witch Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 kasiek79 wrote: LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: Tylko kuźwa wózka nie mam i nie mam jak tam dojsc hehe A gzie jeździdło? W serwisie? oddane bo sie umowa skonczyła a nie pzredłużałą bo okazało się ze koleżanka ma od kogo pozyczyc i własnei Mąz robi mi nowy powóz tzn montuje deche Kasia ile płaciłaś za wypożyczenie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 malgo85 wrote:LILLA widze ze po kontroli nie najlepiej.. no ale z tego co czytałam to mogło byc gorzej wiec nie przejmuj sie tylko bądz dobrej mysli-teraz to tylko to nam pozostaje...masz krótsza noge o 1cm?? ja tez! jak sie dowiedziałam byłam załamana ale lekarz mi pozniej powiedział ze tego nawet nie bedzie widac przy chodzeniu takze mam nadzieje ze tak własnie bedzie..Lekarz też mnie uspokaja, że nie będzie widać. Tyle to ja wiem sama. Widać nie będzie ale nastąpi tzw. wtórne skrzywienie kręgosłupa i zwyrodnienie stawu biodrowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Dota wrote: alawpr wrote: Dota wrote: Jadę do NFZ zawieźć wniosek o sanatorium, ciekawe gdzie mnie wyślą ? Daj znac co i jak. Tak dziś padało, że odeszła mnie chęć na podróż do NFZ. Pojadę może jutro a jak nie, to wyślę poleconym. Trochę u nas podeszczowało na północy przed południem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 wczoraj byłam na komisji i przyznali mi pierwsza grupe inw. to chyba dobrze nie??? nie wiem jeszcze na jaki okres mysle ze moze na rok!!do tego wczoraj miałam straszny dzien!! byłam u mnie w pracy po wypowiedzenie jest mi bardzo przykro!! co prawda szef powiedział ze wszyscy za mnie trzymaja kciuki i kazdy za mna czeka ale musi mnie zwolnic bo juz jestem 7 miesiąc na świadcz.reh. a urlop cały czas mi leci ze pozniej mi sie nie wypłaci i ze jak tylko wyzdrowieje to mam wracac!!ale mimo tych ciepłych słów dziwnie sie z tym czuje!! i jest mi bardzo przykro jutro dzwoni do lekarza musze sie umówic na kontrole napewno bedzie w tym miesiącu i mam nadzieje ze jak najszybciej bo juz bym chciała widziec zdjecie i oby było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Mi się ciągle noga odchyla w prawo ;/ Lekarz coś wspominał, że jak będzie źle to może następna operacja czy coś... Trzeba myśleć pozytywnie choć sam nie wiem jak to się skończy. Może mi coś powie o tym przy następnej wizycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptor Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ja bylem dzis na kontroli i oprocz tego ze nie widac nic niepokojacego nie uslyszalem. Sruby trzymaja kosc i nie widac czy kosc sie zrosla juz czy nie. Lekarz zalecil zeby probowac ruszac stopa w dol w gore do pierwszego bolu. A po jakims czasie na rowerku stacjonarnym wykonywac cwiczenia.Dal mi rowniez skierowanie na rehabilitacje wiec nie pozostaje nic tylko miec nadzieje ze bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 W tej chwili w Faktach jest o konowałach lekarzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Malago my mamy podobne złamania i też w wypadku komunikacyjnym. Szkoda, że za tobą to już się rok ciągnie Malago tobie też noga na zewnątrz się odchyla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 malgo85 wrote:wczoraj byłam na komisji i przyznali mi pierwsza grupe inw. to chyba dobrze nie??? nie wiem jeszcze na jaki okres mysle ze moze na rok!!do tego wczoraj miałam straszny dzien!! byłam u mnie w pracy po wypowiedzenie jest mi bardzo przykro!! co prawda szef powiedział ze wszyscy za mnie trzymaja kciuki i kazdy za mna czeka ale musi mnie zwolnic bo juz jestem 7 miesiąc na świadcz.reh. a urlop cały czas mi leci ze pozniej mi sie nie wypłaci i ze jak tylko wyzdrowieje to mam wracac!!ale mimo tych ciepłych słów dziwnie sie z tym czuje!! i jest mi bardzo przykro jutro dzwoni do lekarza musze sie umówic na kontrole napewno bedzie w tym miesiącu i mam nadzieje ze jak najszybciej bo juz bym chciała widziec zdjecie i oby było ok.Malgo współczuję Ci i wiem jak Ci może być przykro. Ja dostałam wypowiedzenie 31-go sierpnia czyli niby pracownikiem jestem do końca listopada. A później..........czarna dziura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 malgo85 wrote:wczoraj byłam na komisji i przyznali mi pierwsza grupe inw. to chyba dobrze nie??? nie wiem jeszcze na jaki okres mysle ze moze na rok!!do tego wczoraj miałam straszny dzien!! byłam u mnie w pracy po wypowiedzenie jest mi bardzo przykro!! co prawda szef powiedział ze wszyscy za mnie trzymaja kciuki i kazdy za mna czeka ale musi mnie zwolnic bo juz jestem 7 miesiąc na świadcz.reh. a urlop cały czas mi leci ze pozniej mi sie nie wypłaci i ze jak tylko wyzdrowieje to mam wracac!!ale mimo tych ciepłych słów dziwnie sie z tym czuje!! i jest mi bardzo przykro jutro dzwoni do lekarza musze sie umówic na kontrole napewno bedzie w tym miesiącu i mam nadzieje ze jak najszybciej bo juz bym chciała widziec zdjecie i oby było ok.Bardzo ci współczuję malgo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Albwik wrote: Malago my mamy podobne złamania i też w wypadku komunikacyjnym. Szkoda, że za tobą to już się rok ciągnie Malago tobie też noga na zewnątrz się odchyla ? nie,nie kochany nie odchyla sie.... jestem ciekawa jak u ciebie bedzie po kontroli co prawda to za pare dni ale jestem strasznie ciekawa. daj znac!! napewno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ojj witch Napewno znajdziesz gdzieś prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Albwik wrote: Mi się ciągle noga odchyla w prawo ;/ Lekarz coś wspominał, że jak będzie źle to może następna operacja czy coś... Trzeba myśleć pozytywnie choć sam nie wiem jak to się skończy. Może mi coś powie o tym przy następnej wizycie. Albwik nie martw sie bedzie dobrze. Mi noga w gipsie tez leci na prawa strone ,bo tak jej wygodnie i mi też.Więc może to normalny odruch?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 witch wrote:malgo85 wrote:wczoraj byłam na komisji i przyznali mi pierwsza grupe inw. to chyba dobrze nie??? nie wiem jeszcze na jaki okres mysle ze moze na rok!!do tego wczoraj miałam straszny dzien!! byłam u mnie w pracy po wypowiedzenie jest mi bardzo przykro!! co prawda szef powiedział ze wszyscy za mnie trzymaja kciuki i kazdy za mna czeka ale musi mnie zwolnic bo juz jestem 7 miesiąc na świadcz.reh. a urlop cały czas mi leci ze pozniej mi sie nie wypłaci i ze jak tylko wyzdrowieje to mam wracac!!ale mimo tych ciepłych słów dziwnie sie z tym czuje!! i jest mi bardzo przykro jutro dzwoni do lekarza musze sie umówic na kontrole napewno bedzie w tym miesiącu i mam nadzieje ze jak najszybciej bo juz bym chciała widziec zdjecie i oby było ok.Malgo współczuję Ci i wiem jak Ci może być przykro. Ja dostałam wypowiedzenie 31-go sierpnia czyli niby pracownikiem jestem do końca listopada. A później..........czarna dziura.kurcze słyszałam ze kiedys było tak ze na swiadczeniu rehab. nie mozna było zwalniac teraz mozna juz po trzech miesiącach zwolnic!pieprzone przepisy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ok powiem, ale denerwuje mnie to odchylanie... Musze sam przekręcać noge i ją tak trzymać, a jak drugą położe to tak leży. Żeby nie było kolejnej operacij... ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Albwik wrote: Ojj witch Napewno znajdziesz gdzieś prace. Albawik na razie zdrowie jest najważniejsze, ale nie ukrywam, że zbieg tych wydarzeń strasznie mnie deprymuje i jestem wściekła na wszystkich i na wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 raptor wrote:Ja bylem dzis na kontroli i oprocz tego ze nie widac nic niepokojacego nie uslyszalem. Sruby trzymaja kosc i nie widac czy kosc sie zrosla juz czy nie. Lekarz zalecil zeby probowac ruszac stopa w dol w gore do pierwszego bolu. A po jakims czasie na rowerku stacjonarnym wykonywac cwiczenia.Dal mi rowniez skierowanie na rehabilitacje wiec nie pozostaje nic tylko miec nadzieje ze bedzie dobrze Raptor ,cwicz i oczekuj.Bo nic wiecej nie możesz zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 alawpr wrote: Albwik wrote: Mi się ciągle noga odchyla w prawo ;/ Lekarz coś wspominał, że jak będzie źle to może następna operacja czy coś... Trzeba myśleć pozytywnie choć sam nie wiem jak to się skończy. Może mi coś powie o tym przy następnej wizycie. Albwik nie martw sie bedzie dobrze. Mi noga w gipsie tez leci na prawa strone ,bo tak jej wygodnie i mi też.Więc może to normalny odruch?? Nie wiem Może jak wyciągną druty to będzie normalnie, ale chodzi o to, że jak żle trzymam noge to podobno źle się zrośnie. Ajjj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 malgo85 wrote:witch wrote:malgo85 wrote:wczoraj byłam na komisji i przyznali mi pierwsza grupe inw. to chyba dobrze nie??? nie wiem jeszcze na jaki okres mysle ze moze na rok!!do tego wczoraj miałam straszny dzien!! byłam u mnie w pracy po wypowiedzenie jest mi bardzo przykro!! co prawda szef powiedział ze wszyscy za mnie trzymaja kciuki i kazdy za mna czeka ale musi mnie zwolnic bo juz jestem 7 miesiąc na świadcz.reh. a urlop cały czas mi leci ze pozniej mi sie nie wypłaci i ze jak tylko wyzdrowieje to mam wracac!!ale mimo tych ciepłych słów dziwnie sie z tym czuje!! i jest mi bardzo przykro jutro dzwoni do lekarza musze sie umówic na kontrole napewno bedzie w tym miesiącu i mam nadzieje ze jak najszybciej bo juz bym chciała widziec zdjecie i oby było ok.Malgo współczuję Ci i wiem jak Ci może być przykro. Ja dostałam wypowiedzenie 31-go sierpnia czyli niby pracownikiem jestem do końca listopada. A później..........czarna dziura.kurcze słyszałam ze kiedys było tak ze na swiadczeniu rehab. nie mozna było zwalniac teraz mozna juz po trzech miesiącach zwolnic!pieprzone przepisy!!!!ostatnie zdanie "wypipowałam", zostały tylko "przepisy". Ludzie ludziom zgotowali ten los. Psia ich połamana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 alawpr wrote: witch wrote: Lilla jak po masażu ? Czekamy na sprawozdanie Masaż limfatyczny polega na tym aby zalegającą limfę/chłonkę wydalić do szerszych naczyń krwionośnych. Pan sympatyczny i nieprzyzwoicie mlody. Sam masaż trochę boli ale do wytrzymania (po bolu złamaniowym to bardzo maly pikuś). Po zejściu z leżanki zaczęła mi drgać i boleć (?) prawa zdrowa noga. Teraz też mnie nawalają wszystkie mięśnie zdrowej nogi a w chorej boli staw skokowy i miejsce zlamania. Tak więc tradycyjnie jestem z Wami z nogą na temblaku. I jeszcze nowinka. Ubrałam się w moim odczuciu stosownie tzn. w lycrowe majteczki z nogawką coby nie wzbudzać nieobyczajności a pan na to pani Lillo proszę następnym razem ubrać bieliznę typu stringi bo nie będę mógł prawidłowo pani wymasować. Także laseczki odchudzajmy swoje dupki, bo potem takiemu kolesiowi-ciachowi trzeba będzie wywalić swoje seksowne pośladki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 malgo85 wrote:witch wrote:malgo85 wrote:wczoraj byłam na komisji i przyznali mi pierwsza grupe inw. to chyba dobrze nie??? nie wiem jeszcze na jaki okres mysle ze moze na rok!!do tego wczoraj miałam straszny dzien!! byłam u mnie w pracy po wypowiedzenie jest mi bardzo przykro!! co prawda szef powiedział ze wszyscy za mnie trzymaja kciuki i kazdy za mna czeka ale musi mnie zwolnic bo juz jestem 7 miesiąc na świadcz.reh. a urlop cały czas mi leci ze pozniej mi sie nie wypłaci i ze jak tylko wyzdrowieje to mam wracac!!ale mimo tych ciepłych słów dziwnie sie z tym czuje!! i jest mi bardzo przykro jutro dzwoni do lekarza musze sie umówic na kontrole napewno bedzie w tym miesiącu i mam nadzieje ze jak najszybciej bo juz bym chciała widziec zdjecie i oby było ok.Malgo współczuję Ci i wiem jak Ci może być przykro. Ja dostałam wypowiedzenie 31-go sierpnia czyli niby pracownikiem jestem do końca listopada. A później..........czarna dziura.kurcze słyszałam ze kiedys było tak ze na swiadczeniu rehab. nie mozna było zwalniac teraz mozna juz po trzech miesiącach zwolnic!pieprzone przepisy!!!!Tak, teraz Kodeks Pracy umożliwia pracodawcy rozwiązanie umowy o pracę po trzech miesiącach świadczenie rehabilitacyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: witch wrote: Lilla jak po masażu ? Czekamy na sprawozdanie Masaż limfatyczny polega na tym aby zalegającą limfę/chłonkę wydalić do szerszych naczyń krwionośnych. Pan sympatyczny i nieprzyzwoicie mlody. Sam masaż trochę boli ale do wytrzymania (po bolu złamaniowym to bardzo maly pikuś). Po zejściu z leżanki zaczęła mi drgać i boleć (?) prawa zdrowa noga. Teraz też mnie nawalają wszystkie mięśnie zdrowej nogi a w chorej boli staw skokowy i miejsce zlamania. Tak więc tradycyjnie jestem z Wami z nogą na temblaku. I jeszcze nowinka. Ubrałam się w moim odczuciu stosownie tzn. w lycrowe majteczki z nogawką coby nie wzbudzać nieobyczajności a pan na to pani Lillo proszę następnym razem ubrać bieliznę typu stringi bo nie będę mógł prawidłowo pani wymasować. Także laseczki odchudzajmy swoje dupki, bo potem takiemu kolesiowi-ciachowi trzeba będzie wywalić swoje seksowne pośladki! Lilluś a jak zamiast "ciacha" trafi się "pasztet"? Szkoda bielizny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Mnie już ta noga denerwuje. Jak leże to się odchyla, ale jak stoje to jest normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Albwik wrote: alawpr wrote: Albwik wrote: Mi się ciągle noga odchyla w prawo ;/ Lekarz coś wspominał, że jak będzie źle to może następna operacja czy coś... Trzeba myśleć pozytywnie choć sam nie wiem jak to się skończy. Może mi coś powie o tym przy następnej wizycie. Albwik nie martw sie bedzie dobrze. Mi noga w gipsie tez leci na prawa strone ,bo tak jej wygodnie i mi też.Więc może to normalny odruch?? Nie wiem Może jak wyciągną druty to będzie normalnie, ale chodzi o to, że jak żle trzymam noge to podobno źle się zrośnie. Ajjj... Jak siedzisz lub leżysz podkładaj jakąś poduszkę lub koc aby ci nie uciekała na prawo. Mi zapowiedziano abym nie kładła sie ba bok na zewnętrzna stronę,staram sie tego pilnowac .Ale wiesz czasem tej cholernicy nie upilnuję i robi ci chce!!! Ale tak serio to uwazam na to zalecenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 witch wrote: kasiek79 wrote: LillaKorn wrote: A gzie jeździdło? W serwisie? oddane bo sie umowa skonczyła a nie pzredłużałą bo okazało się ze koleżanka ma od kogo pozyczyc i własnei Mąz robi mi nowy powóz tzn montuje deche Kasia ile płaciłaś za wypożyczenie ???? 200zł kaucji i 60zł za miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Mam nadzieje, że chociaż to przeziębienie minie do jutra. Tyle problemów i jeszcze dodatkowy z przeziębieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 malgo85 wrote:wczoraj byłam na komisji i przyznali mi pierwsza grupe inw. to chyba dobrze nie??? nie wiem jeszcze na jaki okres mysle ze moze na rok!!do tego wczoraj miałam straszny dzien!! byłam u mnie w pracy po wypowiedzenie jest mi bardzo przykro!! co prawda szef powiedział ze wszyscy za mnie trzymaja kciuki i kazdy za mna czeka ale musi mnie zwolnic bo juz jestem 7 miesiąc na świadcz.reh. a urlop cały czas mi leci ze pozniej mi sie nie wypłaci i ze jak tylko wyzdrowieje to mam wracac!!ale mimo tych ciepłych słów dziwnie sie z tym czuje!! i jest mi bardzo przykro jutro dzwoni do lekarza musze sie umówic na kontrole napewno bedzie w tym miesiącu i mam nadzieje ze jak najszybciej bo juz bym chciała widziec zdjecie i oby było ok.Ludzki pan chlebodawca wykorzystal swoje prawa. Sama bardzo się bałam iść na to świadczenie (lekarz mnie kierował). Dobrze, że mój stan zdrowia i małe ściemnienie pozwoliły na powrót. Bardzo Ci współczuję. Kłopotów ze zdrowiem masz wystarczającą ilość więc dobrze by było, aby przynajmniej pozostałe rzeczy grały. Trzymaj się i myśl pozytywnie, że po leczeniu tam wrócisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: witch wrote: Lilla jak po masażu ? Czekamy na sprawozdanie Masaż limfatyczny polega na tym aby zalegającą limfę/chłonkę wydalić do szerszych naczyń krwionośnych. Pan sympatyczny i nieprzyzwoicie mlody. Sam masaż trochę boli ale do wytrzymania (po bolu złamaniowym to bardzo maly pikuś). Po zejściu z leżanki zaczęła mi drgać i boleć (?) prawa zdrowa noga. Teraz też mnie nawalają wszystkie mięśnie zdrowej nogi a w chorej boli staw skokowy i miejsce zlamania. Tak więc tradycyjnie jestem z Wami z nogą na temblaku. I jeszcze nowinka. Ubrałam się w moim odczuciu stosownie tzn. w lycrowe majteczki z nogawką coby nie wzbudzać nieobyczajności a pan na to pani Lillo proszę następnym razem ubrać bieliznę typu stringi bo nie będę mógł prawidłowo pani wymasować. Także laseczki odchudzajmy swoje dupki, bo potem takiemu kolesiowi-ciachowi trzeba będzie wywalić swoje seksowne pośladki! To ja lecę skakańcem cwiczyc posladki. Już mnie zatakował cudny usypiacz przed operacją wiec wszystko jeszcze możliwe z rehabilitantem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 alawpr wrote: Albwik wrote: alawpr wrote: Albwik nie martw sie bedzie dobrze. Mi noga w gipsie tez leci na prawa strone ,bo tak jej wygodnie i mi też.Więc może to normalny odruch?? Nie wiem Może jak wyciągną druty to będzie normalnie, ale chodzi o to, że jak żle trzymam noge to podobno źle się zrośnie. Ajjj... Jak siedzisz lub leżysz podkładaj jakąś poduszkę lub koc aby ci nie uciekała na prawo. Mi zapowiedziano abym nie kładła sie ba bok na zewnętrzna stronę,staram sie tego pilnowac .Ale wiesz czasem tej cholernicy nie upilnuję i robi ci chce!!! Ale tak serio to uwazam na to zalecenie . ja to sie śmieję ze będe miała też nogi nie od pary bo........ generalnie stopa bardziej mi idzie do środka i mam ukąłd jakby lekko na beczce prostowane a ta w gipsie jest zajebiscie wygieta na zawnątrz Stopa jest tak ustawiona ze jak ustawiam sobei tak zdrowa to mam wtedy prosciuteńką zgrabną nózkę ale jak tak nie chodze hehe. I jak mi ta lewa tak zostanie to będą jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 alawpr wrote: Albwik wrote: alawpr wrote: Albwik nie martw sie bedzie dobrze. Mi noga w gipsie tez leci na prawa strone ,bo tak jej wygodnie i mi też.Więc może to normalny odruch?? Nie wiem Może jak wyciągną druty to będzie normalnie, ale chodzi o to, że jak żle trzymam noge to podobno źle się zrośnie. Ajjj... Jak siedzisz lub leżysz podkładaj jakąś poduszkę lub koc aby ci nie uciekała na prawo. Mi zapowiedziano abym nie kładła sie ba bok na zewnętrzna stronę,staram sie tego pilnowac .Ale wiesz czasem tej cholernicy nie upilnuję i robi ci chce!!! Ale tak serio to uwazam na to zalecenie . Tak na początku robiłem, ale w nocy to bardzo przeszkadzało, a w dzień nie ma jak, bo raz leże potem chodze albo siedze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi