alawpr Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Aurora wrote: Alawpr, a Ty pokazywałaś nam swoje fotki? Nie ,bo nie mam ani jednego. Wszystko jest w szpitalu.Bardzo szkoda bo chetnie bym wam pokazała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 alawpr wrote: No ja już jak nasza Kasia walę błędy i literówki. KASZMAR!!! KASZMAR, KASZMAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 alawpr wrote: Dobre nastawienie jest bardzo ważne dla nas. Więc się dobrze nastawiajmy na te październikowe wizyty. A dobre wieści od każdego z nas będą to potęgowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Może poszukaj w zielarskim tych plastrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 alawpr wrote: Może poszukaj w zielarskim tych plastrów. Gdzieś na pewno będą, może podzwonię jutro po aptekach bo mi się nie uśmiecha chodzić na darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 alawpr wrote: Aurora wrote: Alawpr, a Ty pokazywałaś nam swoje fotki? Nie ,bo nie mam ani jednego. Wszystko jest w szpitalu.Bardzo szkoda bo chetnie bym wam pokazała. A nie możesz kupić tak jak ja kupiłam. Ja nie ma tylko z Zakopanego ale stwierdziłam jak tam pojadę-pewnie w lecie jak dzieci będą na kolonii( ale tym razem już tylko w odwiedziny-bo jakoś do kolonii w górach mam uraz) to też sobie kupię to pierwsze zdjęcie jeszcze bez śrubek. Musi być jakaś pamiątka-bo na razie moją pamiątką z Zakopca są kule!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Aurora wrote: Alawpr, a Ty pokazywałaś nam swoje fotki? Nie ,bo nie mam ani jednego. Wszystko jest w szpitalu.Bardzo szkoda bo chetnie bym wam pokazała. A nie możesz kupić tak jak ja kupiłam. Ja nie ma tylko z Zakopanego ale stwierdziłam jak tam pojadę-pewnie w lecie jak dzieci będą na kolonii( ale tym razem już tylko w odwiedziny-bo jakoś do kolonii w górach mam uraz) to też sobie kupię to pierwsze zdjęcie jeszcze bez śrubek. Musi być jakaś pamiątka-bo na razie moją pamiątką z Zakopca są kule!!!!! to prawie jak ciupaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Moge je dostac nawet za darmo i oddac później bo tak zrobiłam jak sie konsultowałam gdzie indziej. ale wtedy do głowy mi nie przyszło ,ze mogą mi byc jeszcze potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 alawpr wrote: Moge je dostac nawet za darmo i oddac później bo tak zrobiłam jak sie konsultowałam gdzie indziej. ale wtedy do głowy mi nie przyszło ,ze mogą mi byc jeszcze potrzebne. Weż aparat cyfrowy, zrób fotkę przy oknie albo na białej ścianie i potem wrzucisz do netu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Aurora wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Nie ,bo nie mam ani jednego. Wszystko jest w szpitalu.Bardzo szkoda bo chetnie bym wam pokazała. A nie możesz kupić tak jak ja kupiłam. Ja nie ma tylko z Zakopanego ale stwierdziłam jak tam pojadę-pewnie w lecie jak dzieci będą na kolonii( ale tym razem już tylko w odwiedziny-bo jakoś do kolonii w górach mam uraz) to też sobie kupię to pierwsze zdjęcie jeszcze bez śrubek. Musi być jakaś pamiątka-bo na razie moją pamiątką z Zakopca są kule!!!!! to prawie jak ciupaga Ha ha. Ciupagi dostajemy na zakończenie kolonii-ja w tym roku nie. Ale jak to już 4 kolonia w tym samym miejscu i jeździłam z dziećmi od roku ze wszystkimi( 3) to mam już całą kolekcję, a i rodzinka hojnie obdarowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 jasmar wrote: Aurora wrote: jasmar wrote: A nie możesz kupić tak jak ja kupiłam. Ja nie ma tylko z Zakopanego ale stwierdziłam jak tam pojadę-pewnie w lecie jak dzieci będą na kolonii( ale tym razem już tylko w odwiedziny-bo jakoś do kolonii w górach mam uraz) to też sobie kupię to pierwsze zdjęcie jeszcze bez śrubek. Musi być jakaś pamiątka-bo na razie moją pamiątką z Zakopca są kule!!!!! to prawie jak ciupaga Ha ha. Ciupagi dostajemy na zakończenie kolonii-ja w tym roku nie. Ale jak to już 4 kolonia w tym samym miejscu i jeździłam z dziećmi od roku ze wszystkimi( 3) to mam już całą kolekcję, a i rodzinka hojnie obdarowana A co zrobili z tą grupą dzieciaków jak stracili Ciebie - tj. wychowawczynię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Albwik a Ty wytrzymaj jeszcze do swojej kontroli, żebyś nie zrobił sobie kuku. Bo stojąc na jednej nodze bez kul- a nie miałam gipsu i tez się nie raz zachwiałam. A gips swoje waży i nieźle ciągnie- miałam dwa dni przed zabiegiem w szpitalu-udowy do tyłka-więc troszkę wiem i szczerze wszystkim tak zagipsowanym współczuję. I jestem pełna podziwu dla waszej wytrwałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Aurora wrote: alawpr wrote: Moge je dostac nawet za darmo i oddac później bo tak zrobiłam jak sie konsultowałam gdzie indziej. ale wtedy do głowy mi nie przyszło ,ze mogą mi byc jeszcze potrzebne. Weż aparat cyfrowy, zrób fotkę przy oknie albo na białej ścianie i potem wrzucisz do netu. A kochana to ja to bardzo dobrze wiem,tylko trzeba jeszcze pamietac żeby zabrac aparat i zrobi te zdjęcia. a przypomina mi sie juz zawsze po. Zreszta nie zawsze wpadna mi zdjecia w rece,Czasami pielegniarka która ze mna jedzie na RTG zaraz odbiera zdjatka i kiszka. Ale nic to coś wykombinuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Aurora wrote: A co zrobili z tą grupą dzieciaków jak stracili Ciebie - tj. wychowawczynię? Nie mięli kogo ściągnąć-chociaż próbowali, więc kierownik wziął inną grupę a moją wzięła koleżanka. Musieli nie mieli innego wyjścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 jasmar wrote: Albwik a Ty wytrzymaj jeszcze do swojej kontroli, żebyś nie zrobił sobie kuku. Bo stojąc na jednej nodze bez kul- a nie miałam gipsu i tez się nie raz zachwiałam. A gips swoje waży i nieźle ciągnie- miałam dwa dni przed zabiegiem w szpitalu-udowy do tyłka-więc troszkę wiem i szczerze wszystkim tak zagipsowanym współczuję. I jestem pełna podziwu dla waszej wytrwałości. Ja też, a już taki pod tyłek to istna katorga musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Muszę się oddalić-idę się popluskać!!!! Nie miejcie mi za złe, że robię Wam "smaka na kąpiel". Jutro Was poczytam. Dobranoc i miłego wieczoru życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Aurora wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Łapie kulture za nas wszystkie. A ja pomyślałam, ze Ona do kina domowego czyli na kanapę poszła-pooglądać jakiś film w TV? Możliwe. Dopiero wróciłam Laski. Kino z kawą ! W dodatku seans tylko na 20.00 ale na ten film czekałam od zeszłego roku. Jest to film z budową Gdyni w tle "Miasto z morza". Grają go dopiero od wczoraj. Nie mogłam wczoraj iść bo byłam na imieninach. Teraz Was czytam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Długi gips udowy jest istną katorgą,to jakaś kara!!! Ciężki to juz istotna męczarnia. Miałam tą przyjemnośc miec taki przez 6 tyg - KASZMAR. Lekki udowy o wiele wygodniejszy ale tez szału nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 o maj gat!!! pare godz mnie nie było a wy juz tyle popisaliscie????? ze czytam i czatam......dziekuje wszystkim za tak cieplutkie słowa bardzo miło mi sie na serduszku zrobiło i mam nadzieje ze bedzie juz lepiej chociaz wszystko okaze sie w styczniu i to styczen zdecyduje czy odstawiam kule czy zmieniamy gwóźdz.. kochani rozmawiałam dzis tez z moja rehabilitantka i opowiadała mi o przypadku jednego chłopaka, który miał równiez połamane udo strasznie zmasakrowane (szkło spadło prosto na noge i kosc cała porachatana) ma równiez gwóźdz śródszpikowy i wyobrazdzie sobie ze on po 4 miesiącach juz normalnie chodzi!! po tak ciezkim urazie!!a wiecie co robil?? co dzien chodził na basen i jezdził na rowerze to wszystko!!! basen ponoc bardzo bardzo duzo daje tak jak i rower!wiec ja jutro biore sie ostro do roboty!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Aurora wrote:Dota wrote:Malgo85 dziś tj. 11.10.2009ra kto następny ma wizytę kontrolną ?20.10.2009r ma Albwik i ja26.10.2009r ma Alawpr i Marchewka27.10.2009r ma Kasiek7929.10.2009r ma Jasmar i Aurora05.11.2009r ma EdziagKogo tu nie ma niech się ujawni.raptor ma w w sygnaturze napisane, zaraz znajdęo kurcze to sie bedzie działo w tym październiku!!!bedzie gorąco i oby same dobre wiesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Dota wrote:Malgo85 dziś tj. 11.10.2009ra kto następny ma wizytę kontrolną ?20.10.2009r ma Albwik i ja26.10.2009r ma Alawpr i Marchewka27.10.2009r ma Kasiek7929.10.2009r ma Jasmar i Aurora05.11.2009r ma EdziagKogo tu nie ma niech się ujawni.19.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 malgo85 wrote:o maj gat!!! pare godz mnie nie było a wy juz tyle popisaliscie????? ze czytam i czatam......dziekuje wszystkim za tak cieplutkie słowa bardzo miło mi sie na serduszku zrobiło i mam nadzieje ze bedzie juz lepiej chociaz wszystko okaze sie w styczniu i to styczen zdecyduje czy odstawiam kule czy zmieniamy gwóźdz..kochani rozmawiałam dzis tez z moja rehabilitantka i opowiadała mi o przypadku jednego chłopaka, który miał równiez połamane udo strasznie zmasakrowane (szkło spadło prosto na noge i kosc cała porachatana) ma równiez gwóźdz śródszpikowy i wyobrazdzie sobie ze on po 4 miesiącach juz normalnie chodzi!! po tak ciezkim urazie!!a wiecie co robil?? co dzien chodził na basen i jezdził na rowerze to wszystko!!! basen ponoc bardzo bardzo duzo daje tak jak i rower!wiec ja jutro biore sie ostro do roboty!!Tak, kumpel mojego brata tak samo miał rozwalone udo (wypadek na motorze) i teraz normalnie chodzi, tylko go czasami plecy bolą. Więc głowa do góry, wyjdziesz z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Aurora wrote:jasmar wrote:Albwik a Ty wytrzymaj jeszcze do swojej kontroli, żebyś nie zrobił sobie kuku. Bo stojąc na jednej nodze bez kul- a nie miałam gipsu i tez się nie raz zachwiałam. A gips swoje waży i nieźle ciągnie- miałam dwa dni przed zabiegiem w szpitalu-udowy do tyłka-więc troszkę wiem i szczerze wszystkim tak zagipsowanym współczuję. I jestem pełna podziwu dla waszej wytrwałości.Ja też, a już taki pod tyłek to istna katorga musi być.ja taki gips miałam tylko dwa dni jak czekałam na druga operacje.to był koszmar ja sie porządnie załatwic nie mogłam!! a jak pięta bolała.... SZOK!!!i równiez jestem pełna podziwy dla wszystkich gipsiarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 alawpr wrote: Oj Kochana Jasmar to moje mazenie. Wiele nie chce ,tylko pragnę sie juz pozbyc sie gipsu.Bo jak to nastapi to znak ,że bedzie dobrze. Kochana to będzie krok milowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Malgo85 fantastyczne wiadomości u Ciebie. Wychodzi na to, że obrano skuteczną metodę leczenia i szybko Cię uruchomią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Korel Ciebie to chyba rycerze w białych fartuchach nie lubią! Kolejna operacja i kolejny Zonk!Uważaj na siebie podczas swoich pdróży. Rozumiem, że gips masz zdjęty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 LillaKorn wrote: Malgo85 fantastyczne wiadomości u Ciebie. Wychodzi na to, że obrano skuteczną metodę leczenia i szybko Cię uruchomią! oby lilla!! mam taka nadzieje ze teraz lekarze wiedzą co robią i jak jest!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 malgo85 wrote: LillaKorn wrote: Malgo85 fantastyczne wiadomości u Ciebie. Wychodzi na to, że obrano skuteczną metodę leczenia i szybko Cię uruchomią! oby lilla!! mam taka nadzieje ze teraz lekarze wiedzą co robią i jak jest!! Szczerze Ci życzę powrotu do aktywnościa jesteś na DOBREJ DRODZE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrodziej Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Wątek ma tempo zawrotne. Nie da się nadążyc.Rozentuzjazmowany swoim powodzeniem łaziłem przez cały dzień. Pojechałem sobie do lasu i chodziłem i chodziłem... Rozumiecie, prawda? I przesadziłem. Po zdjęciu skarpety ukazała się WIELKA STOPA a nad nią JESZCZE WIĘKSZA KOSTKA. Bulwa jakaś normalnie. Nie boli wcale tylko strasznie spuchła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Dobrodziej wrote:Wątek ma tempo zawrotne. Nie da się nadążyc.Rozentuzjazmowany swoim powodzeniem łaziłem przez cały dzień. Pojechałem sobie do lasu i chodziłem i chodziłem... Rozumiecie, prawda? I przesadziłem. Po zdjęciu skarpety ukazała się WIELKA STOPA a nad nią JESZCZE WIĘKSZA KOSTKA. Bulwa jakaś normalnie. Nie boli wcale tylko strasznie spuchła.Fajnie, że porzuciłeś swoją ortezę, niefajnie, że Ci nóżka spuchła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi