edziag Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Kaśka dawaj!!!!!!!!! nie trzymaj nas w niepewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Szamotania pępka zaraz dostanę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 I czas stanął w miejscu.......................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Katarzyno zdawaj relacje bo zaraz wszyscy tu ocipieją!! hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ksia w kawałkach pisz....a nie w całości.....skręci mnie zaraz tutaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ale emocje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 trzy..dwa...jeden..zero... START Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 w ramach protestu idę zrobić sobie pić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Napięcie jak w filmach u Hitchcocka !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 daleko jeszcze............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 a jak wróce wszystko się wyjaśni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 kaska pewnie sie rozpisuje....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 edziag wrote: w ramach protestu idę zrobić sobie pić. ja wydałam dyspozycje rodzine .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 malgo85 wrote: kaska pewnie sie rozpisuje....... hihihi albo śpi ze zmęczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga-ka16 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ja wróciłam bo robiłam dzieciakom hot dogi i myślałam, że już się dowiem a tu jeszcze nic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 powinnam rehabilitowac kolanko ale co tam....Kaskaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 A wiec:Mam ten sam gips tlyko ze z "nacięciem" zaklejonym. Siedział u lekarz od 8.30 (dzieki Bogu ze wzięłą swój wózek). Weszłąm około 12. Jak wam mówiłą lekarza mam chama. NO it tak bylo. Po moim wejsciu zaczał oczywiście psiać. pisał i pisał i tlyko spytal czy gips cały???? (no i zappaliło mi sie świateło że w ogóle nie zamierza go zmieniac skoro o to pyta) wiec ja że cały ale starsznie boli mnie kostka i nawet krew mi się przebiła i nie wiem czy to po wyciagu czy cos się dzieje bo stopa jest mocno zcisnieta i drętwieje On nawet nie spoglądając powiedział ze tak m abyc!!!!!! zajebiście. jak skonczył pisac kazał poruszac palcami. Ok. no i znowu w papiery Już chciałam dalej gadac ale patrze że skierowanie na RTG pisze więc mysle zrobie zdjecie i będe więcej wiedziała to wteyd popytam. Pojechał na rtg zrobiłąm i ............... od razu na korytarzu mówie do Macka trzeba zobaczyc i od razu zdjecia zrobić żebym mogła mec jej w domu bo te pewnie dla niego bee musiała oddać. Wyciagam pierwsze te robione z przodu (potem wstawię) i ............................. zajebiscie se ciesze bo normlanie strzałka cała zalana ze ledwo widać miejsce złamania a piszcel no tak sobie ale jakas mgiełka jest Wyciagam drugie i........................załamka (zobaczycie) nie wiem czy płakac czy co..... wracam do niego. On za zdjęcia i........................ kręci nosem (nagle robi się niesamowicie miły) i mówi że tyłozgięcie się zrobiło .Pyta ile dokąłndie czasu mineło Ja ze 5 tyg i 6 się zaczał a on ze to ostatni moment na gipsotomię. ja wielkie oczy zamurowało mnie tak ze nawet nie soytałą co to. Kazał jechac na oddział. Dobrze ze był ten znajomy gipsiarz i się mną zajmował Maciek mnie zawiózł do zabiegowego i musiał zostawić Pytam tego gipsiarza co to jest ta gipsotomia a on ze skorygowanie osi. Ja czy boli a on że .............hhh. no nie. A na czym polega NO i mi tłumaczy Wchodzi mój kat i tez jak nigdy miły cos tam tłumaczy ja juz w szoku przed piłą. Kazali połozyc się na brzuchu i wycieli mi obręcz dookoła (prawie dookoła bo od przodu został cały gips) uda na wysokości złamania. Ledwo co przezyłą ale nawet ise nie odwracałą Podchodzi lekarz i mówi ze musi mi do końca złamac tem gips i........................ kurwa wyobrażacie sobie ze on mi 'złamał" nogę Myślałą ze się żesram. dobrze ze byłą naczczo bo normlanie w sekundzie zrobiło mi sięm słabo, chciałam rzygac i myslaął ze zemdleję Byłąm tak zaskoczona że tylko jekneła i potem gryzłą prześcieradło a łzy leciały jak grochy. Szok ból taki jak przy złamaniu wiec ne musz eopisywać On mnie uspokaja ze za chwilę minie jak tlyko docisnie i skleja mi z powrotem gips. I faktycznie po minucie moze dwoch ból robi się mniejszy ale mi mimo wszystko az słabo. Lekarz mówi ze wie jak to starsznie boli bo sam miał to kiedys robione i z emnie rozumie ale nie było innego wyjscia i gdyby jeszce tydzien to masakra bo by mi juz etgo nie mógł zrobic I znowu gada że to tylko jedenya metoda u mnie bo na śruby sie nie da. Ja potem do tego gipsiarza że czemu mi nie powiedział ze to tak boli a on do mnei że co byłoby mi niby lepiej jakby mi wytłumaczył na czym to polega. no miał rację bo gdybym wiedzial;a ze będa mi na żywca nogę łamac to bym się nie dała. Pojechał znowu na rtg i..... noga owszem bardziej w pionie ale jak dla mnie nie do konca DObrze Tk wiec jak jechałąm do neigo to mówie do męża że drugi raz tego nie wytrzymam. weszłąm a doktorek gada ze jest ok. ja że to dobrze bo bym drugi raz nie wytrzymała a on że wytrzymałabym że kobiety wszystko zninosą Jezu jaki miły był. NO i że wszystko ejst super jak na ten etap i ze soatję w tym gipsie jescze 4 tyg i 27 październiak zmiana na krótki z obcasem. Kilka raz mówiłąm o tej piecie ale on kazął martwic się krzywa noga aniepięta. zajebiście. A i dal zastrzyki pwoedizał ze bee je brała dopóki mam długi gips. A cha no i pocieszł że to pomowne łamanie moze mi pzryspieszyć zrost ze znowu zrobił się krwiak a on podogno przyspiesza zrastanie i czasami anwet specjalnie wstrzykuje się krew żeby krwik powstał jak się opużnia zrost.Mma nadzieję ze doczytałyście to taki skrót oczywiscie mogłabym jescze wiecej pisac. Pewnei jakies pytanai bedą to będę psiała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 edziag wrote: w ramach protestu idę zrobić sobie pić. właśnie to przeczytałam i aż mnie w dołku ścisnęło że ja nie idę tylko skaczę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga-ka16 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Przeczytałam i mówię, że ty dzielna jesteś...Dawaj zdjęcia, zobaczę chętnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 brrrr Kaśka aż dostałam gęsiej skórki, mnie gipsiarze pokazywali kawałek listewki i mówili że to do tej gipsotomii ale nie sądziłam że oni nogę tym badylem prostują. kasia z dwojga złego dobrze że to teraz wyszło a nie za tydzień bo jak mówił lekarzbyłoby po ptokach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ku....wa mi jest słabo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Tak czy inaczej prawdę gadał że baba to wszystko zniesie, dzielna jesteś babo jak ni wiem co!!!!! i wcale się nie dziwie że pięta na drugi plan zeszła..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Nie wem czy cokolwiek mnie jeszcze zadziwi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Twój opis można by do jakiegoś horroru wkleić, też jestem w szoku..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Alawpr czy Twoje przegipsowania wyglądały podobnie? Pisałaś, że strasznie bolało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 a teraz już cię nie boli? wierz teraz w to że pójdzie ekspresowo i krwiak przyspieszy ten zrost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga-ka16 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Cztery tygodnie szybko zlecą i będziesz już powoli tupać na tym obcasiku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 edziag wrote: brrrr Kaśka aż dostałam gęsiej skórki, mnie gipsiarze pokazywali kawałek listewki i mówili że to do tej gipsotomii ale nie sądziłam że oni nogę tym badylem prostują. kasia z dwojga złego dobrze że to teraz wyszło a nie za tydzień bo jak mówił lekarzbyłoby po ptokach.... tak dokladnie jakies listewki wkałdaja ale ja juz nic nie widziałam umierałą z bólu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Kasiu brak mi słów.... Jak to możliwe, że zgięła Ci się kość. Przecież tak bardzo uważałaś....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 edziag wrote: a teraz już cię nie boli? wierz teraz w to że pójdzie ekspresowo i krwiak przyspieszy ten zrost. po 30 min już prktycznie nie bolalo co prawda od razu 2 ketonale wziełam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi