alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Kasiu a ty chyba sama wieczorkiem? Dzieciaczki smacznie śpią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 -A- super wieści gratuluje!! teraz jestes na dobrej drodze do pełnej sprawności . Super kasiek propo paluszków to kiedys tez tak miałam takie jak by zdretwiałe i niesłuchały ze ja chce aby były wyprostowane np. a one zgięte i dziwnie sie przyklejały do innych heeh to chyba to samo co ty teraz.. ale po paru dniach juz było okki i do dzis nie wiem od czego to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 No to mamy do rozwiazania nowa zagadkę-Zgaduj zgadula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: Kasiu a ty chyba sama wieczorkiem? Dzieciaczki smacznie śpią? tak tak mąz na nocki A ja własnie jeździą do córy bo cos popłakiwała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 malgo85 wrote:-A- super wieści gratuluje!! teraz jestes na dobrej drodze do pełnej sprawności . Super kasiek propo paluszków to kiedys tez tak miałam takie jak by zdretwiałe i niesłuchały ze ja chce aby były wyprostowane np. a one zgięte i dziwnie sie przyklejały do innych heeh to chyba to samo co ty teraz.. ale po paru dniach juz było okki i do dzis nie wiem od czego to..hehe ja tak dziwnie mam prawie od początku ale osatnio to sie nasiliło i zaczeła na ot bardzie zwracac uwagę no ale moze maja juz dosc tego gipsu i po pregipsowaniu będa mnie słuchały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 To widzę,że laptopik do sypialni na noc zaniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ale mam jeszcez jedno pytanie????Wiem że juz coś pisałyścieHmmmmm ja ponad 2 miesiace nie zcinałam paznokci i............... teraz jakoś na zdrowej nodze zaczeły mi rosnąć że moge myslec że za jakis czas je ztnę ale an chorej........... ani rusz. W ogóle nie rosną???? Czy tez tak macie??? Nie pwoeim ze mi z tym źle ale.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 z reguły jest zaniesiony tlyko jak ja cały dzień przy kompie to na wieczór mąz zajmował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote:Ale mam jeszcez jedno pytanie????Wiem że juz coś pisałyścieHmmmmm ja ponad 2 miesiace nie zcinałam paznokci i............... teraz jakoś na zdrowej nodze zaczeły mi rosnąć że moge myslec że za jakis czas je ztnę ale an chorej........... ani rusz. W ogóle nie rosną???? Czy tez tak macie??? Nie pwoeim ze mi z tym źle ale....Identiko.Dopiero od jakiegos czasu mi sie to zaczęło wyrównywac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote:kasiek79 wrote:Ale mam jeszcez jedno pytanie????Wiem że juz coś pisałyścieHmmmmm ja ponad 2 miesiace nie zcinałam paznokci i............... teraz jakoś na zdrowej nodze zaczeły mi rosnąć że moge myslec że za jakis czas je ztnę ale an chorej........... ani rusz. W ogóle nie rosną???? Czy tez tak macie??? Nie pwoeim ze mi z tym źle ale....Identiko.Dopiero od jakiegos czasu mi sie to zaczęło wyrównywac .kurde a czemu tak jest. ja moze za jakieś 2-3 tyg na zdrowej zetnę ale chora........... nie zamierza rosnąć. Na rekach też mi duzo wolniej rosną niz zazwyczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Kasia ja miłam tak samo i nawet miałam sie podpytac lekarza ,ale zawsze jakoś z głowy wypadło. Moze teraz bede pamietac. Paznokcie u rąk zrobiły mi sie bardziej łamliwe. Ale teraz też jakos powraca to do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 a i jeszcze tak myślałą czemu ja mam wpsiane skretne a wy spiralne??? czy to to samo??a i musże zmienic bo u mnie pisze że 1/3 środkowej obwodowej Ale nie mam pojęcia co to znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Za to włosy rosna w zastraszającym tempie. Może to po kolagenie który brałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Spiralnie i skretnie to chyba to samo pojecie. Obwód to co na zewnątrz. Trzeba chyba pogrzebac w necie może cos bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Mąż teraz mi powiedział ,że sie mylę i to dwa różne pojecia spiralne i skretne. Ale zadałaś gwoździa;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 zmieniła m sobie lekko opis tak jak dokąłdnei mam w wypisieA i dzownili do mnie ze mogę juzodebraćdokumenty 7 stron wyszło po 62gr a zdjećia moge tlyko wypozyczyć i potem oddać (ze szpitala oczywiscie) - odbiore jak bede na wizycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jak ty masz potrzaskana kośc to te popękania idą w różne strony i może to sie nazywa skrętnie.Że to twoje złamanie polazło po kości jak pijany zajac, w rózne strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: Mąż teraz mi powiedział ,że sie mylę i to dwa różne pojecia spiralne i skretne. Ale zadałaś gwoździa;-) no wasnei tak sobie patyrzyłam an opisy i zobaczyłam ze wy macie inaczej niz ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote:zmieniła m sobie lekko opis tak jak dokąłdnei mam w wypisieA i dzownili do mnie ze mogę juzodebraćdokumenty 7 stron wyszło po 62gr a zdjećia moge tlyko wypozyczyć i potem oddać (ze szpitala oczywiscie) - odbiore jak bede na wizycieto bedziesz mogła umiescic swe zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Szkoda ,że Jasmar jest odcieta od świata. Zawsze o tej porze siedziała z nami na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: Jak ty masz potrzaskana kośc to te popękania idą w różne strony i może to sie nazywa skrętnie.Że to twoje złamanie polazło po kości jak pijany zajac, w rózne strony. no bo byłą pijana a dokłądneij podpita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jutro pewnie pojawi sie Aga-ka16 po kontroli . Taka mam nadzieje,że nie bedzie taka i podzieli sie dobrymi wiadomościami. A i Albwik cos nam sie zapadł pod ziemię. Pewnie uczy sie pilnie,bo strasznie chłopaka morduja kartkówkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote:kasiek79 wrote:zmieniła m sobie lekko opis tak jak dokąłdnei mam w wypisieA i dzownili do mnie ze mogę juzodebraćdokumenty 7 stron wyszło po 62gr a zdjećia moge tlyko wypozyczyć i potem oddać (ze szpitala oczywiscie) - odbiore jak bede na wizycieto bedziesz mogła umiescic swe zdjecia.ja mam juz 4 zdjecia w domu ale nie umiem umieścic wiec tego nie robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Jak ty masz potrzaskana kośc to te popękania idą w różne strony i może to sie nazywa skrętnie.Że to twoje złamanie polazło po kości jak pijany zajac, w rózne strony. no bo byłą pijana a dokłądneij podpita I nikomu nic do tego. Wszysko dla ludzi bo inaczej było by nielegalne. A tak niech każdy pocałuje sie w ....... nos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: Szkoda ,że Jasmar jest odcieta od świata. Zawsze o tej porze siedziała z nami na forum. no a teraz bidula bez naszegowsparcia................. ale juz jej pisałąm że ejsteśym z nią i żeby sie trzymała i głowa do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote:alawpr wrote:kasiek79 wrote:zmieniła m sobie lekko opis tak jak dokąłdnei mam w wypisieA i dzownili do mnie ze mogę juzodebraćdokumenty 7 stron wyszło po 62gr a zdjećia moge tlyko wypozyczyć i potem oddać (ze szpitala oczywiscie) - odbiore jak bede na wizycieto bedziesz mogła umiescic swe zdjecia.ja mam juz 4 zdjecia w domu ale nie umiem umieścic wiec tego nie robięKasia ktoś wczesniej pisał o tym jak to zrobic. Chyba to będzie w postach jak ciebie teraz pare dni nie było.Wydaje mi sie ,że Witch o tym pisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Musisz klisze przyłozyc do białego ekranu komputera lub w dzień do szyby i cyknąc cyfrowka. A reszta tak jak inne zdjecia wrzucałaś. Dziewczyny chyba maja na fotoblogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote:kasiek79 wrote:alawpr wrote:Jak ty masz potrzaskana kośc to te popękania idą w różne strony i może to sie nazywa skrętnie.Że to twoje złamanie polazło po kości jak pijany zajac, w rózne strony.no bo byłą pijana a dokłądneij podpitaI nikomu nic do tego. Wszysko dla ludzi bo inaczej było by nielegalne. A tak niech każdy pocałuje sie w ....... nos.no niby tak ale................. wkurza mnie ta cała sytuacja jeszce teraz jak jest o tym głosno w TV. Boze toż ja nie pijaczka Kazdy pzreciez pije a jak ten dyrektor szpitalapowiedział : no mi tez siezdarza ale jak ja wypiję to ide spac!!!Tak wieć teraz to tylkojak wypijesz to od razu do wyra bo nie daj boze coś sie satnie i bedziesz płącic za leczenie nawet jk ubezpieczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: Musisz klisze przyłozyc do białego ekranu komputera lub w dzień do szyby i cyknąc cyfrowka. A reszta tak jak inne zdjecia wrzucałaś. Dziewczyny chyba maja na fotoblogu. wiem bo mam zrobione i pokazywaął wama le nie wiem jak zrobic ta stronkę zeby umieścić w podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ale to chyba nie weszło jeszcze w zycie? To chyba jakies przymiarki. A wstecz nikogo nie mozna obciążac. Czy widziałas swoje papiery co ci tam nawypisywał ten lekarz moralista? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi