kasiek79 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Aurora wrote: edziag wrote: kasiek79 wrote: ide cos znia zroibc Nie wiem do góry wysoko wezme czy jak moze cos odpuści jutro się wszystko wyjaśni, może to z nerwów ta noga daje takie objawy, mnie przed kontrolą zawsze bardziej boli - myślę ze to dlatego że wtedy intensywnie o niej myślę i skupiam się na tym co w niej czuje a czego nie.... Możesz przytulić się do termofora Tak, zgadzam się, że to właśnie może mieć takie podłoże. moze i coś w tym jest na pewno jakoś żyję ta kontrolą ale juz dawno tak mnie nie bolało pod kolanem tak jak na początku i kurde już ta noga nie była taka opuchnieta i zdrętwiaął. No ale wszystkeigo dowiem się jutro Jutro o tej porze powinnam juz byc po wizycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienio Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 malgo85 też miałem przygodę z autobusem i chyba mamy podobne zlamanie. http://img195.imageshack.us/img195/7569/safr.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 sienio wrote:malgo85też miałem przygodę z autobusem i chyba mamy podobne zlamanie.http://img195.imageshack.us/img195/7569/safr.jpgno pieknie. u ciebie co sie stalo??? śliska droga??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienio Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 kasiek79 wrote:sienio wrote:malgo85też miałem przygodę z autobusem i chyba mamy podobne zlamanie.http://img195.imageshack.us/img195/7569/safr.jpgno pieknie. u ciebie co sie stalo??? śliska droga???brała w tym udział jeszcze osoba trzecia która zepchnęła mój samochód pod nadjeżdżający z naprzeciwka autobus. Gość nieprawidłowo wyprzedzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 sienio wrote:malgo85też miałem przygodę z autobusem i chyba mamy podobne zlamanie.http://img195.imageshack.us/img195/7569/safr.jpgo ja pierniczę, chyba zacznę się bać samochodem jeździć bo już nigdy ale to nigdy w życiu nie chcę mieć nic ale to absolutnie nic złamanego, nawet paznokcia u małego palca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 sienio wrote: brała w tym udział jeszcze osoba trzecia która zepchnęła mój samochód pod nadjeżdżający z naprzeciwka autobus. Gość nieprawidłowo wyprzedzał. i oczywiście jemu nic się nie stało....też spierniczył z miejsca WYPADKU??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienio Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 edziag wrote: sienio wrote: brała w tym udział jeszcze osoba trzecia która zepchnęła mój samochód pod nadjeżdżający z naprzeciwka autobus. Gość nieprawidłowo wyprzedzał. i oczywiście jemu nic się nie stało....też spierniczył z miejsca WYPADKU??? oczywiście dla sprawcy nic się nie stało. na szczęście nie uciekł i czekam na odszkodowanie z jego OC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Huraaaaaa!!!! Mam zajefajny ,fantastyczny ,cudowny ,króciutki gipsik pod kolanko !!!!!!! Ludziska ja żyję,to przecudowne uczucie!!!! no super!!!!!!!aż mi ise serduco ucieszyło Kasia i ciebie też to spotka.Jutro kontrolka więc będę trzymała mocno kciuki za ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Aurora wrote:edziag wrote:powiedzcie mi czy wam też marznie stopa złamanej nogi. Ja zawsze miałam lody ale teraz to z zimna aż mnie bolą palce. martwi mnie to bo nawet jak nią ruszam to nie pomaga. wogóle to zmarzluch jestem straszny.To samo, ja codziennie z termoforem idę spaćja tez mam zmarznietą czaeto a zwłaszcza wieczorem jak ide spac.lekarz zapisał mi na krązenie tabletki i biore co dzien przed sniadaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: alawpr wrote: Huraaaaaa!!!! Mam zajefajny ,fantastyczny ,cudowny ,króciutki gipsik pod kolanko !!!!!!! Ludziska ja żyję,to przecudowne uczucie!!!! no super!!!!!!!aż mi ise serduco ucieszyło Kasia i ciebie też to spotka.Jutro kontrolka więc będę trzymała mocno kciuki za ciebie. tez bym tak chciała. Jestem dobrej mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 malgo85 wrote:ja tez mam zmarznietą czaeto a zwłaszcza wieczorem jak ide spac.lekarz zapisał mi na krązenie tabletki i biore co dzien przed sniadaniema jakie tabletki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Aurora wrote:alawpr wrote:Huraaaaaa!!!! Mam zajefajny ,fantastyczny ,cudowny ,króciutki gipsik pod kolanko !!!!!!! Ludziska ja żyję,to przecudowne uczucie!!!!Bosko, bosko!!!!!!!!!!!! Teraz odżyjesz wreszcie!!!!!!!super!!!!!!cieszymy sie razem z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Kasiek i tak trzymaj!! Będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Kasia o której jutro wybierasz sie do lekarza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 edziag wrote:malgo85 wrote:ja tez mam zmarznietą czaeto a zwłaszcza wieczorem jak ide spac.lekarz zapisał mi na krązenie tabletki i biore co dzien przed sniadaniema jakie tabletki???Otrex 600biore dopiero od niedawna wiec zobaczymy czy pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 alawpr wrote: Kasia o której jutro wybierasz sie do lekarza ? wyjedziemy po 6 rano. żeby jeszczez awisc dzieciaki do żłobka i przedszkola i jakos przed 9 muszę byc żeby sie zarejestrować A kiedy mnie przyjmnie to nie wiem bo sam sobie decyduje kogo woła. ALe po 6 będę juz w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 sienio wrote:malgo85też miałem przygodę z autobusem i chyba mamy podobne zlamanie.http://img195.imageshack.us/img195/7569/safr.jpgo ja piernicze!! ładnie zes zmasakrował te autko!!którą noge masz złamaną??? bo ja lewą.masz juz pełny zrost???chodzisz jeszcze o kulach???miałes otwarte złamanie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 kasiek79 wrote:alawpr wrote:Kasia o której jutro wybierasz sie do lekarza ?wyjedziemy po 6 rano. żeby jeszczez awisc dzieciaki do żłobka i przedszkola i jakos przed 9 muszę byc żeby sie zarejestrować A kiedy mnie przyjmnie to nie wiem bo sam sobie decyduje kogo woła. ALe po 6 będę juz w drodzeciekawe o której zawitasz na forum??tylko długo nie trzymaj nas w niepewności bo zwariujemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 malgo85 wrote:kasiek79 wrote:alawpr wrote:Kasia o której jutro wybierasz sie do lekarza ?wyjedziemy po 6 rano. żeby jeszczez awisc dzieciaki do żłobka i przedszkola i jakos przed 9 muszę byc żeby sie zarejestrować A kiedy mnie przyjmnie to nie wiem bo sam sobie decyduje kogo woła. ALe po 6 będę juz w drodzeciekawe o której zawitasz na forum??tylko długo nie trzymaj nas w niepewności bo zwariujemy...mam nadzieję ze do 17 wróce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Kasia,malgo85 ma rację.Zaraz siadaj do komputera jak wrócisz i napisz co i jak!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienio Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 malgo85 wrote:sienio wrote:malgo85też miałem przygodę z autobusem i chyba mamy podobne zlamanie.http://img195.imageshack.us/img195/7569/safr.jpgo ja piernicze!! ładnie zes zmasakrował te autko!!którą noge masz złamaną??? bo ja lewą.masz juz pełny zrost???chodzisz jeszcze o kulach???miałes otwarte złamanie ???Odpowiadam noga prawamożna powiedzieć już pełny zrost (lekarza słowa)chodzę bez kul od 3 miesięcyzłamanie zamknięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 alawpr wrote:Kasia,malgo85 ma rację.Zaraz siadaj do komputera jak wrócisz i napisz co i jak!!!!!!!!!!!!!jak tlyko będę miłą jak to napiszęmoze uda mi się jeszcze z Białego cos napsiac to skrobnę ale nie iwem odkąłdnie. Na pewno dow ieczorea ise odezwę A jak sie nie bee odywała tzn że mnie położyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 to ja was żegnam moi zaraz wracją wiec musze zacząc obaid grzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 kasiek79 wrote:Polamana Kaska wrote:kasiek79 wrote:czy ty miałas popekany piszczel czy tot ylko tak na zdjeciu wyszło Bo u mnie jeden lekarz tez własnie mówił o tym drucie w kości ale jak się okazało że mam popekany piszczel to powiedzieli ze tym drytek cyz tam gwoździem czy jak mu tam jescze bardziej mi zaszkodzą I nie zrobili etgo A o śrubach to mogła zapomniec bo przy próbie wkrecenia poszedł by mi w mak piszczel.Nie, obie kości, spiralnie, z odłamami, jak widać na załączonym obrazku ja też mam obie kości spiralnie (skretnie) wieloodłamowo tylko u mnie obie na tej samej wysokości. tylko ze na pierwszym zdjeciu miaął wrazenie że widac peknięcia na piszczelu. Dlatego spytałąm o ten drut bo mi własnie nie wsadzili zelastwa ze względu na peknieciaU mnie typowe złamanie narciarskie - piszczel na wyskości buta, strzałka niżej nad kostką.Natomiast, jeśli chodzi i gwóźdź, jak widzisz w Austrii zakładają go pomiędzy odłamy i pięknie sie zagoiło (pierwsze oznaki zrostu po około 6 tygodniach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 do tej pory nie dzownili ze żłobka to chyba dobrze z córą Zobaczymy jak wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 sienio wrote:malgo85też miałem przygodę z autobusem i chyba mamy podobne zlamanie.http://img195.imageshack.us/img195/7569/safr.jpga JUZ widze ze to prawa nózka!pewnie wyjdziesz z tego szybko bo masz gwóźdz śródszpikowy a to ponoć o wiele lepsze niz blacha tytanowa!ja taką odrazu po wypadku miałam założona i widzisz jakie były tego efekty!lekarz mówi ze teraz leczenie bedzie o wiele szybsze!!zobaczymy, zreszta wszystko zalezy od tego piepszonego zrostu na który wszyscy czekamy!!no i witaj w klubie złamanej kości udowej. tutaj chyba nie spotkałam nikogo kto ma złamaną kosc udową.. albo pominełam i zapomniałam to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 No, Sieniu, bądź kolegą. W jakim mieście będą Ci wyjmować metal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienio Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 malgo85 wrote:sienio wrote:malgo85też miałem przygodę z autobusem i chyba mamy podobne zlamanie.http://img195.imageshack.us/img195/7569/safr.jpga JUZ widze ze to prawa nózka!pewnie wyjdziesz z tego szybko bo masz gwóźdz śródszpikowy a to ponoć o wiele lepsze niz blacha tytanowa!ja taką odrazu po wypadku miałam założona i widzisz jakie były tego efekty!lekarz mówi ze teraz leczenie bedzie o wiele szybsze!!zobaczymy, zreszta wszystko zalezy od tego piepszonego zrostu na który wszyscy czekamy!!no i witaj w klubie złamanej kości udowej. tutaj chyba nie spotkałam nikogo kto ma złamaną kosc udową.. albo pominełam i zapomniałam to przepraszam.jak już masz teraz tego gwoździa to szybko wyzdrowiejesz u mnie teraz rowerek dużo chodzę no i wieczorem standardowo piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienio Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Polamana Kaska wrote:No, Sieniu, bądź kolegą. W jakim mieście będą Ci wyjmwoać metal?Miasto Ełk tu byłem operowany i tu zakończę leczenie. wyjmować najprawdopodobniej będą w styczniu bo w tym roku już nie mają kasy na takie zabiegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 sienio wrote:malgo85 wrote:sienio wrote:malgo85też miałem przygodę z autobusem i chyba mamy podobne zlamanie.http://img195.imageshack.us/img195/7569/safr.jpga JUZ widze ze to prawa nózka!pewnie wyjdziesz z tego szybko bo masz gwóźdz śródszpikowy a to ponoć o wiele lepsze niz blacha tytanowa!ja taką odrazu po wypadku miałam założona i widzisz jakie były tego efekty!lekarz mówi ze teraz leczenie bedzie o wiele szybsze!!zobaczymy, zreszta wszystko zalezy od tego piepszonego zrostu na który wszyscy czekamy!!no i witaj w klubie złamanej kości udowej. tutaj chyba nie spotkałam nikogo kto ma złamaną kosc udową.. albo pominełam i zapomniałam to przepraszam.jak już masz teraz tego gwoździa to szybko wyzdrowiejesz u mnie teraz rowerek dużo chodzę no i wieczorem standardowo piwkoczyli juz jestes w pełni sprawny? to super!!!!a kulejesz jak chodzisz czy już normalnie??chodziłes na rehab.??ja tylko jestem ciekawa czy do marca wyzdrowieje i czy bede mogła wrócic do pracy.. bo juz bardzo bym chciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi