LillaKorn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 alawpr wrote: Ja pije tylko wodę a rano słabą kawkę.Więcej mleka niż kawy tak dka smaczka;-) Powiem Wam, że jestem człowiekiem, który pije kawę wiadrami. Po połamaniu się wogole nie miałam na nią ochoty i poprostu nie piłam. Po dwoch miesiącach jak lekarz oświadczył, że zrost jest znikomyn pomyślałam, że moja ofiara poszła na marne i wróciłam do kawki oczywiście w przyzwoitej ilości (dwie małe czarne filiżankowe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Za dużo tych niewiadomych.Nie dajmy się zwariowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 dokładnie na każdego wszystko inaczej działa alawpr wrote: Za dużo tych niewiadomych.Nie dajmy się zwariowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 uufffff juz jestem ale się zmęczyłam. Ale pomaga dzięki. Tylko nózia będzie lodowata a ja nie zasnę z zimnymi nogami. Ale godzina jeszcze młoda więc nie ma się co bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja również piłam kawę w niobliczonych ilościach filiżanek.I na poczatku miałam obrzydzenie i do kawy i mleka .Teraz jedna dziennie i wystarcza.Mo.ze mi wyjdzie na zdrowie.A może tak jak ty Lilla wróce do nałogu .Mam bardzo niskie cisnienie i kawa nie robi na mnie żadnego wrażenia w takich ilosciach.ale teraz organizm nówi ,ze nie smakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jasmar wrote: uufffff juz jestem ale się zmęczyłam. Ale pomaga dzięki. Tylko nózia będzie lodowata a ja nie zasnę z zimnymi nogami. Ale godzina jeszcze młoda więc nie ma się co bać Owiniesz stópki ciepło i sie rozgrzejesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jasmar wrote: uufffff juz jestem ale się zmęczyłam. Ale pomaga dzięki. Tylko nózia będzie lodowata a ja nie zasnę z zimnymi nogami. Ale godzina jeszcze młoda więc nie ma się co bać Właśnie dlatego, że taka "młoda" godzina do lecę spać, bo rano zabiję swoj budzil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 powiem wam że chciałbym już wrócić do pracy a to wielka niewiadoma echh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 LillaKorn wrote: jasmar wrote: uufffff juz jestem ale się zmęczyłam. Ale pomaga dzięki. Tylko nózia będzie lodowata a ja nie zasnę z zimnymi nogami. Ale godzina jeszcze młoda więc nie ma się co bać Właśnie dlatego, że taka "młoda" godzina do lecę spać, bo rano zabiję swoj budzil! No Ty to masz cel rano wstac i do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: powiem wam że chciałbym już wrócić do pracy a to wielka niewiadoma echh... Będzie dobrze,zawsze sie jakoś ułoży.Teraz myśl o tym aby było wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Lilla Kolorowych snów.Zdrowiej nam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Z t ą dietką i piciem i jedzeniem to różnie bywa, a najlepiej zachować umiar i zdrowy rozsądek. Tylko czy my mamy go jeszcze zdrowy??? bo jak czytam o tych glutkach itp. to ja też się do niektórych jedzonek zmuszam dla mojej nóżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 no tak masz rację tylko ten czas jak widzę sie z moimi kolegami z pracy pytają kiedy wrócę i niemam co im odpowiadać u Ciebie alawpr też musi sie ułozyć alawpr wrote: packard wrote: powiem wam że chciałbym już wrócić do pracy a to wielka niewiadoma echh... Będzie dobrze,zawsze sie jakoś ułoży.Teraz myśl o tym aby było wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja też,czasami w gardle to zdrowe jedzenie mi staje,Te sardynki z oścmi wszystkie serki,galaretki,wapienka proszki.Juz nie mam siły na to patrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 dzisiaj chciałem przykozaczyć i poskakać z kuchni do pokoju ze szklanka herbaty i wiecie co ? skonczyła się przygoda za progiem z kuchni jeszcze musiałem wyczyścić podłogę ,ale mnie nerw wziął że nawet głupiej herbaty nie moge przenieść siadłem i frotera najlepsza taka prosta rzecz a jak niewyobrażalnie daleka do wykonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 o tej rzeczy to herbata do przeniesienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Wcześniej nie zdawaliśmy sobie sprawy że tak prozaiczna rzecz może by nie do wykonamia.A jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jasmar wrote: LillaKorn wrote: jasmar wrote: uufffff juz jestem ale się zmęczyłam. Ale pomaga dzięki. Tylko nózia będzie lodowata a ja nie zasnę z zimnymi nogami. Ale godzina jeszcze młoda więc nie ma się co bać Właśnie dlatego, że taka "młoda" godzina do lecę spać, bo rano zabiję swoj budzil! No Ty to masz cel rano wstac i do pracy. Ludzie mówią, że jak nic nie boli to nie żyjesz! He, he, he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: dzisiaj chciałem przykozaczyć i poskakać z kuchni do pokoju ze szklanka herbaty i wiecie co ? skonczyła się przygoda za progiem z kuchni jeszcze musiałem wyczyścić podłogę ,ale mnie nerw wziął że nawet głupiej herbaty nie moge przenieść siadłem i frotera najlepsza taka prosta rzecz a jak niewyobrażalnie daleka do wykonania Na noszenie sobie herbatki musisz poczekać conajmniej do jednej kuli a tak tylko domowy room service Ci został! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Lilla Spac!! bo rano trzeba wstac do pracy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A teraz serio żegnam się dobrej nocki życzę i ukladam się SPAć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Z tą herbatą to ja też tak miałam tylko że ja chciałam przenieść kisiel w kubku, ale stwierdziłam, że nie dam rady i go wtedy nie zjadłam. A sardynek nie jadam-czy one są na zrościk??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 zgadzam się z Tobą dlatego teraz piję w kuchni i nie włóczę się z herbata już nie kozoczę od razu człowiek jest ułożony do pionu LillaKorn wrote: packard wrote: dzisiaj chciałem przykozaczyć i poskakać z kuchni do pokoju ze szklanka herbaty i wiecie co ? skonczyła się przygoda za progiem z kuchni jeszcze musiałem wyczyścić podłogę ,ale mnie nerw wziął że nawet głupiej herbaty nie moge przenieść siadłem i frotera najlepsza taka prosta rzecz a jak niewyobrażalnie daleka do wykonania Na noszenie sobie herbatki musisz poczekać conajmniej do jednej kuli a tak tylko domowy room service Ci został! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 musze sie przyznac... ja nie jadam wcale jakiś wynalazków na zrost. Odzywiam sie tak samo jak przed wypadkiem. zobaczymy juz za tydzien jakie beda efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Dobrych snów Lillakorn ja tu jeszcze posiedze bo gdzie tam po nocy się będe włóczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 beat(k)a wrote: musze sie przyznac... ja nie jadam wcale jakiś wynalazków na zrost. Odzywiam sie tak samo jak przed wypadkiem. zobaczymy juz za tydzien jakie beda efekty może to i dobrze. To się okaże, napisz potem jakie są efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: Dobrych snów Lillakorn ja tu jeszcze posiedze bo gdzie tam po nocy się będe włóczył Tak oprócz siedzenia i leżenia nic innego nam nie pozostaje. No możę czasem trochę poskakać na jednej nodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jasmar czy lekarze mowili ci jak dlugo nie mozesz obciazac nogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Dobranoc miłych snów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 packard wrote: Dobranoc miłych snów pa pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi