jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 No oczywiście Ci co nie mają gipsu- swędzi kogoś. Bo jak swędzi pod gipsem to chyba masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jak wiecie mam lekki gips pod kolano. Noga raczej mi nie puchnie i mam luzy. Nie jakies tam duże - takie w sam raz. Od kilku dni jak zmieniam pozycje nogi - np z lezenia na lewej kostce na prawą to odczwam coś takiego jakby te kostki strzelały, ocierały sie o siebie. Nie umiem tego opisać. Jak miałam zdrowa noge to czasami tez tak coś sie zrobiło. Myslicie ze to cos niepokojacego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jasmar wrote: A jak sobie radzicie ze swędzeniem??? mnie znów swędzą kostki i ten świeży szewek. Czy to na pewno oznaka gojenia??? Na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 ja tak miałem teź z początku siedzę kiedyś ,a tu jak nie zajedzie coś myslę ,ale jaja chyba nie z nogi i co ??? pewnie że z wystajacych palców ,ale smród więc tyż zaczynom grzebać i sami wiecie potem powoli waciki i mycie między palcami i jak głeboko dostanę tak żebby nie poranić i potem taką maść niewiem musiałbym przypomnieć sobie i puder i pomagało alawpr wrote: beat(k)a wrote: A ja wlasnie wczoraj odkrylam ze schodzi mi skóra ze wystającej stopy. Tak kombinowałam ze już chyba połowa ma naskórek swiezutki jak niemowlak Swoją drogą to glupio mi bedzie przed lekarzem pokazać taka odrapana noge albo noge z naskórkiem krokodyla...FEEE Ja dziś na tarasie misternie skórę krokodyla zmumifikowanego z mych paluszków i kawałka wystającej stopy wyskrobałam.Masz rację paluszki jak u bobo,tylko bo dalej jest w środku to nawet nie mysle.Ochyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: A jak sobie radzicie ze swędzeniem??? mnie znów swędzą kostki i ten świeży szewek. Czy to na pewno oznaka gojenia??? Na 100% No to już się cieszę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 LillaKorn wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Matko to ja jestem jakaś świrnięta do kwadratu,wcale nie myślę o pracy,samochodzie.Chc,e miec zdrową nogę i nic więcej.Naprawdę jestem stuknieta. To zacznij myśleć o pracy szybciej się będzie zrastać- wypróbuj chociaż na 4 tygodnie i mam powiesz. A mąż Ci gotuje bo jesteś zagipsowana jak Ci zdejmą to wtedy pogadamy Mój gotuje do tej pory! Zacny człek;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: piszczel 88 wrote: ja jak zaczołem moją nuszke moczyć to skóra schodzi mi jak z węża To możesz sobie wyobrazic co ja mam pod gipsem.Ble... Ale za to jak już Ci zdejmą pancerzyk to zrobisz sobie taki peelling, że skóra będzie Ci schodzić w kilku warstwach i będzię śweżutka jak pupcia niemowlaka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 beat(k)a wrote: Jak wiecie mam lekki gips pod kolano. Noga raczej mi nie puchnie i mam luzy. Nie jakies tam duże - takie w sam raz. Od kilku dni jak zmieniam pozycje nogi - np z lezenia na lewej kostce na prawą to odczwam coś takiego jakby te kostki strzelały, ocierały sie o siebie. Nie umiem tego opisać. Jak miałam zdrowa noge to czasami tez tak coś sie zrobiło. Myslicie ze to cos niepokojacego? To normalny objaw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 w tym miejscu gdzie swędziało to się drapałem po gipsie z zewnątrz i przechodziło jasmar wrote: No oczywiście Ci co nie mają gipsu- swędzi kogoś. Bo jak swędzi pod gipsem to chyba masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 beat(k)a wrote: A ja wlasnie wczoraj odkrylam ze schodzi mi skóra ze wystającej stopy. Tak kombinowałam ze już chyba połowa ma naskórek swiezutki jak niemowlak Swoją drogą to glupio mi bedzie przed lekarzem pokazać taka odrapana noge albo noge z naskórkiem krokodyla...FEEE Lekarz przyzwyczajony i wie co drzemie pod pancerzem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 No ale macie fajnych mężczyzn gotujących. Mój też nie jest zły, ale z gotowaniem ma problem. Muszę dokładnie tłumaczyć co ma robić, więc czasem wolę sama pójdzie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam Lillakorn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: piszczel 88 wrote: ja jak zaczołem moją nuszke moczyć to skóra schodzi mi jak z węża To możesz sobie wyobrazic co ja mam pod gipsem.Ble... Ale za to jak już Ci zdejmą pancerzyk to zrobisz sobie taki peelling, że skóra będzie Ci schodzić w kilku warstwach i będzię śweżutka jak pupcia niemowlaka! Już na to czekam.I narobie jej zdjęc ,że taka cudna ,czysta, i chuda jak cholera,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: w tym miejscu gdzie swędziało to się drapałem po gipsie z zewnątrz i przechodziło jasmar wrote: No oczywiście Ci co nie mają gipsu- swędzi kogoś. Bo jak swędzi pod gipsem to chyba masakra Ja gipsu nie mam, ale staram si ę za dużo nie drapać choć czasem swędzi jak 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja mam pałeczki do chinszczyzny i drapię gdzie sięgnę.Reszta nogi niech sobie radzi sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: Witam Lillakorn Hej człowieku ! Zmogło mnie przeziębienie i walnęłam sobie drzemkę! Teraz odczytam Wasze posty i pójdę spać ostatecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Na te oskrobane paluszki,nałozyłam sobie maśc alantan lepi się cholerstwo jak diabli ale przetrzymam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: Na te oskrobane paluszki,nałozyłam sobie maśc alantan lepi się cholerstwo jak diabli ale przetrzymam. Wystarczy codzienny balsamik po kąpieli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 I chciałam uprzejmie donieśc ,że wcinam jabłuszko.Bo wiecie tyłek rosnie..I będzie płacz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: I chciałam uprzejmie donieśc ,że wcinam jabłuszko.Bo wiecie tyłek rosnie..I będzie płacz.. Rodzina Ci wyżarła ptasie mleczko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Na te oskrobane paluszki,nałozyłam sobie maśc alantan lepi się cholerstwo jak diabli ale przetrzymam. Wystarczy codzienny balsamik po kąpieli! I tak zrobie bo nie wytrzymam z tym lepikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 coś na śmiechowo ? jakiś kawał ? bo ja lubię czytać kawały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 LillaKorn wrote:Hej człowieku ! Zmogło mnie przeziębienie i walnęłam sobie drzemkę! Teraz odczytam Wasze posty i pójdę spać ostatecznie!Ja już chorowanie z nogą w gipsie mam za sobą. Powiem Wam ze taka słaba i do niczego nie byłam podczas wczesniejszych przeziębień. Czulam sie wtedy jakby wszystkie kości i każda z osobna chciały zyc wlasnym zyciem. Moj organizm odmówił jakiejkolwiek wspólpracy ze mną. 2 tyg sie meczylam.LillaKorn- walcz z wirusem. Dasz rady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: I chciałam uprzejmie donieśc ,że wcinam jabłuszko.Bo wiecie tyłek rosnie..I będzie płacz.. Rodzina Ci wyżarła ptasie mleczko? Żmije schowały wysoko a ja taka mala i nie dosięgne na jednym kuśtyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Lilla jak co wytłuczemy tego wirusa.nic nie bój damy radę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 LillaKorn wrote: packard wrote: Witam Lillakorn Hej człowieku ! Zmogło mnie przeziębienie i walnęłam sobie drzemkę! Teraz odczytam Wasze posty i pójdę spać ostatecznie! Oj lillaKorn to zdrowiej szybko, przecież nie dasz się głupiemu przeziębieniu jak powalczyłaś-z pozytywnym skutkiem ze złamaniem. Napisz mi-niekoniecznie teraz- jak sobie radzisz z opuchnięciem nogi. Moja jakoś dziwnie od wczoraj puchnie. Albo, że po zabiegu, albo więcej chodzę i pocieram nią o podłogę. Życzę Ci miłego weekendu-jeszcze tylko jutro przeżyj szybko w pracy( bo pracujesz już o ile dobrze pamiętam). I do miłego poczytania Lilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: alawpr wrote: I chciałam uprzejmie donieśc ,że wcinam jabłuszko.Bo wiecie tyłek rosnie..I będzie płacz.. Rodzina Ci wyżarła ptasie mleczko? Żmije schowały wysoko a ja taka mala i nie dosięgne na jednym kuśtyku. I do sklepu też nie pójdziesz sobie kupić. To jedz witaminki, tak jak teraz będą mieć dzieci w szkole.A do tego mleczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jasmar przeforsowałas troszke nogę,troszkę więcej pracy w domku i nózia mówi nie,Sama pisałaś,że ciasto też piekłaś.I noga się zmęczyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 ja w tą cholerna piłkę nożną grałem kiedys namiętnie ,no a teraz to chciałem trochę pobiegać co by spuścic maćka bo sie zrobił z braku czasu i biegania za tym cholernym pieniądzem noi trochę się odchudziłem i na meczu złamali mi podudzie i wiecie co ? maciek wraca w przyśpieszonym tempie bo lubię czekolade milke mniam alawpr wrote: LillaKorn wrote: alawpr wrote: I chciałam uprzejmie donieśc ,że wcinam jabłuszko.Bo wiecie tyłek rosnie..I będzie płacz.. Rodzina Ci wyżarła ptasie mleczko? Żmije schowały wysoko a ja taka mala i nie dosięgne na jednym kuśtyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: Jasmar przeforsowałas troszke nogę,troszkę więcej pracy w domku i nózia mówi nie,Sama pisałaś,że ciasto też piekłaś.I noga się zmęczyła. No chyba tak, ale od jutra przymusowe leżonko. to odejdzie ten obrzek-mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi