Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

edziag wrote:

myślę, że nie będzie takiej potrzeby, jak znam życie to codziennie się do nich przymilasz i poganiasz coby się nie leniły....

Raz przemawiam do nich czule a raz ignoruję jak gówniary mnie za bardzo bolą. Nie moge z nimi dojśc do ładu. Może mój doktorek wiecej mi cos powie??

packard wrote:

mam do was pytanie jak to jest z tymi magicznymi 182dni zwolnienia ,a co dalej zwalniają z pracy bez niczego mają wolną rękę ?

Nie, masz jeszcze prawo do 3-miesięcznego zasiłku rehabilitacyjnego, na którym nie mogą Ciebie zwolnić, po tym czasie, gdybyś kontynuował zasiłek - już tak.

edziag wrote:

dobra, dziołuszki kochane, małż spanie zaordynował więc pozostaje mi pomachać wam na dobranoc i do pobazgrolenia jutro z samego rana (czyli kole 11 -12)

pa,pa, odezwij się bo znów się będę bała, że gdzieś się wyłożyłaś albo co.

packard wrote:

najpierw mówi tak lekarz szeroko zakrojony horyzont że już dobrze ,a teraz mówi że w kości szczeliny niezalane do końca ? obciążam do 15kg nie czuję bólu

to może byś mógł już zwiększyć, a kiedy byłeś u lekarza?

packard wrote:

najpierw mówi tak lekarz szeroko zakrojony horyzont że już dobrze ,a teraz mówi że w kości szczeliny niezalane do końca ? obciążam do 15kg nie czuję bólu

Ale to normalne. przypomnij kiedy się połamałeś?

dziekuje Aurora :) za objaśnienie

Aurora wrote:

packard wrote:

mam do was pytanie jak to jest z tymi magicznymi 182dni zwolnienia ,a co dalej zwalniają z pracy bez niczego mają wolną rękę ?

Nie, masz jeszcze prawo do 3-miesięcznego zasiłku rehabilitacyjnego, na którym nie mogą Ciebie zwolnić, po tym czasie, gdybyś kontynuował zasiłek - już tak.

Ja jestem tez piszczelowcem. Częśc oblana a częśc zrobiła sie leniwa. Podano mi 4 tyg temu komórki macierzyste w miejsce złamania i teraz bedzie wiadomo czy zadziałały na kostninę. Obciążaj nogę tylko tyle ile lekarz ci zalecił.

czytam wasze posty .ale nie mam czasu tak siąść po południu i pisać mam ciągle zajęcie najważniejszy syn ugotować obiad prioryttet nie narzekam ,ale jak mi cos rozjaśniało że będzie dobrze to klops po wizycie bez złudzeń pozostalem cholerna piłka nożna przeklinam do końca życia !

tak tyle ile kazał alawpr podziwiam was za hart ducha mi powoli wygasa niech to...

alawpr wrote:

Ja jestem tez piszczelowcem. Częśc oblana a częśc zrobiła sie leniwa. Podano mi 4 tyg temu komórki macierzyste w miejsce złamania i teraz bedzie wiadomo czy zadziałały na kostninę. Obciążaj nogę tylko tyle ile lekarz ci zalecił.

packard wrote:

czytam wasze posty .ale nie mam czasu tak siąść po południu i pisać mam ciągle zajęcie najważniejszy syn ugotować obiad prioryttet nie narzekam ,ale jak mi cos rozjaśniało że będzie dobrze to klops po wizycie bez złudzeń pozostalem cholerna piłka nożna przeklinam do końca życia !

Znam ten ból, te huśtawki nastrojów, trochę to już trwa u Ciebie, zobacz jak alawpr się męczy, a lekarza masz dobrego?

nie szynę do kolana dwie kule obciążanie do 15kg ale ściągam ją w domu zakładam jak wychodzę

fajnie wychodzę :) no właśnie..

Aurora wrote:
packard wrote:
powiem tak jak każdy pewnie tutaj czuje lub pisze ja jestem powoli załamany tym wszystkim po tejj wizycie spodziewałem sie coś na plus a tak stoje nad otwartą studnią
Nie dziwię się, a gips masz?