Piter Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote:chaber wrote:blackpanther wrote:chaberKobiety odczuwają ból tak samo jak mężczyźni. Po prostu mniej się nad sobą rozczulają bo na współczucie facetów i tak nie mogą liczyć pozdrówkiPewnie że nie mogą liczyć, ja żadnej dziewczyny na rękach nie będę już nosił Będziesz, będziesz Każdy tak się odgraża. Zobacz na Kazia Marcinkiewicza, nawet jego wzięło Korel, zostaw chłopaka, może ma juz 90 lat i wie co mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 pgb1979 wrote:korel wrote:chaber wrote:Pewnie że nie mogą liczyć, ja żadnej dziewczyny na rękach nie będę już nosił Będziesz, będziesz Każdy tak się odgraża. Zobacz na Kazia Marcinkiewicza, nawet jego wzięło Korel, zostaw chłopaka, może ma juz 90 lat i wie co mówi Ale Piotrek, w każdym wieku to jest przyjemność Tylko koło 90-tki to rzeczywiście pomgą się zrobić od tego jakieś otarcia albo i nawet odleżyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Przygotowałeś już zestaw śrubokrętów na przyszły tydzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote: blackpanther wrote: a te miejsca, które lubią odleżyny to: potylica, uszy, łokcie, pięty, kostki zewn., łopatki, kręgosłup; ulubione miejsce- kość krzyżowa No, a w łokciach to nawet kulki potrafią się zrobić też o tym pomyślałam jak nie łokcie to inne...miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote:Przygotowałeś już zestaw śrubokrętów na przyszły tydzień ?i młotków Piotr sprawdź przed operacją czy mają właściwy sprzęt żeby znowu nie szukali odpowiednich narzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote:pgb1979 wrote:korel wrote:Będziesz, będziesz Każdy tak się odgraża. Zobacz na Kazia Marcinkiewicza, nawet jego wzięło Korel, zostaw chłopaka, może ma juz 90 lat i wie co mówi Ale Piotrek, w każdym wieku to jest przyjemność Tylko koło 90-tki to rzeczywiście pomgą się zrobić od tego jakieś otarcia albo i nawet odleżyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote: LillaKorn wrote: Powiało chłodem! A co, wraca zima ?! W powietrzu już czuć wiosnę. Teraz już będzie łatwiej i tym o kulach i tym z gipsem - przynajmniej na lodzie się nie wypierniczycie. Do upałówi i tak wyprują Was z gipsu Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 LillaKorn wrote: korel wrote: LillaKorn wrote: Powiało chłodem! A co, wraca zima ?! W powietrzu już czuć wiosnę. Teraz już będzie łatwiej i tym o kulach i tym z gipsem - przynajmniej na lodzie się nie wypierniczycie. Do upałówi i tak wyprują Was z gipsu Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko! Lilla to taka odmiana w klubie wzajemnej adoracji a poza tym słowo spadaj nie było użyte p-ko rozmówcy w negatywnym znaczeniu.raczej to była akcja zaczepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 agula wrote:korel wrote:Przygotowałeś już zestaw śrubokrętów na przyszły tydzień ?i młotków Piotr sprawdź przed operacją czy mają właściwy sprzęt żeby znowu nie szukali odpowiednich narzędziHehe, wy tu napinka, a ja faktycznie w poniedzialek mam dzwonic czy skompletują narzdzia do środy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 agula wrote: LillaKorn wrote: korel wrote: A co, wraca zima ?! W powietrzu już czuć wiosnę. Teraz już będzie łatwiej i tym o kulach i tym z gipsem - przynajmniej na lodzie się nie wypierniczycie. Do upałówi i tak wyprują Was z gipsu Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko! Lilla to taka odmiana w klubie wzajemnej adoracji a poza tym słowo spadaj nie było użyte p-ko rozmówcy w negatywnym znaczeniu.raczej to była akcja zaczepna Nie ma co sie gniewać, trzeba brać wszystko z dystansem, Age znam od prawie roku, wprawdzie wirtualnie, ale z tego co zauwazyłem to bardzo zdystansowana osoba, więc nie sadze żeby przejęła się ocierajacym doktorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 pgb1979 wrote: agula wrote: LillaKorn wrote: Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko! Lilla to taka odmiana w klubie wzajemnej adoracji a poza tym słowo spadaj nie było użyte p-ko rozmówcy w negatywnym znaczeniu.raczej to była akcja zaczepna Nie ma co sie gniewać, trzeba brać wszystko z dystansem, Age znam od prawie roku, wprawdzie wirtualnie, ale z tego co zauwazyłem to bardzo zdystansowana osoba, więc nie sadze żeby przejęła się ocierajacym doktorem tak się złożyło że ja też nie sądzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 LillaKorn wrote:korel wrote:LillaKorn wrote:Powiało chłodem!A co, wraca zima ?! W powietrzu już czuć wiosnę. Teraz już będzie łatwiej i tym o kulach i tym z gipsem - przynajmniej na lodzie się nie wypierniczycie. Do upałówi i tak wyprują Was z gipsu Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko!LillaKorn, wiem o co Ci chodziło, ale między nami tutaj (wszystkimi !!!) nie ma żadnego chłodu Więc skierowałem Cie na pogodę (ducha).Czasem sobie tak niektórzy dworują i prowokują się To tylko dla lepszego zrostu i lepszych stosunków ... wirtualnych PS. pojawił się kiedyś taki jeden d...pek na tym forum na chwilę, który pare osób zeźlił, ale wszyscy solidarnie go tu ścignęli, że więcej się nie pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 pgb1979 wrote:agula wrote:korel wrote:Przygotowałeś już zestaw śrubokrętów na przyszły tydzień ?i młotków Piotr sprawdź przed operacją czy mają właściwy sprzęt żeby znowu nie szukali odpowiednich narzędziHehe, wy tu napinka, a ja faktycznie w poniedzialek mam dzwonic czy skompletują narzdzia do środy Na wszelki wypadek miej jakiś dobry scyzoryk przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 agula wrote: korel wrote: blackpanther wrote: a te miejsca, które lubią odleżyny to: potylica, uszy, łokcie, pięty, kostki zewn., łopatki, kręgosłup; ulubione miejsce- kość krzyżowa No, a w łokciach to nawet kulki potrafią się zrobić też o tym pomyślałam jak nie łokcie to inne...miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote:LillaKorn wrote:korel wrote:A co, wraca zima ?! W powietrzu już czuć wiosnę. Teraz już będzie łatwiej i tym o kulach i tym z gipsem - przynajmniej na lodzie się nie wypierniczycie. Do upałówi i tak wyprują Was z gipsu Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko!LillaKorn, wiem o co Ci chodziło, ale między nami tutaj (wszystkimi !!!) nie ma żadnego chłodu Więc skierowałem Cie na pogodę (ducha).Czasem sobie tak niektórzy dworują i prowokują się To tylko dla lepszego zrostu i lepszych stosunków ... wirtualnych PS. pojawił się kiedyś taki jeden d...pek na tym forum na chwilę, który pare osób zeźlił, ale wszyscy solidarnie go tu ścignęli, że więcej się nie pokazał I właśnie na to skierowanie na pogodę ducha liczyłam, bo bardzo fajnie się z Wami (BEZ WYJąTKU) gawędzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 agula wrote: LillaKorn wrote: korel wrote: A co, wraca zima ?! W powietrzu już czuć wiosnę. Teraz już będzie łatwiej i tym o kulach i tym z gipsem - przynajmniej na lodzie się nie wypierniczycie. Do upałówi i tak wyprują Was z gipsu Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko! Lilla to taka odmiana w klubie wzajemnej adoracji a poza tym słowo spadaj nie było użyte p-ko rozmówcy w negatywnym znaczeniu.raczej to była akcja zaczepna I tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 LillaKorn wrote:korel wrote:LillaKorn wrote:Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko!LillaKorn, wiem o co Ci chodziło, ale między nami tutaj (wszystkimi !!!) nie ma żadnego chłodu Więc skierowałem Cie na pogodę (ducha).Czasem sobie tak niektórzy dworują i prowokują się To tylko dla lepszego zrostu i lepszych stosunków ... wirtualnych PS. pojawił się kiedyś taki jeden d...pek na tym forum na chwilę, który pare osób zeźlił, ale wszyscy solidarnie go tu ścignęli, że więcej się nie pokazał I właśnie na to skierowanie na pogodę ducha liczyłam, bo bardzo fajnie się z Wami (BEZ WYJąTKU) gawędzi!Kiedyś, kiedy wielu uzytkowników tego forum leżało z laptopami w łózku tuż po operacji i czekało poł godziny żeby ktos podał im kromke chleba ... , gawędzenie trwało wiele godzin w dzień i nocy. Ale im dłużej i lepiej z kondycją, tym cześciej dogania nas praca, wyjazdy, robota w domu, itd.Ale i tak wiele osób wraca tu na forum, patrz: już super zdrowy, a wcześniej super połamany Maczek, z najdłuższym i doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 ja własnie wracam do pieleszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote: agula wrote: korel wrote: No, a w łokciach to nawet kulki potrafią się zrobić też o tym pomyślałam jak nie łokcie to inne...miejsca ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 LillaKorn wrote:korel wrote:LillaKorn wrote:Powiało chłodem pomiędzy niektórymi rozmówcami! Czekam na słoneczko!LillaKorn, wiem o co Ci chodziło, ale między nami tutaj (wszystkimi !!!) nie ma żadnego chłodu Więc skierowałem Cie na pogodę (ducha).Czasem sobie tak niektórzy dworują i prowokują się To tylko dla lepszego zrostu i lepszych stosunków ... wirtualnych PS. pojawił się kiedyś taki jeden d...pek na tym forum na chwilę, który pare osób zeźlił, ale wszyscy solidarnie go tu ścignęli, że więcej się nie pokazał I właśnie na to skierowanie na pogodę ducha liczyłam, bo bardzo fajnie się z Wami (BEZ WYJąTKU) gawędzi!niezła z nas grupa wsparcia.mnie najbardziej uderza fenomen tego forum i ludzi którzy tłumnie przybywają w oczekiwaniu na radę, wskazówki, diagnozę...czasem ufają bardziej zwykłym ludziom niż lekarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 agula wrote: korel wrote: agula wrote: też o tym pomyślałam jak nie łokcie to inne...miejsca ? :lol: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 agula wrote:LillaKorn wrote:korel wrote:LillaKorn, wiem o co Ci chodziło, ale między nami tutaj (wszystkimi !!!) nie ma żadnego chłodu Więc skierowałem Cie na pogodę (ducha).Czasem sobie tak niektórzy dworują i prowokują się To tylko dla lepszego zrostu i lepszych stosunków ... wirtualnych PS. pojawił się kiedyś taki jeden d...pek na tym forum na chwilę, który pare osób zeźlił, ale wszyscy solidarnie go tu ścignęli, że więcej się nie pokazał I właśnie na to skierowanie na pogodę ducha liczyłam, bo bardzo fajnie się z Wami (BEZ WYJąTKU) gawędzi!niezła z nas grupa wsparcia.mnie najbardziej uderza fenomen tego forum i ludzi którzy tłumnie przybywają w oczekiwaniu na radę, wskazówki, diagnozę...czasem ufają bardziej zwykłym ludziom niż lekarzom.Myślisz, że nie wiedzą że my sobie tylko jaja tu robimy Dlatego wszyscy tu wracają, bo nikt stąd nie wychodzi zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 agula wrote: ja własnie wracam do pieleszy... Ale tylko na 2 tygodnie Potem to już pewnie nie będziesz miała ochoty z nami się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote:agula wrote:LillaKorn wrote:I właśnie na to skierowanie na pogodę ducha liczyłam, bo bardzo fajnie się z Wami (BEZ WYJąTKU) gawędzi!niezła z nas grupa wsparcia.mnie najbardziej uderza fenomen tego forum i ludzi którzy tłumnie przybywają w oczekiwaniu na radę, wskazówki, diagnozę...czasem ufają bardziej zwykłym ludziom niż lekarzom.Myślisz, że nie wiedzą że my sobie tylko jaja tu robimy Dlatego wszyscy tu wracają, bo nikt stąd nie wychodzi zdrowy hahahaha...maku to nawet miał obawy przed opinią znachora i co za tym idzie nielegalną działalnością gospodarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote: agula wrote: korel wrote: ? :lol: :cool: :rolleyes: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 agula wrote:korel wrote:agula wrote:niezła z nas grupa wsparcia.mnie najbardziej uderza fenomen tego forum i ludzi którzy tłumnie przybywają w oczekiwaniu na radę, wskazówki, diagnozę...czasem ufają bardziej zwykłym ludziom niż lekarzom.Myślisz, że nie wiedzą że my sobie tylko jaja tu robimy Dlatego wszyscy tu wracają, bo nikt stąd nie wychodzi zdrowy hahahaha...maku to nawet miał obawy przed opinią znachora i co za tym idzie nielegalną działalnością gospodarcząNo właśnie przez niego przestałem się zrastać ... mimo wysiłków lekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote:agula wrote:ja własnie wracam do pieleszy...Ale tylko na 2 tygodnie Potem to już pewnie nie będziesz miała ochoty z nami się bawić jeszcze tu zabawie trudno się rozstać z tym forum.obecnie przejawiam wzmożoną aktywność przez unieruchomienie ale Ty Korel coraz częściej zaglądasz...jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote:LillaKorn wrote:korel wrote:LillaKorn, wiem o co Ci chodziło, ale między nami tutaj (wszystkimi !!!) nie ma żadnego chłodu Więc skierowałem Cie na pogodę (ducha).Czasem sobie tak niektórzy dworują i prowokują się To tylko dla lepszego zrostu i lepszych stosunków ... wirtualnych PS. pojawił się kiedyś taki jeden d...pek na tym forum na chwilę, który pare osób zeźlił, ale wszyscy solidarnie go tu ścignęli, że więcej się nie pokazał I właśnie na to skierowanie na pogodę ducha liczyłam, bo bardzo fajnie się z Wami (BEZ WYJąTKU) gawędzi!Kiedyś, kiedy wielu uzytkowników tego forum leżało z laptopami w łózku tuż po operacji i czekało poł godziny żeby ktos podał im kromke chleba ... , gawędzenie trwało wiele godzin w dzień i nocy. Ale im dłużej i lepiej z kondycją, tym cześciej dogania nas praca, wyjazdy, robota w domu, itd.Ale i tak wiele osób wraca tu na forum, patrz: już super zdrowy, a wcześniej super połamany Maczek, z najdłuższym i doświadczeniem Dla mnie Nasze Forum, chociaż jestem na nim od niedawna jest fantastycznym zbiorem ludzi połączonych wspólną niedolą i nagłą zmianą w życiu. Jesteśmy na niezamierzonych wielkich wakacjach. Co z tego, że pod kocykiem i z laptopikiem pod ręką....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Myślisz, że nie wiedzą że my sobie tylko jaja tu robimy Dlatego wszyscy tu wracają, bo nikt stąd nie wychodzi zdrowy hahahaha...maku to nawet miał obawy przed opinią znachora i co za tym idzie nielegalną działalnością gospodarcząNo właśnie przez niego przestałem się zrastać ... mimo wysiłków lekarzymyślisz że postawił CI niewłaściwą diagnozę ???ale dotychczasowi pacjenci się nie skarżyli = co prawda maćka znikła bez wieści-ale pewni znowu jakąś wróżkę spotkała, no i może jeszcze parę osób....bez zrostów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 korel wrote:korel wrote:agula wrote: :lol::cool::rolleyes: !widać że wiemy o co nam chodzi szkoda tylko że buziek tak mało bo można tak w nieskończoność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi