Lucas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A ja witam po krotkiej przerwie.... niestety wczoraj sie okazalo skad ta temperatura.. Podczas wypadku gdy wypadlo mi calkowicie kolano i mialomiejsce zlamanie nikt nie zwrocil uwagi na staw biodrowy.. wpiatek gdy troche pochodzilem i potem polozylem sie spac po przebudzeniu nie moglem sie wogole ruszyc... wiec interwencja lekarza aby mnie wziac jak najszybciej na przeswietlenie i wyszlo uszkodzenie tez stawu biodrowego i 2 male odpryski... i od razu z rana sala operacyjna.... i sie okazalo peknieta torebka stawowa, ktora prawdopodobnie powodowala temperature... Jestem juz po operacji jeszcze bardziej zdolowany... teraz przez trzy kolejne dni moge lezec i jak wszystko bedzie ok to za trzy dni bede mogl zaczac chodzic... To na tyle... jednak myslalem ze uz gorze byc nie moze a tu jeszcze taka mala niespodzianka....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Lukas! Nie zazdroszczę pocieszającym jest tylko fakt, że wypłynęło to przed wypisaniem Ciebie a nie po. Nie daj się. Jesteś młody i masz dużo sił. Zdrowie Ci będzie potrzebne przez wiele lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 LillaKorn wrote: Elvis wrote: Staram sie brac jak najmniej .We wtorek ide na kontrole zobacze co nowego wymysla ( rtg i cos tam jeszcze).Teraz jedyna rozrywka to na zmiane internet , telewizja i odczasu do czasu na taras dokustykam. Jak zaproponują Ci operację to sie nie wahaj tylko idź! W sumie ogladalo mnie 4 lekarzy . Dwoch w szpitalu ,jeden prywatnie i znajoma lekarka ,a kazdy z nich co do operacji wypowiedzial sie w stylu " JESTEM ZA A NAWET PRZECIW" normalnie obled. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Hi LillaKorn, ja wiem ze trzeba byc twardym... ale tego juz za wiele... po prostu ile mozna... tymi obrazeniami mozna by obdzielic pare osob. Az sie boje pomyslec co bedzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Lucas wrote: A ja widam po krotkiej przerwie.... niestety wczoraj sie okazalo skad ta temperatura.. Podczas wypadku gdy wypadlo mi calkowicie kolano i mialomiejsce zlamanie nikt nie zwrocil uwagi na staw biodrowy.. wpiatek gdy troche pochodzilem i potem polozylem sie spac po przebudzeniu nie moglem sie wogole ruszyc... wiec interwencja lekarza aby mnie wziac jak najszybciej na przeswietlenie i wyszlo uszkodzenie tez stawu biodrowego i 2 male odpryski... i od razu z rana sala operacyjna.... i sie okazalo peknieta torebka stawowa, ktora prawdopodobnie powodowala temperature... Jestem juz po operacji jeszcze bardziej zdolowany... teraz przez trzy kolejne dni moge lezec i jak wszystko bedzie ok to za trzy dni bede mogl zaczac chodzic... To na tyle... jednak myslalem ze uz gorze byc nie moze a tu jeszcze taka mala niespodzianka....Pozdrawiam Nie martw sie chłopaku wszystko będzi dobrze,najlepiej jak najmniej myśleć i trzeba czymś zaprzątnąć myśli wiem że to nie łatwe ale trzeba próbować.Jest dużo możliwości zająć się czymś i będzie ok.Na nasz los do pełnego wyzdrowienia nic nie poradzimy tak to już jest,ja wymyślam sobie różne zajęcia i wtedy nie myśle że jestem unieruchomiony,na początku też myślałem a teraz juz się z tym pogodziłem np żona kupiła mi wczoraj cztery modele samolotów do sklejania i już jest zaję.cieJak DZIECIAK będe teraz kleił jak będe sam POZDROWIONKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Elvis wrote: LillaKorn wrote: Elvis wrote: Staram sie brac jak najmniej .We wtorek ide na kontrole zobacze co nowego wymysla ( rtg i cos tam jeszcze).Teraz jedyna rozrywka to na zmiane internet , telewizja i odczasu do czasu na taras dokustykam. Jak zaproponują Ci operację to sie nie wahaj tylko idź! W sumie ogladalo mnie 4 lekarzy . Dwoch w szpitalu ,jeden prywatnie i znajoma lekarka ,a kazdy z nich co do operacji wypowiedzial sie w stylu " JESTEM ZA A NAWET PRZECIW" normalnie obled. U mnie było podobnie (mój lekarz tak, w szpitalu 2 razy nie). Cofnij się parę stron to poznasz całą historię (nie będę zanudzać innych opisując ją po raz kolejny).Teraz po 2 miesiącach jest problem, bo nie ma zrostu i być może to się skończy na sali operacyjnej. Tylko użyję budowlanych słów "na ch......j ta strata czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Lucas wrote: Hi LillaKorn, ja wiem ze trzeba byc twardym... ale tego juz za wiele... po prostu ile mozna... tymi obrazeniami mozna by obdzielic pare osob. Az sie boje pomyslec co bedzie dalej... Lukasie! Teraz już może być tylko lepiej. Dobrze zrobiłeś, że zaprzągnąłeś Rodzinę do poszukiwania szpitala. Moim zdaniem jak już Cię wypuszczą to powinieneś trafić do szpitala w Twoim miejscu dolelowym. Powtarzam się, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Wojtex!Na rowerze, robiący pompki, klejący modele z nogą w gipsie. Już wiem dlaczego złamałam nogę. Chyba po to aby poznać takich wyczesanych gości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 LillaKorn wrote:Wojtex!Na rowerze, robiący pompki, klejący modele z nogą w gipsie. Już wiem dlaczego złamałam nogę. Chyba po to aby poznać takich wyczesanych gości!Dzięki LILLA .Jak bym się załamywał to chyba bym już na linke się walną, ale jestem wesołego usposobienia cieszę się ja wytrzymałem a nie drzewo i samochód byłem twardszy ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 wojtex wrote:LillaKorn wrote:Wojtex!Na rowerze, robiący pompki, klejący modele z nogą w gipsie. Już wiem dlaczego złamałam nogę. Chyba po to aby poznać takich wyczesanych gości!Dzięki LILLA .Jak bym się załamywał to chyba bym już na linke się walną, ale jestem wesołego usposobienia cieszę się ja wytrzymałem a nie drzewo i samochód byłem twardszy ha ha haTeraz mam czas na kompa ja jak siedziałe pół godziny to było wszycho, a wtej sytuacji to jestem na gg,nk,jak leci,kurniku i BÓG jeden wie gdzie jeszcze i poznaje fajnych ludków jak wy a takto może byśmy nigdy nie wiedzieli o sobie czyż nie prawdę pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 wojtex wrote:wojtex wrote:LillaKorn wrote:Wojtex!Na rowerze, robiący pompki, klejący modele z nogą w gipsie. Już wiem dlaczego złamałam nogę. Chyba po to aby poznać takich wyczesanych gości!Dzięki LILLA .Jak bym się załamywał to chyba bym już na linke się walną, ale jestem wesołego usposobienia cieszę się ja wytrzymałem a nie drzewo i samochód byłem twardszy ha ha haTeraz mam czas na kompa ja jak siedziałe pół godziny to było wszycho, a wtej sytuacji to jestem na gg,nk,jak leci,kurniku i BÓG jeden wie gdzie jeszcze i poznaje fajnych ludków jak wy a takto może byśmy nigdy nie wiedzieli o sobie czyż nie prawdę pisze?Zabrzmiało metafizycznie! Ale tak na poważnie. Coś się dzieje zawsze po coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 LillaKorn wrote: wojtex wrote: wojtex wrote: Dzięki LILLA .Jak bym się załamywał to chyba bym już na linke się walną, ale jestem wesołego usposobienia cieszę się ja wytrzymałem a nie drzewo i samochód byłem twardszy ha ha ha Teraz mam czas na kompa ja jak siedziałe pół godziny to było wszycho, a wtej sytuacji to jestem na gg,nk,jak leci,kurniku i BÓG jeden wie gdzie jeszcze i poznaje fajnych ludków jak wy a takto może byśmy nigdy nie wiedzieli o sobie czyż nie prawdę pisze? Zabrzmiało metafizycznie! Ale tak na poważnie. Coś się dzieje zawsze po coś? Każdy ma jakąś misje do wypełnienia w tym życiu nieprawdaż.JA NP:POLECĘ NA MARSA jak wyzdrowieje mi noga bo na głowę to za pózno ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 wojtex wrote: LillaKorn wrote: wojtex wrote: Teraz mam czas na kompa ja jak siedziałe pół godziny to było wszycho, a wtej sytuacji to jestem na gg,nk,jak leci,kurniku i BÓG jeden wie gdzie jeszcze i poznaje fajnych ludków jak wy a takto może byśmy nigdy nie wiedzieli o sobie czyż nie prawdę pisze? Zabrzmiało metafizycznie! Ale tak na poważnie. Coś się dzieje zawsze po coś? Każdy ma jakąś misje do wypełnienia w tym życiu nieprawdaż.JA NP:POLECĘ NA MARSA jak wyzdrowieje mi noga bo na głowę to za pózno ha ha ha Poważnie to chyba nic nie dzieje się bez przypadku coś musi w tym być że tak jest a nie inaczej dlatego o wszystkim nie możemy wiedzieć bo nawet nie było by nasze życie ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 wojtex wrote: wojtex wrote: LillaKorn wrote: Zabrzmiało metafizycznie! Ale tak na poważnie. Coś się dzieje zawsze po coś? Każdy ma jakąś misje do wypełnienia w tym życiu nieprawdaż.JA NP:POLECĘ NA MARSA jak wyzdrowieje mi noga bo na głowę to za pózno ha ha ha Poważnie to chyba nic nie dzieje się bez przypadku coś musi w tym być że tak jest a nie inaczej dlatego o wszystkim nie możemy wiedzieć bo nawet nie było by nasze życie ciekawe. LILLA te konwersacje nasze zrobią z nas w końcu PSYCHOLOGÓW jak myślisz?I po co studiować wystarczy noge złamać ha ha ha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 .. u mnie mija 77 dni od złamania hmm poprawa jest rehabilitacja pomaga odzyskuje kontrole nad stopą momentami zaczynam stąpac po ziemi -PSYCHOLOGOWIE!! ja to mam przypadek miesiac po wypadku zamkneli moja firme a dwa miesiace od wypadku odeszła ode mnie zona - bo mnie juz nie kocha!!! - WRONG- chyba urodziłem sie pod zła gwiazdą he he przełomowy rok?? czy Bóg ma dziwne poczucie humoruNo tak - czekam na kolejny miesiac co przyniesie -pozdrawiam wszystkich bardziej i mniej pechowych połamańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralf Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 wojtex wrote: wojtex wrote: LillaKorn wrote: Zabrzmiało metafizycznie! Ale tak na poważnie. Coś się dzieje zawsze po coś? Każdy ma jakąś misje do wypełnienia w tym życiu nieprawdaż.JA NP:POLECĘ NA MARSA jak wyzdrowieje mi noga bo na głowę to za pózno ha ha ha Poważnie to chyba nic nie dzieje się bez przypadku coś musi w tym być że tak jest a nie inaczej dlatego o wszystkim nie możemy wiedzieć bo nawet nie było by nasze życie ciekawe. A co jest ciekawego w tym że ktoś ma nogę złamaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 DE-MODE! nie ośmielę się zabrać głosu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 chaber wrote: wojtex wrote: wojtex wrote: Każdy ma jakąś misje do wypełnienia w tym życiu nieprawdaż.JA NP:POLECĘ NA MARSA jak wyzdrowieje mi noga bo na głowę to za pózno ha ha ha Poważnie to chyba nic nie dzieje się bez przypadku coś musi w tym być że tak jest a nie inaczej dlatego o wszystkim nie możemy wiedzieć bo nawet nie było by nasze życie ciekawe. A co jest ciekawego w tym że ktoś ma nogę złamaną. Nie chodzi tu nam Chaberku o ciekawość kto i gdzie złamał nogę czy rękę tylko zeszliśmy na pytania dotyczące przypadków losowych w całym naszym życiu.KUR.....już gadam jak PSYCHOLOG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 DE-MODE wrote:.. u mnie mija 77 dni od złamania hmm poprawa jest rehabilitacja pomaga odzyskuje kontrole nad stopą momentami zaczynam stąpac po ziemi -PSYCHOLOGOWIE!! ja to mam przypadek miesiac po wypadku zamkneli moja firme a dwa miesiace od wypadku odeszła ode mnie zona - bo mnie juz nie kocha!!! - WRONG- chyba urodziłem sie pod zła gwiazdą he he przełomowy rok?? czy Bóg ma dziwne poczucie humoruNo tak - czekam na kolejny miesiac co przyniesie -pozdrawiam wszystkich bardziej i mniej pechowych połamańcówJESTEM Z TOBĄ moja wyprowadziła się trzy dni przed wypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Chaberku oczywiście, że nic nie ma ciekawego poza tym , że nigdy nie splotłyby się drogi rozmówców tego forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 DE-MODE wrote:.. u mnie mija 77 dni od złamania hmm poprawa jest rehabilitacja pomaga odzyskuje kontrole nad stopą momentami zaczynam stąpac po ziemi -PSYCHOLOGOWIE!! ja to mam przypadek miesiac po wypadku zamkneli moja firme a dwa miesiace od wypadku odeszła ode mnie zona - bo mnie juz nie kocha!!! - WRONG- chyba urodziłem sie pod zła gwiazdą he he przełomowy rok?? czy Bóg ma dziwne poczucie humoruNo tak - czekam na kolejny miesiac co przyniesie -pozdrawiam wszystkich bardziej i mniej pechowych połamańcówPotraktuj złamanie jak katharsis Jak widać przechodzisz reset w wielu dziedzinach.To fakt, że w naszym położeniu zmieniają się priorytety. No i ci co gderają, że zdrowie jest najważniejsze, mają rację ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 wojtex wrote:DE-MODE wrote:.. u mnie mija 77 dni od złamania hmm poprawa jest rehabilitacja pomaga odzyskuje kontrole nad stopą momentami zaczynam stąpac po ziemi -PSYCHOLOGOWIE!! ja to mam przypadek miesiac po wypadku zamkneli moja firme a dwa miesiace od wypadku odeszła ode mnie zona - bo mnie juz nie kocha!!! - WRONG- chyba urodziłem sie pod zła gwiazdą he he przełomowy rok?? czy Bóg ma dziwne poczucie humoruNo tak - czekam na kolejny miesiac co przyniesie -pozdrawiam wszystkich bardziej i mniej pechowych połamańcówJESTEM Z TOBĄ moja wyprowadziła się trzy dni przed wypadkiemAle samolociki do sklejania Ci kupuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 korel wrote:wojtex wrote:DE-MODE wrote:.. u mnie mija 77 dni od złamania hmm poprawa jest rehabilitacja pomaga odzyskuje kontrole nad stopą momentami zaczynam stąpac po ziemi -PSYCHOLOGOWIE!! ja to mam przypadek miesiac po wypadku zamkneli moja firme a dwa miesiace od wypadku odeszła ode mnie zona - bo mnie juz nie kocha!!! - WRONG- chyba urodziłem sie pod zła gwiazdą he he przełomowy rok?? czy Bóg ma dziwne poczucie humoruNo tak - czekam na kolejny miesiac co przyniesie -pozdrawiam wszystkich bardziej i mniej pechowych połamańcówJESTEM Z TOBĄ moja wyprowadziła się trzy dni przed wypadkiemAle samolociki do sklejania Ci kupuje ... wyprowadziła sie dopóki nie skoncze z hazardem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Z hazardem pn.: zrośnie się czy nie zrośnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 korel wrote: Z hazardem pn.: zrośnie się czy nie zrośnie ? nie kolego chyba wiesz co to HOT-SPOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 wojtex wrote: korel wrote: Z hazardem pn.: zrośnie się czy nie zrośnie ? nie kolego chyba wiesz co to HOT-SPOT aż tak ją to boli ? no chyba że jest za bardzo hot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 korel wrote: wojtex wrote: korel wrote: Z hazardem pn.: zrośnie się czy nie zrośnie ? nie kolego chyba wiesz co to HOT-SPOT aż tak ją to boli ? no chyba że jest za bardzo hot ... NO BYŁEM AZ NADTO HOT ZA DUZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tak myślałem Żony tak mają, nie wiedzieć czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 korel wrote: Tak myślałem Żony tak mają, nie wiedzieć czemu Sporo przewaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 wojtex wrote:korel wrote:Tak myślałem Żony tak mają, nie wiedzieć czemu Sporo przewaliłemAle te samoliciki ... i do sklejania ...Może to jaka metafora. Musisz się wczytać w te symbole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi