Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jasmar wrote:

alawpr wrote:

Mąż mój stwierdził,że teraz będę chodzic w traperach ,żebym nie wywineła orła. I że nigdzie bez niego sie nie ruszę. Czy to sie nie nazywa ubezwłasnowolnienie hm............

Hm........... te trapery to może i dobry pomysł. Ale wszędzie z mężem-Ala a co z zakupami-nawet jak lubi to może lepiej, żeby nie widział ile naraz zakupisz( no i ile na to wydasz) he he

E z tym tez nie ma problemu,taki cud natury mi sie trafił na mojej drodze życia. Ale ciiii, bo mu odbije i co będzie -szlaban...

edziag wrote:

ostatnio tak się przestawiłam na siedzenie po nocach, że nie potrafie zasnąć przed 2 w nocy, potem śpie nieprzyzwoicie długo...........aż starach pomyśleć jak się przestawić potem na wstawanie o 6 brrrrrr

Mnie to czeka w grudniu bo mam zamiar wrócić do pracy.

jasmar wrote:

LillaKorn wrote:

Dobranoc Laski. Ogłaszam capstrzyk dla siebie. Dla mnie to już godzina ZERO, pa,pa!

Dobrej nocy Lila. Ja też się zaraz oddalę, bo już mi kiepsko siedzieć w tym pasie na brzuchu-bez niego ani rusz. Trzymajcie się laski. Do jutra

Spij dobrze.oblewaj kostninka i niech brzuszek ci sie zrasta piękniutko.Pa...

Aurora wrote:

edziag wrote:

ja tam wolę, żeby mój do sklepu ze mną nie jeździł. ja mu potem dawkuję wrażenia i pokazuje zakupy na raty ;)

Ja twierdzę, że to już dawno kupiłam.

ten numer też stosuję, zawsze się nabiera.....

alawpr wrote:

jasmar wrote:

alawpr wrote:

Mąż mój stwierdził,że teraz będę chodzic w traperach ,żebym nie wywineła orła. I że nigdzie bez niego sie nie ruszę. Czy to sie nie nazywa ubezwłasnowolnienie hm............

Hm........... te trapery to może i dobry pomysł. Ale wszędzie z mężem-Ala a co z zakupami-nawet jak lubi to może lepiej, żeby nie widział ile naraz zakupisz( no i ile na to wydasz) he he

E z tym tez nie ma problemu,taki cud natury mi sie trafił na mojej drodze życia. Ale ciiii, bo mu odbije i co będzie -szlaban...

Pamiętam, że pisałaś już kiedyś, że On zakupy lubi. Mój nie.

jasmar wrote:

LillaKorn wrote:

alawpr wrote:

Już widzę Jasmar na tych klasówkach hi,hi

Jaka postępna pani profesor!

A co niech się uczą i liczą na siebie a nie ściągają. Może co niektórzy wyrosną na dobrych doktorków czy rehabilitantów, a wiecie same jak to jest z takimi co ściągali. Niech się uczą za młodu-czyli od podstawówki i gimnazjum.

Tak, tak, bo potem nas takie konowały leczą co to im się uczyć nie chciało.

Aurora wrote:

edziag wrote:

ostatnio tak się przestawiłam na siedzenie po nocach, że nie potrafie zasnąć przed 2 w nocy, potem śpie nieprzyzwoicie długo...........aż starach pomyśleć jak się przestawić potem na wstawanie o 6 brrrrrr

Sama chcesz juz wróci?

alawpr wrote:

Ja tez siedzę bardzo długo,noga w gipsie nawet krótkim nie jest dobra do spania. Ale co tam i tak jest lepiej niz było.

Nie jest, nie jest. Nie uśniesz dobrze dopóki to cholerstwo na nodze będziesz miała. Wiem jak było ze mną.

edziag wrote:

mój też nie, a jak już pójdzie i jeszcze zacznie mi doradzać to.......nic tylko się wiuchnąć, niejedna 16-stka wstydziłabysię tak porozbierać a co dopiero stara d..... z nadwagą.

Buhaha, dobre, skąd ja to znam!

edziag wrote:

mój też nie, a jak już pójdzie i jeszcze zacznie mi doradzać to.......nic tylko się wiuchnąć, niejedna 16-stka wstydziłabysię tak porozbierać a co dopiero stara d..... z nadwagą.

Bo twój ukochany nie widzi mamkamentów ciała i to dobrze o nim świadczy. Widzisz zawsze jest jskiś pozytyw.

Aurora wrote:

edziag wrote:

o !!!!dzięki ci dobra kobieto za pocieszenie, bo myślałam że tylko mój takie bezguście i slepiec jeden.....

alawpr wrote:

Aurora wrote:

edziag wrote:

Sama chcesz juz wróci?

Tak, bo nie uśmiecha mi się płaszczyć i stresować przed jakimiś komisjami w ZUS. Robota siedząca - w papierach, autem już jeżdżę, tyle, że parking będę musiała sobie załatwić bliżej bo ja w obrębie najdroższej strefy parkowania mam budynek i dotąd śmigałam 15 minut pieszo od auta do roboty, ale teraz nie dam rady.

edziag wrote:

ja nawet z szyną gipsową pod kolano spać nie umiałam, a w szpitalu się ze nie śmiali że w nocy to o mało jej na lampie pod sufitem nie wieszałam

Ha,,ha,,, ja to samo robię. Juz muslałam że jakis haczyk do sufity zaczepic i niech sobie dynda diablica.

edziag wrote:

Aurora wrote:

edziag wrote:

o !!!!dzięki ci dobra kobieto za pocieszenie, bo myślałam że tylko mój takie bezguście i slepiec jeden.....

to jest dla nich sexy a dla nas ... totalna tandeta!

Aurora wrote:

alawpr wrote:

Aurora wrote:

Sama chcesz juz wróci?

Tak, bo nie uśmiecha mi się płaszczyć i stresować przed jakimiś komisjami w ZUS. Robota siedząca - w papierach, autem już jeżdżę, tyle, że parking będę musiała sobie załatwić bliżej bo ja w obrębie najdroższej strefy parkowania mam budynek i dotąd śmigałam 15 minut pieszo od auta do roboty, ale teraz nie dam rady.

To jak masz taka mozliwośc to sie nie zastanawiaj.

edziag wrote:

dobrze, że ja je widzę.....gdyby nie to to paradowałabym z biustem na wierzchu i mini o szerokości paska od spodni, do tego szpilki 10cm i tylko pod latarnią stanąć.....

Cudnie to opisałaś nic dodac;-)

edziag wrote:

raz zaryzykowałam, i ubrałam się w to co chciał. nie było osoby która by się nie obejżała. małż dumny jak paw chodził a ja myślałam że się ze wstydu spale bo wyglądałam jak.......nie powiem kto.

Odważna kochająca kobieta!!!!!!!!!!!!!!

alawpr wrote:

Aurora wrote:

alawpr wrote:

Sama chcesz juz wróci?

Powiedział lekarz ostatnio, że jak będę bardzo chciała to wystawi zdolność.

Aurora wrote:

edziag wrote:

Aurora wrote:

to jest dla nich sexy a dla nas ... totalna tandeta!

dokładnie, jak czasem mi pokaze jaka laska mu się podoba to nie mogę uwierzyć że to ja jestem jego żoną, bo głownie w spodniach i cichobiegach latam.

alawpr wrote:

edziag wrote:

raz zaryzykowałam, i ubrałam się w to co chciał. nie było osoby która by się nie obejżała. małż dumny jak paw chodził a ja myślałam że się ze wstydu spale bo wyglądałam jak.......nie powiem kto.

Odważna kochająca kobieta!!!!!!!!!!!!!!

kamikadze byłam, nie zapomnie tego nigdy i nigdy nie powtórzę....

Aurora wrote:

alawpr wrote:

Aurora wrote:

Powiedział lekarz ostatnio, że jak będę bardzo chciała to wystawi zdolność.

a ja mam to w nosie, jadę teraz na kontrolę z papierami na świadczenie, jak wrócę do roboty to zaraz na pełne obroty i nikt mi ulgowej taryfy nie da. a o rehabilitacji będę wtedy mogła tylko pomarzyć ....