Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

alawpr wrote:

Ja pije tylko wodę a rano słabą kawkę.Więcej mleka niż kawy tak dka smaczka;-)

Powiem Wam, że jestem człowiekiem, który pije kawę wiadrami. Po połamaniu się wogole nie miałam na nią ochoty i poprostu nie piłam. Po dwoch miesiącach jak lekarz oświadczył, że zrost jest znikomyn pomyślałam, że moja ofiara poszła na marne i wróciłam do kawki oczywiście w przyzwoitej ilości (dwie małe czarne filiżankowe).

Ja również piłam kawę w niobliczonych ilościach filiżanek.I na poczatku miałam obrzydzenie i do kawy i mleka .Teraz jedna dziennie i wystarcza.Mo.ze mi wyjdzie na zdrowie.A może tak jak ty Lilla wróce do nałogu .Mam bardzo niskie cisnienie i kawa nie robi na mnie żadnego wrażenia w takich ilosciach.ale teraz organizm nówi ,ze nie smakuje.

jasmar wrote:

uufffff juz jestem ale się zmęczyłam. Ale pomaga dzięki. Tylko nózia będzie lodowata a ja nie zasnę z zimnymi nogami. Ale godzina jeszcze młoda więc nie ma się co bać

Owiniesz stópki ciepło i sie rozgrzejesz.

jasmar wrote:

uufffff juz jestem ale się zmęczyłam. Ale pomaga dzięki. Tylko nózia będzie lodowata a ja nie zasnę z zimnymi nogami. Ale godzina jeszcze młoda więc nie ma się co bać

Właśnie dlatego, że taka "młoda" godzina do lecę spać, bo rano zabiję swoj budzil!

LillaKorn wrote:

jasmar wrote:

Właśnie dlatego, że taka "młoda" godzina do lecę spać, bo rano zabiję swoj budzil!

No Ty to masz cel rano wstac i do pracy.

Z t ą dietką i piciem i jedzeniem to różnie bywa, a najlepiej zachować umiar i zdrowy rozsądek. Tylko czy my mamy go jeszcze zdrowy??? bo jak czytam o tych glutkach itp. to ja też się do niektórych jedzonek zmuszam dla mojej nóżki

no tak masz rację tylko ten czas jak widzę sie z moimi kolegami z pracy pytają kiedy wrócę i niemam co im odpowiadać :( u Ciebie alawpr też musi sie ułozyć

alawpr wrote:

packard wrote:

powiem wam że chciałbym już wrócić do pracy :( a to wielka niewiadoma echh...

Będzie dobrze,zawsze sie jakoś ułoży.Teraz myśl o tym aby było wszystko ok.

dzisiaj chciałem przykozaczyć i poskakać z kuchni do pokoju ze szklanka herbaty i wiecie co ? skonczyła się przygoda za progiem z kuchni jeszcze musiałem wyczyścić podłogę ,ale mnie nerw wziął że nawet głupiej herbaty nie moge przenieść siadłem i frotera najlepsza :) taka prosta rzecz a jak niewyobrażalnie daleka do wykonania

jasmar wrote:

LillaKorn wrote:

jasmar wrote:

No Ty to masz cel rano wstac i do pracy.

Ludzie mówią, że jak nic nie boli to nie żyjesz! He, he, he.

packard wrote:

dzisiaj chciałem przykozaczyć i poskakać z kuchni do pokoju ze szklanka herbaty i wiecie co ? skonczyła się przygoda za progiem z kuchni jeszcze musiałem wyczyścić podłogę ,ale mnie nerw wziął że nawet głupiej herbaty nie moge przenieść siadłem i frotera najlepsza :) taka prosta rzecz a jak niewyobrażalnie daleka do wykonania

Na noszenie sobie herbatki musisz poczekać conajmniej do jednej kuli a tak tylko domowy room service Ci został!

Z tą herbatą to ja też tak miałam tylko że ja chciałam przenieść kisiel w kubku, ale stwierdziłam, że nie dam rady i go wtedy nie zjadłam. A sardynek nie jadam-czy one są na zrościk???

zgadzam się z Tobą :) dlatego teraz piję w kuchni i nie włóczę się z herbata już nie kozoczę od razu człowiek jest ułożony do pionu

LillaKorn wrote:

packard wrote:

Na noszenie sobie herbatki musisz poczekać conajmniej do jednej kuli a tak tylko domowy room service Ci został!

beat(k)a wrote:

musze sie przyznac... ja nie jadam wcale jakiś wynalazków na zrost. Odzywiam sie tak samo jak przed wypadkiem. zobaczymy juz za tydzien jakie beda efekty

może to i dobrze. To się okaże, napisz potem jakie są efekty.

packard wrote:

Dobrych snów Lillakorn :) ja tu jeszcze posiedze bo gdzie tam po nocy się będe włóczył

Tak oprócz siedzenia i leżenia nic innego nam nie pozostaje. No możę czasem trochę poskakać na jednej nodze