alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 kasiek79 wrote: dzisiaj noga piecze mnie niemilosiernie w dwóch miejscach i nawet nie dam rady nic robić Mąz na popołudnia wiec po rannym prasowaniu teraz odpoczywam bo niedługo wróca dzieciaki i będę miałą wesoło Oby to naprawdę jakaś odlezyna sie nie robiła tfu...tfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Właśnie tak jak piszesz Kasia, nawet na chwilkę jak wyleziesz w końcu z domu na malutka kawinę to poczujesz sie całkiem inaczej. A mąż na nockę idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Ja pierwszy wypad zrobiłam z gipsem po udo ale lekkim do przyjaciól , mieszkaja też w domku, siedzielismy na ogrodzie. Niby tak jak u mnie ,ale świadomośc jazdy samochodem i zobaczenie swiata przez szybę urosło do niesamowitej atrakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: ja wyszłam do domu we czwartek wieczorem w piątek cały dzien ryczałam bo maz po 6 wyszedł do pracy zostawiając mnie w salonie na kanapie obstawioną jedzeniem ale............. siku musiałąm sama i umierałą z bólu. W sobote dalszy dół i poszukiwanie informacji w necie i............. odnalezienie Was. od rau zaczełą pisac i to duzo pisac bo nic nie wiedziałą o wszsytko pytałam byłam zagubiona zapłakana i załamana Oj taki scenariusz to tylko dół. Ja miałam to szczęście ,że mąż był ze mna cały czas. Przyjechał starszy syn i było całkiem inaczej niz u ciebie. Zreszta mam duże dzieci więc to inna bajka . miałam z kim gadac i wybeczec sie. A beczałam bez jednej przerwy Ja także wylałam morze łez, analizowałam moment złamania, czy mogłam tego uniknąć, dlaczego ja i takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Dota wrote: Aurora wrote: Dota, pamiętam, że przesunęli Tobie termin rehabilitacji ale zapomniałam na kiedy. Chodzisz już? Zaczynam w środę 21 października (a miało być od 25 listopada). Opisz wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Uparłam sie kiedys ,że pojade z mężem na zakupy,bo uwazałam ,że jak inni chodza o kulach to jatez przeciez mogę. Skończyłam w kawiarence ,bo tak mnie bolało biodro i udo ,za nic nie miałam siły łazic miedzy półkami. Ale kawka mimo ,że rewelacyjna nie była ,ale sam fakt ,że pita wsród ludzi była wspaniała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 alawpr wrote: Ja pierwszy wypad zrobiłam z gipsem po udo ale lekkim do przyjaciól , mieszkaja też w domku, siedzielismy na ogrodzie. Niby tak jak u mnie ,ale świadomośc jazdy samochodem i zobaczenie swiata przez szybę urosło do niesamowitej atrakcji. Człowiek się cieszy jak głupi gdy trochę świata zobaczy, choćby nawet przez szybę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Aurora u mnie identiko!! Czemu to ja ,co takiego zrobiłam? Czemu tego nie uniknełam i takie tam durne pytania. To byla istna masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Teraz tym czego pragnę to to jest aby wyczłapac sie o dwóch kulach na dwóch nogach. A Gdzie to obojętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 alawpr wrote: Stwierdzam fakt iz przed kontrolami coś nam sie forum wyciszyło. Każdy w domu siedzi cichutko i obgryza pazury! Pamiętaj, że masz swoje fotki zdobyć. To Twoje zadanie bojowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Aurora wrote: alawpr wrote: Stwierdzam fakt iz przed kontrolami coś nam sie forum wyciszyło. Każdy w domu siedzi cichutko i obgryza pazury! Pamiętaj, że masz swoje fotki zdobyć. To Twoje zadanie bojowe. Postaram sie to załatwic swym urokiem osobistym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 alawpr wrote: Uparłam sie kiedys ,że pojade z mężem na zakupy,bo uwazałam ,że jak inni chodza o kulach to jatez przeciez mogę. Skończyłam w kawiarence ,bo tak mnie bolało biodro i udo ,za nic nie miałam siły łazic miedzy półkami. Ale kawka mimo ,że rewelacyjna nie była ,ale sam fakt ,że pita wsród ludzi była wspaniała. Jak na pierwszy raz, to i tak dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jak tak dalej pójdzie to będę świecic po tych wszystkich RTG Będę żarówka energooszczędną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 alawpr wrote: Teraz tym czego pragnę to to jest aby wyczłapac sie o dwóch kulach na dwóch nogach. A Gdzie to obojętnie. Może Tobie teraz pozwolą? W końcu tyle czasu już minęło od złamania! A komórki macierzyste też powinny swoje zdziałać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Nie wiem jak wy ale jak dłużej pochodze po domu to napitala mnie miesień udowy a własciwie to co z niego pozostało . A tak prawde mówiac to tylko chyba został tłuszczyk i skóra. Więc najczęściej wygniatam fotel i spłaszcam sobie pupę do wygladu deski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Aurora wrote: alawpr wrote: Teraz tym czego pragnę to to jest aby wyczłapac sie o dwóch kulach na dwóch nogach. A Gdzie to obojętnie. Może Tobie teraz pozwolą? W końcu tyle czasu już minęło od złamania! A komórki macierzyste też powinny swoje zdziałać! Ci lekarze sa tak asekuracyjni ,że nie padne zemdlona jak pozostawia mi jeszcze gipsik. ale jak tak sie stanie to tak zawyję z rozpaczy ,że wszyscy u siebie bedziecie mnie słyszec. Bo zgody na to mojej już nie ma. A i tak mam guzik do gadania. Skinę główką że sie zgadzam i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 alawpr wrote: Nie wiem jak wy ale jak dłużej pochodze po domu to napitala mnie miesień udowy a własciwie to co z niego pozostało . A tak prawde mówiac to tylko chyba został tłuszczyk i skóra. Więc najczęściej wygniatam fotel i spłaszcam sobie pupę do wygladu deski. To wszystko tak się zastało, że trochę więcej ruchu i zaraz boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 alawpr wrote: Aurora wrote: alawpr wrote: Teraz tym czego pragnę to to jest aby wyczłapac sie o dwóch kulach na dwóch nogach. A Gdzie to obojętnie. Może Tobie teraz pozwolą? W końcu tyle czasu już minęło od złamania! A komórki macierzyste też powinny swoje zdziałać! Ci lekarze sa tak asekuracyjni ,że nie padne zemdlona jak pozostawia mi jeszcze gipsik. ale jak tak sie stanie to tak zawyję z rozpaczy ,że wszyscy u siebie bedziecie mnie słyszec. Bo zgody na to mojej już nie ma. A i tak mam guzik do gadania. Skinę główką że sie zgadzam i juz Najgorsze, czyli długi gips, masz już na szczęście za sobą. Teraz musi być tylko lepiej. Nie ma innej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 alawpr wrote: Właśnie tak jak piszesz Kasia, nawet na chwilkę jak wyleziesz w końcu z domu na malutka kawinę to poczujesz sie całkiem inaczej. A mąż na nockę idzie? Współczuję ludziom, którzy dotąd byli mega aktywni, bo ja to raczej domator jestem. A i tak miałam już dość tego siedzenia w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Aurora wrote: alawpr wrote: Właśnie tak jak piszesz Kasia, nawet na chwilkę jak wyleziesz w końcu z domu na malutka kawinę to poczujesz sie całkiem inaczej. A mąż na nockę idzie? Współczuję ludziom, którzy dotąd byli mega aktywni, bo ja to raczej domator jestem. A i tak miałam już dość tego siedzenia w domu. Auroro to wszystkich jednakowo dotyka! Czyżbyś uważała,że osobie o typie domatora łatwiej znieść unieruchomienie? Wszak każda z nas osób połamanych znalazła się na życiowym aucie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 LillaKorn wrote: Aurora wrote: alawpr wrote: Właśnie tak jak piszesz Kasia, nawet na chwilkę jak wyleziesz w końcu z domu na malutka kawinę to poczujesz sie całkiem inaczej. A mąż na nockę idzie? Współczuję ludziom, którzy dotąd byli mega aktywni, bo ja to raczej domator jestem. A i tak miałam już dość tego siedzenia w domu. Auroro to wszystkich jednakowo dotyka! Czyżbyś uważała,że osobie o typie domatora łatwiej znieść unieruchomienie? Wszak każda z nas osób połamanych znalazła się na życiowym aucie! Tak, masz rację, nieszczęście to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Z okresu totalnego unieruchomienia najbardziej mnie wkurzał społeczny niebyt i pobyt w czterech ścianach. Witch napisała ostatnio o ubezwłasnowolnieniu. Nastąpiło też sprawdzenie znanego przysłowia "prawdziwych przyjaciółpoznaje się w biedzie! Bo jeśli ktoś przez prawie 10 m-cy zdobył się na wymuszony telefon to.....Inni z kolei bardzo się uaktywnili a nie liczyłam na nich. I jak zawsze domownicy w skali od 1-10 na 12 punktów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 LillaKorn wrote: Z okresu totalnego unieruchomienia najbardziej mnie wkurzał społeczny niebyt i pobyt w czterech ścianach. Witch napisała ostatnio o ubezwłasnowolnieniu. Nastąpiło też sprawdzenie znanego przysłowia "prawdziwych przyjaciółpoznaje się w biedzie! Bo jeśli ktoś przez prawie 10 m-cy zdobył się na wymuszony telefon to.....Inni z kolei bardzo się uaktywnili a nie liczyłam na nich. I jak zawsze domownicy w skali od 1-10 na 12 punktów! Lilla- prawą i lewa reka podpisuje sie pod tym co napisałaś!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Alawpr, Kasia i inni zagipsowani niedługo koniec Waszej gipsowej niewoli. Agę-16 już odgipsowali teraz pora na Was. A my odgipsowani chodzący i jeszcze nie bigający SZABLE W DłOń I DO ATAKU!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 LillaKorn wrote: Alawpr, Kasia i inni zagipsowani niedługo koniec Waszej gipsowej niewoli. Agę-16 już odgipsowali teraz pora na Was. A my odgipsowani chodzący i jeszcze nie bigający SZABLE W DłOń I DO ATAKU!!!!!! Huraaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Właśnie tak jak piszesz Kasia, nawet na chwilkę jak wyleziesz w końcu z domu na malutka kawinę to poczujesz sie całkiem inaczej. A mąż na nockę idzie? mąz teraz popołudnia wiec ja sama w domu z dzieciakami To masz rece pełne roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 alawpr wrote: Właśnie tak jak piszesz Kasia, nawet na chwilkę jak wyleziesz w końcu z domu na malutka kawinę to poczujesz sie całkiem inaczej. A mąż na nockę idzie? mąz teraz popołudnia wiec ja sama w domu z dzieciakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Aurora wrote: alawpr wrote: Właśnie tak jak piszesz Kasia, nawet na chwilkę jak wyleziesz w końcu z domu na malutka kawinę to poczujesz sie całkiem inaczej. A mąż na nockę idzie? Współczuję ludziom, którzy dotąd byli mega aktywni, bo ja to raczej domator jestem. A i tak miałam już dość tego siedzenia w domu. a ja właśnei z tych mega aktywnych. Nawet jeden dziń w domu nie posiedziałam a teraz...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: alawpr wrote: Właśnie tak jak piszesz Kasia, nawet na chwilkę jak wyleziesz w końcu z domu na malutka kawinę to poczujesz sie całkiem inaczej. A mąż na nockę idzie? mąz teraz popołudnia wiec ja sama w domu z dzieciakami To masz rece pełne roboty. no niestety mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: Alawpr, Kasia i inni zagipsowani niedługo koniec Waszej gipsowej niewoli. Agę-16 już odgipsowali teraz pora na Was. A my odgipsowani chodzący i jeszcze nie bigający SZABLE W DłOń I DO ATAKU!!!!!! Huraaaaaaaaaaa ja to sie będę cieszyła jak mnie przegipsują Tyle mi do szczęścia narazie wystraczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi