korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:zawsze to lepsze niż beznadziejnie No, a udajesz że nie wiesz o co pytam ?Jednym słowem, nie warto tego próbować ja tego nie wiem..młoda jeszcze jestemAle Maczek pisał, że czułaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:No, a udajesz że nie wiesz o co pytam ?Jednym słowem, nie warto tego próbować ja tego nie wiem..młoda jeszcze jestemAle Maczek pisał, że czułaś ... taaa feromony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote:lisiu wrote:małą przerwę miałam....Madzia, za bardzo chyba zaufałaś tej wróżce Trzymam kciuki za następne kroki!Jakoś odstaję od Was po tych kilku dniach Pol, brawo za postępy! w buźkach Ja się rehabilituję - pole magnetyczne i będę mieć masaż wirowy - wiecie co to i na co to?Ostatnio nie mam na nic czasu - odkąd zdjęli mi gips, jakoś moje życie nabrało tempa :)Kolejne zwolnienie do połowy lipca i oby to było ostatnie.Pozdrawiam cieplutko, choć dziś we wrocku jakoś tak zimno, brrrhej Lisiu jak miło Cię widzieć...to fajnie że Twój tryb życia nabrał życia.co do masażu to pobudza receptory, rozluźnia mięśnie i na pewno nie zaszkodzi kurcze, wiecie, że czuję się, jakbym Was chwilowo zdradziła Agula, jest dopiero g. 13, a ty już po 3 piwkach??? Pewnie nie pamiętasz czasów, kiedy alkohol można było kupić dopiero PO G. 13, prawda Korel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 lisiu wrote:agula wrote:lisiu wrote:małą przerwę miałam....Madzia, za bardzo chyba zaufałaś tej wróżce Trzymam kciuki za następne kroki!Jakoś odstaję od Was po tych kilku dniach Pol, brawo za postępy! w buźkach Ja się rehabilituję - pole magnetyczne i będę mieć masaż wirowy - wiecie co to i na co to?Ostatnio nie mam na nic czasu - odkąd zdjęli mi gips, jakoś moje życie nabrało tempa :)Kolejne zwolnienie do połowy lipca i oby to było ostatnie.Pozdrawiam cieplutko, choć dziś we wrocku jakoś tak zimno, brrrhej Lisiu jak miło Cię widzieć...to fajnie że Twój tryb życia nabrał życia.co do masażu to pobudza receptory, rozluźnia mięśnie i na pewno nie zaszkodzi kurcze, wiecie, że czuję się, jakbym Was chwilowo zdradziła Agula, jest dopiero g. 13, a ty już po 3 piwkach??? Pewnie nie pamiętasz czasów, kiedy alkohol można było kupić dopiero PO G. 13, prawda Korel? pamiętam chodziłam z dziadkiem na piwo już od 3 roku życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 lisiu wrote:agula wrote:lisiu wrote:małą przerwę miałam....Madzia, za bardzo chyba zaufałaś tej wróżce Trzymam kciuki za następne kroki!Jakoś odstaję od Was po tych kilku dniach Pol, brawo za postępy! w buźkach Ja się rehabilituję - pole magnetyczne i będę mieć masaż wirowy - wiecie co to i na co to?Ostatnio nie mam na nic czasu - odkąd zdjęli mi gips, jakoś moje życie nabrało tempa :)Kolejne zwolnienie do połowy lipca i oby to było ostatnie.Pozdrawiam cieplutko, choć dziś we wrocku jakoś tak zimno, brrrhej Lisiu jak miło Cię widzieć...to fajnie że Twój tryb życia nabrał życia.co do masażu to pobudza receptory, rozluźnia mięśnie i na pewno nie zaszkodzi kurcze, wiecie, że czuję się, jakbym Was chwilowo zdradziła Agula, jest dopiero g. 13, a ty już po 3 piwkach??? Pewnie nie pamiętasz czasów, kiedy alkohol można było kupić dopiero PO G. 13, prawda Korel? Lisiu, to nie moja epoka, za młody jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:lisiu wrote:agula wrote:hej Lisiu jak miło Cię widzieć...to fajnie że Twój tryb życia nabrał życia.co do masażu to pobudza receptory, rozluźnia mięśnie i na pewno nie zaszkodzi kurcze, wiecie, że czuję się, jakbym Was chwilowo zdradziła Agula, jest dopiero g. 13, a ty już po 3 piwkach??? Pewnie nie pamiętasz czasów, kiedy alkohol można było kupić dopiero PO G. 13, prawda Korel? Lisiu, to nie moja epoka, za młody jestem korel jest z lodowcowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: ja tego nie wiem..młoda jeszcze jestem Ale Maczek pisał, że czułaś ... taaa feromony prędzej swąd przegrzanego zasilacza albo procesora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Ale Maczek pisał, że czułaś ... taaa feromony prędzej swąd przegrzanego zasilacza albo procesora hahaha wydało się = korel a Ty z kim się tak rozpalasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:lisiu wrote:kurcze, wiecie, że czuję się, jakbym Was chwilowo zdradziła Agula, jest dopiero g. 13, a ty już po 3 piwkach??? Pewnie nie pamiętasz czasów, kiedy alkohol można było kupić dopiero PO G. 13, prawda Korel? Lisiu, to nie moja epoka, za młody jestem korel jest z lodowcowej mniej więcej, pamiętam zimę stulecia, 20-ty stopień zasilania i przede wszystkim to, że nie musiałem wtedy chodzić do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Lisiu, to nie moja epoka, za młody jestem korel jest z lodowcowej mniej więcej, pamiętam zimę stulecia, 20-ty stopień zasilania i przede wszystkim to, że nie musiałem wtedy chodzić do szkoły hmmm zimny drań który pali procesory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Lisiu, to nie moja epoka, za młody jestem korel jest z lodowcowej mniej więcej, pamiętam zimę stulecia, 20-ty stopień zasilania i przede wszystkim to, że nie musiałem wtedy chodzić do szkoły ja też to pamiętam, więc chyba kolejki pod budką z piwem przed g. 13 nie są ci obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 lisiu wrote:małą przerwę miałam....Madzia, za bardzo chyba zaufałaś tej wróżce Trzymam kciuki za następne kroki!Jakoś odstaję od Was po tych kilku dniach Pol, brawo za postępy! w buźkach Ja się rehabilituję - pole magnetyczne i będę mieć masaż wirowy - wiecie co to i na co to?Ostatnio nie mam na nic czasu - odkąd zdjęli mi gips, jakoś moje życie nabrało tempa :)Kolejne zwolnienie do połowy lipca i oby to było ostatnie.Pozdrawiam cieplutko, choć dziś we wrocku jakoś tak zimno, brrrMasaż wirowy to fajna sprawa - wchodzisz do czegoś co wygląda jak przerobiona pralka Frania, wlewa się woda, wlączają wirowanie i heja!! Fajny masażyk, po nim dobrze jest wybrać się na basen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: taaa feromony prędzej swąd przegrzanego zasilacza albo procesora hahaha wydało się = korel a Ty z kim się tak rozpalasz? z wirtualnymi koleżankami z forum rehabilitacyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 eh kompletnie załamana jestem każdy sie dziwi ze pękł gwóźdz.. teraz to zaczela mnie noga boleć z wrażenia chyba..Boje się tak bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 lisiu wrote: korel wrote: agula wrote: korel jest z lodowcowej mniej więcej, pamiętam zimę stulecia, 20-ty stopień zasilania i przede wszystkim to, że nie musiałem wtedy chodzić do szkoły ja też to pamiętam, więc chyba kolejki pod budką z piwem przed g. 13 nie są ci obce Na pewno są obe, koler wtedy stał pod budką... z oranżadą w torebkach i wata cukrową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 mackowska wrote:eh kompletnie załamana jestem każdy sie dziwi ze pękł gwóźdz.. teraz to zaczela mnie noga boleć z wrażenia chyba..Boje się tak bardzo..ale powiedzieli Ci co będą teraz z tym gwoździem robić?wyjmą go i zaszczepią Ci nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawa-z-wawa Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Maczek skąd wiesz jak wyglądała Frania. To nie Twoja epoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 sawa-z-wawa wrote: Maczek skąd wiesz jak wyglądała Frania. To nie Twoja epoka. ale babcie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 mackowska wrote:eh kompletnie załamana jestem każdy sie dziwi ze pękł gwóźdz.. teraz to zaczela mnie noga boleć z wrażenia chyba..Boje się tak bardzo..Nie bój sie Madziu, wyjmą, włożą, to zupełnie jak w innych dziedzinach zycia, a potem to juz tylko będzie przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:mackowska wrote:eh kompletnie załamana jestem każdy sie dziwi ze pękł gwóźdz.. teraz to zaczela mnie noga boleć z wrażenia chyba..Boje się tak bardzo..Nie bój sie Madziu, wyjmą, włożą, to zupełnie jak w innych dziedzinach zycia, a potem to juz tylko będzie przyjemniej oj Piotrek Piotrek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 maczek wrote:lisiu wrote:małą przerwę miałam....Madzia, za bardzo chyba zaufałaś tej wróżce Trzymam kciuki za następne kroki!Jakoś odstaję od Was po tych kilku dniach Pol, brawo za postępy! w buźkach Ja się rehabilituję - pole magnetyczne i będę mieć masaż wirowy - wiecie co to i na co to?Ostatnio nie mam na nic czasu - odkąd zdjęli mi gips, jakoś moje życie nabrało tempa :)Kolejne zwolnienie do połowy lipca i oby to było ostatnie.Pozdrawiam cieplutko, choć dziś we wrocku jakoś tak zimno, brrrMasaż wirowy to fajna sprawa - wchodzisz do czegoś co wygląda jak przerobiona pralka Frania, wlewa się woda, wlączają wirowanie i heja!! Fajny masażyk, po nim dobrze jest wybrać się na basen.oprócz wspomnień czaru o Frani, na coś to w ogóle działa ? czy tylko myje nogi ? ba, jedną nogę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 mackowska wrote:eh kompletnie załamana jestem każdy sie dziwi ze pękł gwóźdz.. teraz to zaczela mnie noga boleć z wrażenia chyba..Boje się tak bardzo..Ale coś już postanowili, kiedy Ci to wymienią ? I czy potrzeba w ogóle wymieniać ? Może już jesteś zrośnięta i po prostu wyciągną, co i tak czekałoby Ciebie i każdego z nas ?Nie martw się, ja też jestem parę dni po drugim zabiegu z tego samego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Właśnie dostałem przesyłkę z Wrocławia.Nowa wiatróweczka 4,5 mm. Macie tam dobry sklep internetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:Właśnie dostałem przesyłkę z Wrocławia.Nowa wiatróweczka 4,5 mm. Macie tam dobry sklep internetowy nie lubisz swoich sąsiadów czy ich psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 mackowska wrote:eh kompletnie załamana jestem każdy sie dziwi ze pękł gwóźdz.. teraz to zaczela mnie noga boleć z wrażenia chyba..Boje się tak bardzo..Juz jedna operacje przezylas to przezyjesz kolejna. Ja mialem 6 i jakos sie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:maczek wrote:lisiu wrote:małą przerwę miałam....Madzia, za bardzo chyba zaufałaś tej wróżce Trzymam kciuki za następne kroki!Jakoś odstaję od Was po tych kilku dniach Pol, brawo za postępy! w buźkach Ja się rehabilituję - pole magnetyczne i będę mieć masaż wirowy - wiecie co to i na co to?Ostatnio nie mam na nic czasu - odkąd zdjęli mi gips, jakoś moje życie nabrało tempa :)Kolejne zwolnienie do połowy lipca i oby to było ostatnie.Pozdrawiam cieplutko, choć dziś we wrocku jakoś tak zimno, brrrMasaż wirowy to fajna sprawa - wchodzisz do czegoś co wygląda jak przerobiona pralka Frania, wlewa się woda, wlączają wirowanie i heja!! Fajny masażyk, po nim dobrze jest wybrać się na basen.oprócz wspomnień czaru o Frani, na coś to w ogóle działa ? czy tylko myje nogi ? ba, jedną nogę ?Działa w ten sposób, że poprawia się samopoczucie - to takie jaccuzi na nogi No i krazenie po tym jest lepsze Aha - oczywiscie dziala na dwie a nie na jedna bo sie wchodzi obiema nogami do srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 sawa-z-wawa wrote: Maczek skąd wiesz jak wyglądała Frania. To nie Twoja epoka. Nie moja epoka? Pamietam franie bo mielismy taka w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:Właśnie dostałem przesyłkę z Wrocławia.Nowa wiatróweczka 4,5 mm. Macie tam dobry sklep internetowy nie lubisz swoich sąsiadów czy ich psa?taka armatka to tylko do lasu, na łąkę, albo na strzelnicę Ale fakt że sąsiedzi czują respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 maczek wrote: sawa-z-wawa wrote: Maczek skąd wiesz jak wyglądała Frania. To nie Twoja epoka. Nie moja epoka? Pamietam franie bo mielismy taka w domu przychodziła sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 korel wrote:Właśnie dostałem przesyłkę z Wrocławia.Nowa wiatróweczka 4,5 mm. Macie tam dobry sklep internetowy dobry to mamy nie tylko sklep internetowy. Inne rzeczy są bardzo dobre No, ale to normalka, to przeciez Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi