kasiek79 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 ALAWPR znalazłąm same plusy Kolagen Preparat polecany: dla osób narażonych na przeciążenia aparatu ruchu, wykonujących ciężką pracę fizyczną, rehabilitowanych ruchowo, ćwiczących rekreacyjnie i sportowców wyczynowych, jako profilaktyka schorzeń aparatu ruchu, zapobiegając powstawaniu zwyrodnieniowych zapaleń stawów, osteoporozy, złamaniom i kontuzjom, dla rekonwalescentów po zabiegach chirurgicznych, kontuzjach i złamaniach, w okresie intensywnego wzrastania - dzieci powyżej 6 roku życia i młodzież, dla poprawy "kondycji" skóry, paznokci, włosów, dla wszystkich w -drugiej- połowie życia, dla opóźnienia wystąpienia zmian w wyglądzie i stanie zdrowia, związanych z procesem starzenia. Dla zwiększenia efektywności działania, szczególnie w dysfunkcjach aparatu ruchu, proponujemy łączne stosowanie preparatów OLIMP KOLAGEN ACTIV PLUS i OLIMP OSTEOBLOCK. Rewelacyjna formuła na wzmocnienie stawów oraz ścięgien, doskonała jako dodatek do programów żywieniowych przy budowie masy i siły. Jak mówisz ze w proszku nie dobry to ja kupie tabletki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 alawpr wrote: U mnie było z paznokciami tak samo.Na poczatku nic,pózniej więcej urosły na zdrowej niż połamanej.Potem to sie wyrównało.Ale teraz po tym kolagenie naprawde widze róznicę.Może moja kostninka tez dała sie skusic. no ja jestem w szoku że moje ani nie drgną???? że ot tak się da hehe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 alawpr wrote: Ja dziewczyny ide do szpitala na kontrol, tylko z kartą przyjęcia planowanego do szpitala i dowodem osobistym.Więc naprawdę co szpital to obyczaj.Jedni chodzą do przychodni,inni prywatnie,jeszcze inni do szpitali. Przynajmniej masz komfort i nie czekasz w kolejkach. Ja wczoraj strawiłam 2 godzinki i wróciłam koło 19.00. Biorąc pod uwagę, że wyszłam rano do pracki to sama radość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Bież w tabletkach bo od tego picia mam obrzydzenie,ale piję!! Kasia mąż ten kolade kupił w sklepie dla sportowców,bo w aptece nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 No i jak sama widzisz zły ten kolagen nie jest.Nie zaszkodzi a moze ładnie pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Lekarz polecił mi jeszcze REXORUBIE,lek wspomagający w leczeniu demineralizacji koścca,zaburzeń gospodarki mineralnej,ze szczególnym uwzglednieniem zaburzeń wapniowo-fosforowo-magnezowych.Niedoboru mikroelementów i soli mineralnych.Okres gwałtownego wzrostu,uprawianie sportu i LECZENIE ZŁAMAŃ. Są to sodkie granulki które ssiesz przed posiłkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Nie wiem czy to wszystko pomoże ,ale ratuję się jak mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 alawpr wrote: Bież w tabletkach bo od tego picia mam obrzydzenie,ale piję!! Kasia mąż ten kolade kupił w sklepie dla sportowców,bo w aptece nie było. ja sobie kupię w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Bież w tabletkach bo od tego picia mam obrzydzenie,ale piję!! Kasia mąż ten kolade kupił w sklepie dla sportowców,bo w aptece nie było. ja sobie kupię w necie Ach..ten Net,zbawienie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga-ka16 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: wojtex wrote: złamana jest w jednym miejscu a nad nim jest jeszcze nadpeknieta i tak mi opisali podwójne(jakby na trzy całkiem to pewnie by sie nie obyło bez srub czy blach) To u mnie dupa,wrócę z długim, bo moja podzieliła sie na trzy częsci.O mamuniu!! ja nawet nie wiem na ile ise u mnie podzieliła (tzn ile miała tych odłamów ale duzo) A od zlamania to piszczel pękl w 3 miejsach na pewno Ale peknięcie szybciej sie goi wiec mam andzieje że juz ise zagoiło i teraz tlkyo złamanie zalewa się kostnina U mnie na odwrót, pęknięcia nie mają śladu kostniny, za to miejsce złamania już mgiełką się okryło. Strzałka, która poszła pod kolanem już zrośnięta. Został tylko delikatny ślad mało widoczny na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Aga-ka16 to u ciebie pięknie jest!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga-ka16 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 alawpr wrote: Aga-ka16 to u ciebie pięknie jest!!! Myślę, że to te druty nie dały przesuwać się kości i cały czas była dociśnięta. I dlatego zaczęło łapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 To chociaz u ciebie jakies dobre wieści! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga-ka16 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 U wszystkich zawsze jest chociaż trochę "do przodu". Ja po pierwszej kontroli byłam załamana, że nic się nie dzieje. Po drugiej załamałam się jak zobaczyłam swoją nogę, ale potem od lekarza trochę ltepszych wieści usłyszałam. Zobaczymy co będzie za 4 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga-ka16 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Ale i tak Alawpr dogonię Cię z gipsem. 3 października zacznę 4 miesiąc z długim. Mam nadzieję, że nie dłużej niż do 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 U mnie okaze sie za 6 dni.ale czuję ,że znów mi walną długi.Jak pisałam wcześniej lekarz burknął pod nosem wypisując receptę że moge w tym gipsie byc do końca.I nie wiem do jakiego końca i co autor miał na mysli.Ale przez skórę czuję ,ze znaczy to iż nie mam co liczyc na krótki gips ,nie mówiąc o zdjęciu go całkiem w najbliższym czasie. No cóz zdjęcie prawdę powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga-ka16 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 alawpr wrote: U mnie okaze sie za 6 dni.ale czuję ,że znów mi walną długi.Jak pisałam wcześniej lekarz burknął pod nosem wypisując receptę że moge w tym gipsie byc do końca.I nie wiem do jakiego końca i co autor miał na mysli.Ale przez skórę czuję ,ze znaczy to iż nie mam co liczyc na krótki gips ,nie mówiąc o zdjęciu go całkiem w najbliższym czasie. No cóz zdjęcie prawdę powie. Bądź dobrej myśli. I nie zapeszaj, na pewno będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 No cóż noga walnięta w dwóch miejscach,wiec logiczne ,ze cos musi ja trzymac.Więc jak mus to mus ,tylko bardzo martwie się co z tej mojej nogi zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Własnie sie zastanawiam,czy sie nastawic pozytywnie czy wręcz odwrotnie. Chyba poprostu co ma byc to bedzie.Mój mąż mówi że teraz to juz z górki. I tego będę się trzymac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 aga-ka16 ty to i tak jestes wielka ,ze tyle czasu masz gips ciężki i dajesz sobie świetnie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Huuuuurrrrraaaaa!!!!!Już jestem w domu po wyjęciu śrubki. Nawet nie było tak żle, choć myślałam, że będzie lepiej tzn. myślałam, że staw skokowy będzie bardziej ruchomy. A tu niby mogę nim ruszać a nie mogę bo staw nie chce i na dodatek boli jak ruszam. Cóż muszę go rozćwiczyć. Pozdrawiam wszystkich bądźcie dobrej myśli. I cały czas dziękuję za duchowe wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Jasmar ,gratulacje!! Staw się rozrusza i z dnia na dzień bedzie lepiej.!!Trzymaj sie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 JASMAR jak ja ci zazdroszczę............. no ale cóż na kazdego przyjdzie pora aby dojśc do sparwności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 ALAWPR a ty bądź dobrej mysli Ja starsznie ejstem nastawiona ozytywnie na mój zrost i mam andzieję zę to chociaz trochę pomoże wzroście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 alawpr wrote: aga-ka16 ty to i tak jestes wielka ,ze tyle czasu masz gips ciężki i dajesz sobie świetnie radę. dokąłdnie. My wiemy co to znaczy długi cięzki gips Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Kasiek co ma byc to bedzie,jak się zaczeło to niech się nie zatrzymuje. Ale tak sie nastawiam ,co ma byc to bedzie .Nie mogę tam pogrzebac i dolac tej kostniny,ona rzadzi się swymi prawami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 alawpr wrote: Lekarz polecił mi jeszcze REXORUBIE,lek wspomagający w leczeniu demineralizacji koścca,zaburzeń gospodarki mineralnej,ze szczególnym uwzglednieniem zaburzeń wapniowo-fosforowo-magnezowych.Niedoboru mikroelementów i soli mineralnych.Okres gwałtownego wzrostu,uprawianie sportu i LECZENIE ZŁAMAŃ. Są to sodkie granulki które ssiesz przed posiłkiem. ja narazie sie zdecydowałąm na kolagen i amarantus Ten Rexorubie z tego co czytam w necie bardzie działa na wzrost a nie na zrost wiec jeszce ztym poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 ja biore rexorubię tylko dlatego iz pozwala ona na szybsze przyswajanie wszystkich witamin i mikroelementów które spożywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 juz sobie kupiłąm ten kolagen mam andzieję ze szybko dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 aga-ka16 wrote: U mnie na odwrót, pęknięcia nie mają śladu kostniny, za to miejsce złamania już mgiełką się okryło. Strzałka, która poszła pod kolanem już zrośnięta. Został tylko delikatny ślad mało widoczny na zdjęciu. Mgiełka dobrze wróży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi