Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kasiek79 wrote:

witch wrote:

kasiek79 wrote:

a posyp posyp wapienkiem zróbmy se impreze

A co ? Bąbelki jak się patrzy. Przynoś ptasie mleczko, Alawpr paluszki i witaminki i robimy dżamprezę jak marzenie :) Bal weteranów wysiada przy nas.

mam jeszcze w lodówce 4 czarki ptasiego i 3 jaja na skorupki Tylko kuźwa wózka nie mam i nie mam jak tam dojsc hehe

Daj klucz od lodówki to ja przyniosę :) Przytargałam paprykę. Chcecie ?

alawpr wrote:

Wracając do lekkiego gipsu ,to pamietam ,że była osoba na forum ,która chodziła w lekkim gipsie aż go rozwaliła. Więc chyba można. Mój mi mówił ,ze oni tego nie stosują i o tym też czytałam. Ale sama wiesz jak to jest.

Ta osoba co rozwaliła lekki gips nie miała na nim obcasa na 300%!!!!!!

No to Koleżanki-Połamanki - poloneza czas zacząć, witch rusza, i z lekka zarzuciwszy wyloty kocusia, i włos podkręcając, podaje rękę Kasi, a Ali skłoniwszy się grzecznie, w pierwszą parę prosi. Czy jakoś tak. W każdym bądź razie czekamy na inne połamane.

Jasmar mogłaby się już odezwać.

alawpr wrote:

Dziewczyny znow cos ponaciskalam i nie mam paru literek ,dobrze ze dziecko wraca,bo debilizm wtorny u mnie z tym diabelstwem.bede pisac z bykami

ja sadze byli i literówki mając dobra klawiature wiec nie masz się czym przejmować

alawpr wrote:

Dziewczyny znow cos ponaciskalam i nie mam paru literek ,dobrze ze dziecko wraca,bo debilizm wtorny u mnie z tym diabelstwem.bede pisac z bykami

naciśnij Alt (lewy) jednocześnie z lewym Shift lub lewy Shift i lewy Ctrl

kasiek79 wrote:

wiem że pewnie piosałas co powiedział o funkcjonowaniu al emożesz przypomniec. I mozesz przypomniec czemu ciebie na sruby nie brali??? Wiesz mój powiedziała ze niestety ale zdarza sie że ktos tak sie połamanie że nie maja dl anich wahclarza mozliwości i moga np tlyko wyciagiem A ty nawet wyciagu nie miałas????????

Kasiu oto moja historia jak się nie odezwę do końca dnia to będzie znaczyło, że krew mnie jasna zalała, bo zawsze się wzbudzam jak to sobie przypominam.... Od początki tego leczenia towarzyszył mi dziwny niefarta, ponieważ na odpowiedniego lekarza trafilam 4 tygodnie po złamaniu. Tuż po złamaniu wylądowałam w szpitalu, gdzie lekarz z izby przyjęć powiedział "natychmiast operować" a ordynator po dwoch dniach weekandowych leżenia powiedzial "do domu to się zrośnie". Drugie podejście do operacji miałam po skierowaniu od lekarza z poradni (jest to do tej pory mój lekarz prowadzący) diagnoza "operować". I znowu leżę zalogowana do operacji tj. antybiotyki w żyle, przygotowanie anestezjologiczne i ordynator decyduje "nie operujemy bo jest za późno od złamania!" (4 tygodnie). Nasuwa się konkretne pytanie czy zabrakło rozmów w tzw. zaciszu gabinetu i druga sugestia dobrze, że się nie połamałam bardziej, bo bym miała bardziej trwały uszczerbek na zdrowiu gdyby ci rycerze w białych fartuchach tak samo do mnie podeszli. Te sytuacje odbyły się w dwóch Trojmiejskich szpitalach. W pierwszym trafiłam na prywatny folwark a drugim zabrakło dobrej woli, żeby mi pomóc........

LillaKorn wrote:

kasiek79 wrote:

wiem że pewnie piosałas co powiedział o funkcjonowaniu al emożesz przypomniec. I mozesz przypomniec czemu ciebie na sruby nie brali??? Wiesz mój powiedziała ze niestety ale zdarza sie że ktos tak sie połamanie że nie maja dl anich wahclarza mozliwości i moga np tlyko wyciagiem A ty nawet wyciagu nie miałas????????

Kasiu oto moja historia jak się nie odezwę do końca dnia to będzie znaczyło, że krew mnie jasna zalała, bo zawsze się wzbudzam jak to sobie przypominam.... Od początki tego leczenia towarzyszył mi dziwny niefarta, ponieważ na odpowiedniego lekarza trafilam 4 tygodnie po złamaniu. Tuż po złamaniu wylądowałam w szpitalu, gdzie lekarz z izby przyjęć powiedział "natychmiast operować" a ordynator po dwoch dniach weekandowych leżenia powiedzial "do domu to się zrośnie". Drugie podejście do operacji miałam po skierowaniu od lekarza z poradni (jest to do tej pory mój lekarz prowadzący) diagnoza "operować". I znowu leżę zalogowana do operacji tj. antybiotyki w żyle, przygotowanie anestezjologiczne i ordynator decyduje "nie operujemy bo jest za późno od złamania!" (4 tygodnie). Nasuwa się konkretne pytanie czy zabrakło rozmów w tzw. zaciszu gabinetu i druga sugestia dobrze, że się nie połamałam bardziej, bo bym miała bardziej trwały uszczerbek na zdrowiu gdyby ci rycerze w białych fartuchach tak samo do mnie podeszli. Te sytuacje odbyły się w dwóch Trojmiejskich szpitalach. W pierwszym trafiłam na prywatny folwark a drugim zabrakło dobrej woli, żeby mi pomóc........

już rozumiem Kurde tylko niech cie krew nie zalewa i zostań z nami na imprezie

witch wrote:
No to Koleżanki-Połamanki - poloneza czas zacząć, witch rusza, i z lekka zarzuciwszy wyloty kocusia, i włos podkręcając, podaje rękę Kasi, a Ali skłoniwszy się grzecznie, w pierwszą parę prosi. Czy jakoś tak. W każdym bądź razie czekamy na inne połamane.
Jasmar mogłaby się już odezwać.
Lilla juz suknie balowa zarzuca na ramiona i rusza w tany.

witch wrote:

alawpr wrote:

juz sprawdzalam,wielkie g.....

alawpr wrote:

witch wrote:

alawpr wrote:

A na dolnym pasku masz ustawiony język na polski programisty?

alawpr wrote:

witch wrote:

alawpr wrote:

mi czasami sie przestawi i na dolnym pasku jest klawiatura i tam musze zmienic na progarmist polski

witch wrote:

alawpr wrote:

witch wrote:

A na dolnym pasku masz ustawiony język na polski ?

hehe o tym samym pisałam

witch wrote:

alawpr wrote:

witch wrote:

A na dolnym pasku masz ustawiony język na polski ?

Nie angielski. Idiotka..............

LillaKorn wrote:

alawpr wrote:

LillaKorn wrote:

Narazie Laski! Idę się zmasakrować masażem limfatycznym!

czekam na relacje... powodzenia

Na szczęście wyjrzało słonko, bo cały dzień lało!

a u mnie odwrotnie.