Aurora Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: A JASMAR niestety netu nie mił Mozę dzisij już jej 'Oddadzą" to na pewno zajży. Chyb że jej nie oddadzą to nie zajzy bo jutro znowu idzie do szpital:-( tym rzem przepuklina któej nie zrobili podczas wyrostka To już jutro idzie na przepuklinę? Ale zleciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 ja wczoraj miałą bardzi miłą przesyłkę. Dostarczono mi piekne kwwiaty od moich dzieciaków ze szkoły!!!!!! byłą w szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Aurora wrote: kasiek79 wrote: A JASMAR niestety netu nie mił Mozę dzisij już jej 'Oddadzą" to na pewno zajży. Chyb że jej nie oddadzą to nie zajzy bo jutro znowu idzie do szpital:-( tym rzem przepuklina któej nie zrobili podczas wyrostka To już jutro idzie na przepuklinę? Ale zleciało. tak tak jutro a do tej pory cały czas bez netu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: ja wczoraj miałą bardzi miłą przesyłkę. Dostarczono mi piekne kwwiaty od moich dzieciaków ze szkoły!!!!!! byłą w szoku Super!!!! Dobrze, że sobie dałaś spokój z tą imprezą bo byś się umęczyła, a jeszcze niejedna przed tobą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 "wtedy mam wrazenie że ona się opiera tlyko na kostce i kolanie a ta piszczel tak wisi" Kasiu bo noga Ci "schudła" zanikły mięśnie - wrażenie opieranie się na kostce jest moim zdaniem normalne, bo w kostce noga jest opuchnięta i przez to grubsza. Dlatego kładąc ją na boku całość wisi a kostka i kolano dotyka do gipsu. Normalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Aurora wrote: kasiek79 wrote: ja wczoraj miałą bardzi miłą przesyłkę. Dostarczono mi piekne kwwiaty od moich dzieciaków ze szkoły!!!!!! byłą w szoku Super!!!! Dobrze, że sobie dałaś spokój z tą imprezą bo byś się umęczyła, a jeszcze niejedna przed tobą! odpuściłą odpuściał z kilku powodów. I odstaął jeszcze Order za punktualne rozpoczynanie zajec i najszybsze oddawanie kartkówek i klasówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Aurora wrote: kasiek79 wrote: ja wczoraj miałą bardzi miłą przesyłkę. Dostarczono mi piekne kwwiaty od moich dzieciaków ze szkoły!!!!!! byłą w szoku Super!!!! Dobrze, że sobie dałaś spokój z tą imprezą bo byś się umęczyła, a jeszcze niejedna przed tobą! To bardzo, bardzo miłe z ich strony. Wzruszające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: Aurora wrote: kasiek79 wrote: ja wczoraj miałą bardzi miłą przesyłkę. Dostarczono mi piekne kwwiaty od moich dzieciaków ze szkoły!!!!!! byłą w szoku Super!!!! Dobrze, że sobie dałaś spokój z tą imprezą bo byś się umęczyła, a jeszcze niejedna przed tobą! odpuściłą odpuściał z kilku powodów. I odstaął jeszcze Order za punktualne rozpoczynanie zajec i najszybsze oddawanie kartkówek i klasówek Proszę, proszę... A swoją drogą, to Ty siekiera jesteś, że im z wf-u kartkówki robisz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 witch wrote: "wtedy mam wrazenie że ona się opiera tlyko na kostce i kolanie a ta piszczel tak wisi" Kasiu bo noga Ci "schudła" zanikły mięśnie - wrażenie opieranie się na kostce jest moim zdaniem normalne, bo w kostce noga jest opuchnięta i przez to grubsza. Dlatego kładąc ją na boku całość wisi a kostka i kolano dotyka do gipsu. Normalka. no wąłśnei tak sobie to tłumaczę i dlatego nie kaldę sie na ta stornę zeby jakiś przeciążeń nei robić No wierze że totylko taki powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Dota wrote: Aurora wrote: kasiek79 wrote: ja wczoraj miałą bardzi miłą przesyłkę. Dostarczono mi piekne kwwiaty od moich dzieciaków ze szkoły!!!!!! byłą w szoku Super!!!! Dobrze, że sobie dałaś spokój z tą imprezą bo byś się umęczyła, a jeszcze niejedna przed tobą! To bardzo, bardzo miłe z ich strony. Wzruszające. a taką kartkę mi napsiali ze szok łza sę w oku kręci. Już keidys przez koleżanke przekazali czekoladki też byłą zaszkoczona Ale woczrja jak wszedł goniec z kwiatami to zamarłam ........z wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witch, a Ty nic nie piszesz, jak Twoja noga, czujesz, że jest lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 weicie co dzisiaj niefortunnie zrobiąłm sobei zastryk (od jakiegos zcasu samam robię bo nie mam juz miejsca normalnego na brzuchu i maz nie wie gdzie sie wbijać). Pzry wyciaganiu igły dużo krwi polao i momentalnie wyskoczyła mi gulka pod skórą Jest dosc spora i cały zcas się utrzymuje. A boli.......... jeju czy ja taka sierota i nie umiem sobie ich robić czy jak????? Jużkilak razy ak wyciągałą igłe to leciała krew ale dziisaj............ ech nie mam ja powołania pielegnairki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Aurora wrote:Witch, a Ty nic nie piszesz, jak Twoja noga, czujesz, że jest lepiej?Aurora nie chcę zapeszać. Nie lubię się też się skarżyć. Powiem tylko, że tej cholerze poświęcam co dzień dużo czasu ( ok. 5 godzin) i mam nadzieję, że wszystko to przyspiesza proces wracania do normy. Owszem mam dni, że jest opuchnięta czy mnie boli, ale nie zwracam na nią uwagi (nie zażywam leków przeciwbólowych) i realizuję dalej mój plan.Czekam na kolejne RTG i wizytę u ortopedy. Powiem tylko, że po domu coraz częśiej przemieszczam się z jedną kulą. Chociaż są dni, że i 2 czuję ból. Ale jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Hej Wczoraj noga-zima 1:0, dziś kolejne starcie Choć póki co chodniki czarne, oby tak zostało... Rano zaliczyłam wizytę u pani dr która przepisuje zabiegi rehablitacyjne. Było to moje trzecie z nią spotkanie i choć za każdy razem zachowywała się jak bura ... to dzisiaj przeszła samą siebie! Z wielką łaską przepisała mi 1 serię zabiegów, więcej mi nie przysługuje bo "i tak nigdy nie będę mieć pełnej ruchomości"! Na moje nieśmiałe prośby/sugestie usłyszałam odpowiedź: trzeba było się w ogóle nie łamać! Wrr... I ktoś taki jest ortopedą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 riviolla wrote:Hej Wczoraj noga-zima 1:0, dziś kolejne starcie Choć póki co chodniki czarne, oby tak zostało...Rano zaliczyłam wizytę u pani dr która przepisuje zabiegi rehablitacyjne. Było to moje trzecie z nią spotkanie i choć za każdy razem zachowywała się jak bura ... to dzisiaj przeszła samą siebie! Z wielką łaską przepisała mi 1 serię zabiegów, więcej mi nie przysługuje bo "i tak nigdy nie będę mieć pełnej ruchomości"! Na moje nieśmiałe prośby/sugestie usłyszałam odpowiedź: trzeba było się w ogóle nie łamać! Wrr... I ktoś taki jest ortopedą?? Wszystko się może zdarzyć a o złamanie nie trudno więc pani doktor niech bardzo uważa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Dota wrote:riviolla wrote:Hej Wczoraj noga-zima 1:0, dziś kolejne starcie Choć póki co chodniki czarne, oby tak zostało...Rano zaliczyłam wizytę u pani dr która przepisuje zabiegi rehablitacyjne. Było to moje trzecie z nią spotkanie i choć za każdy razem zachowywała się jak bura ... to dzisiaj przeszła samą siebie! Z wielką łaską przepisała mi 1 serię zabiegów, więcej mi nie przysługuje bo "i tak nigdy nie będę mieć pełnej ruchomości"! Na moje nieśmiałe prośby/sugestie usłyszałam odpowiedź: trzeba było się w ogóle nie łamać! Wrr... I ktoś taki jest ortopedą?? Wszystko się może zdarzyć a o złamanie nie trudno więc pani doktor niech bardzo uważa ...dokładnei juz wam z reszta pisałam zę u mnie na oddział 2 ortopedów trafiło 9 bo sie połamało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: weicie co dzisiaj niefortunnie zrobiąłm sobei zastryk (od jakiegos zcasu samam robię bo nie mam juz miejsca normalnego na brzuchu i maz nie wie gdzie sie wbijać). Pzry wyciaganiu igły dużo krwi polao i momentalnie wyskoczyła mi gulka pod skórą Jest dosc sporaot i cały zcas się utrzymuje. A boli.......... jeju czy ja taka sierota i nie umiem sobie ich robić czy jak????? Jużkilak razy ak wyciągałą igłe to leciała krew ale dziisaj............ ech nie mam ja powołania pielegnairki Kasiu to normalne zrosty podskórne. Tak się dzieje przy dużej ilości zastrzyków. Ja chociaż od ostatniego minął już prawie miesiąc - nadal wyczuwam zgrubienia na fałdzie. Rób sobie ciepłe okłady na te miejsca i masuj. Pamiętaj jednak aby zaraz po zrobieniu zastrzyku nie masować tych miejsc. Krwawieniem się nie martw. Normalny objaw jak natrafisz na naczynia. Kilkanaście, kilkadziesiąt uszkodzonych naczyń krwionośnych i masz zasinienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 witch wrote: kasiek79 wrote: weicie co dzisiaj niefortunnie zrobiąłm sobei zastryk (od jakiegos zcasu samam robię bo nie mam juz miejsca normalnego na brzuchu i maz nie wie gdzie sie wbijać). Pzry wyciaganiu igły dużo krwi polao i momentalnie wyskoczyła mi gulka pod skórą Jest dosc sporaot i cały zcas się utrzymuje. A boli.......... jeju czy ja taka sierota i nie umiem sobie ich robić czy jak????? Jużkilak razy ak wyciągałą igłe to leciała krew ale dziisaj............ ech nie mam ja powołania pielegnairki Kasiu to normalne zrosty podskórne. Tak się dzieje przy dużej ilości zastrzyków. Ja chociaż od ostatniego minął już prawie miesiąc - nadal wyczuwam zgrubienia na fałdzie. Rób sobie ciepłe okłady na te miejsca i masuj. Pamiętaj jednak aby zaraz po zrobieniu zastrzyku nie masować tych miejsc. Krwawieniem się nie martw. Normalny objaw jak natrafisz na naczynia. Kilkanaście, kilkadziesiąt uszkodzonych naczyń krwionośnych i masz zasinienia. oj kochan dzieki. Niby wiem ze tak ma być ale wkurza mnie juz to wszystko. brzuch mnei boli i jak pomyslę ze nie wiadomo kiedy koniec............... irytują mnie one starsznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: witch wrote: kasiek79 wrote: weicie co dzisiaj niefortunnie zrobiąłm sobei zastryk (od jakiegos zcasu samam robię bo nie mam juz miejsca normalnego na brzuchu i maz nie wie gdzie sie wbijać). Pzry wyciaganiu igły dużo krwi polao i momentalnie wyskoczyła mi gulka pod skórą Jest dosc sporaot i cały zcas się utrzymuje. A boli.......... jeju czy ja taka sierota i nie umiem sobie ich robić czy jak????? Jużkilak razy ak wyciągałą igłe to leciała krew ale dziisaj............ ech nie mam ja powołania pielegnairki Kasiu to normalne zrosty podskórne. Tak się dzieje przy dużej ilości zastrzyków. Ja chociaż od ostatniego minął już prawie miesiąc - nadal wyczuwam zgrubienia na fałdzie. Rób sobie ciepłe okłady na te miejsca i masuj. Pamiętaj jednak aby zaraz po zrobieniu zastrzyku nie masować tych miejsc. Krwawieniem się nie martw. Normalny objaw jak natrafisz na naczynia. Kilkanaście, kilkadziesiąt uszkodzonych naczyń krwionośnych i masz zasinienia. oj kochan dzieki. Niby wiem ze tak ma być ale wkurza mnie juz to wszystko. brzuch mnei boli i jak pomyslę ze nie wiadomo kiedy koniec............... irytują mnie one starsznie Spokojnie to tylko zastrzyki. Zmocz ręcznik w ciepłej wodzie, albo połóż termofor na brzuch i rób okłady. Potem pomasuj . Od razu to nawet Krakowa nie zbudowano ale z czasem i ten problem przestanie istnieć. Nie jest to miłe ale w porównaniu z połamaną to Pikuś, Pan Pikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 a. wrote:Dota wrote:15.10.2009r a. (zdejmą gips? a może nie?)16.10.2009r Aga-ka1620.10.2009r Albwik i ja25.10.2009r Alawpr26.10.2009r Marchewka i Aurora27.10.2009r Kasiek7929.10.2009r Jasmar i Aurora05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch19.11.2009r LillaKorna. nie zapomnij zdać nam relację z wizyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 riviolla wrote:Hej Wczoraj noga-zima 1:0, dziś kolejne starcie Choć póki co chodniki czarne, oby tak zostało...Rano zaliczyłam wizytę u pani dr która przepisuje zabiegi rehablitacyjne. Było to moje trzecie z nią spotkanie i choć za każdy razem zachowywała się jak bura ... to dzisiaj przeszła samą siebie! Z wielką łaską przepisała mi 1 serię zabiegów, więcej mi nie przysługuje bo "i tak nigdy nie będę mieć pełnej ruchomości"! Na moje nieśmiałe prośby/sugestie usłyszałam odpowiedź: trzeba było się w ogóle nie łamać! Wrr... I ktoś taki jest ortopedą?? A to małpa wredna! Oni wszyscy powinni się choć raz w życiu połamać żeby wiedzieli, jak to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 witch wrote:Aurora wrote:Witch, a Ty nic nie piszesz, jak Twoja noga, czujesz, że jest lepiej?Aurora nie chcę zapeszać. Nie lubię się też się skarżyć. Powiem tylko, że tej cholerze poświęcam co dzień dużo czasu ( ok. 5 godzin) i mam nadzieję, że wszystko to przyspiesza proces wracania do normy. Owszem mam dni, że jest opuchnięta czy mnie boli, ale nie zwracam na nią uwagi (nie zażywam leków przeciwbólowych) i realizuję dalej mój plan.Czekam na kolejne RTG i wizytę u ortopedy. Powiem tylko, że po domu coraz częśiej przemieszczam się z jedną kulą. Chociaż są dni, że i 2 czuję ból. Ale jest ok 5 godzin to naprawdę dobrze! Choć tak sobie myślę, że w Twojej sytuacji to nawet nie opłaca się za szybko wyzdrowieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tifi12 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 witam kochani mam pytanko i myslę ze ktos mi odpowie .. a mianowicie chodze juz po domku bez laski a na miasto wychodze z 1 laską ale zauważyłam ze jak po domku chodze bez laski to nie boli mnie kolanko tylko troszke utykam , a jak chodze z laską to mnie boli.. i nie wiem o co tu chodzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Aurora wrote:witch wrote:Aurora wrote:Witch, a Ty nic nie piszesz, jak Twoja noga, czujesz, że jest lepiej?Aurora nie chcę zapeszać. Nie lubię się też się skarżyć. Powiem tylko, że tej cholerze poświęcam co dzień dużo czasu ( ok. 5 godzin) i mam nadzieję, że wszystko to przyspiesza proces wracania do normy. Owszem mam dni, że jest opuchnięta czy mnie boli, ale nie zwracam na nią uwagi (nie zażywam leków przeciwbólowych) i realizuję dalej mój plan.Czekam na kolejne RTG i wizytę u ortopedy. Powiem tylko, że po domu coraz częśiej przemieszczam się z jedną kulą. Chociaż są dni, że i 2 czuję ból. Ale jest ok 5 godzin to naprawdę dobrze! Choć tak sobie myślę, że w Twojej sytuacji to nawet nie opłaca się za szybko wyzdrowieć.Nie opłaca się kończyć pobytu na zasiłku ale wyzdrowieć opłaca. Mam dość tego "więzienia" i prawie, że ubezwłasnowolnienia !!!Najlepiej jakby był jakiś "złoty środek" co pozwoliłby aby wilk był syty i owca cała Może ktoś ma taki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tifi12 wrote: witam kochani mam pytanko i myslę ze ktos mi odpowie .. a mianowicie chodze juz po domku bez laski a na miasto wychodze z 1 laską ale zauważyłam ze jak po domku chodze bez laski to nie boli mnie kolanko tylko troszke utykam , a jak chodze z laską to mnie boli.. i nie wiem o co tu chodzi.. To odrzuć kulę A tak na poważnie to może ten ból bierze się z obawy przed upadkiem(idziesz bardziej sztywno), albo na spacerach bardziej forsujesz tą nogę (pokonujesz dłuższe dystanse), przeciążasz (ważne przy której nodze trzymasz tą kulę). Nierówna powierzchnia poza domem też ma na pewno wpływ na dolegliwości. Moim zdaniem przyczyna nie leży po stronie jakiejś "usterki" kolana. Może skróć spacery albo jeszcze na razie chodź o 2 kulach poza domem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 dzien Dobry kochani!!!kurde pooglądałam pare filmikiów i są super!!!!!!lubie na takie cos patrzec!!a jak słyszałam hałas tego młotka to odrazu mi sie przypomniała moja operacja!! kurde a chciałam spac a tu nicic wszystko słyszałam czaskanie młotkiem, wiercenie itd.. widziałam ekran rtg jak mi wprowadzaja gwóźdz a te filmiki są bardzo ciekawe i teraz juz wiem co oglądać hihi dzieki!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasienko w koncu sie odezwałas! ja tez mam takie gule po zastrzykach ale tylko z lewej str. pępka i tez czasami mi krew leciała przy wyciągnieciu igły alez sie wystraszyłam ale teraz wiem ze to norma i juz mam taką wprawe ze hej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Że rzeźnikiem to juz dawno było wiadomo. Ale podziwiam tych ludzi ,bo ja bym tam im padła zemdlona. Niestety nie nadaje sie na nowoczesne metody znieczulania. I dzieki im ,że mnie uśpili na te moje komórki bo bym im zwymiotowała na te ich zieloniutkie fatałaszki. ale ty byś nic nie widziała oni odsłonili by ciebie tzn zasłonili. Powiesili ścierę a ty kompletnie nic byś nie czuła od pasa w dół. leżałabys i sobie rozmawiałą z anestezjologiem Kasia -witaj!!!!!!!!!! Od samego wrazenia bym padła!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kurde miałąm isc jutro na basen iii nie wiem czy tam dotre bo dzis chorubsko mnie dopadło!! kreci mi sie w głowie mam wiry i gardełko pobolewa juz popijam coldrexem i mam nadzieje ze pomoze jeszcze pęcherz przeziębiony wiec cos z tym basenem nie wyjdzie jutro ale zobaczymy rano jak bedzie.Edziag moze to ty pierwsza zdasz relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote:Aurora wrote:kasiek79 wrote:A ja mam jeden problem. Normalnie noga mnie nie boli i nie puchnie ale............ (mam złamaną lewą nogę) nie dam rady kąłść się na prawym boku bo jak tak ukąłdam noge to strasznie boli w miejscu złamania jakby sie wyginała i wtedy jak sie od arzu pzrekladam na lewą stronę jest chwila bolu jakby sie cos docisneło i przestaje. I na tym lewym moge sobie leżec i jest ok. TEZ TAK MIAŁYŚCIE!!!!?????I czy macie albo miałście wrażenie mając nogę w gipsie że mozęcie ja jakby docisnąć do ewej prawej strony gipsu Do góru do dołu????Ja mam takie wrażenie i jestok tlyko jak w prawo to lekko boli ale moze to dlatego że generalnie nogę mam łukiem jakby prostowana na beczce i jak chcę lwa nogeprzycisnąć w prawo to,............ robi się jakby łuk MOze dlatego???? Nie wiemTak, też tak miałam przy leżeniu i nawet teraz unikam leżenia na niej, a spać sobie musi moja stopa na dodatkowej poduszce.a kiedy tak miałas na jakim etapie ja się boję ze znowu cos siewykrzywilo i mi "uwiera"Też nie mogłaś leżec na boku pzreciwnym do chorej nogi???I miaąłś wrazenie że coś ci kuje???Kasia ja tak miałam i czasem jeszcze to sie zdarza. Wydaje mi sie ,że wtedy coś mnie ciagnie w tej nodze i pojawia sie ból. Zaczełam wkładac poduszkę korekcyjną na,, kregi szyjne'' miedzy nogi kładąc sie na boku i to wtedy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi