Aurora Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Albwik wrote: Siemka wsystkim. Właśnie wróciłem z kontroli i mam newsy. Mam chodzić z 1 kulą i obciążać do 25kg, czli 50% masy ciała. Lekarz mówił, że wszystko ładnie i nawet chciał wyciągać żelastwo niedługo, ale po RTG powiedział, że za 6 tygodni mam przyjść na kontrole i wtedy się zobaczy, bo po jedej stronie mam zrośniętą kość, a po drugiej nie do końca. Powiedział, że to normalne, bo kości siebie nie dotykają i musi to troche potrwać. Ale wszystko gra i powiedział, że to typowe dla tego typu złamania Gratulacje, teraz to już migiem pójdzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 malgo85 wrote:witajcie kochani!!dzis w koncu wybrałam sie na basen i było super!!!!ten kto nie ma gipsu to niech odrazu tam smiga!!siedziałam sobie w wodzie rusząłam ładnie nóżką do góry i na dół w boki troszke se popływałam a na sam koniec jacuzzi alez wygoda.. bede tam napewno zaglądac bardzo czesto bo czuje ze mojej nóżce to sie spodobało dota i albwik ciekawe jakie dzis wiesci nam tu przyniesiecie.. oby było wszystko ok.. moze juz nawet jestescie po?.. odrazu nam tu zdawac relacje prosze.Fajnie, a jak pokonałaś przeszkody w postaci mokrych płytek, itp? Ciężko było, czy więcej strachu niż to warte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 pol27 wrote: Oj ilu połamancow przybyło a ilu juz pzreszlo swoje ja obecnie pracuje z lekkim i srednim bolem nozki i czekam na komisje z zusu o odszkodowananie Pozdrawiam Halo POL27 , jak miło poczytac starego połamańca.. Zagladaj do nas cześciej. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Coś Edziag cicho siedzi. Ciekawe co u niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Edziag napawa sie wolnością!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Malgo85 na to wyglada ,że było więcej strachu z tym basenem. Pluskaj sie kobieto ile wlezie jak nózi ta terapia sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 A ja na stronie 328 naszego forum znalazłam galerię zdjęć "starych" Połamańców i fotki przyrządów do ćwiczeń:http://www.maczek.net/rtg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Może Jasmar się dzisiaj odezwie a i Połamana Kaśka powinna niedługo ze swych wojaży powrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Aurora wrote:A ja na stronie 328 naszego forum znalazłam galerię zdjęć "starych" połamańców i fotki przyrządów do ćwiczeń:http://www.maczek.net/rtg/Fajna strona! Bardzo podobał mi sie sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Aurora wrote: Może Jasmar się dzisiaj odezwie a i Połamana Kaśka powinna niedługo ze swych wojaży powrócić. Obie zabalowały-bardzo skrajnie. Mam nadzieję że Jasmar puszczą dzis do domu. A Połamana Kaska niech wygrzewa sie jak najdłużej na słoneczku i niech go troszke nam przywiezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Alawpr, Ty następna w kolejce do kontroli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Witam. Ja co prawda z wizyty kontrolnej wróciłam już o 12.00 ale dopiero teraz dostałam się do kompa.Dobra passa trwa - lekarz obejrzał rtg i orzekł, że "zrosło się".Następny raz mam przyjść w połowie grudnia i wtedy wypiszą mi zaświadczenia dla medycyny pracy i dla pzu.Co za ulga po 9 miesiącach i 10 dniach stresów i załamań.Od jutra zaczynam dojazdy do sanatorium.Po dzisiejszych dobrych wiadomościach na pewno będą kolejne-następna Alawpr.Wszystkim połamańcom życzę co najmniej takiej radości, która dziś mnie spotkała po werdykcie lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Aurora wrote: Alawpr, Ty następna w kolejce do kontroli. Nawet nie wiesz jakie mam DELIRIUM !! Bardzo bym chciała usłyszec ,że komórki zadziałały. Za 5 dni bedę miała dni prawdy.I mam nadzieje ,że nie będę tą która przyniesie złe wieści i fala dobrych wiadaomości na mnie sie rozpierniczy ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dota wrote:Witam. Ja co prawda z wizyty kontrolnej wróciłam już o 12.00 ale dopiero teraz dostałam się do kompa.Dobra passa trwa - lekarz obejrzał rtg i orzekł, że "zrosło się".Następny raz mam przyjść w połowie grudnia i wtedy wypiszą mi zaświadczenia dla medycyny pracy i dla pzu.Co za ulga po 9 miesiącach i 10 dniach stresów i załamań.Od jutra zaczynam dojazdy do sanatorium.Po dzisiejszych dobrych wiadomościach na pewno będą kolejne-następna Alawpr.Wszystkim połamańcom życzę co najmniej takiej radości, która dziś mnie spotkała po werdykcie lekarza.Wspaniałe wieści! A po sanatorium to już w ogóle będziesz "nówka sztuka"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dota GRATULACJE.Hip ,hip ,hura!!!!!!!! Ja następna na warsztat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 witch wrote: 9;53 - Dota ruszyła po kolejne dobre wieści. Niech moc i nasze dobre myśli będą z Tobą Dzięki serdeczne za mentalne wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 alawpr wrote: Dota GRATULACJE.Hip ,hip ,hura!!!!!!!! Ja następna na warsztat!!! Dzięki serdeczne. Ala ty popłyniesz na fali sukcesu i za tydzień dowiemy się kolejnego super newsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Aurora wrote:Dota wrote:Witam. Ja co prawda z wizyty kontrolnej wróciłam już o 12.00 ale dopiero teraz dostałam się do kompa.Dobra passa trwa - lekarz obejrzał rtg i orzekł, że "zrosło się".Następny raz mam przyjść w połowie grudnia i wtedy wypiszą mi zaświadczenia dla medycyny pracy i dla pzu.Co za ulga po 9 miesiącach i 10 dniach stresów i załamań.Od jutra zaczynam dojazdy do sanatorium.Po dzisiejszych dobrych wiadomościach na pewno będą kolejne-następna Alawpr.Wszystkim połamańcom życzę co najmniej takiej radości, która dziś mnie spotkała po werdykcie lekarza.Wspaniałe wieści! A po sanatorium to już w ogóle będziesz "nówka sztuka"!Taa, sanatorium to będzie juz sam relaks. Bez dotychczasowego stresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dota wrote: alawpr wrote: Dota GRATULACJE.Hip ,hip ,hura!!!!!!!! Ja następna na warsztat!!! Dzięki serdeczne. Ala ty popłyniesz na fali sukcesu i za tydzień dowiemy się kolejnego super newsa. Dziekuje,dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dota ,sanatorium bardzo dużo ci da. Nózke pieknie rozcwiczysz i będziesz przebywac miedzy ludzmi. Wszystko razem da rewelacyjne efekty, no i juz nie musisz martwic sie o zrost. Wszystko juz najgorsze za tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 No Kochani lody dla wszystkich a dla tych bardziej zrośniętych po lampce wina bądź piwa (kto co woli) - mamy tyle radosnych wieści, że możemy dziś poszaleć. Od dłuższego czasu jakoś nam się wszystkim układa i oby jak najdłużej. Aż się żyć chce czytając takie wiadomości Gratuluję dotychczasowym szczęśliwcom i trzymam kciuki na następnych.Mamy dobrą passę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Może w Lotka zaczniemy grać z takim szczęściem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 alawpr wrote: Dota ,sanatorium bardzo dużo ci da. Nózke pieknie rozcwiczysz i będziesz przebywac miedzy ludzmi. Wszystko razem da rewelacyjne efekty, no i juz nie musisz martwic sie o zrost. Wszystko juz najgorsze za tobą. Co najgorsze jest już za wszystkimi nami !!!! Każdy z nas etap bólu w każdym wydaniu: fizycznym, psychicznym ma za sobą. Teraz już same przyjemności przed nami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 alawpr wrote: Lilla jak masaże? Dzisiaj kolejny nr 4 o 18.00! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 denoviro wrote: LillaKorn wrote: denoviro wrote: Witam po długiej przerwie jestem o dwie śróbki lżejszy i po podaniu czynnika zrostu , chodzę bez problemu , życze wam szybkich zrostów. Hej! Pozdrówki! To nowy lekarz Cię tak naprawił? Nie odbyło się to w szpitalu u tych samych co mnie składali tyle że czynnik zrostu w/g tego lekarza u którego byłem prywatnie powinno się to odbyć w czerwcu czyli 4m-ce później mi podano , ale lepiej późno niż wcale. Dobrze, że w końcu ktoś zechciał Ci sensownie pomóc! trzymam kciuki za TSUNAMI Twojej ożywczej kostniny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Albwik wrote: Siemka wsystkim. Właśnie wróciłem z kontroli i mam newsy. Mam chodzić z 1 kulą i obciążać do 25kg, czli 50% masy ciała. Lekarz mówił, że wszystko ładnie i nawet chciał wyciągać żelastwo niedługo, ale po RTG powiedział, że za 6 tygodni mam przyjść na kontrole i wtedy się zobaczy, bo po jedej stronie mam zrośniętą kość, a po drugiej nie do końca. Powiedział, że to normalne, bo kości siebie nie dotykają i musi to troche potrwać. Ale wszystko gra i powiedział, że to typowe dla tego typu złamania Albwik pozdrówki. Poruszanie się z jedną kulą to już prawie normalnośc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 riviolla wrote: kasiek79 wrote: więc dobra fala dalej trwa hura Nie wiem czy to zasługa dobrej fali ale... dziś juz drugi raz podbiegłam do autobusu! (tak naprawdę "podtruchtałam") W kontekście pogody umiejętność bezcenna Riviolla od truchtu do biegu już nie daleko. Zazdroszczę! Połamałyśmy się prawie w tym samym czasie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dota pokonałaś kolejny długi krok do zdrowia! Pozwolili Ci chodzić bez pomocników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Pol27 żółwik! Ja się jeszcze bujam ze zrostem ale zaciskam zęby i pracuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 LillaKorn wrote:Dota pokonałaś kolejny długi krok do zdrowia! Pozwolili Ci chodzić bez pomocników?Po domu bez pomocy a na zewnątrz z 1.Pokonuję pieszo duże odległości i podróżuję komunikacją miejską więc to ma sens (ale do czasu).Dziwna sprawa z tym moim zrostem, dwa miesiące temu był marny i słabiutki a teraz jest mocny. Nawet kostnina tworzy się na ostatnią chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi