kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 korel wrote: kasiek79 wrote: witch wrote: Kaśka nie przejmuj się tak wszystkim, nic nie zmienisz a tylko sie denerwujesz ! I uważaj na radary jeszcze pzrekroczenie prędkości mi nie grozi chyba że mąz "wyprowadzi" mnie na podwórko masz brykę taką napędzaną ręcami czy jakąś napęd elektryczny, hybrydowy ? ręcznie zaczynam ćwiczyć reće cobym szybko na kule wstała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Z tym prądem w nózi trzeba ostroznie bo może i rozkosz byc;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote:kasiek79 wrote:wiem już o co miałąm was spytać Czy jak se robicie te zastzryki w brzuch to też was tak starsznie piecze????? mi jak robili w szpitalu to było róznie i nie wiem czy to zalezy od złego wbicia czy tak po prostu moze być.Zależy jak sie wbijesz .Ale one takie są generalnie.Mi poradzono kupic sobie sztuczny lód w aptece w aerozolu,psiknąc i zrobic zastrzyk.REWELACJAI dopiero teraz to mówisz???W sumie to i tak wypsikam cały, nic straconego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a. wrote: Witch a do jakiego szpitala idziesz na warsztat? Tym razem u siebie tzn. do miejskiego w Płocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witch wrote: kasiek79 wrote: wiem już o co miałąm was spytać Czy jak se robicie te zastzryki w brzuch to też was tak starsznie piecze????? mi jak robili w szpitalu to było róznie i nie wiem czy to zalezy od złego wbicia czy tak po prostu moze być. Szczypie ale krótko. Tuż po wstrzyknięciu. ok dzieki czyli nie mam co sie martwić ze coś źle robię bo mnie tez podczas wsztrzykania szczypie i potem jescze tlyko chwillllllę. Tzn mąz mi robi bo ja jakos nie dam rady dzisiaj musiałam samma bo pojechał i zapomniał a to podobno rano lepiej robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witch wrote: a. wrote: Witch a do jakiego szpitala idziesz na warsztat? Tym razem u siebie tzn. do miejskiego w Płocku. A przygwozdzili Cie w jakim? W Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witch wrote: kasiek79 wrote: wiem już o co miałąm was spytać Czy jak se robicie te zastzryki w brzuch to też was tak starsznie piecze????? mi jak robili w szpitalu to było róznie i nie wiem czy to zalezy od złego wbicia czy tak po prostu moze być. Szczypie ale krótko. Tuż po wstrzyknięciu. trzeba wyczaić okolicę gdy mniej szczypie, złapać dobrze kawałek skóry, przycelowac i walić prostopadle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Z tym prądem w nózi trzeba ostroznie bo może i rozkosz byc;-) O rozkoszy w nodze bodajże Dodrodziej pisał Ale on doznaje jej nie od prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a. wrote:alawpr wrote:kasiek79 wrote:wiem już o co miałąm was spytać Czy jak se robicie te zastzryki w brzuch to też was tak starsznie piecze????? mi jak robili w szpitalu to było róznie i nie wiem czy to zalezy od złego wbicia czy tak po prostu moze być.Zależy jak sie wbijesz .Ale one takie są generalnie.Mi poradzono kupic sobie sztuczny lód w aptece w aerozolu,psiknąc i zrobic zastrzyk.REWELACJAI dopiero teraz to mówisz???W sumie to i tak wypsikam cały, nic straconego.te 30 jeszcze moze znise ale jak mi kolejną porcję przypisze to moze pomysle o tym spreju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Z tym prądem w nózi trzeba ostroznie bo może i rozkosz byc;-) A wtedy i unerwienie lepsze i ukrwienie i........TSUNAMI KOSTNINY!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a. wrote:alawpr wrote:kasiek79 wrote:wiem już o co miałąm was spytać Czy jak se robicie te zastzryki w brzuch to też was tak starsznie piecze????? mi jak robili w szpitalu to było róznie i nie wiem czy to zalezy od złego wbicia czy tak po prostu moze być.Zależy jak sie wbijesz .Ale one takie są generalnie.Mi poradzono kupic sobie sztuczny lód w aptece w aerozolu,psiknąc i zrobic zastrzyk.REWELACJAI dopiero teraz to mówisz???W sumie to i tak wypsikam cały, nic straconego.Bo też od niedawna sprzedała mi to kumpela lekarz. To samo jej powiedziałam,że nie miała litosci chyba nademną jak teraz mi powiedziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witch wrote: alawpr wrote: Z tym prądem w nózi trzeba ostroznie bo może i rozkosz byc;-) O rozkoszy w nodze bodajże Dodrodziej pisał Ale on doznaje jej nie od prądu. nie moge sie doczekac tej rozkoszy o któej Dobrodziej pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 kasiek79 wrote: witch wrote: kasiek79 wrote: wiem już o co miałąm was spytać Czy jak se robicie te zastzryki w brzuch to też was tak starsznie piecze????? mi jak robili w szpitalu to było róznie i nie wiem czy to zalezy od złego wbicia czy tak po prostu moze być. Szczypie ale krótko. Tuż po wstrzyknięciu. ok dzieki czyli nie mam co sie martwić ze coś źle robię bo mnie tez podczas wsztrzykania szczypie i potem jescze tlyko chwillllllę. Tzn mąz mi robi bo ja jakos nie dam rady dzisiaj musiałam samma bo pojechał i zapomniał a to podobno rano lepiej robić Trzeba robić wieczorem, bo w nocy mniej sie ruszasz. Chyba że spisz tak aktywnie jak udzialasz sie na forum ale to juz inna historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 kasiek79 wrote: korel wrote: kasiek79 wrote: jeszcze pzrekroczenie prędkości mi nie grozi chyba że mąz "wyprowadzi" mnie na podwórko masz brykę taką napędzaną ręcami czy jakąś napęd elektryczny, hybrydowy ? ręcznie zaczynam ćwiczyć reće cobym szybko na kule wstała No to przypakujesz jak Madonna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 korel wrote: witch wrote: kasiek79 wrote: wiem już o co miałąm was spytać Czy jak se robicie te zastzryki w brzuch to też was tak starsznie piecze????? mi jak robili w szpitalu to było róznie i nie wiem czy to zalezy od złego wbicia czy tak po prostu moze być. Szczypie ale krótko. Tuż po wstrzyknięciu. trzeba wyczaić okolicę gdy mniej szczypie, złapać dobrze kawałek skóry, przycelowac i walić prostopadle Dwa palce od pępka. Bliżej nie można, tak mi pielęgniarka powiedziała. Reszta tak jak wyżej.Skórę puścić dopiro po wyjęciu igły. I nie masować miejsca wstrzyknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 kasiek79 wrote: te 30 jeszcze moze znise ale jak mi kolejną porcję przypisze to moze pomysle o tym spreju Przepisze, przepisze. będziesz się kłuć do końca swoich dni i jeszcze jeden dzień dłużej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Opakowanie jest duże i kosztuje 13pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 korel wrote: witch wrote: kasiek79 wrote: wiem już o co miałąm was spytać Czy jak se robicie te zastzryki w brzuch to też was tak starsznie piecze????? mi jak robili w szpitalu to było róznie i nie wiem czy to zalezy od złego wbicia czy tak po prostu moze być. Szczypie ale krótko. Tuż po wstrzyknięciu. trzeba wyczaić okolicę gdy mniej szczypie, złapać dobrze kawałek skóry, przycelowac i walić prostopadle prostopadle?????? ja myślalam że niemalże równolegle żeby tak pod skórę się wbić. Nigdy nie patrzyłam jak pielęgniarka mi robiła i tak zrozumiałąm z opisu. Hmmm ja mam tak płaski brzuch że ledwo cokolwiek łapię. No i co prostopade do brzucha mam walić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a. wrote: witch wrote: a. wrote: Witch a do jakiego szpitala idziesz na warsztat? Tym razem u siebie tzn. do miejskiego w Płocku. A przygwozdzili Cie w jakim? W Warszawie? Nie. Na mazurach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: te 30 jeszcze moze znise ale jak mi kolejną porcję przypisze to moze pomysle o tym spreju Przepisze, przepisze. będziesz się kłuć do końca swoich dni i jeszcze jeden dzień dłużej! to w takim razie kupuje sprey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Czyli mamy nowa metodę na szybszy zrost -SEX, no i Nobel nasz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 kasiek79 wrote: prostopadle?????? ja myślalam że niemalże równolegle żeby tak pod skórę się wbić. Nigdy nie patrzyłam jak pielęgniarka mi robiła i tak zrozumiałąm z opisu. Hmmm ja mam tak płaski brzuch że ledwo cokolwiek łapię. No i co prostopade do brzucha mam walić??? Nie czyń z tego religi tylko kłuj jak ci pasuje. Heparyna zawarta w zastrzyku skutecznie zniweluje siniaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Czyli mamy nowa metodę na szybszy zrost -SEX, no i Nobel nasz!! mnie jeszcze za bardzo moga boli żeby cos kombinowac ale jak przestanie to............... pomyslimy pomyslimy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witch wrote: alawpr wrote: Z tym prądem w nózi trzeba ostroznie bo może i rozkosz byc;-) O rozkoszy w nodze bodajże Dodrodziej pisał Ale on doznaje jej nie od prądu. Ale i tak rzecz jest w napięciu i natężeniu no i opór jakis może być, ale tylko tak dla wiekszej frajdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: prostopadle?????? ja myślalam że niemalże równolegle żeby tak pod skórę się wbić. Nigdy nie patrzyłam jak pielęgniarka mi robiła i tak zrozumiałąm z opisu. Hmmm ja mam tak płaski brzuch że ledwo cokolwiek łapię. No i co prostopade do brzucha mam walić??? Nie czyń z tego religi tylko kłuj jak ci pasuje. Heparyna zawarta w zastrzyku skutecznie zniweluje siniaki! OK będę waliła tn mąz będzie walił jak popadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 korel wrote: witch wrote: alawpr wrote: Z tym prądem w nózi trzeba ostroznie bo może i rozkosz byc;-) O rozkoszy w nodze bodajże Dodrodziej pisał Ale on doznaje jej nie od prądu. Ale i tak rzecz jest w napięciu i natężeniu no i opór jakis może być, ale tylko tak dla wiekszej frajdy Opór to jest jak rozkoszy chce doznać kobieta połamaniec Noga w gipsie najlepszym środkiem antykoncepcyjnym jest i basta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Potrzeba matką wynalazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 kasiek79 wrote: LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: prostopadle?????? ja myślalam że niemalże równolegle żeby tak pod skórę się wbić. Nigdy nie patrzyłam jak pielęgniarka mi robiła i tak zrozumiałąm z opisu. Hmmm ja mam tak płaski brzuch że ledwo cokolwiek łapię. No i co prostopade do brzucha mam walić??? Nie czyń z tego religi tylko kłuj jak ci pasuje. Heparyna zawarta w zastrzyku skutecznie zniweluje siniaki! OK będę waliła tn mąz będzie walił jak popadnie Kaśka zlituj się !!!!! Niech lepiej chodzi na te integracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witch wrote: korel wrote: witch wrote: O rozkoszy w nodze bodajże Dodrodziej pisał Ale on doznaje jej nie od prądu. Ale i tak rzecz jest w napięciu i natężeniu no i opór jakis może być, ale tylko tak dla wiekszej frajdy Opór to jest jak rozkoszy chce doznać kobieta połamaniec Noga w gipsie najlepszym środkiem antykoncepcyjnym jest i basta dla chcącego nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Czyli mamy nowa metodę na szybszy zrost -SEX, no i Nobel nasz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi