kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 marchewka wrote: alawpr wrote: marchewka wrote: cześć, widzę, że o tej porze rządzisz na forum ja tylko na chwilę, a tu tyle stron... Kasia powróciła na łono rodziny połamanej to i jest co robic;-) ja wpadłam na chwilę, ale muszę już wypadać, kurcze jak się człowiej jednak uzależnia, co my wszyscy będziemy robic jak się zrośniemy? chyba jakieś forum dla zrośniętych, jakaś resocjalizacja? dobrej nocy dziewczyny no to spij dobrze Ja wiem ze przez tą małą zaraze nie pośpie pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ja też spadam z fotela do sypialni,jeszcze jakies nocne Tv obejrze i może padnę skonana ze zmęczenia . Śpijcie dobrze- do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 ALAWPR czy masz dziwne odczucia w nodze??? bo aj jak nic nie robie to ona mnie nie boli tlyko znowu ostatnio czuje jakbym miała obręcz zalozoną dookoła i jakby ta obręcz mnie zciskała nie mocno oczywiscie ale takie głupie uczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Weź małą do siebie do łóżka ,będzie spała jak suseł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 ja tvn style oglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: ALAWPR czy masz dziwne odczucia w nodze??? bo aj jak nic nie robie to ona mnie nie boli tlyko znowu ostatnio czuje jakbym miała obręcz zalozoną dookoła i jakby ta obręcz mnie zciskała nie mocno oczywiscie ale takie głupie uczucie Tak to chyba krązenie,albo puchnięcie. Bardzo upierdliwe uczucie. Nie cierpie tego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: Weź małą do siebie do łóżka ,będzie spała jak suseł. co ty wtedy juz w ogóle bym nie spała nie dam ardy z dzieciakami spać. Starsznie sie kręcą i albo ląduja wiecznie na mnie a lbo spadaja z lózka. Męczę sie i zawsze jak jeździmy mam turystyczne ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: ja tvn style oglądam U mnie HBO2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Weź małą do siebie do łóżka ,będzie spała jak suseł. co ty wtedy juz w ogóle bym nie spała nie dam ardy z dzieciakami spać. Starsznie sie kręcą i albo ląduja wiecznie na mnie a lbo spadaja z lózka. Męczę sie i zawsze jak jeździmy mam turystyczne ze sobą No to nie,moje jak były małe to nie wierciły sie . Ale każde dzieciatko inne. Może małą cos bierze jak tak sie dziś budzi. Tfu..tfu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: ALAWPR czy masz dziwne odczucia w nodze??? bo aj jak nic nie robie to ona mnie nie boli tlyko znowu ostatnio czuje jakbym miała obręcz zalozoną dookoła i jakby ta obręcz mnie zciskała nie mocno oczywiscie ale takie głupie uczucie Tak to chyba krązenie,albo puchnięcie. Bardzo upierdliwe uczucie. Nie cierpie tego!!! a to też tak masz??? uffffffffff bo ja oczywiście sobie wmówiłąm ze jak tak wetdy czuął to opewnei dlatego ze ta kosc się wyginała i mnei cisneła. Ale ja glupia. NO to moze to normalne. Ja najczęsciej mam w połowie łydki uczucie jakby ktoś sznurkeim związał mi ja lekko dookoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: alawpr wrote: Weź małą do siebie do łóżka ,będzie spała jak suseł. co ty wtedy juz w ogóle bym nie spała nie dam ardy z dzieciakami spać. Starsznie sie kręcą i albo ląduja wiecznie na mnie a lbo spadaja z lózka. Męczę sie i zawsze jak jeździmy mam turystyczne ze sobą No to nie,moje jak były małe to nie wierciły sie . Ale każde dzieciatko inne. Może małą cos bierze jak tak sie dziś budzi. Tfu..tfu... moje nawet w nocy maja ADHD a lepei wypluj to co napisałś hehe bo nie usmiecha mi sie z nią znowu samej w domu siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 A w tym miejscu masz połamana kośc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kurde chyba pora układać się do wyrateraz ogladam travel&living bardzo lubie ten program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: A w tym miejscu masz połamana kośc? nie trochenizej tak przyajmniej mi sie wydaje bo nie wiem dokąłdnie gdzie czuję ta obręcz to tlyko moje odczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Mnie sciskało najczęściej w kostce lub troszke wyżej lub w kolanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 a nie to ja o czyms innym chyab mówię bo czasami w kostce też mnie zciskało ale to jest takie.... kurde no nie wytłumaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Kasia za pare dni tez masz kontrol to nie zapomnij spytac sie lekarza o to uczucie. U mnie to ewidentnie puchniecie. Chociaz cholera go wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 no to u mnie nie puchnięA czekam na kontrol jak na zbawienie ale nie dlatego ze jestem ciekawa czy siezrastam a dlatego ze ejstem ciekawa czy znowu mi sie nic nie wykrzywia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote:no to u mnie nie puchnięA czekam na kontrol jak na zbawienie ale nie dlatego ze jestem ciekawa czy siezrastam a dlatego ze ejstem ciekawa czy znowu mi sie nic nie wykrzywiaTak to u ciebie teraz najwazniejsze. Ale zrost tez na równi wazny. Już tylko 14 dni do twojej kontroli. Bedzie ok i tego sie trzymaj. Jak widzisz ostatnio dobrych wiesci wiecej niz złych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 mam nadzieję ze w końca fala dobrych zacznei nas atakowaćdobra ja zanurzam sie pdo kołderkę i będę oglądała jak się nei ubierac DOBRANOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witajcie dwa dni nie miałam netu-teraz przed wyjściem musiałam to jeszcze sprawdzić. Hurrrrrrrrra jest. A dwa dni bęż internetu to nie wiedziałm, że to taki koszmar!!! A w środę jeszcze nie Było TV-cóż zima zaskoczyła nie tylko drogowców!!!!! Tylko mnie nie będzie. Właśnie wybieram się do szpitala. Mam nadziej ę, że pomyślicie o mnie ciepło.!!!!!1 Lekarz twierdzi, że taka przepuklina to pierdółka( pewnie jak ma tam różne guzy, raki itp), ale ja i tak boję się jak cholera. Ide na ten sam oddzieł i jak dobrze pójdzie-im z operacjami to mnie jeszcze dziś zoperują. Pomyślcie o mnie i trzymajcie kciuki-Wasze myśli dodadzą mi sił. Odezwę się jak wrócę. Niech same dobre wiesci czekają na mnie Do miłego................Mąż goni..................Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 jasmar wrote: Witajcie dwa dni nie miałam netu-teraz przed wyjściem musiałam to jeszcze sprawdzić. Hurrrrrrrrra jest. A dwa dni bęż internetu to nie wiedziałm, że to taki koszmar!!! A w środę jeszcze nie Było TV-cóż zima zaskoczyła nie tylko drogowców!!!!! Tylko mnie nie będzie. Właśnie wybieram się do szpitala. Mam nadziej ę, że pomyślicie o mnie ciepło.!!!!!1 Lekarz twierdzi, że taka przepuklina to pierdółka( pewnie jak ma tam różne guzy, raki itp), ale ja i tak boję się jak cholera. Ide na ten sam oddzieł i jak dobrze pójdzie-im z operacjami to mnie jeszcze dziś zoperują. Pomyślcie o mnie i trzymajcie kciuki-Wasze myśli dodadzą mi sił. Odezwę się jak wrócę. Niech same dobre wiesci czekają na mnie Do miłego................Mąż goni..................Pa Witaj. Dobrze, że się odezwałaś. Powodzenia i trzymaj się w tym szpitalu. Będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 witajcie!!!!!!!!!!!!wiem ze to forum rehabiltacyjne hehe ale moze macie pomysły na biegunke u dzieci. Kurcze wczoraj Olwika mi płakała w nocy i ................nie wiedziaął co jej jest ale jak po 1 zasneła to od 2 mam jazdę z syme Żygańsko na całego i od 6 rano biegunka............ Ale taka że biedak z kibelka nie wychodzi. MOze coś poradzicie Ja słyszałą o macierzance? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 JASMAR!!!!!!!!!! super że przed wyjazdem mogłaś sie z nami skontaktowac. My juz dawno trzymamy kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Kasiek Smecta powinna szybko pomóc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 JASMAR!!! Trzymam kciuki, wrócisz raz, dwa, nie bój się!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 kasiek79 wrote:witajcie!!!!!!!!!!!!wiem ze to forum rehabiltacyjne hehe ale moze macie pomysły na biegunke u dzieci. Kurcze wczoraj Olwika mi płakała w nocy i ................nie wiedziaął co jej jest ale jak po 1 zasneła to od 2 mam jazdę z syme Żygańsko na całego i od 6 rano biegunka............ Ale taka że biedak z kibelka nie wychodzi. MOze coś poradzicie Ja słyszałą o macierzance?A nie masz na myśli marchwianki? Są w aptece, firmy HIPP, podaje się dzieciom na grypę żołądkową, rotawirusa, itp.Też niedawno to przerabiałam z synkiem. Trwało 1 dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 A! Wspaniałe wieści! Teraz to już z górki pójdzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 riviolla wrote: Kasiek Smecta powinna szybko pomóc! no mam smekte i już dałam Ale nie pamietam czy moge dac dwa razy dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Aurora wrote:kasiek79 wrote:witajcie!!!!!!!!!!!!wiem ze to forum rehabiltacyjne hehe ale moze macie pomysły na biegunke u dzieci. Kurcze wczoraj Olwika mi płakała w nocy i ................nie wiedziaął co jej jest ale jak po 1 zasneła to od 2 mam jazdę z syme Żygańsko na całego i od 6 rano biegunka............ Ale taka że biedak z kibelka nie wychodzi. MOze coś poradzicie Ja słyszałą o macierzance?A nie masz na myśli marchwianki? Są w aptece, firmy HIPP, podaje się dzieciom na grypę żołądkową, rotawirusa, itp.Też niedawno to przerabiałam z synkiem. Trwało 1 dzień.nie nie na pewno macierzankano widze że mały juz lepiej ciekaweczy dziisaj mu przejdziecole mu dałam to tez podobno pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi