alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja swojemu nie podam,bo mnie jeszcze ubije,a musi wyleczyc.A jak wyleczy to napiszę gdzie sie leczę u jakiego doktora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 w szpitalu to miałem jazdę jak mnie przywieźli to prawie wogóle nie spałem chyba tylko 2 godz ale się nie odzywałem do lekarza bo bałem sie żeby mnie nie odrzucił od operacji i tak samo miałem przez cały pobyt w szpitalu chodziłem spać o 2 w nocy i budziłem sie o 5 później takie krótkie drzemki nerw mnie szarpał bo ja tu w szpitalu ,a tam zywi ludzie na zewnatrz chodzą !!! alawpr wrote: packard wrote: a teraz sie wysypiam bo idę spać o 3 rano,zaś wstaje o 12 po południu i spokojnie czas na rozbudzenie ,potem młody przychodzi ze szkoły dam mu obiadek noi do późnego popołudnia siedzę aż wróci żonka To masz życie mariana.Tez bym tak chciała.usypiam około 2,3 a budze się 5,6.I dupa blada zero spania.Dziś poproszę męża żeby mnie walną w łepetyne to może zamroczy i padnę plackiem nieboga!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jasmar wrote:alawpr wrote:packard wrote:a teraz sie wysypiam bo idę spać o 3 rano,zaś wstaje o 12 po południu i spokojnie czas na rozbudzenie ,potem młody przychodzi ze szkoły dam mu obiadek noi do późnego popołudnia siedzę aż wróci żonkaTo masz życie mariana.Tez bym tak chciała.usypiam około 2,3 a budze się 5,6.I dupa blada zero spania.Dziś poproszę męża żeby mnie walną w łepetyne to może zamroczy i padnę plackiem nieboga!!Pomyśl nad tym jaki to będzie plus jak wrócisz do pracy- mało spania więc będzie więcej czasu na inne rzeczy-te do zrobienia w domu. Więc zdrowiej szybciej!!ja to uwielbiam spac nie mam problemu z zasnieciem ale chodze pozno ok.1/2ale wstaje sobie o 10 hihi tak mi sie dobrze nyna a co bedzie jak wróce do pracy i znów pobutka o 5 rano! oj było ciężko ale juz tak bardzo za tym tesknie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jasmar wrote: packard wrote: jasmar no widzisz ja to robię tak : idę o kluach do kuchni potem stawiam je pod ściana i zaczynam robić obiad na jednej nodze długo tak nie wytrzymuje ,ale siadam i odpoczywam i znowu no bo jak młody przyjdzie do mnie i mówi zrobisz mi tato te takie dobre kotleciki no to jak mu odmówić ? i żonie tez robię obiad jak da cynk stawiam aiemniaki i heja ! ja lubię gotować jasmar wrote: A kyo Ci ten obiadek gotuje??Pewnie żonka. Bo my połamane żony gotujemy raczej same tylko ktoś musi zakupy przytargać do domu OOOOOOOOOOOOOOO. Podziwiam. Ale powiem Wam ja robię trochę inaczej. Tylko to dla osób z krótkim gipsem lub bez. Mam w kuchni taborecik i klęczę na nim złamana noga-pytałam lekarza czy tak mogę. Powiedział, żę tak bo obciążam tylko biodro. i tak wędruję z taborecikiem po kuchni-na zdrowej nodze i na kolanie z taboretem. Bardzo dobry sposób,ale ja mam lepszy. U mnie gotuje mąż!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: Tak,tak jak mi sie spodoba system mego mycia to i rodzinie w to wciagne!! Ale zaoszczędzicie .Na wodzie i środkach czystości. Bo nie wiem jak wasze dzieciaki ale ja swojego najstarszego-15 lat- spytałam ostatnio czy on ten żel pod prysznic pije czy co, bo mu się tak szybko kończy albo ja mam zaburzone kontrolowanie tego, po tym jak się tylko przecierałam gąbką??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Matko to ja jestem jakaś świrnięta do kwadratu,wcale nie myślę o pracy,samochodzie.Chc,e miec zdrową nogę i nic więcej.Naprawdę jestem stuknieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszczel 88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 ja jak zaczołem moją nuszke moczyć to skóra schodzi mi jak z węża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 mam takie pytanie z sufitu i dotyczy działania forum: czy wam sie stronka odświeża sama i pokazuje nowe posty czy sprawdzacie to ręcznie? pytam bo moze coś mam nieustawione jak należy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jasmar u mnie jest to samo,chyba dziurawe są te pojemniki ,bo winnego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszczel 88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: Matko to ja jestem jakaś świrnięta do kwadratu,wcale nie myślę o pracy,samochodzie.Chc,e miec zdrową nogę i nic więcej.Naprawdę jestem stuknieta. to nie jesteś sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 piszczel 88 wrote: ja jak zaczołem moją nuszke moczyć to skóra schodzi mi jak z węża To możesz sobie wyobrazic co ja mam pod gipsem.Ble... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 beat(k)a wrote: mam takie pytanie z sufitu i dotyczy działania forum: czy wam sie stronka odświeża sama i pokazuje nowe posty czy sprawdzacie to ręcznie? pytam bo moze coś mam nieustawione jak należy? ja czesto sama sobie odswiezam i dopiero wtedy mi posty dochodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: Matko to ja jestem jakaś świrnięta do kwadratu,wcale nie myślę o pracy,samochodzie.Chc,e miec zdrową nogę i nic więcej.Naprawdę jestem stuknieta. To zacznij myśleć o pracy szybciej się będzie zrastać- wypróbuj chociaż na 4 tygodnie i mam powiesz. A mąż Ci gotuje bo jesteś zagipsowana jak Ci zdejmą to wtedy pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 beat(k)a wrote: mam takie pytanie z sufitu i dotyczy działania forum: czy wam sie stronka odświeża sama i pokazuje nowe posty czy sprawdzacie to ręcznie? pytam bo moze coś mam nieustawione jak należy? sprawdzam ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 ogólnie chodzę o dwóch kulach nie obciążając nogi mam ćwiczyć naciskając 5kg na wagę ,a dla wszystkich którzy mówią o stapaniu na gips : ja po jakimś miesiącu niezdarnie postawiałem kule i poślizgnęła mi sie noi najpierw stanąłem potem wyryłem i jeszcze zapier.... pietą więc jak się pozbierałem na krzesło i kolory mi się zmieniały i myśl ! napewno ppszły śruby ,lae na szczęście nie tylko pięta mnie bolała przez jakieś 4 dni potem po tyg ściągli mi długi i dali szyne i też kiedys z rozmachu stanąłem ,ale jest wtedy strach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote:piszczel 88 wrote:ja jak zaczołem moją nuszke moczyć to skóra schodzi mi jak z wężaTo możesz sobie wyobrazic co ja mam pod gipsem.Ble...Mnie już raz cała skóra zeszła, ale znów zaczyna po jodynie po zabiegu.A może ona jest cieńsza bo z niej tyle skóry zeszło??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Matko to ja jestem jakaś świrnięta do kwadratu,wcale nie myślę o pracy,samochodzie.Chc,e miec zdrową nogę i nic więcej.Naprawdę jestem stuknieta. To zacznij myśleć o pracy szybciej się będzie zrastać- wypróbuj chociaż na 4 tygodnie i mam powiesz. A mąż Ci gotuje bo jesteś zagipsowana jak Ci zdejmą to wtedy pogadamy Nie będzie przemiłuj.Do garów i basta!! Ale mije chłopaki naprawdę rewelacyjnie dają sobie radę. Dam im medal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A ja wlasnie wczoraj odkrylam ze schodzi mi skóra ze wystającej stopy. Tak kombinowałam ze już chyba połowa ma naskórek swiezutki jak niemowlak Swoją drogą to glupio mi bedzie przed lekarzem pokazać taka odrapana noge albo noge z naskórkiem krokodyla...FEEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszczel 88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: ogólnie chodzę o dwóch kulach nie obciążając nogi mam ćwiczyć naciskając 5kg na wagę ,a dla wszystkich którzy mówią o stapaniu na gips : ja po jakimś miesiącu niezdarnie postawiałem kule i poślizgnęła mi sie noi najpierw stanąłem potem wyryłem i jeszcze zapier.... pietą więc jak się pozbierałem na krzesło i kolory mi się zmieniały i myśl ! napewno ppszły śruby ,lae na szczęście nie tylko pięta mnie bolała przez jakieś 4 dni potem po tyg ściągli mi długi i dali szyne i też kiedys z rozmachu stanąłem ,ale jest wtedy strach który to tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: ogólnie chodzę o dwóch kulach nie obciążając nogi mam ćwiczyć naciskając 5kg na wagę ,a dla wszystkich którzy mówią o stapaniu na gips : ja po jakimś miesiącu niezdarnie postawiałem kule i poślizgnęła mi sie noi najpierw stanąłem potem wyryłem i jeszcze zapier.... pietą więc jak się pozbierałem na krzesło i kolory mi się zmieniały i myśl ! napewno ppszły śruby ,lae na szczęście nie tylko pięta mnie bolała przez jakieś 4 dni potem po tyg ściągli mi długi i dali szyne i też kiedys z rozmachu stanąłem ,ale jest wtedy strach Uważaj bo można narobic sobie jeszcze wiecej kuku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 po gipsie też mi schodziła ,ale ja później moczyłem jak miałem już założona szynę samo schodzi nie pomagać nie ciągnąć tylko ręką sobie smarowałem w odzie z mydłem i schodzi długo ale nie ma ran alawpr wrote: piszczel 88 wrote: ja jak zaczołem moją nuszke moczyć to skóra schodzi mi jak z węża To możesz sobie wyobrazic co ja mam pod gipsem.Ble... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 12 tydzień piszczel 88 wrote: packard wrote: ogólnie chodzę o dwóch kulach nie obciążając nogi mam ćwiczyć naciskając 5kg na wagę ,a dla wszystkich którzy mówią o stapaniu na gips : ja po jakimś miesiącu niezdarnie postawiałem kule i poślizgnęła mi sie noi najpierw stanąłem potem wyryłem i jeszcze zapier.... pietą więc jak się pozbierałem na krzesło i kolory mi się zmieniały i myśl ! napewno ppszły śruby ,lae na szczęście nie tylko pięta mnie bolała przez jakieś 4 dni potem po tyg ściągli mi długi i dali szyne i też kiedys z rozmachu stanąłem ,ale jest wtedy strach który to tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 witam wszystkich, zwłaszcza Nowych,nie było mnie trzy tygodnie i jakis straszny wysyp świeżaków, witam ze współczuciem, ale widzę, że humory to towarzystwo ma raczej dobre Lilla, chyba trochę przegapiłam, coś niedobrego u Ciebie? jak postepy w zroście? mam nadzieję, że jesteś mało aktywna bo zapracowana a nie zdołowana? Korel, a jak Twój rzekomy? jak ostatnie przeglądy? idzie teraz szybciej to zrastanie? pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 To fajnych masz chłopaków, z moimi róznie bywa, ale córcia to złoto. Dobrze, że ją mam. Najpierw myślałam, że jej do szkoły nie puszczę, żeby ze mną siedziała. No ale obowiązek szkolny............. więc poszła i pomaga po szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszczel 88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jasmar wrote:alawpr wrote:piszczel 88 wrote:ja jak zaczołem moją nuszke moczyć to skóra schodzi mi jak z wężaTo możesz sobie wyobrazic co ja mam pod gipsem.Ble...Mnie już raz cała skóra zeszła, ale znów zaczyna po jodynie po zabiegu.A może ona jest cieńsza bo z niej tyle skóry zeszło???po kazdym moczeniu to mam i zastanawiam sie jaka ona gruba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 beat(k)a wrote: A ja wlasnie wczoraj odkrylam ze schodzi mi skóra ze wystającej stopy. Tak kombinowałam ze już chyba połowa ma naskórek swiezutki jak niemowlak Swoją drogą to glupio mi bedzie przed lekarzem pokazać taka odrapana noge albo noge z naskórkiem krokodyla...FEEE Ja dziś na tarasie misternie skórę krokodyla zmumifikowanego z mych paluszków i kawałka wystającej stopy wyskrobałam.Masz rację paluszki jak u bobo,tylko bo dalej jest w środku to nawet nie mysle.Ochyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszczel 88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 spadam bo rano 7.30 rechabilitacja dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A jak sobie radzicie ze swędzeniem??? mnie znów swędzą kostki i ten świeży szewek. Czy to na pewno oznaka gojenia??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 marchewka wrote:witam wszystkich, zwłaszcza Nowych,nie było mnie trzy tygodnie i jakis straszny wysyp świeżaków, witam ze współczuciem, ale widzę, że humory to towarzystwo ma raczej dobre Lilla, chyba trochę przegapiłam, coś niedobrego u Ciebie? jak postepy w zroście? mam nadzieję, że jesteś mało aktywna bo zapracowana a nie zdołowana?Korel, a jak Twój rzekomy? jak ostatnie przeglądy? idzie teraz szybciej to zrastanie?pozdrowienia Marchewka ,bardzo długo cię nie było.U jednych lepiej u innych tzw dupa blada.Pare stron wyżej i Lilla i Korn opisuja co u nich .I pewnie chcieli by sami ci opisac.Co u ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Matko to ja jestem jakaś świrnięta do kwadratu,wcale nie myślę o pracy,samochodzie.Chc,e miec zdrową nogę i nic więcej.Naprawdę jestem stuknieta. To zacznij myśleć o pracy szybciej się będzie zrastać- wypróbuj chociaż na 4 tygodnie i mam powiesz. A mąż Ci gotuje bo jesteś zagipsowana jak Ci zdejmą to wtedy pogadamy Mój gotuje do tej pory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi