alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Dziewczyny jak zalegałam w szpitalu na mych kontrolach,to wasze złamania naprawdę goiły sie bardzo dobrze,bez zadnych niespodzianek.spotykałam dziewczyny po operacjach na kontrolach i naprawde róznica ogromna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszczel 88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 z tymi schodami też tak robie ale nie polecam niewprawionym w chodzeniu o kulach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: Wiecie co,tak sobie wydumałam ,ze u mnie to duzo wody upłynie zanim wsiadę za kierownicę,bo ja sobie zrobiłam kuku w prawa nóżkę więc automat tu nie pomoże. Rower odpada,hulajnoga tym bardziej,juz myslałam ,ze tylko sanki..ale nie... bo mamy taką która żteż źle skończyła na saneczkach.Matko i co teraz ?? Jakieś podpowiedzi ??? Zostaje do wyboru - parralotnia (ryzyko przy schodzeniu do lądowania), latający dywan (to byłoby odpowiednie), riksza (ale tylko jako pasażer) i chyba najbezpieczniejsze - czołganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 piszczel 88 wrote: z tymi schodami też tak robie ale nie polecam niewprawionym w chodzeniu o kulach Schody pokonuję z jedną kulą. Z drugiej strony podpieram się o poręcz. Więc idzie sprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Kazdy znajduje wlasne metody na schody, ja niestety nie umiem wchodzic po schodach o dwóch kulach. Najlepiej czuje sie gdy mogę w jednej rece miec kule a druga opierac sie o balustradkę. Jak nie ma oparcia to wykorzystuję męża i wieszam sie na jego szyji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Beatko,witaj w klubie bezsennych nocy.Niestety mnie równiez męczy bezsennośc.Nigdy tak nie miałam,a teraz z tym gipsem spac nie mogę.Wstaję bardzo rano i usypiam prawie rano.Nie mam pojęcia jak teraz egzystuje mój organizm,ale wszystko mam powywracane do góry nogami.Dramat mnie czeka w szpitalu bo tam wszyscy o 21;00 spią.A ja jak ta cma nocna-nic.Gapię się w okna jak u ludzi w domach swiatła się swiecą , a ja zalegam na łóżku szpitalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 witch wrote: alawpr wrote: Wiecie co,tak sobie wydumałam ,ze u mnie to duzo wody upłynie zanim wsiadę za kierownicę,bo ja sobie zrobiłam kuku w prawa nóżkę więc automat tu nie pomoże. Rower odpada,hulajnoga tym bardziej,juz myslałam ,ze tylko sanki..ale nie... bo mamy taką która żteż źle skończyła na saneczkach.Matko i co teraz ?? Jakieś podpowiedzi ??? Zostaje do wyboru - parralotnia (ryzyko przy schodzeniu do lądowania), latający dywan (to byłoby odpowiednie), riksza (ale tylko jako pasażer) i chyba najbezpieczniejsze - czołganie Tak własnie moja droga kombinowałam,że zaciągnę się go jakiejś brygady szturmowo-czołgającej tylko jakiś paltocik będę musiała sobie sprawic mało brudzący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Moje bezsenne noce sama sobie wypracowałam. Po powrocie ze szpitala ogladałam mase przeróżnych seriali dla zabicia czasu i jak mnie wciagnęly to nie "chodziłam" spac o przyzwoitych porach. No i mi sie zegar biologiczny przestawił. Teraz w nocy buszuje a przez dzień podsypiam. Niem mam siły zeby sie znou przestawić na normalne spanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 No i mąż jest dobry na każde niedogodności.Bardzo dobry wynalazek...HI,Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszczel 88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 bo ja ide o 2 kulach po schodach dlatego mówiłem ze to ryzykowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: Wiecie co,tak sobie wydumałam ,ze u mnie to duzo wody upłynie zanim wsiadę za kierownicę,bo ja sobie zrobiłam kuku w prawa nóżkę więc automat tu nie pomoże. Rower odpada,hulajnoga tym bardziej,juz myslałam ,ze tylko sanki..ale nie... bo mamy taką która żteż źle skończyła na saneczkach.Matko i co teraz ?? Jakieś podpowiedzi ??? Ja stawiam na motocykl... co prawda lewa noga(ta od zmiany biegów)jest kontuzjowana ale obiecałam sobie ze jak tylko staw skokowy sie troche rozrusza to pojade na moim scigu w świat. - no może najpierw zrobie rundke wkoło osiedla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 E to ty Beatka ,sama sobie pofisiowałaś spanko.Ja nie mogę gogadac się z moją mogą, bo mi bardzo przeszkadza jej towarzysz gips. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 piszczel 88 wrote: bo ja ide o 2 kulach po schodach dlatego mówiłem ze to ryzykowne piszczel88,bo ty facet jesteś i masz siłę w bicepsach.A nam zamiast bicepsów majtają się pelikany.Więc zero siły u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 To ty Beatka gieroj jesteś.!! Zuch dziewczyna!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 a ja po schodach biegam bez kul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 beat(k)a wrote: alawpr wrote: Wiecie co,tak sobie wydumałam ,ze u mnie to duzo wody upłynie zanim wsiadę za kierownicę,bo ja sobie zrobiłam kuku w prawa nóżkę więc automat tu nie pomoże. Rower odpada,hulajnoga tym bardziej,juz myslałam ,ze tylko sanki..ale nie... bo mamy taką która żteż źle skończyła na saneczkach.Matko i co teraz ?? Jakieś podpowiedzi ??? Ja stawiam na motocykl... co prawda lewa noga(ta od zmiany biegów)jest kontuzjowana ale obiecałam sobie ze jak tylko staw skokowy sie troche rozrusza to pojade na moim scigu w świat. - no może najpierw zrobie rundke wkoło osiedla a jaki masz moto?moze sie poscigamy.co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: To ty Beatka gieroj jesteś.!! Zuch dziewczyna!! No wiesz; jakbym była gieroj to by mnie tu nie było, a tak ... wielka kupa. Wiele waznych dla mnie spraw przepadło przez to złamanie. I to chyba mnie najbardziej w tym wszystkim boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 To pocieszę cię ,że nie tylko tobie.Widocznie tak miało byc.Może tamto wcale nie było dla nas.Ja tak sobie tłumaczę ,bo tak to bym miała żal do całego świata i siedziała w szafie z kocem na łbie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 kwiatek546 wrote: a jaki masz moto?moze sie poscigamy.co? W garazu czeka na mnie czerwona yamaha thundercat. Zabrałam meżowi ale on sie z tego cieszy. Jestem dopiero na początku drogi. To byl mój 2 sezon. Ale moj maż mówi ze sie o mnie boi bo jestem wiekszy świr niż on. więc jak juz sie pozbieram to pewnie na jakims zlocie sie spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 beat(k)a wrote: kwiatek546 wrote: a jaki masz moto?moze sie poscigamy.co? W garazu czeka na mnie czerwona yamaha thundercat. Zabrałam meżowi ale on sie z tego cieszy. Jestem dopiero na początku drogi. To byl mój 2 sezon. Ale moj maż mówi ze sie o mnie boi bo jestem wiekszy świr niż on. więc jak juz sie pozbieram to pewnie na jakims zlocie sie spotkamy ja mam yamahe RN 19 czarna R1.a gdzie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 kwiatek546 wrote: ja mam yamahe RN 19 czarna R1.a gdzie mieszkasz? R1 to marzenie meza. Chociaż ostatnio sie za GSem 1200 rozgląda. Ja tam wole sportowe motocykle i zastanawiałam sie na małą R6. Jestem z poludnia i mieszkam na samym koncu krajowej jedynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 beat(k)a wrote: kwiatek546 wrote: ja mam yamahe RN 19 czarna R1.a gdzie mieszkasz? R1 to marzenie meza. Chociaż ostatnio sie za GSem 1200 rozgląda. Ja tam wole sportowe motocykle i zastanawiałam sie na małą R6. Jestem z poludnia i mieszkam na samym koncu krajowej jedynki wow ja to poznan i tu kupe jezdzi motocykli wiec sie raczej nie spotkamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 kwiatek546jakie miałeś buty podczas wypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 szczerze pojechałem sie przejechac tylko i auto mi wyjechało,wiec normalnie na luzie jeans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Nie było mnie trochę a tu tyle nowości. Ale po przeczytaniu humorek mi się poprawił.Ale miałam sajgon- Najmłodszemu się przypomniało, że zapomniał zadania (to z pomocą matki coś tam sklecił) potem, że jutro sprzątanie świata i trzeba mieć strój roboczy tudzież inne worki itp.. A jeszcze jutro są zdjęcia w szkole, więc trzeba było strój elegancki wyszykować.teraz nareszcie spokój.A ja już wykąpana i jest mi dobrze. Wiem, wiem robię brzydko tym co nie mogą. Ale może ktoś się ucieszy z mojego małego szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 kwiatek546 wrote:szczerze pojechałem sie przejechac tylko i auto mi wyjechało,wiec normalnie na luzie jeans...to jest wlaśnie charakterystyczne dla nieszczęśliwych wypadkówWszystko dzieje sie przy okazji lekkich i mało skomplikowanych czynnosci, przy czymś co robimy ostatni raz (np ja tak mialam). To było ostatnie hamowanie i miałam wracać do domu. Wróciłam prawie 2 tygodnie później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 codziennie siadam i czytam ,ale duzo tego nie mogę nadążyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 dobranoc wszystkim ide spac rano motorem sobie poswiruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 beat(k)a wrote: Moje bezsenne noce sama sobie wypracowałam. Po powrocie ze szpitala ogladałam mase przeróżnych seriali dla zabicia czasu i jak mnie wciagnęly to nie "chodziłam" spac o przyzwoitych porach. No i mi sie zegar biologiczny przestawił. Teraz w nocy buszuje a przez dzień podsypiam. Niem mam siły zeby sie znou przestawić na normalne spanie. ja w zasadzie teżtak mam, ale najgorzej jest w szpitalu bo jak się przez dzień wyśpi człowiek to w nocy ma dostać kota. W domu jakoś sobie radzi z pomocą takich ludzi jak Wy i czas leci szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi