twój tryb życia nabrał życia.co do masażu to pobudza receptory, rozluźnia mięśnie i na pewno nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi