alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ja Lillę podziwiwm,bo jest bardzo dzielna baba,a noga jej pewnie dokucza fest. I ta cholerna swiadomośc obchodzenia sie jak z jajem... łał-szacunek moja droga!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Aurora wrote: Jednak te 8 godzin plus dojazdy robią swoje, nawet gdy nózia wypoczywa na krzesełku. Trzba mieć tylko nadzieję, że będzie coraz lepiej. A w pracy zmieniasz obuwie czy też nóżka spoczywa w samej pończoszce? Różnie. Jak mocno puchnie to zdejmuję z niej bucik. Niestety w pracy różnie bywa czasami trzeba być w pelni dyspozycyjnym i nawet nóżki na krzesło nie kładę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witch wrote: Jasmar miło Cię znowu widzieć w "domu" uśmiechniętą i pełną werwy do walki z przeciwnościami losu (patosem zaleciało hmm) a te wyjątkowo Ci się skumulowały w tym samym czasie. Głowa, noga i co tam jeszcze masz - do góry dzięki Witch-piszesz tak jakby Ci lat w jednym dniu przybyło ha ha. Najlepsze najlepsze życzenia, a nic się nie przyznałaś, że się postarzałaś o roczek, o TY pewnie kawy i tortu stawiać nam nie chciałaś???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: Ja Lillę podziwiwm,bo jest bardzo dzielna baba,a noga jej pewnie dokucza fest. I ta cholerna swiadomośc obchodzenia sie jak z jajem... łał-szacunek moja droga!!!!!! Dzięki Alawpr ! Dzisiaj zrobię jej dobrze bo idę na masaż! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witch wrote: alawpr wrote: jasmar wrote: Nawet nie próbuj- taka jesteś super- chociaż nie znam Cię osobiście, czego bardzo żałuję. Moja droga nic straconego. Wykurujrmy kustyki i możemy zrobic spotkanie intergacyjne.... Byle w pozycji leżącej i pod warunkiem, że wszystko będzie w zasięgu ręki a w poblizu żadnych atrakcji do zwiedzania Jasne mówisz i masz-żadnej lokomotywki nie będzie, ani trawki ni schodka. Tylko się zrośniemy!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Ja Lillę podziwiwm,bo jest bardzo dzielna baba,a noga jej pewnie dokucza fest. I ta cholerna swiadomośc obchodzenia sie jak z jajem... łał-szacunek moja droga!!!!!! Dzięki Alawpr ! Dzisiaj zrobię jej dobrze bo idę na masaż! Nie zapomnij o sexownych galotkach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: witch wrote: Dota wrote: Akcja "kciukowa" odwołana. Od dziś mam brata inżyniera od bankowości. Wiedzie co ? Już wiem co zrobię. Przekwalifikuje się z księgowej na "trzymokciuka" i będę mogła pracować w domu nawet na L4. To mi wychodzi !!! Dla brata gratulacje Pitolę rzucam robotę i tez robie nowy fakultet ..trzymokciuka'' Witch trzymaj mi mocno jak będę zalegiwac w szpitalu. I napal sie na zapas bo mi sie troche zejdzie. Chyba że pocwiczysz z palcami u nogi hi..hi... Dla Ciebie specjalnie zwerbuję rodzinę. Nogi odpuszczam sobie bo są "inne" i nie bardzo chetne do wspólpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 jasmar wrote: witch wrote: alawpr wrote: Moja droga nic straconego. Wykurujrmy kustyki i możemy zrobic spotkanie intergacyjne.... Byle w pozycji leżącej i pod warunkiem, że wszystko będzie w zasięgu ręki a w poblizu żadnych atrakcji do zwiedzania Jasne mówisz i masz-żadnej lokomotywki nie będzie, ani trawki ni schodka. Tylko się zrośniemy!!!!! Ja dam rozkaz zrównania terenu,wywalwnie schodków wyrwania trawy i usunięcia wszystkich łóżek,lokomotywy pójda na złom,piłki pzredziurawie i co tylko chcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: Gdybym miała zdrowa nogę ile bym mogła zrobic ,a tak ta bezczynnośc zaczyna mnie dobijac. Chyba naprawde zacznę dziergac To już pisanie z nami przestaje Ci wystarczać-szukasz dodatkowych zajęć. A w ogóle kochana wytrzymaj jeszcze te kilka dni i jak wrócisz ze szpitala bez pancerzyka to i spać będziesz mogła i więcej zrobić- ale mam nadzieję, że dla nas czas zawsze znajdziesz????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: Witch a czy ty.....czasami mego ślubnego nie leczyłaś....bo ja to znam.... Bo oni to mają już w genach chyba wszyscy. Ten typ tak ma i za kuta pana nie zmienisz tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Gdybym miała zdrowa nogę ile bym mogła zrobic ,a tak ta bezczynnośc zaczyna mnie dobijac. Chyba naprawde zacznę dziergac To już pisanie z nami przestaje Ci wystarczać-szukasz dodatkowych zajęć. A w ogóle kochana wytrzymaj jeszcze te kilka dni i jak wrócisz ze szpitala bez pancerzyka to i spać będziesz mogła i więcej zrobić- ale mam nadzieję, że dla nas czas zawsze znajdziesz????? ZAWSZE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: alawpr wrote: Ja Lillę podziwiwm,bo jest bardzo dzielna baba,a noga jej pewnie dokucza fest. I ta cholerna swiadomośc obchodzenia sie jak z jajem... łał-szacunek moja droga!!!!!! Dzięki Alawpr ! Dzisiaj zrobię jej dobrze bo idę na masaż! Nie zapomnij o sexownych galotkach! No taki masaż to nie tylko nodze robi dobrze-mnie na głowę też pomagało, bo rodzinka już słuchać pewnych rzeczy nie może a pani chętnie wysłuchuje bo pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witch wrote: alawpr wrote: Witch a czy ty.....czasami mego ślubnego nie leczyłaś....bo ja to znam.... Bo oni to mają już w genach chyba wszyscy. Ten typ tak ma i za kuta pana nie zmienisz tego. No tak bo młodsze męskie nasienia tez tak maja.A oni sa w większości. Dobrze że choc psina to suka to sobie możemy pogadac jak babka z babką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote:jasmar wrote:alawpr wrote:Gdybym miała zdrowa nogę ile bym mogła zrobic ,a tak ta bezczynnośc zaczyna mnie dobijac. Chyba naprawde zacznę dziergac To już pisanie z nami przestaje Ci wystarczać-szukasz dodatkowych zajęć. A w ogóle kochana wytrzymaj jeszcze te kilka dni i jak wrócisz ze szpitala bez pancerzyka to i spać będziesz mogła i więcej zrobić- ale mam nadzieję, że dla nas czas zawsze znajdziesz?????ZAWSZE!!!tak myślę-nawet przez chwilę nie zwątpiłam, że będzie inaczej.No i pamiętaj ja już szykuję się na ptasie mleczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 jasmar wrote:witch wrote:Jasmar miło Cię znowu widzieć w "domu" uśmiechniętą i pełną werwy do walki z przeciwnościami losu (patosem zaleciało hmm) a te wyjątkowo Ci się skumulowały w tym samym czasie. Głowa, noga i co tam jeszcze masz - do góry dzięki Witch-piszesz tak jakby Ci lat w jednym dniu przybyło ha ha. Najlepsze najlepsze życzenia, a nic się nie przyznałaś, że się postarzałaś o roczek, o TY pewnie kawy i tortu stawiać nam nie chciałaś????Dziękuję wszystkim za życzenia. Tort jeszcze jest, kawa też - więc nie ma sprawy adres podam i smigajcie czym która może.Jasmar ze mną jest inaczej. Ja z roku na rok robię się młodsza duchem (tak przynajmniej się czuję) a z kolejnej cyferki na liczniku nie robie dramatu. Każdy się "posuwa" nikt nie robi sie młodszy. Ważne to zdrowie, humor i troche grosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: LillaKorn wrote: Dzięki Alawpr ! Dzisiaj zrobię jej dobrze bo idę na masaż! Nie zapomnij o sexownych galotkach! No taki masaż to nie tylko nodze robi dobrze-mnie na głowę też pomagało, bo rodzinka już słuchać pewnych rzeczy nie może a pani chętnie wysłuchuje bo pierwszy raz. Moja tez ma juz cofkę. więc juz nie mówie nic.Odpowiadam tylko na zadane pytania. I wszyscy stwierdzili, że bardzo mi sie poprawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witch wrote:jasmar wrote:witch wrote:Jasmar miło Cię znowu widzieć w "domu" uśmiechniętą i pełną werwy do walki z przeciwnościami losu (patosem zaleciało hmm) a te wyjątkowo Ci się skumulowały w tym samym czasie. Głowa, noga i co tam jeszcze masz - do góry dzięki Witch-piszesz tak jakby Ci lat w jednym dniu przybyło ha ha. Najlepsze najlepsze życzenia, a nic się nie przyznałaś, że się postarzałaś o roczek, o TY pewnie kawy i tortu stawiać nam nie chciałaś????Dziękuję wszystkim za życzenia. Tort jeszcze jest, kawa też - więc nie ma sprawy adres podam i smigajcie czym która może.Jasmar ze mną jest inaczej. Ja z roku na rok robię się młodsza duchem (tak przynajmniej się czuję) a z kolejnej cyferki na liczniku nie robie dramatu. Każdy się "posuwa" nikt nie robi sie młodszy. Ważne to zdrowie, humor i troche grosza To ja zakładam wrotki i lecę na kawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Wiedzie co ? Już wiem co zrobię. Przekwalifikuje się z księgowej na "trzymokciuka" i będę mogła pracować w domu nawet na L4. To mi wychodzi !!! Dla brata gratulacje Pitolę rzucam robotę i tez robie nowy fakultet ..trzymokciuka'' Witch trzymaj mi mocno jak będę zalegiwac w szpitalu. I napal sie na zapas bo mi sie troche zejdzie. Chyba że pocwiczysz z palcami u nogi hi..hi... Dla Ciebie specjalnie zwerbuję rodzinę. Nogi odpuszczam sobie bo są "inne" i nie bardzo chetne do wspólpracy No Witch w trzymaniu kciuków jest dobra!!!!! Za mnie też w piątek trzymała i nawet pisała, że rodzinkę obiadu pozbawi i udało się. Bo ja po 15 to już wątpiłam czy mnie załatwią i tylko przez to trzymanie kciuków załapałam się. DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Mianuje Witch na prezesa trzymaczy kciuków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witch wrote:jasmar wrote:witch wrote:Jasmar miło Cię znowu widzieć w "domu" uśmiechniętą i pełną werwy do walki z przeciwnościami losu (patosem zaleciało hmm) a te wyjątkowo Ci się skumulowały w tym samym czasie. Głowa, noga i co tam jeszcze masz - do góry dzięki Witch-piszesz tak jakby Ci lat w jednym dniu przybyło ha ha. Najlepsze najlepsze życzenia, a nic się nie przyznałaś, że się postarzałaś o roczek, o TY pewnie kawy i tortu stawiać nam nie chciałaś????Dziękuję wszystkim za życzenia. Tort jeszcze jest, kawa też - więc nie ma sprawy adres podam i smigajcie czym która może.Jasmar ze mną jest inaczej. Ja z roku na rok robię się młodsza duchem (tak przynajmniej się czuję) a z kolejnej cyferki na liczniku nie robie dramatu. Każdy się "posuwa" nikt nie robi sie młodszy. Ważne to zdrowie, humor i troche grosza Święte słowa. Już teraz wiem co znaczy powiedzenie, że po dzieciach widać, że człowiek się starzeje. Ja też nie czuję odchodzących lat. No może trochę teraz, bo tak mi się pochorowało!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote:Mianuje Witch na prezesa trzymaczy kciuków.No i doczekałam się zaszczytnego miana Inni walczą o stołki a ja tylko trzymam kciuki i od razu PREZES ! Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Nie zapomnij o sexownych galotkach! No taki masaż to nie tylko nodze robi dobrze-mnie na głowę też pomagało, bo rodzinka już słuchać pewnych rzeczy nie może a pani chętnie wysłuchuje bo pierwszy raz. Moja tez ma juz cofkę. więc juz nie mówie nic.Odpowiadam tylko na zadane pytania. I wszyscy stwierdzili, że bardzo mi sie poprawiło. No proszę jakie to skuteczne i kto by pomyślał. Tu możesz się wygadać i my wszystko zrozumiemy, bo też tak mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witch napisz bo nie pamiętam-czy Tobie już śrubę z więzozrostu wyciągnęli??? Kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 jasmar wrote:witch wrote:jasmar wrote:dzięki Witch-piszesz tak jakby Ci lat w jednym dniu przybyło ha ha. Najlepsze najlepsze życzenia, a nic się nie przyznałaś, że się postarzałaś o roczek, o TY pewnie kawy i tortu stawiać nam nie chciałaś????Dziękuję wszystkim za życzenia. Tort jeszcze jest, kawa też - więc nie ma sprawy adres podam i smigajcie czym która może.Jasmar ze mną jest inaczej. Ja z roku na rok robię się młodsza duchem (tak przynajmniej się czuję) a z kolejnej cyferki na liczniku nie robie dramatu. Każdy się "posuwa" nikt nie robi sie młodszy. Ważne to zdrowie, humor i troche grosza Święte słowa. Już teraz wiem co znaczy powiedzenie, że po dzieciach widać, że człowiek się starzeje. Ja też nie czuję odchodzących lat. No może trochę teraz, bo tak mi się pochorowało!!Dlatego "fundnęłam" sobie dziecko po pierwszym za 10 lata aby jak najdłużej z tego przywileju (starzenia się według wieku dziecka) korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 jasmar wrote: Witch napisz bo nie pamiętam-czy Tobie już śrubę z więzozrostu wyciągnęli??? Kiedy? Tak - 10 września. Resztę rdza zżera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witch wrote:jasmar wrote:witch wrote:Dziękuję wszystkim za życzenia. Tort jeszcze jest, kawa też - więc nie ma sprawy adres podam i smigajcie czym która może.Jasmar ze mną jest inaczej. Ja z roku na rok robię się młodsza duchem (tak przynajmniej się czuję) a z kolejnej cyferki na liczniku nie robie dramatu. Każdy się "posuwa" nikt nie robi sie młodszy. Ważne to zdrowie, humor i troche grosza Święte słowa. Już teraz wiem co znaczy powiedzenie, że po dzieciach widać, że człowiek się starzeje. Ja też nie czuję odchodzących lat. No może trochę teraz, bo tak mi się pochorowało!!Dlatego "fundnęłam" sobie dziecko po pierwszym za 10 lata aby jak najdłużej z tego przywileju (starzenia się według wieku dziecka) korzystać Ja byłam tak samo cwana,. Z tym że u starszego byłam młoda mama na wywiadówkach, a u młodszego tą starszą ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witch wrote: Dlatego "fundnęłam" sobie dziecko po pierwszym za 10 lata aby jak najdłużej z tego przywileju (starzenia się według wieku dziecka) korzystać HA ha to ile ma to młodsze?? Ale to fakt jak poprzestanie się na 1 to jak ma się 15 latka to kaplica-w domu coraz rzadziej przebywa a jak już jest to siedzi w swoim pokoju. A młodsze to zawsze jakiś problem mają- a to klocki trzeba ustawić albo zagrać w małpki itp. I człowiek czuje się młodszy, bo ma małe dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 ALA mogłaś w środek zafundować sobie dziewczynkę-tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 To drugie miąło byc dziewczynką , ale tylko miało byc.Jest fantastyczny facet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: witch wrote: jasmar wrote: Święte słowa. Już teraz wiem co znaczy powiedzenie, że po dzieciach widać, że człowiek się starzeje. Ja też nie czuję odchodzących lat. No może trochę teraz, bo tak mi się pochorowało!! Dlatego "fundnęłam" sobie dziecko po pierwszym za 10 lata aby jak najdłużej z tego przywileju (starzenia się według wieku dziecka) korzystać Ja byłam tak samo cwana,. Z tym że u starszego byłam młoda mama na wywiadówkach, a u młodszego tą starszą ;-( Pierwszego miałam mając "oczko", drugi "oczko" z VAT-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi