Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

-A- super wieści gratuluje!! teraz jestes na dobrej drodze do pełnej sprawności . Super :)

kasiek propo paluszków to kiedys tez tak miałam takie jak by zdretwiałe i niesłuchały ze ja chce aby były wyprostowane np. a one zgięte i dziwnie sie przyklejały do innych heeh to chyba to samo co ty teraz.. ale po paru dniach juz było okki i do dzis nie wiem od czego to..

malgo85 wrote:
-A- super wieści gratuluje!! teraz jestes na dobrej drodze do pełnej sprawności . Super :)
kasiek propo paluszków to kiedys tez tak miałam takie jak by zdretwiałe i niesłuchały ze ja chce aby były wyprostowane np. a one zgięte i dziwnie sie przyklejały do innych heeh to chyba to samo co ty teraz.. ale po paru dniach juz było okki i do dzis nie wiem od czego to..
hehe ja tak dziwnie mam prawie od początku ale osatnio to sie nasiliło i zaczeła na ot bardzie zwracac uwagę no ale moze maja juz dosc tego gipsu i po pregipsowaniu będa mnie słuchały

Ale mam jeszcez jedno pytanie????

Wiem że juz coś pisałyście

Hmmmmm ja ponad 2 miesiace nie zcinałam paznokci i............... teraz jakoś na zdrowej nodze zaczeły mi rosnąć że moge myslec że za jakis czas je ztnę ale an chorej........... ani rusz. W ogóle nie rosną???? Czy tez tak macie??? Nie pwoeim ze mi z tym źle ale....

kasiek79 wrote:
Hmmmmm ja ponad 2 miesiace nie zcinałam paznokci i............... teraz jakoś na zdrowej nodze zaczeły mi rosnąć że moge myslec że za jakis czas je ztnę ale an chorej........... ani rusz. W ogóle nie rosną???? Czy tez tak macie??? Nie pwoeim ze mi z tym źle ale....
Identiko.Dopiero od jakiegos czasu mi sie to zaczęło wyrównywac .

alawpr wrote:
kasiek79 wrote:
Identiko.Dopiero od jakiegos czasu mi sie to zaczęło wyrównywac .
kurde a czemu tak jest. ja moze za jakieś 2-3 tyg na zdrowej zetnę ale chora........... nie zamierza rosnąć. Na rekach też mi duzo wolniej rosną niz zazwyczaj

zmieniła m sobie lekko opis tak jak dokąłdnei mam w wypisie

A i dzownili do mnie ze mogę juzodebraćdokumenty 7 stron wyszło po 62gr a zdjećia moge tlyko wypozyczyć i potem oddać (ze szpitala oczywiscie) - odbiore jak bede na wizycie

kasiek79 wrote:
A i dzownili do mnie ze mogę juzodebraćdokumenty 7 stron wyszło po 62gr a zdjećia moge tlyko wypozyczyć i potem oddać (ze szpitala oczywiscie) - odbiore jak bede na wizycie
to bedziesz mogła umiescic swe zdjecia.

alawpr wrote:

Jak ty masz potrzaskana kośc to te popękania idą w różne strony i może to sie nazywa skrętnie.Że to twoje złamanie polazło po kości jak pijany zajac, w rózne strony.

no bo byłą pijana :-( a dokłądneij podpita

Jutro pewnie pojawi sie Aga-ka16 po kontroli . Taka mam nadzieje,że nie bedzie taka i podzieli sie dobrymi wiadomościami. A i Albwik cos nam sie zapadł pod ziemię. Pewnie uczy sie pilnie,bo strasznie chłopaka morduja kartkówkami.

alawpr wrote:
kasiek79 wrote:
ja mam juz 4 zdjecia w domu ale nie umiem umieścic wiec tego nie robię

kasiek79 wrote:

alawpr wrote:

Jak ty masz potrzaskana kośc to te popękania idą w różne strony i może to sie nazywa skrętnie.Że to twoje złamanie polazło po kości jak pijany zajac, w rózne strony.

I nikomu nic do tego. Wszysko dla ludzi bo inaczej było by nielegalne. A tak niech każdy pocałuje sie w ....... nos.

alawpr wrote:

Szkoda ,że Jasmar jest odcieta od świata. Zawsze o tej porze siedziała z nami na forum.

no a teraz bidula bez naszegowsparcia................. ale juz jej pisałąm że ejsteśym z nią i żeby sie trzymała i głowa do góry

kasiek79 wrote:
alawpr wrote:
kasiek79 wrote:
ja mam juz 4 zdjecia w domu ale nie umiem umieścic wiec tego nie robię
Kasia ktoś wczesniej pisał o tym jak to zrobic. Chyba to będzie w postach jak ciebie teraz pare dni nie było.Wydaje mi sie ,że Witch o tym pisała.

alawpr wrote:
kasiek79 wrote:
alawpr wrote:
I nikomu nic do tego. Wszysko dla ludzi bo inaczej było by nielegalne. A tak niech każdy pocałuje sie w ....... nos.
no niby tak ale................. wkurza mnie ta cała sytuacja jeszce teraz jak jest o tym głosno w TV. Boze toż ja nie pijaczka Kazdy pzreciez pije a jak ten dyrektor szpitalapowiedział : no mi tez siezdarza ale jak ja wypiję to ide spac!!!
Tak wieć teraz to tylkojak wypijesz to od razu do wyra bo nie daj boze coś sie satnie i bedziesz płącic za leczenie nawet jk ubezpieczony

alawpr wrote:

Musisz klisze przyłozyc do białego ekranu komputera lub w dzień do szyby i cyknąc cyfrowka. A reszta tak jak inne zdjecia wrzucałaś. Dziewczyny chyba maja na fotoblogu.

wiem bo mam zrobione i pokazywaął wama le nie wiem jak zrobic ta stronkę zeby umieścić w podpisie