kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: alawpr wrote: Jezu, Kaśka ty naprawdę masz przechlapane! chodzi ci o to żem sama w domu????? dziciaki spią więc o tyle dobrze ze mnie nei wołają A męża puściął na integrację bo juz po tych kilku dniach szkoda mi go jak ta nade mną cały czas skacze i nie ma chwili dl siebie Wiem,wiem, czytałam,okazałaś się litościwą niewiastą.Szkoda mi tylko żeś taka spragniona. no niestety ale maz ma byc kolo północy to dam radę chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 LillaKorn wrote: kwiatek546 wrote: kasiek79 wrote: nie dziekuję juz przez to piwko odszkodowania nie dostanę a do tego będę co chwila sikała a to dla mnie też wyczyn ja tam popijam prawie co dzien piwka i nic mi to nie szkodzi No i przez to nam zrosł chłopak szybko! popieram i nie spozywałem zadnych tabletek tylko czasem popijam yogurty i mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote:Dota wrote:kasiek79 wrote:a powiedzcie mi czy lekkarz coś mówił o waszym wieku???? Że to amduzy wpływ na zrost???Wiek ma bardzo duży wplyw na zrost.Dzieci i nastolatki zrastają się generalnie bardzo szybko.a mogę wiedziec w ajkim wy mniej więcej pzredziale wiekowym że u niejktórych tak długio zrosty nie ma???? Mi wtym roku niestety 30cha stukneła więc może dlatego bede się wolniej zrastała To nie ma nic do zrostu.Chyba że jesteś po 60-ce i masz osteoporozę.Twój wiek jest bardzo młody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 ja mam w marcu 31 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kwiatek546 wrote: ja mam w marcu 31 lat no to mój rocznik bo ja za rok w kwietniu będę miała 31 rozumiem ze ty w przyszłym marcu 31 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote:kasiek79 wrote:Dota wrote:Wiek ma bardzo duży wplyw na zrost.Dzieci i nastolatki zrastają się generalnie bardzo szybko.a mogę wiedziec w ajkim wy mniej więcej pzredziale wiekowym że u niejktórych tak długio zrosty nie ma???? Mi wtym roku niestety 30cha stukneła więc może dlatego bede się wolniej zrastała To nie ma nic do zrostu.Chyba że jesteś po 60-ce i masz osteoporozę.Twój wiek jest bardzo młody .a cha słyszął tlyko jak lekarz mówił do ordynatora ze to mołoda kobieta to szybko sie wyleczy. No ale ja już nie taka mloda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: kasiek79 wrote: chodzi ci o to żem sama w domu????? dziciaki spią więc o tyle dobrze ze mnie nei wołają A męża puściął na integrację bo juz po tych kilku dniach szkoda mi go jak ta nade mną cały czas skacze i nie ma chwili dl siebie Wiem,wiem, czytałam,okazałaś się litościwą niewiastą.Szkoda mi tylko żeś taka spragniona. no niestety ale maz ma byc kolo północy to dam radę chyba Ale którego dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: kwiatek546 wrote: ja mam w marcu 31 lat no to mój rocznik bo ja za rok w kwietniu będę miała 31 rozumiem ze ty w przyszłym marcu 31 hehe no w tym co bedzie rocznik 1979 nawt mam naszą klase jak chcesz moge dac linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ktoś wyżej pisał,że ma 46 i lekarz mu powiedział że jego wiek równiez jest młodym wiekiem jesli chodzi o zrastanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jak nie wróci ,,To go poooobijemy pooo mszy'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote: Jak nie wróci ,,To go poooobijemy pooo mszy'' Już nie żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kwiatek546 wrote: kasiek79 wrote: kwiatek546 wrote: ja mam w marcu 31 lat no to mój rocznik bo ja za rok w kwietniu będę miała 31 rozumiem ze ty w przyszłym marcu 31 hehe no w tym co bedzie rocznik 1979 nawt mam naszą klase jak chcesz moge dac linka to daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Kaśka jestes tak aktywna forumowiczką,że zaraz pobijesz mnie w iliści postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: alawpr wrote: Wiem,wiem, czytałam,okazałaś się litościwą niewiastą.Szkoda mi tylko żeś taka spragniona. no niestety ale maz ma byc kolo północy to dam radę chyba Ale którego dnia? hehe dzisiaj dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote: Kaśka jestes tak aktywna forumowiczką,że zaraz pobijesz mnie w iliści postów. no wąłśnie tak patrzylam ze ja zaledwie 3 dni a juz 300 postów szok. Ale ja gaduła i tu moge sie "wygadać" bo jk siedze od 6 do 16 samam to cięzko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Kaska ,byłaś już się napic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote: Ktoś wyżej pisał,że ma 46 i lekarz mu powiedział że jego wiek równiez jest młodym wiekiem jesli chodzi o zrastanie. no to dobrze Ja już zczełąm siezastanawiac nad swoim wiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 malgo85 wrote:Polamana Kaska wrote:ojacie wrote:Nic, a nic Ci nie zwrócą? Porażka.... Ja się właśnie zastanawiam ile to mniej więcej mogę dostać odszkodowania, ale to chyba muszę najpierw zakończyć zupełnie leczenie, czyli dopiero jak mi wyjmą żelastwo.O zakończeniu leczenia zadecyduje Twój lekarz. Z tego, co wiem zakończenie leczenia to pełny zrost. U mnie $$$ z odszkodowania już leży na koncie. Żelastwo będą mi wyjmować jesienią.kaska ja cały czas sie zastanawiam kiedy bede mogła złożyc te dokumenty o odszkodowanie. czy np. jak juz bede normalnie bez kul chodzic i pracowac czy dopiero jak wyciągną mi ten gwóźdz śródszpikowy.. bo przeciez z gwoździem bede chodzic jeszcze dobre dwa lata a wyzdrowiec moge wczesniej tzn. chodzic bez kul.Zapytaj lekarza. Ale, tak jak napisałam wcześniej - zakończenie leczenia to NIE wyjęcie gwoździa (niektórzy do końca życia nie wyjmują), ale pełny zrost.To informacja potwierdzona przez moich 2 lekarzy, zresztą jestem już po komisji, odszkodowanie dostałam, 8% uszczerbku na zdrowiu.Lekarz musi napisać Ci papierek, że leczenie zakończone.Zaznaczam, że mówię o ubezpieczeniu narciarskim, prywatnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: kwiatek546 wrote: kasiek79 wrote: no to mój rocznik bo ja za rok w kwietniu będę miała 31 rozumiem ze ty w przyszłym marcu 31 hehe no w tym co bedzie rocznik 1979 nawt mam naszą klase jak chcesz moge dac linka to daj http://nasza-klasa.pl/profile/15513879/gallery/album/2/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote:Kaska ,byłaś już się napic?narazie cierpięale cos mi na pęcherz cisnie to od razu kranówki łyknę U mnie w Augustowie taka czysta jak augustowianka Jak przez jakies 10min nie bee pisała to znaczy ze poszłąm podlogi froterować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Ktoś wyżej pisał,że ma 46 i lekarz mu powiedział że jego wiek równiez jest młodym wiekiem jesli chodzi o zrastanie. no to dobrze Ja już zczełąm siezastanawiac nad swoim wiekiem Kasiek ,,ty młoda d.... jesteś'' SORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Kaśka jestes tak aktywna forumowiczką,że zaraz pobijesz mnie w iliści postów. no wąłśnie tak patrzylam ze ja zaledwie 3 dni a juz 300 postów szok. Ale ja gaduła i tu moge sie "wygadać" bo jk siedze od 6 do 16 samam to cięzko ale na moje usprawiedliwienie dodam że..................... ja tu jako jedyna jestem uziemiona na kanapie jak zaczne inne rzeczy robic to juz nie bede miała dla was tyle czasu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: alawpr wrote: Ktoś wyżej pisał,że ma 46 i lekarz mu powiedział że jego wiek równiez jest młodym wiekiem jesli chodzi o zrastanie. no to dobrze Ja już zczełąm siezastanawiac nad swoim wiekiem Kasiek ,,ty młoda d.... jesteś'' SORY nie nie przepraszaj Milo słyszec bom ja już się tak ne czuję jeszcze jak lekarz na obchodzie spojrzał na moją kartę i powiedzial.................... w tym wieku i na tance chodzić A ja do niego Całe życie sie tańczy nawet po 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: kasiek79 wrote: no to dobrze Ja już zczełąm siezastanawiac nad swoim wiekiem Kasiek ,,ty młoda d.... jesteś'' SORY nie nie przepraszaj Milo słyszec bom ja już się tak ne czuję jeszcze jak lekarz na obchodzie spojrzał na moją kartę i powiedzial.................... w tym wieku i na tance chodzić A ja do niego Całe życie sie tańczy nawet po 50 tzn moze sprostuję że czuje się za mlodo i to może mnie zgubiło bo zamiast siedzieć w domu to pzrze to ze mlodo się czuje w knajpie się znalazął i połamałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: kasiek79 wrote: alawpr wrote: Kasiek ,,ty młoda d.... jesteś'' SORY nie nie przepraszaj Milo słyszec bom ja już się tak ne czuję jeszcze jak lekarz na obchodzie spojrzał na moją kartę i powiedzial.................... w tym wieku i na tance chodzić A ja do niego Całe życie sie tańczy nawet po 50 tzn moze sprostuję że czuje się za mlodo i to może mnie zgubiło bo zamiast siedzieć w domu to pzrze to ze mlodo się czuje w knajpie się znalazął i połamałam Teraz też weź ino szydełkuj bo starość nie radość! (żart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ten lekarz to zwykły cham!! Jak moge go ubijemy to weźmiemy się za twojego.Bo z nas silna brygada R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kwiatek546 wrote: kasiek79 wrote: kwiatek546 wrote: no w tym co bedzie rocznik 1979 nawt mam naszą klase jak chcesz moge dac linka to daj http://nasza-klasa.pl/profile/15513879/gallery/album/2/1 pozdrowienia poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Kasiu.mam więcej lat niż ty i tez czuję się młodo i nikt mi nie zabroni chodzic na tańce nawet jak będę miała 100 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: kasiek79 wrote: nie nie przepraszaj Milo słyszec bom ja już się tak ne czuję jeszcze jak lekarz na obchodzie spojrzał na moją kartę i powiedzial.................... w tym wieku i na tance chodzić A ja do niego Całe życie sie tańczy nawet po 50 tzn moze sprostuję że czuje się za mlodo i to może mnie zgubiło bo zamiast siedzieć w domu to pzrze to ze mlodo się czuje w knajpie się znalazął i połamałam Teraz też weź ino szydełkuj bo starość nie radość! (żart) hehe oj nie wiem kiedy ja usiądę i zaczne szydełkować????energia mnie rozpiera i faktycznie kiedys myslałąm że 30 lat to już starszy wiek hehe a teraz jak nastolatka dalej się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Bo na starośc się dziecinnieje Hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi