agula Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 anita wrote: agula jak bedziesz ogladałą to podgłosnij http://www.buldogangielski.info/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=19 buahahahahahaha jakbym słyszała tatę podczas niedzielnej drzemki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 nienawidze chrapania ale jemu jestem w stanie wszystko wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 anita wrote: korel wrote: A po chodzeniu bez kulek (w łokciach ), to przynajmniej wieszasz tę nogę na kołku, a przynajmniej kładziesz na stole ? nie! nie cackam się z nia:) nawet jak czasem spuchnie.ostatnio duzo łaże...robimy sobie w weekendy wycieczki krajoznawcze:) No i dziwisz się, jak ją tak "ćwiczysz". Daj jej ze 2 dni luzu i sama dojdzie do siebie (do Ciebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 korel wrote: anita wrote: korel wrote: A po chodzeniu bez kulek (w łokciach ), to przynajmniej wieszasz tę nogę na kołku, a przynajmniej kładziesz na stole ? nie! nie cackam się z nia:) nawet jak czasem spuchnie.ostatnio duzo łaże...robimy sobie w weekendy wycieczki krajoznawcze:) No i dziwisz się, jak ją tak "ćwiczysz". Daj jej ze 2 dni luzu i sama dojdzie do siebie (do Ciebie) no dałam od 2 dni chodze o jednej kuli, na wiecej niech nie liczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 anita wrote: korel wrote: anita wrote: gruba kochana świnka, która nie chodzi tylko sie toczy:)dużo śpi i chrapie.jest uroczy!!! przyjemne, i do tego z ozdobnymi marszczeniami cudownymi...szaleje na jego punkcie!!!juz zarazilam milością wszystkich domowników:) no i ma taki inteligentny wyraz mordki......you are so beautiful to me... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 agula wrote: anita wrote: agula jak bedziesz ogladałą to podgłosnij http://www.buldogangielski.info/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=19 buahahahahahaha jakbym słyszała tatę podczas niedzielnej drzemki Widzę, że jego samego budzi jego własne chrapanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 agula wrote: anita wrote: pies...podobno strasznie chrapie:)ale zakochałam sie, przynajmniej mialabym kompana na spacerki, http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1462779_buldogi_angielskie.html ale pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęekny Dobrze Anita że nie spodobał Ci sie buldog francuski, bo by Twoj chłopak miał niezły wydatek. A tak, bagatela 1500 zł, w sumie dla studentki co to za kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Anita, a to ze troszke Cie pobolewa piszczel podczas chodzenia to norma, raczej nic sie nie stanie jak nie bedizesz szalała. Poprostu Twoj organizm sam reguluje czy masz uzywac kul, kuli czy nie uzywac wogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 pgb1979 wrote: agula wrote: anita wrote: pies...podobno strasznie chrapie:)ale zakochałam sie, przynajmniej mialabym kompana na spacerki, http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1462779_buldogi_angielskie.html ale pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęekny Dobrze Anita że nie spodobał Ci sie buldog francuski, bo by Twoj chłopak miał niezły wydatek. A tak, bagatela 1500 zł, w sumie dla studentki co to za kasa własnie znalaząłm najtaniej jak mozna 1500, bez rodowodu, bo normalnie to tzreba wydac od2500 do 3500, masakra jak dla studentki ktora tkwi w zawieszeniu w oczekiwaniu na świadczenie rehabilitacyjne, francuski mnie nie zauroczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 pgb1979 wrote: Anita, a to ze troszke Cie pobolewa piszczel podczas chodzenia to norma, raczej nic sie nie stanie jak nie bedizesz szalała. Poprostu Twoj organizm sam reguluje czy masz uzywac kul, kuli czy nie uzywac wogole. bylam ostrozna, pozniej troche sie pewniej poczułam i chyba przesadzilam...jednak grunt to do przodu ale ostrożnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 anita wrote: pgb1979 wrote: agula wrote: ale pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęekny Dobrze Anita że nie spodobał Ci sie buldog francuski, bo by Twoj chłopak miał niezły wydatek. A tak, bagatela 1500 zł, w sumie dla studentki co to za kasa własnie znalaząłm najtaniej jak mozna 1500, bez rodowodu, bo normalnie to tzreba wydac od2500 do 3500, masakra jak dla studentki ktora tkwi w zawieszeniu w oczekiwaniu na świadczenie rehabilitacyjne, francuski mnie nie zauroczył pourquoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 korel wrote: agula wrote: anita wrote: agula jak bedziesz ogladałą to podgłosnij http://www.buldogangielski.info/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=19 buahahahahahaha jakbym słyszała tatę podczas niedzielnej drzemki Widzę, że jego samego budzi jego własne chrapanie to jednak cecha odróżniająca go od człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: buahahahahahaha jakbym słyszała tatę podczas niedzielnej drzemki Widzę, że jego samego budzi jego własne chrapanie to jednak cecha odróżniająca go od człowieka hehehehheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ahahahahaah nie ma jak sen w każdej pozycji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Cześć i czołem Anitka, miałaś wpaść do mnie na kawkę - już niedługo mnie nie poznasz, bo brykam bez kul Lepiej mi się chodzi bez niż z nią! Jakoś tak wyszło zaczynając od kilku kroków, a teraz wożę ją w bagażniku Do biura zabieram, ale leży oparta o biurko albo grzecznie leży na podłodze. Zabieram ją tylko na obchód, a Wrocławiacy wiedzą, że na grunwaldzie jest gdzie pochodzić Jutro mam komisję w ZUS-ie i zaczęłam się zastanawiać czy dadzą mi to sanatorium, bo ostatnio nóżka całkiem ładna. Nie mogę jeszcze schodzić po schodach jak normalny człowiek, ale wchodzę już ok. Kiepskie mam kolano a i w stawie skokowym jeszcze nie mam elastycznie. Dziś byłam u dermatologa i polecił mi krem Heparynę - na odbudowę skóry po gipsie, opuchliznę i krwiaczki-pajączki na stopie, bo mam ich sporo.A piesio.... cute! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 http://www.youtube.com/watch?v=gedydLUshcM&feature=related i tu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 No i rzeczywiście, tak jak Agula mówiła - w aucie za kierownicą 100% lepiej niż na własnych nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 lisiu wrote:Cześć i czołem Anitka, miałaś wpaść do mnie na kawkę - już niedługo mnie nie poznasz, bo brykam bez kul Lepiej mi się chodzi bez niż z nią! Jakoś tak wyszło zaczynając od kilku kroków, a teraz wożę ją w bagażniku Do biura zabieram, ale leży oparta o biurko albo grzecznie leży na podłodze. Zabieram ją tylko na obchód, a Wrocławiacy wiedzą, że na grunwaldzie jest gdzie pochodzić Jutro mam komisję w ZUS-ie i zaczęłam się zastanawiać czy dadzą mi to sanatorium, bo ostatnio nóżka całkiem ładna. Nie mogę jeszcze schodzić po schodach jak normalny człowiek, ale wchodzę już ok. Kiepskie mam kolano a i w stawie skokowym jeszcze nie mam elastycznie. Dziś byłam u dermatologa i polecił mi krem Heparynę - na odbudowę skóry po gipsie, opuchliznę i krwiaczki-pajączki na stopie, bo mam ich sporo.A piesio.... cute!odwiedzę cię super ze juz bez kul!!! mi tez po domu wygodniej sie chodzilo bez kul...jedna kula stoi koło kibelka a druga w kuchni pod oknem, czasami zapominam po nią sięgnać, ale od dwoch dni, przeprosiłam sie z jedna i z nią obcuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 anita wrote: ahahahahaah nie ma jak sen w każdej pozycji:)te oczki jego na koniec są takie takie .....anita!!!!!przecież ten pies to sama radość.....ale się ubawić można :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 własnie o to chodzi agula!!!!on jest taki zajebisty ze az śmieszny!!!!wystarczy na niego popatrzec i juz sie człowiek uśmiecha:) takie to gupiutkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 lisiu wrote:Cześć i czołem Anitka, miałaś wpaść do mnie na kawkę - już niedługo mnie nie poznasz, bo brykam bez kul Lepiej mi się chodzi bez niż z nią! Jakoś tak wyszło zaczynając od kilku kroków, a teraz wożę ją w bagażniku Do biura zabieram, ale leży oparta o biurko albo grzecznie leży na podłodze. Zabieram ją tylko na obchód, a Wrocławiacy wiedzą, że na grunwaldzie jest gdzie pochodzić Jutro mam komisję w ZUS-ie i zaczęłam się zastanawiać czy dadzą mi to sanatorium, bo ostatnio nóżka całkiem ładna. Nie mogę jeszcze schodzić po schodach jak normalny człowiek, ale wchodzę już ok. Kiepskie mam kolano a i w stawie skokowym jeszcze nie mam elastycznie. Dziś byłam u dermatologa i polecił mi krem Heparynę - na odbudowę skóry po gipsie, opuchliznę i krwiaczki-pajączki na stopie, bo mam ich sporo.A piesio.... cute!Lisiu Ty już normalnie egzystujesz....moje gratulację mam nadzieję że sanatorium Ci dadzą bo za dobre sprawowanie nóżce się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 anita wrote:własnie o to chodzi agula!!!!on jest taki zajebisty ze az śmieszny!!!!wystarczy na niego popatrzec i juz sie człowiek uśmiecha:) takie to gupiutkie:)zawsze mówiłam że zwierzęta łagodzą obyczaje...mam kota który jest tak obłędnie nieprzytomny że zakochałam się w nim od pierwszego kontaktu wzrokowego...wabi się ,,,Ćpunekp.s. nie pali zioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 agula wrote:anita wrote:własnie o to chodzi agula!!!!on jest taki zajebisty ze az śmieszny!!!!wystarczy na niego popatrzec i juz sie człowiek uśmiecha:) takie to gupiutkie:)zawsze mówiłam że zwierzęta łagodzą obyczaje...mam kota który jest tak obłędnie nieprzytomny że zakochałam się w nim od pierwszego kontaktu wzrokowego...wabi się ,,,Ćpunekp.s. nie pali zioła heheheh, musze uciekać, papa wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 lisiu wrote: No i rzeczywiście, tak jak Agula mówiła - w aucie za kierownicą 100% lepiej niż na własnych nogach tylko ciekawe miny mają ludzie jak wychodzę z auta o kulach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 agula wrote:lisiu wrote:No i rzeczywiście, tak jak Agula mówiła - w aucie za kierownicą 100% lepiej niż na własnych nogach tylko ciekawe miny mają ludzie jak wychodzę z auta o kulach....taaaak, ja też to zauważyłam zapomniałam dziś z pracy zasilacza do lapika i zaraz wysiądzie mi bateria Bywajcie zdrowi i zrastajcie się szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 anita wrote:własnie o to chodzi agula!!!!on jest taki zajebisty ze az śmieszny!!!!wystarczy na niego popatrzec i juz sie człowiek uśmiecha:) takie to gupiutkie:)A mówiłaś że taka inteligencja mu z modry bije Ale one ni wyglądają na śpiące, one są na jakichś prochach. Uważaj Anita, bo jeszcze staniesz się dla tego Twojego dilerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 korel wrote:anita wrote:własnie o to chodzi agula!!!!on jest taki zajebisty ze az śmieszny!!!!wystarczy na niego popatrzec i juz sie człowiek uśmiecha:) takie to gupiutkie:)A mówiłaś że taka inteligencja mu z modry bije Ale one ni wyglądają na śpiące, one są na jakichś prochach. Uważaj Anita, bo jeszcze staniesz się dla tego Twojego dilerem yyyy to ja mu zarzuciłam inteligencje...dobry deal to będzie jak go kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 agula wrote:korel wrote:anita wrote:własnie o to chodzi agula!!!!on jest taki zajebisty ze az śmieszny!!!!wystarczy na niego popatrzec i juz sie człowiek uśmiecha:) takie to gupiutkie:)A mówiłaś że taka inteligencja mu z modry bije Ale one ni wyglądają na śpiące, one są na jakichś prochach. Uważaj Anita, bo jeszcze staniesz się dla tego Twojego dilerem yyyy to ja mu zarzuciłam inteligencje...dobry deal to będzie jak go kupi Dobry deal, dla kogo ? Anity ? Mordy ? (znaczy pieska) ? czy właściciela pieska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawa-z-wawa Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 anita wrote: chcialam kupic sobie pieska...i nie moge sie zdecydowac;/, nie wiem czy podołam w jego wychowaniu. Anita witaj w klubie. Nie zastanawiaj sie nawet 5 min. Dogoterapia jest najlepszym lekarstwem na wszystko - na zrosta też. To dzięki mojemu psu nauczyłam sie chodzic o kulach i wyrywałam sie na spacery. To dzięki niemu moja nastoletnia zbuntowana córka nauczyła się odpowiedzialności i otworzyła na potrzeby innych. Mam wspaniałego czarnego spaniela /cocer spaniel angielski/, który cała rodzine okręcił sobie wokół pazura. Jak go juz będziesz miała daj znać. Będziesz potrzebowała dużo porad. Nie tak łatwo odchować szczeniaka. Całuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:A mówiłaś że taka inteligencja mu z modry bije Ale one ni wyglądają na śpiące, one są na jakichś prochach. Uważaj Anita, bo jeszcze staniesz się dla tego Twojego dilerem yyyy to ja mu zarzuciłam inteligencje...dobry deal to będzie jak go kupi Dobry deal, dla kogo ? Anity ? Mordy ? (znaczy pieska) ? czy właściciela pieska ?dla wszystkich:dla Anity - będzie się cieszyła z "Mordo ty moja"..dla pieska - że doceniono go indywidualnie bo wcześniej był wśród ziomali i za mało go dopieszczali, nie mówiąc już o tym że michą się musiał dzielićdla ex -właścicieli - że wreszcie .... ex i jedna morda mniej do żywienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi