malgo85 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 dziewczyny alez wy sie rozpisujecie ostatnimi czasy bardzo ładnie nam tu forum kwitnie mysle ze ta stronka jest ciekawahttp://katowice.naszemiasto.pl/nasze_czaty/specjalna_artykul/657285.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 jasmar wrote:Aurora wrote:Aurora wrote:Nie chcę bo się boję, że mi dadzą na dłużej niż 3 miesiące a nie chcę przeginać w pracy. Myślę, że dam radę, a jak nie to, no cóż, będę kombinować.Jasmar podali jakąś strasznie odległą datę powrotu do pracy a ma takie samo złamanie, nawet mniej śrub i stąd moje obawy.Aurora-mnie tak lekarz orzecznik w ZUSie powiedział, że ze śrubami chodzić się nie da i przewidywał, że jeszcze z rok posiedzę na zdrowotnym. Ja mu na to, że nie, że chcę do pracy( tak sobie liczę na luty), a on na to, że nie wierzy, bo ze śrubami nie wolno chodzić. No i gdyby nie forum to bym mu uwierzyła. A tak to już wiem, że on pewnie z tych co ściągali!!!!! Konował jeden-ja mu jeszcze pokażę-do sanatorium w ramach prewencji rentowej chce mnie wysłać. Niech mi zwykłe rehabilitacyjne przyspieszy.Więc się Aurora tym nie sugeruj. Przed nami opcja powrotu do pracy ze śrubkami !!!!!!bo nie moge co za lekarz!!przeciez niektórzy do konca życia chodzą ze śrubami!! i jakos to nie przeszkadza..Fakt lepiej je wyjąć no ale w niektórych sytuacjach lepiej zostawic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 kasiek79 wrote: U mnie dizisaj 2 miesiace No i całe szczęście bo najgorsze za Tobą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 DE-MODE wrote: Witajcie ..własnie wróciłem ze szpitala....zabieg był wczoraj godzinka i juz bez matalu....dzis uciekłem do domu..troszke napierd..a...i ide spac//:] pozdrawiam:] Daj znać potem, czy jest trochę lepiej i napisz ile L-4 na to dostałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Przez okno widze, że nadjeżdża srebrny opel mojego bardziej młodszego brata.Za chwilę będę wiedzieć co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witch wrote:alawpr wrote:Witaj Witch, zaginełaś coś mi wczoraj Alawpr wczoraj miałam urodzinki, był zjazd znajomych i rodzinki a w nocy czułam duży napływ kostninki (po życzeniach) Ale dziś już jestem wolna jak dzika świnia !Witch, Wszystkiego Najlepszego, zdrówka i dobrej pracy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: Oj tak ,ambitnie chciałam ogarnąc kuchnie i nawet zabrałam sie do wyjmowania naczyń ze zmywarki. Mamuniu ile czasu mi to zajeło. Ze zmywarki na stół po jednej rzeczy potem ze stołu na blat i zblatu do szafek. I jeszcze te kule!!! Zasapałam sie jak foka i umordowałam niemiłosiernie.Walnęłam to wszystko powróciłam do pokoju i juz mi nic nie przeszkadzało. wiesz co z oczu... Dobrze zrobiłaś!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: Ha ,ha, to moja rodzina też niczego nadzwyczajnego nie zauważyła!!! I było się tak męczyć, dziewczyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Akcja "kciukowa" odwołana. Od dziś mam brata inżyniera od bankowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Dota wrote: Akcja "kciukowa" odwołana. Od dziś mam brata inżyniera od bankowości. gratulacje dla brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 edziag wrote: Dota wrote: Akcja "kciukowa" odwołana. Od dziś mam brata inżyniera od bankowości. gratulacje dla brata dziękuję w imieniu świeżego inżyniera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witch wrote:Czytałam właśnie to co pisał w nocy Packard. Dochodzę do wniosku, że jednak kobiety mają więcej cierpliwości i potrafią lepiej się zorganizować w poczuciu nieszczęścia. Nie, to nie tak, że jestem teraz złośliwa w stosunki do mężczyzn ale wydaje mi się, że kobieta jak już nie daje sobie rady to zwróci się o pomoc (chociażby to nasze forum) a mężczyznom wydaję się, że to takie niemęskie i że mówiąc o swoich problemach - tracą twarz to jakby ujma na honorze.W obliczu połamania wszyscy mamy takie same problemy i radości bez względu na płeć. Jednak kobietki są TU górą. A to o czymś świadczy Wiem o co Tobie chodzi. Faceci w obliczu choroby bardziej miękną, narzekają, nawet przeziębienie potrafią przeżywać, jakby nie wiem co się stało. Ale taka już ich natura, a my jesteśmy od pocieszania więc niech się wyżalają, nie mam nic przeciwko. Tylko niech przełamią swą męską dumę i udzielają się i wyżalają publicznie na forum bo to bardzo pomaga.A Packard to doła złapał porządnego, naprawdę to się może deprechą zakończyć. A najgorsze jest milczenie - od tego się zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witch wszystkiego naj, naj najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Dota wrote: Akcja "kciukowa" odwołana. Od dziś mam brata inżyniera od bankowości. Fajnie, pogratuluj bratu!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Dota wrote:Dota wrote:25.10.2009r Alawpr26.10.2009r Aurora27.10.2009r Kasiek79, beat(k)a29.10.2009r Jasmar, Aurora i a.05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch i Marchewka19.11.2009r LillaKornnaniosłam korektęAktualizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Tak, tak ,ja ze swoja tez, nic a nic sie nie zadaje. Pędzimy zycie razem a jednak oddzielnie. To się nazywa w prawie rodzinnym - separacja. Jak nie będą chciały dalej współpracować to zrobimy rozdzielność majątkową z nimi. Zobaczymy czy wtedy będą takie mądre. Ja swoją wezmę na terapię szokową i polezę z nią do garderoby i pokażę cholerze buciki. Może weżmie sie zołza do roboty, bo inaczej golizną bedzie świecic ewentualnie juniorek jej sie ostanie. Inwestowac w niewdzięcznice nie będe !!!!!!!!!!! Nie ma co bo się rozbestwi, zołza jedna i nie będzie chciała starych butów na obcasach nosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witam i dołaczam gratulacje dla brata Doty oraz moc serdecznych życzeń z okazji urodzin dla Witch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Aurora wrote: Dota wrote: Akcja "kciukowa" odwołana. Od dziś mam brata inżyniera od bankowości. Fajnie, pogratuluj bratu!!!! Robi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 jasmar wrote:Aurora wrote:Aurora wrote:Nie chcę bo się boję, że mi dadzą na dłużej niż 3 miesiące a nie chcę przeginać w pracy. Myślę, że dam radę, a jak nie to, no cóż, będę kombinować.Jasmar podali jakąś strasznie odległą datę powrotu do pracy a ma takie samo złamanie, nawet mniej śrub i stąd moje obawy.Aurora-mnie tak lekarz orzecznik w ZUSie powiedział, że ze śrubami chodzić się nie da i przewidywał, że jeszcze z rok posiedzę na zdrowotnym. Ja mu na to, że nie, że chcę do pracy( tak sobie liczę na luty), a on na to, że nie wierzy, bo ze śrubami nie wolno chodzić. No i gdyby nie forum to bym mu uwierzyła. A tak to już wiem, że on pewnie z tych co ściągali!!!!! Konował jeden-ja mu jeszcze pokażę-do sanatorium w ramach prewencji rentowej chce mnie wysłać. Niech mi zwykłe rehabilitacyjne przyspieszy.Więc się Aurora tym nie sugeruj. Przed nami opcja powrotu do pracy ze śrubkami !!!!!!No właśnie i dlatego nie chcę iść na komisję bo się boję, że też na takiego konowała trafię i mi da dłużej niż na 3 miesiące i potem się będę bała, że mnie zwolnią a chętnych na moje miejsce nie brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Aurora wrote:jasmar wrote:Aurora wrote:Jasmar podali jakąś strasznie odległą datę powrotu do pracy a ma takie samo złamanie, nawet mniej śrub i stąd moje obawy.Aurora-mnie tak lekarz orzecznik w ZUSie powiedział, że ze śrubami chodzić się nie da i przewidywał, że jeszcze z rok posiedzę na zdrowotnym. Ja mu na to, że nie, że chcę do pracy( tak sobie liczę na luty), a on na to, że nie wierzy, bo ze śrubami nie wolno chodzić. No i gdyby nie forum to bym mu uwierzyła. A tak to już wiem, że on pewnie z tych co ściągali!!!!! Konował jeden-ja mu jeszcze pokażę-do sanatorium w ramach prewencji rentowej chce mnie wysłać. Niech mi zwykłe rehabilitacyjne przyspieszy.Więc się Aurora tym nie sugeruj. Przed nami opcja powrotu do pracy ze śrubkami !!!!!!No właśnie i dlatego nie chcę iść na komisję bo się boję, że też na takiego konowała trafię i mi da dłużej niż na 3 miesiące i potem się będę bała, że mnie zwolnią a chętnych na moje miejsce nie brakuje...a jak jest z przyznaniem takiego swiadczenia? Czy np. lekarz prowadzący moze zaznaczyć we wniosku, że po trzech miesiącach świadczenia odzyskam zdolność do pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 eliska wrote:Aurora wrote:jasmar wrote:Aurora-mnie tak lekarz orzecznik w ZUSie powiedział, że ze śrubami chodzić się nie da i przewidywał, że jeszcze z rok posiedzę na zdrowotnym. Ja mu na to, że nie, że chcę do pracy( tak sobie liczę na luty), a on na to, że nie wierzy, bo ze śrubami nie wolno chodzić. No i gdyby nie forum to bym mu uwierzyła. A tak to już wiem, że on pewnie z tych co ściągali!!!!! Konował jeden-ja mu jeszcze pokażę-do sanatorium w ramach prewencji rentowej chce mnie wysłać. Niech mi zwykłe rehabilitacyjne przyspieszy.Więc się Aurora tym nie sugeruj. Przed nami opcja powrotu do pracy ze śrubkami !!!!!!No właśnie i dlatego nie chcę iść na komisję bo się boję, że też na takiego konowała trafię i mi da dłużej niż na 3 miesiące i potem się będę bała, że mnie zwolnią a chętnych na moje miejsce nie brakuje...a jak jest z przyznaniem takiego swiadczenia? Czy np. lekarz prowadzący moze zaznaczyć we wniosku, że po trzech miesiącach świadczenia odzyskam zdolność do pracy ?Nie sądzę bo to by oznaczało, że jest jasnowidzem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witch Sto Lat bez kontuzji!Inżynierze gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 http://img29.imageshack.us/img29/1944/img0835t.th.jpg Hejka, a moja rana się coś nie chce goić 2 miechy minęły a tu dalej strupek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 myślę że z facetami to jest ten problem, że oni mają polować i przynosić żarcie do domku, dać kobiecie żeby to ugotowała. i jak nie może tego robić i niejako role się odwracają czuje się znacznie gorzej niż my kobiety. ja przynajmniej mogę sobie wytłumaczyć że:1. mam więcej czasu dla dziecka2. udoskonale swoje umiejętności kulinarne3. sprzątne tam gdzie normalnie zaglądam 2 razy w roku4. poświęce więcej czasu sobie5. wreszcie mam czas na poczytanie książek itdmyślę, ze to duże uogólnienie ale z grubsza to może tak wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 eliska wrote:a jak jest z przyznaniem takiego swiadczenia? Czy np. lekarz prowadzący moze zaznaczyć we wniosku, że po trzech miesiącach świadczenia odzyskam zdolność do pracy ?W moim przypadku było tak:lekarz leczący wnioskował o 3 miesiące, (że rokuję odzyskanie zdolności do pracy w ciągu 3 m-cy świadczenia)lekarz orzecznik przyznała 6 miesięcy - ale ona wzięła też pod uwagę moję podstawowe schorzenie (nie złamanie).Lekarz leczący może napisać we wniosku, że pacjent rokuje powrót do pracy po 3 miesiącach świadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 edziag wrote:myślę że z facetami to jest ten problem, że oni mają polować i przynosić żarcie do domku, dać kobiecie żeby to ugotowała. i jak nie może tego robić i niejako role się odwracają czuje się znacznie gorzej niż my kobiety. ja przynajmniej mogę sobie wytłumaczyć że:1. mam więcej czasu dla dziecka2. udoskonale swoje umiejętności kulinarne3. sprzątne tam gdzie normalnie zaglądam 2 razy w roku4. poświęce więcej czasu sobie5. wreszcie mam czas na poczytanie książek itdmyślę, ze to duże uogólnienie ale z grubsza to może tak wyglądać.Nic dodać, nic ująć. Myślę identycznie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 ojacie wrote:http://img29.imageshack.us/img29/1944/img0835t.th.jpgHejka, a moja rana się coś nie chce goić 2 miechy minęły a tu dalej strupekNo to niedobrze, ja brałam antybiotyk na coś takiego i raz dwa się zaleczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 ojacie wrote: Hejka, a moja rana się coś nie chce goić 2 miechy minęły a tu dalej strupek Jeśli tylko strupek i nic nie wycieka to po prostu daj jej więcej czasu Moja też się długo goiła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Dota wrote: Akcja "kciukowa" odwołana. Od dziś mam brata inżyniera od bankowości. Łał...no to gratulacje dla braciszka. Cmoknij chłopaka w czoło!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: Dota wrote: Akcja "kciukowa" odwołana. Od dziś mam brata inżyniera od bankowości. Łał...no to gratulacje dla braciszka. Cmoknij chłopaka w czoło!!! Mówisz i masz. No to cmok smarkatego inżyniera w czółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi