malgo85 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 kwiatek widze ze jestes z poznania.. w którym szpitalu miałes operacje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 beat(k)a wrote:kwiatek546 wrote:szczerze pojechałem sie przejechac tylko i auto mi wyjechało,wiec normalnie na luzie jeans...to jest wlaśnie charakterystyczne dla nieszczęśliwych wypadkówWszystko dzieje sie przy okazji lekkich i mało skomplikowanych czynnosci, przy czymś co robimy ostatni raz (np ja tak mialam). To było ostatnie hamowanie i miałam wracać do domu. Wróciłam prawie 2 tygodnie później. masz racje.tez tak sądze.jak co zapraszam do poznania na zlocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja ci zazdroszczę tej wanny.U mnie kicha z pluskaniem,gips po tyłek więc nie ma o czym mówic.Wróciłam do średniowiecza jeśli chodzi o mycie.Nadawałabym sie do cyrku z tymi wygibasami przy myciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 kwiatek546 wrote: dobranoc wszystkim ide spac rano motorem sobie poswiruje a ty niedobry.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 malgo85 wrote: kwiatek widze ze jestes z poznania.. w którym szpitalu miałes operacje??? w szamotułach miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: codziennie siadam i czytam ,ale duzo tego nie mogę nadążyc Bo to forum cały czas żyje naszym połamańców życiem. Nie tak jak inne jeden post na kilka dni. Ja już się zastanawiam jak to wszystko przeczytam jak mnie te kilka dni nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: Witam wszystkich Cześc packard,witaj na nocnej zmianie;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 tak czytam o tych autkach i tez juz tesknie o tym zeby sobie troche pojezdzic..motorkiem tez bym sie przejechała ale nie mam prawka na takie cudo wiec pozostaje mi tylko jechac jako pasazer:)jak myslicie do ilu kg dusi sie na sprzęgło??? mam złamaną lewą noge i jestem ciekawa czy jak juz bede mogła obiążac np. do 10kg to czy moge juz smigac autkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Mnie na początku myliły się imiona, kto, kiedy, co miał połamane. Teraz to wydaje mi się że już Was dobrze znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 witam alawpr i jak tam noga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Nocna zmiana - spodobalo mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: packard wrote: Witam wszystkich Cześc packard,witaj na nocnej zmianie;-) Nocną zmianę ma mój mąż i nie może się nadziwić, że ja nie idę spać. Bo on jak śpi po 2-3 godziny po jak idzie do pracy to mówi, że kiedyś zaśnie po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: packard wrote: Witam wszystkich Cześc packard,witaj na nocnej zmianie;-) Nocną zmianę ma mój mąż i nie może się nadziwić, że ja nie idę spać. Bo on jak śpi po 2-3 godziny po jak idzie do pracy to mówi, że kiedyś zaśnie po drodze. no ogólnie ja tez wczesniej przed wypadkiem też mało sypiałem mogłbym sobie podać ręke z twoim mężem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 malgo miałaś zrost rzekomy ,więc proponuję ci odpuścic ci szaleństwa ułańskie na czas pełnego wyzdrowienia.Zdąrzysz jeszcze poszalec na swym rumaku ,a narazie dbaj o nózkę i nie fisiuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: Ja ci zazdroszczę tej wanny.U mnie kicha z pluskaniem,gips po tyłek więc nie ma o czym mówic.Wróciłam do średniowiecza jeśli chodzi o mycie.Nadawałabym sie do cyrku z tymi wygibasami przy myciu. rozumiem Cię doskonale. Bo ja wariatka też się myłam gąbeczką dopóki ktoś mi tu nie doradził jak się do tego zabrać. Od razu wtedy odżyłam. Nie martw się alawpr jak wrócisz po tym swoim szpitalu bez gipsu to też się wymoczysz. Bardzo Ci tego życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: witam alawpr i jak tam noga ? Telepie sie ze strachu przed szpitalem.Zalegam teraz obłozona lodem bo spuchła malpa niemiłosiernie.Ale sie nie dam,i walnęłam jej terapię szokową lodzikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 a teraz sie wysypiam bo idę spać o 3 rano,zaś wstaje o 12 po południu i spokojnie czas na rozbudzenie ,potem młody przychodzi ze szkoły dam mu obiadek noi do późnego popołudnia siedzę aż wróci żonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Cześc packard,witaj na nocnej zmianie;-) Nocną zmianę ma mój mąż i nie może się nadziwić, że ja nie idę spać. Bo on jak śpi po 2-3 godziny po jak idzie do pracy to mówi, że kiedyś zaśnie po drodze. no ogólnie ja tez wczesniej przed wypadkiem też mało sypiałem mogłbym sobie podać ręke z twoim mężem Ale on tak mało teraz sypia bo ma podwójnie dużo roboty w domu. Może jak zakończymy remoncik ciut się poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Za to z btaku mojego normalnego mycia kudzkośc zaoszcędzi wodę.Ot i mamy ekologię.Zawsze jakiś plus.Tylko czemu jaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: a teraz sie wysypiam bo idę spać o 3 rano,zaś wstaje o 12 po południu i spokojnie czas na rozbudzenie ,potem młody przychodzi ze szkoły dam mu obiadek noi do późnego popołudnia siedzę aż wróci żonka A kyo Ci ten obiadek gotuje??Pewnie żonka. Bo my połamane żony gotujemy raczej same tylko ktoś musi zakupy przytargać do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 ja narazie ćwiczę wg zaleceń lekarza i zobaczymy co wyjdzie na początku października ściągam szynę z nogi i siedzę dobre pare godzin bez i powoli widze noga wraca bo jak wyciagam ją to taka uplastyczniona ,a potem widać jak ukrwienie w kostce wraca i na całej nodze to widać ,a ja współczuję Tobie alawpr że tan "długi" gips sam miałemprze 1,5 miesiaca i wiem jak to jest alawpr wrote: packard wrote: witam alawpr i jak tam noga ? Telepie sie ze strachu przed szpitalem.Zalegam teraz obłozona lodem bo spuchła malpa niemiłosiernie.Ale sie nie dam,i walnęłam jej terapię szokową lodzikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote:Za to z btaku mojego normalnego mycia kudzkośc zaoszcędzi wodę.Ot i mamy ekologię.Zawsze jakiś plus.Tylko czemu jaaaaaaaaNo wiesz ktoś musi.A jak się przyzwyczaisz???????Wiem jestem wstrętna, ale tak mi się tu humor poprawia, że zapominam o tej nodze. I o to przecież chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: a teraz sie wysypiam bo idę spać o 3 rano,zaś wstaje o 12 po południu i spokojnie czas na rozbudzenie ,potem młody przychodzi ze szkoły dam mu obiadek noi do późnego popołudnia siedzę aż wróci żonka To masz życie mariana.Tez bym tak chciała.usypiam około 2,3 a budze się 5,6.I dupa blada zero spania.Dziś poproszę męża żeby mnie walną w łepetyne to może zamroczy i padnę plackiem nieboga!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: ja narazie ćwiczę wg zaleceń lekarza i zobaczymy co wyjdzie na początku października ściągam szynę z nogi i siedzę dobre pare godzin bez i powoli widze noga wraca bo jak wyciagam ją to taka uplastyczniona ,a potem widać jak ukrwienie w kostce wraca i na całej nodze to widać ,a ja współczuję Tobie alawpr że tan "długi" gips sam miałemprze 1,5 miesiaca i wiem jak to jest alawpr wrote: packard wrote: witam alawpr i jak tam noga ? Telepie sie ze strachu przed szpitalem.Zalegam teraz obłozona lodem bo spuchła malpa niemiłosiernie.Ale sie nie dam,i walnęłam jej terapię szokową lodzikiem. dzieki za dobre słowo,miło jak ktoś rozumie jak się czuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jasmar no widzisz ja to robię tak : idę o kluach do kuchni potem stawiam je pod ściana i zaczynam robić obiad na jednej nodze długo tak nie wytrzymuje ,ale siadam i odpoczywam i znowu no bo jak młody przyjdzie do mnie i mówi zrobisz mi tato te takie dobre kotleciki no to jak mu odmówić ? i żonie tez robię obiad jak da cynk stawiam aiemniaki i heja ! ja lubię gotować jasmar wrote: packard wrote: a teraz sie wysypiam bo idę spać o 3 rano,zaś wstaje o 12 po południu i spokojnie czas na rozbudzenie ,potem młody przychodzi ze szkoły dam mu obiadek noi do późnego popołudnia siedzę aż wróci żonka A kyo Ci ten obiadek gotuje??Pewnie żonka. Bo my połamane żony gotujemy raczej same tylko ktoś musi zakupy przytargać do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: packard wrote: a teraz sie wysypiam bo idę spać o 3 rano,zaś wstaje o 12 po południu i spokojnie czas na rozbudzenie ,potem młody przychodzi ze szkoły dam mu obiadek noi do późnego popołudnia siedzę aż wróci żonka To masz życie mariana.Tez bym tak chciała.usypiam około 2,3 a budze się 5,6.I dupa blada zero spania.Dziś poproszę męża żeby mnie walną w łepetyne to może zamroczy i padnę plackiem nieboga!! Pomyśl nad tym jaki to będzie plus jak wrócisz do pracy- mało spania więc będzie więcej czasu na inne rzeczy-te do zrobienia w domu. Więc zdrowiej szybciej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Tak,tak jak mi sie spodoba system mego mycia to i rodzinie w to wciagne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote:malgo miałaś zrost rzekomy ,więc proponuję ci odpuścic ci szaleństwa ułańskie na czas pełnego wyzdrowienia.Zdąrzysz jeszcze poszalec na swym rumaku ,a narazie dbaj o nózkę i nie fisiuj tak, tak musze o nią dbac bo juz troszke przeszła. dzis zauwazyłam ze jest o wiele chudsza od zdrowej i mam nadzieje ze dzieki reh.szybko dojdzie do normy..a i wiecie co pytałam sie lekarza czy wie co to jest korzeń z rzywokostu i czy moge sobie robic obkłady.oczywiscie nie słyszał o tym (smieac mi sie chciało i juz mu chciałam podac link do naszego forum heheh) ale powiedział ze jesli wyczytałam ze jest dobre to jak najbardziej mam stosowac ze moze nie pomoze ale napewno nie zaszkodzi. ogolnie do tego lekarza nic nie mam moge na niego zawsze liczyc i o każdej porze dzwonic ale temu pierwszemu co mnie operował chetnie bym podała mu linka może by zmądrzał zresztą nie chce juz go widziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 I jak zobaczycie niedomytą rodzinę to moja hi..hi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: jasmar no widzisz ja to robię tak : idę o kluach do kuchni potem stawiam je pod ściana i zaczynam robić obiad na jednej nodze długo tak nie wytrzymuje ,ale siadam i odpoczywam i znowu no bo jak młody przyjdzie do mnie i mówi zrobisz mi tato te takie dobre kotleciki no to jak mu odmówić ? i żonie tez robię obiad jak da cynk stawiam aiemniaki i heja ! ja lubię gotować jasmar wrote: packard wrote: a teraz sie wysypiam bo idę spać o 3 rano,zaś wstaje o 12 po południu i spokojnie czas na rozbudzenie ,potem młody przychodzi ze szkoły dam mu obiadek noi do późnego popołudnia siedzę aż wróci żonka A kyo Ci ten obiadek gotuje??Pewnie żonka. Bo my połamane żony gotujemy raczej same tylko ktoś musi zakupy przytargać do domu OOOOOOOOOOOOOOO. Podziwiam. Ale powiem Wam ja robię trochę inaczej. Tylko to dla osób z krótkim gipsem lub bez. Mam w kuchni taborecik i klęczę na nim złamana noga-pytałam lekarza czy tak mogę. Powiedział, żę tak bo obciążam tylko biodro. i tak wędruję z taborecikiem po kuchni-na zdrowej nodze i na kolanie z taboretem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi