alawpr Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Wojtex uciekł,więc muszę poszperac w starych postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 to jak znajdziesz to daj znac bo tez jestem ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 jade jakąs kolację dzieciom przygotowac bo mąz nie wraca i nie wracapóźniej zajrzę bo jestem ciakwa jak tam po kontrolach u dziewczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 No to jestem po atrakcjach dnia dzisiejszego. Jak się dobrze usadowię to napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 witch wrote: No to jestem po atrakcjach dnia dzisiejszego. Jak się dobrze usadowię to napiszę Czekam z niecierpliwością.Jeszcze tylko Lilla niech sie odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Lekarz na chwilę obecną zlecił wyłącznie 10 zabiegów (jako pilne) ALFATRON-em, żadnej na razie rehabilitacji. Mam sama ćwiczyć nie nadwyrężając stawu skokowego.Co do moich objawów w kolanie, kazał nie szarżować, nie forsować gdyż jestem na prostej drodze aby mieć zespół Sudecka (czy jakoś tak, mogłam przekręcić nazwę).Za tydzień zdjęcie szwów a za 3 tygodnie (05.10) zrobić RTG i wizyta u niego.Zakupy zaczęłam i skończyłam na pierwszym piętrze Galerii, ale poprawiłam sobie znacznie humor W drodze powrotnej zaliczyłam od razu pierwszy z zabiegów.Teraz bolą mnie ramiona i nadgarstki. Zakupy o kulach są jednak męczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Lilla jeszcze nie dała znaku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Witch a co ty miałaś z tym kolanem ,że postraszył cię zespołem Sudecka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 witch wrote:Lekarz na chwilę obecną zlecił wyłącznie 10 zabiegów (jako pilne) ALFATRON-em, żadnej na razie rehabilitacji. Mam sama ćwiczyć nie nadwyrężając stawu skokowego.Co do moich objawów w kolanie, kazał nie szarżować, nie forsować gdyż jestem na prostej drodze aby mieć zespół Sudecka (czy jakoś tak, mogłam przekręcić nazwę).Za tydzień zdjęcie szwów a za 3 tygodnie (05.10) zrobić RTG i wizyta u niego.Zakupy zaczęłam i skończyłam na pierwszym piętrze Galerii, ale poprawiłam sobie znacznie humor W drodze powrotnej zaliczyłam od razu pierwszy z zabiegów.Teraz bolą mnie ramiona i nadgarstki. Zakupy o kulach są jednak męczące.no to ogolnie dobrze zakupy udane humorek jest, wiec jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 alawpr wrote: Witch a co ty miałaś z tym kolanem ,że postraszył cię zespołem Sudecka? Pisałam kilka dni wcześniej ale powtórzę. Wieczorem robiło się gorące i z lekka bolące. Niby nic a jednak było i jest upierdliwe i dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Zresztą to nawet nie był ból ale blokada przy zginaniu - piski, zgrzyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Znalazłam w necie:Zespół Sudecka - zaburzenia naczynioruchowe, hormonalne, mechaniczne. Najczęściej występuje po urazach tkanem miękkich i złamaniach zwłaszcza przy zbyt ściśle załozonym gipsie w wymuszonej lub niewłaściwej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Dota wrote:Znalazłam w necie:Zespół Sudecka - zaburzenia naczynioruchowe, hormonalne, mechaniczne. Najczęściej występuje po urazach tkanem miękkich i złamaniach zwłaszcza przy zbyt ściśle załozonym gipsie w wymuszonej lub niewłaściwej pozycji.Mi powiedział, że zdarza się przy długim okresie unieruchomienia nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Witch oczywiscie ,ze pisałas.Teraz sobie przypomniałam ,ale jak oczywiście napisałas.Demencja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 witch wrote: Lilla jeszcze nie dała znaku ? nie nie dała Dobrez że ty chociaz iseodezwałas bo czekałyśmy (lismy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 alawpr wrote:Witch oczywiscie ,ze pisałas.Teraz sobie przypomniałam ,ale jak oczywiście napisałas.Demencja!!!Haha o demencję nie podejrzewam Ciebie to raczej nadmiar wiadomości na tym forum Ale lecytynę chyba sama zacznę brać. Czasami łapię się na tym, że brakuje mi słowa. Nie wiem jak co nazwać. Uwsteczniam się chyba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 WITCHzajżałąm w twoje zdjecia i..... to na piecie to to cos co ci tak dokuczało>?????? kurde nie to ja raczej nie mamm nic takeigo bo jednak inaczej to odczuwam tzn jak sobie pomysle że mogłabym cos takiego mieć Ale teraz mysle o tej za mocno zciśnietej stopeiro obym przez to nie ma problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 alawpr wrote: Wojtex,jak długo nosiłes długi gips? Kiedy ci zmieniono na krótki ,jeśli to zrobiono? gips miałem 3 razy po 6 tygodni 1- po pachwine,2 do kolana z wystajaca czescia ponad kolano(zeby niby noga miała sie nie przewinac),3 krótki z obcasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Wojtex to tak nie nagorzej z tymi gipsami. Ja tak się zastanawiam ze przy złamaniach unieruchamia się dwa sasiednie stawy. no i tak robią Ale potem jednak jeden staw 9kolanowy) pozostawiaja wolny? nie moge tego zrozumiec ze to wszystko sie zrasta jak kolano ise rusza???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Dota wrote:do Wojtex:Jak Ci się chodzi bez pomocników ?lepiej mi sie chodzi z jedna kula mniej boli mniej sie mecze,ale musiałem je odrzucic(kiedys w koncu trzeba)i tak los łaskawqie mnie potraktował ze tak szybko juz chodze chociaz byle jak ale jednak.Teraz to dostane chyba KUSY jak ten z RANCZA(tak samo prawie chodze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 kasiek79 wrote: Wojtex to tak nie nagorzej z tymi gipsami. Ja tak się zastanawiam ze przy złamaniach unieruchamia się dwa sasiednie stawy. no i tak robią Ale potem jednak jeden staw 9kolanowy) pozostawiaja wolny? nie moge tego zrozumiec ze to wszystko sie zrasta jak kolano ise rusza???????????? szczerze ja tez tego nie rozumie ale jakby nie patrzec lepiej zawsze dla nas jak jest krótszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 kasiek79 wrote:WITCHzajżałąm w twoje zdjecia i..... to na piecie to to cos co ci tak dokuczało>?????? kurde nie to ja raczej nie mamm nic takeigo bo jednak inaczej to odczuwam tzn jak sobie pomysle że mogłabym cos takiego mieć Ale teraz mysle o tej za mocno zciśnietej stopeiro obym przez to nie ma problemówTa pięta to moja "droga przez mękę" do zdrowia. Teraz jest już prawie dobrze. Mogę opierać już stopę na niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 witch wrote:alawpr wrote:Witch oczywiscie ,ze pisałas.Teraz sobie przypomniałam ,ale jak oczywiście napisałas.Demencja!!!Haha o demencję nie podejrzewam Ciebie to raczej nadmiar wiadomości na tym forum Ale lecytynę chyba sama zacznę brać. Czasami łapię się na tym, że brakuje mi słowa. Nie wiem jak co nazwać. Uwsteczniam się chyba ?Tylko nie zapomnij jej brac ? Bo z pamięcią krucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 wojtex wrote:Dota wrote:do Wojtex:Jak Ci się chodzi bez pomocników ?lepiej mi sie chodzi z jedna kula mniej boli mniej sie mecze,ale musiałem je odrzucic(kiedys w koncu trzeba)i tak los łaskawqie mnie potraktował ze tak szybko juz chodze chociaz byle jak ale jednak.Teraz to dostane chyba KUSY jak ten z RANCZA(tak samo prawie chodze)Złamałeś się 3 dni przede mną a już chodzisz samodzielnie. Brawo !!!A ja jeszcze daleko w polu. Nawet zespolenie mi nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 alawpr wrote:witch wrote:alawpr wrote:Witch oczywiscie ,ze pisałas.Teraz sobie przypomniałam ,ale jak oczywiście napisałas.Demencja!!!Haha o demencję nie podejrzewam Ciebie to raczej nadmiar wiadomości na tym forum Ale lecytynę chyba sama zacznę brać. Czasami łapię się na tym, że brakuje mi słowa. Nie wiem jak co nazwać. Uwsteczniam się chyba ?Tylko nie zapomnij jej brac ? Bo z pamięcią krucho Na to już są sposoby. Ustawię przypomnienie w komórce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Ja dotarłam do opisu a Wojtex odpisał. To u mnie inaczej 1 gips 6 tyg udowy ciężki, 2 gips udowy lekki 6 tyg, 3 gips udowy lekki 4 tyg.Za tydzień kontrolka.Trzęse galotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Lilla ...tu baza...odezwij się!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Jutro Dobrodziej zapitala do swojego orto!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Czy ktoś z Was miał ten Alfatron ? Czy to faktycznie przyspiesza zrost? Bo trzymając nogę w tym czymś miałam mieszane uczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Ja byłem przerazony drugim gipsem przy trzecim załamka(sniło mi sie ze do smierci go bede nosił)miałem dobrego lekarza (chyba)wszyskim kazali naciskac po 5-10-15kg a on mi do bólu dochodziłem nawet do 60kg nacisku na wage(moze to pomogło)no i picie róznych glutów itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi