LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 packard wrote: jak to sie podpisuje na niebiesko ? i nie obraziłem sie tylko wybaczcie nie piszę na kompie za szybko Ja też dopiero dzisiaj posiadłam tę wiedzę. Musisz wejść w profil, dalej w sygnaturę i dalej wg istrukcji obsługi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 mego chłopa cały czas nie ma. Mma nadzieję ze za duzo nie wypije bo jutro rano musi córe do złoba zawieść i z synem do Białegostoku do kardiologa na echo serca i do alergologa na testy pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 packard wrote: u mnie jest to 3 miesiąc od wypadku nyłem na kontroli i powiedział mi lekarz że mam ćwiczyć na wadze tzn. dociskać 5kg i za miesiąc na wizytę noi kostkę rozruszać czyli już bez gipsu A jak długo mialeś gips i jaki?? udowy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 packard wrote: u mnie jest to 3 miesiąc od wypadku nyłem na kontroli i powiedział mi lekarz że mam ćwiczyć na wadze tzn. dociskać 5kg i za miesiąc na wizytę noi kostkę rozruszać Masz może gwóźdź śródszpikowy czy płytkę zespol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 nie skojarzyłem z tym Dobrodziejem dziękuje za opis gdzie się pisze na niebiesko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 jak dobrze że ja dzisiaj wieczorem samam w domu i moge z wami popisac bo jutro nie doczytałabym tego co tu naskrobałyście hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: mego chłopa cały czas nie ma. Mma nadzieję ze za duzo nie wypije bo jutro rano musi córe do złoba zawieść i z synem do Białegostoku do kardiologa na echo serca i do alergologa na testy pojechać Ale jeszcze nie ma 24;00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: mego chłopa cały czas nie ma. Mma nadzieję ze za duzo nie wypije bo jutro rano musi córe do złoba zawieść i z synem do Białegostoku do kardiologa na echo serca i do alergologa na testy pojechać No kochana przecież się wyrwal z domku. W koncu Ty go możesz zastąpić jutro ! (głupi żart!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: mego chłopa cały czas nie ma. Mma nadzieję ze za duzo nie wypije bo jutro rano musi córe do złoba zawieść i z synem do Białegostoku do kardiologa na echo serca i do alergologa na testy pojechać Ale jeszcze nie ma 24;00 ale liczyłąm ze wcześneij przyjdzie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: mego chłopa cały czas nie ma. Mma nadzieję ze za duzo nie wypije bo jutro rano musi córe do złoba zawieść i z synem do Białegostoku do kardiologa na echo serca i do alergologa na testy pojechać No kochana przecież się wyrwal z domku. W koncu Ty go możesz zastąpić jutro ! (głupi żart!) zawsze ja sie tymi wizytami zajmowałą i jak sie połamałam to byłą pewna ze dokuśtykam do lekazra razem z nimi Ale przez to ze moja noga ma sie jeszce xle nawet sie znimi w podróż nie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 miałem gips udowy , ale po 2 miesiącach zdjęli i założyli szyne i mam ja do tej pory na zdjęciach rtg zrost szedł jak tsunami i lekarz powiedział że jest dobrze i ja też się cieszyłem do wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: mego chłopa cały czas nie ma. Mma nadzieję ze za duzo nie wypije bo jutro rano musi córe do złoba zawieść i z synem do Białegostoku do kardiologa na echo serca i do alergologa na testy pojechać No kochana przecież się wyrwal z domku. W koncu Ty go możesz zastąpić jutro ! (głupi żart!) zawsze ja sie tymi wizytami zajmowałą i jak sie połamałam to byłą pewna ze dokuśtykam do lekazra razem z nimi Ale przez to ze moja noga ma sie jeszce xle nawet sie znimi w podróż nie wybieram Małżonek napewno jutro doskonale da sobie radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 packard wrote: miałem gips udowy , ale po 2 miesiącach zdjęli i założyli szyne i mam ja do tej pory na zdjęciach rtg zrost szedł jak tsunami i lekarz powiedział że jest dobrze i ja też się cieszyłem do wczoraj a czemu cieszyłes się Cos się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 packard wrote: miałem gips udowy , ale po 2 miesiącach zdjęli i założyli szyne i mam ja do tej pory na zdjęciach rtg zrost szedł jak tsunami i lekarz powiedział że jest dobrze i ja też się cieszyłem do wczoraj A co się stało wczoraj? Strzalkę masz całą? Bo te kostki lubią w parze się zlamać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 niby wszstko dobrze ,ale zrost sie dalej nie przebudował i mam ćwiczyć wczoraj pół nocy nie przespałem z nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: kasiek79 wrote: mego chłopa cały czas nie ma. Mma nadzieję ze za duzo nie wypije bo jutro rano musi córe do złoba zawieść i z synem do Białegostoku do kardiologa na echo serca i do alergologa na testy pojechać Ale jeszcze nie ma 24;00 ale liczyłąm ze wcześneij przyjdzie hehe Kaska wyrwal się chłop i czas mu za szybko leci i nie zwrócił uwagi ze czas do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: LillaKorn wrote: No kochana przecież się wyrwal z domku. W koncu Ty go możesz zastąpić jutro ! (głupi żart!) zawsze ja sie tymi wizytami zajmowałą i jak sie połamałam to byłą pewna ze dokuśtykam do lekazra razem z nimi Ale przez to ze moja noga ma sie jeszce xle nawet sie znimi w podróż nie wybieram Małżonek napewno jutro doskonale da sobie radę! właśne jeste przerażona bo nigdy z synem u kardiologa i alergologa nie był. Musze mu wszystko jeszcze wytłumaczyć gdzie ma się najpierw zgłosić na to echo. Oj zawsze ja............. ech same wiecie co chce napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 packard wrote: niby wszstko dobrze ,ale zrost sie dalej nie przebudował i mam ćwiczyć wczoraj pół nocy nie przespałem z nerwów hmmm ja jeszcze nie wiem co to znaczy bo ja narazie nie innym etapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 packard wrote: niby wszstko dobrze ,ale zrost sie dalej nie przebudował i mam ćwiczyć wczoraj pół nocy nie przespałem z nerwów Chłopie ja jestem ponad 7 m-cy od zlamania zrost mam niepelny, a to co urosło jest tak jak u Ciebie bez cech przebudowy. Niestety trzeba czekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 strzałka cała i kostka też na szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 widzę że te piszczele lubią się łamac w 1/3 a to najgorsze miejsce do zrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: właśne jeste przerażona bo nigdy z synem u kardiologa i alergologa nie był. Musze mu wszystko jeszcze wytłumaczyć gdzie ma się najpierw zgłosić na to echo. Oj zawsze ja............. ech same wiecie co chce napisać No kiedyś musi być ten pierwszy raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrodziej Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote: Dobrodzieju,halo -chyba sie nie obraziłes:-0 Nie, ja poprostu jeszcze czytam co nawypisywałyście.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: zawsze ja sie tymi wizytami zajmowałą i jak sie połamałam to byłą pewna ze dokuśtykam do lekazra razem z nimi Ale przez to ze moja noga ma sie jeszce xle nawet sie znimi w podróż nie wybieram Małżonek napewno jutro doskonale da sobie radę! właśne jeste przerażona bo nigdy z synem u kardiologa i alergologa nie był. Musze mu wszystko jeszcze wytłumaczyć gdzie ma się najpierw zgłosić na to echo. Oj zawsze ja............. ech same wiecie co chce napisać Kaśka,pojedzie i załatwi wszystko,a jak nie będzie wiedział jak i gdzie to się zapyta ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dobrodziej wrote: alawpr wrote: Dobrodzieju,halo -chyba sie nie obraziłes:-0 Nie, ja poprostu jeszcze czytam co nawypisywałyście.... a nie mówiłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 LillaKorn wrote: packard wrote: niby wszstko dobrze ,ale zrost sie dalej nie przebudował i mam ćwiczyć wczoraj pół nocy nie przespałem z nerwów Chłopie ja jestem ponad 7 m-cy od zlamania zrost mam niepelny, a to co urosło jest tak jak u Ciebie bez cech przebudowy. Niestety trzeba czekać! wiem że z tym niema żartów .ale jak to jest najpierw jest zrost ,a potem za miesiąc mówi że nie ma cechy przebudowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dobrodziej wrote: alawpr wrote: Dobrodzieju,halo -chyba sie nie obraziłes:-0 Nie, ja poprostu jeszcze czytam co nawypisywałyście.... To Ci zejdzie do rana he, he,he. Dzisiaj jakiś płodny dzień. Pewnie jest pełnia, Auuuuuuuu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dobrodziej wrote: alawpr wrote: Dobrodzieju,halo -chyba sie nie obraziłes:-0 Nie, ja poprostu jeszcze czytam co nawypisywałyście.... Oj to super, brnij dalej w lekture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 a aj pomału będę się zegnała bo cos mnie głowa zaczyna boleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 tylko problem taki jak to będzie trwało około 6miechów u mnie to chyba nie mam po co wracać do pracy ,a o to mi sie najbardziej rozchodzi narazie to 3 miesiąc mojej bezczynności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi