wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wojtex wrote: LillaKorn wrote: wojtex wrote: Bo mnie nie lubi Ale GIPS Cię lubi! O tak jak zdejmą to postawie go na honorowym miejscu ku swojej przestrodze i pamięci o nas połamańcach Niewiem czy nie będę musiał iść na poprawke,wczoraj troche przesadziłem ze spacerkiem a miałem jedną kule i obcasik mi się zdarł,szewc to tego nie narawi a niewiem cz miesiąc jeszcze wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dziś mija miesiąc od mojego wypadku... To był wspaniały Dzień Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 riviolla wrote: Dziś mija miesiąc od mojego wypadku... To był wspaniały Dzień Kobiet No to niezla impreza musiala byc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Po prostu rewelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 riviolla wrote: Po prostu rewelka... A to kwiaty ci oczy przysłoniły i bęc WYPADEK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wojtex wrote: riviolla wrote: Po prostu rewelka... A to kwiaty ci oczy przysłoniły i bęc WYPADEK? Jak się walnęłaś? Bo ja byłam mistrzem lodowiska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ogólnie mówiąc wypadek na stoku... w szczegóły się nie będę wdawać bo to zbyt bolesne wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 O prawie wszyscy się obudzili.Dobrze się wam spało bo mi powycieczce zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wojtex wrote: wojtex wrote: LillaKorn wrote: Ale GIPS Cię lubi! O tak jak zdejmą to postawie go na honorowym miejscu ku swojej przestrodze i pamięci o nas połamańcach Niewiem czy nie będę musiał iść na poprawke,wczoraj troche przesadziłem ze spacerkiem a miałem jedną kule i obcasik mi się zdarł,szewc to tego nie narawi a niewiem cz miesiąc jeszcze wytrzyma A lekarz Ci pozwolił chodzić z jedną kulą czy to Twój patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 LillaKorn wrote:A lekarz Ci pozwolił chodzić z jedną kulą czy to Twój patent?Właśnie Wojtek - co Ty tak szalejesz? Uważaj na siebie A z tym spaniem to nawet mnie nie denerwuj - od kiedy wróciłam do pracy śpię 2 razy krócej ale za to jak mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 LillaKorn wrote: wojtex wrote: riviolla wrote: Po prostu rewelka... A to kwiaty ci oczy przysłoniły i bęc WYPADEK? Jak się walnęłaś? Bo ja byłam mistrzem lodowiska! Ja byłem mistrzem rajdu Nadarzyn-Grodzisk wypadłem z trasy w Książenicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 riviolla wrote: Ogólnie mówiąc wypadek na stoku... w szczegóły się nie będę wdawać bo to zbyt bolesne wspomnienia. Wszysczy taki mamy (bolesne) wspomnienia). Teraz każdy dzień przybliża Cię do wyzdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 LillaKorn wrote: wojtex wrote: wojtex wrote: O tak jak zdejmą to postawie go na honorowym miejscu ku swojej przestrodze i pamięci o nas połamańcach Niewiem czy nie będę musiał iść na poprawke,wczoraj troche przesadziłem ze spacerkiem a miałem jedną kule i obcasik mi się zdarł,szewc to tego nie narawi a niewiem cz miesiąc jeszcze wytrzyma A lekarz Ci pozwolił chodzić z jedną kulą czy to Twój patent? Mój prywatny ale powracam do dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wojtex wrote: LillaKorn wrote: wojtex wrote: A to kwiaty ci oczy przysłoniły i bęc WYPADEK? Jak się walnęłaś? Bo ja byłam mistrzem lodowiska! Ja byłem mistrzem rajdu Nadarzyn-Grodzisk wypadłem z trasy w Książenicach Mistrz kierownicy ucieka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 LillaKorn wrote: wojtex wrote: LillaKorn wrote: Jak się walnęłaś? Bo ja byłam mistrzem lodowiska! Ja byłem mistrzem rajdu Nadarzyn-Grodzisk wypadłem z trasy w Książenicach Mistrz kierownicy ucieka! Zaponieli usunąć drzewa ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wojtex wrote: LillaKorn wrote: wojtex wrote: Niewiem czy nie będę musiał iść na poprawke,wczoraj troche przesadziłem ze spacerkiem a miałem jedną kule i obcasik mi się zdarł,szewc to tego nie narawi a niewiem cz miesiąc jeszcze wytrzyma A lekarz Ci pozwolił chodzić z jedną kulą czy to Twój patent? Mój prywatny ale powracam do dwóch Byłam tego pewna CYBORGU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jak to się mówi: NO RISK NO FUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 LillaKorn wrote: wojtex wrote: LillaKorn wrote: A lekarz Ci pozwolił chodzić z jedną kulą czy to Twój patent? Mój prywatny ale powracam do dwóch Byłam tego pewna CYBORGU! Powrót do pierwotnego scenariusza ,,CYBORG O CZTERECH NOGACH" a nie nastęna część o wersji ulepszonej z trzema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 riviolla wrote: Jak to się mówi: NO RISK NO FUN Dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wojtex wrote: O prawie wszyscy się obudzili.Dobrze się wam spało bo mi powycieczce zajebiście to niezly maraton sobie zafundowales! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Elvis wrote: wojtex wrote: O prawie wszyscy się obudzili.Dobrze się wam spało bo mi powycieczce zajebiście to niezly maraton sobie zafundowales! No tak poodwiedzałem paru znajomków dwa browarki strzeliłem jak człowiek w knajpce, turczyna pojadłem taka troche odskocznia od siedzenia w domu na dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wojtex wrote: Elvis wrote: wojtex wrote: O prawie wszyscy się obudzili.Dobrze się wam spało bo mi powycieczce zajebiście to niezly maraton sobie zafundowales! No tak poodwiedzałem paru znajomków dwa browarki strzeliłem jak człowiek w knajpce, turczyna pojadłem taka troche odskocznia od siedzenia w domu na dupie. tobie to dobrz piwko ,knajpka kumple normalnie wczasy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Elvis wrote: wojtex wrote: Elvis wrote: to niezly maraton sobie zafundowales! No tak poodwiedzałem paru znajomków dwa browarki strzeliłem jak człowiek w knajpce, turczyna pojadłem taka troche odskocznia od siedzenia w domu na dupie. tobie to dobrz piwko ,knajpka kumple normalnie wczasy!!! Jutro też wychodze może kupią mojego wraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 to ja bedziesz potem opijac interes to jednego lyknij zamnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Elvis wrote: to ja bedziesz potem opijac interes to jednego lyknij zamnie NO PROBLEM niech tylko wezmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Odkąd mam syntetyczny gips (od 8 dni) też staram się wychodzić chociaż na troszkę. Coprawda mocno mnie bolą dłonie i nadgarstki ale pełną nagrodą jest popatrzenie na normale życie ludzi.Zatem dojazd do fajnego miejsca spacerek i kawusia w knajpce, gdzie są kanapy i można zarzucić nogę do góry. Wychodzę dopiero popołudniu z asystą małżonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 LillaKorn wrote: Odkąd mam syntetyczny gips (od 8 dni) też staram się wychodzić chociaż na troszkę. Coprawda mocno mnie bolą dłonie i nadgarstki ale pełną nagrodą jest popatrzenie na normale życie ludzi.Zatem dojazd do fajnego miejsca spacerek i kawusia w knajpce, gdzie są kanapy i można zarzucić nogę do góry. Wychodzę dopiero popołudniu z asystą małżonka. Ja też idę teraz odczytałem na nk 17 kwietnia o 18 spotkanie klasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Lilla to super! Też mi się marzy taki spacerek... No i fajnie że masz takie ulubione miejsce. A skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wojtex wrote: Ja też idę teraz odczytałem na nk 17 kwietnia o 18 spotkanie klasowe. Ja też mam tydzień później ale nie pójdę Za daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 riviolla wrote: wojtex wrote: Ja też idę teraz odczytałem na nk 17 kwietnia o 18 spotkanie klasowe. Ja też mam tydzień później ale nie pójdę Za daleko... Sprubój dotrzeć napewno będze super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi