LillaKorn Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Alawpr, obcykałaś internet w Twoim szpitalu, gdzie Cię będą więzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Cześć Remi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote:edziag wrote:marzy mi się przed powrotem do pracy taki jeden miesiąc kiedy będę już na chodzie żeby sobie odbić za te miesiące przesiedziane w domu i :kupować fajne ciuchyłazić bez celu na dłuuuuuugie spacerychodzić na basen i siłownię dopołudniazaszaleć na imprezie do białego rana w środku tygodniajechać gdzieś i nie oglądać przez kilka dni tych moich 4 ściani ..... dużo więcejtakie mam na dziś marzenieTo ja sie przyczepie do ciebie na te marzenia........ja tez Ale............. łazic bez celu to ja nie chce ja tak po sklepach moge łazic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witch, Edziag i inni łapiący doła, nie łamcie rąk tylko wsiadajcie na rowerki do ćwiczeń lub wykonujcie dozwolone Wam ćwiczenia. Z każdym dniem jesteśmy bliżej do zakończenia leczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote: Ja wcale nie planowałam drugiego. wiecznie zapracowani na rozjazdach. I wydawało mi sie ,że już tak zostanie a tu trach jest:-) no u nas nie. My mamy dwójke bardzo zaplanowych dzieci. ja to bym chciała tak trach tzrecie ale mąz apiera sie rekoma i nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote: edziag wrote: alawpr wrote: Ja wcale nie planowałam drugiego. wiecznie zapracowani na rozjazdach. I wydawało mi sie ,że już tak zostanie a tu trach jest:-) u mnie musiało by być właśnie trach bo świadomie się nie zdecyduje, jejku jak sobie przypomne jak to było.....masakra. Te nocki zarwane to najgorsze z tego wszystkiego.starszy był idealny spał jak suseł ale młodszy to ho...ho... dał nam popalic. w nocy robiliśmy sobie dyżury z mężem do wstawania. Masakra ja przy drugi tez pół roku nie wiedziałą n ajakim siwecie zyje i własnie przez te pol roku mąz zrezygnował z tzreciego. powiedział ze jak nam się taka sama zaraza urodzi albo i gorsza to on nie wytrzyma hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote: No właśnie kazdy ma swoje zycie i wie co dla niego dobre ,na co może sobie pozwolic.Ja mogłam sobie pozwolic siedziec z dziecmi do trzch lat i wróci do pracy na to samo miejsce. A taraz wszystko jest przeciw. ja dzieciaki musiałam oddac do zlobka zaraz po macierzyńskim czyli jak mieli 5 miechów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 marchewka wrote: edziag wrote: hej marchewa co się stało że cię przesunęli? termin, który mi dziś dali mi nie przypasował, a najbliższy wolny był 16.11, to nie miałam wyboru, ale to nic poważnego, co się odwlecze to nie uciecze będę pamietała o twojej dacie bo 15.11 syn ma urodziny a 16.11 odiwedzamy z nim szpital (laryngolog) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Aurora wrote:kasiek79 wrote:Aurora wrote:Kasiek, dobrze, że Twoi rodzice dzieci zabiorą na parę dni. Wypoczniesz trochę.kochana na jeden dzien bo ja w sobote już do nich jadę. W niedzielę ida n aurodzinki Poniedziałek leniuchujemy a we wtorek kontrol i po wieczorkeim do domu No ale bęe z rodzicami to bedzie mi łatwiejA ja dziisja pochwaliła noge to zaraza teraz mi napier...............Nie chwal bo one lubią na złość robić.no przechwaliłam bo kurde i dizisaj daje znać tzn jakos tak w łydke mi cos cisnie dziwnie mi ja napina. głupie uczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 No i dopadło mnie przeziębienie. Od wczoraj źle się czuję, mam dreszcze i boli mnie głowa. To chyba komplet-od nogi przez brzuch teraz głowa. Na dodatek najmłodszy też rozłożony-dziś miał już ponad 39 gorączki(rano). Lekarka stwierdziła, że gardło ma zaczerwienione i ma zapalenie węzłów chłonnych gardła-a już myślałam, że po usunięciu migdałków w kwietniu mamy spokój z gardłem- a tu znów coś się przyplątało. Od wczoraj mam już wszystkiego dość. Może będzie mi lepiej jak się Wam trochę wyżalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote: Dziewczyny pierwsza na rzeź niewiniątek idę ja. Nerwa mam paskudnego ale postaram sie jakoś z godnością dotrwac. no to juz za dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 jasmar wrote: No i dopadło mnie przeziębienie. Od wczoraj źle się czuję, mam dreszcze i boli mnie głowa. To chyba komplet-od nogi przez brzuch teraz głowa. Na dodatek najmłodszy też rozłożony-dziś miał już ponad 39 gorączki(rano). Lekarka stwierdziła, że gardło ma zaczerwienione i ma zapalenie węzłów chłonnych gardła-a już myślałam, że po usunięciu migdałków w kwietniu mamy spokój z gardłem- a tu znów coś się przyplątało. Od wczoraj mam już wszystkiego dość. Może będzie mi lepiej jak się Wam trochę wyżalę. Niestety obecnie mamy "najlepszy" sezon na przeziębienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Ale czemu nas połamańców to dopada-powinniśmy być pod ochroną!!!!!!!!!!!!!!!!! Inasze rodziny też. Mało mamy problemów????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 jasmar wrote: Ale czemu nas połamańców to dopada-powinniśmy być pod ochroną!!!!!!!!!!!!!!!!! Inasze rodziny też. Mało mamy problemów????????????? Nas połamanych dopadnie jak najszybciej, bo jesteśmy wydelikaceni tym siedzeniem w domu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 LillaKorn wrote: jasmar wrote: Ale czemu nas połamańców to dopada-powinniśmy być pod ochroną!!!!!!!!!!!!!!!!! Inasze rodziny też. Mało mamy problemów????????????? Nas połamanych dopadnie jak najszybciej, bo jesteśmy wydelikaceni tym siedzeniem w domu! Czyżby to od tego że przeszłam kawałek po dworze jak wychodziłam ze szpitala????? To niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Mąż w kościele na spotkaniu dla dzieci pierwszokomunijnych-bo jak dziecko chore to rodzic sam musi przyjść. Starsze na treningu a my choróbska zalegamy w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 jasmar wrote: Czyżby to od tego że przeszłam kawałek po dworze jak wychodziłam ze szpitala????? To niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty Jasmar jesteś narażona jeszcze bardziej, bo przy okazji zabiegu zaladowali w Ciebie jakieś antybiotyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 LillaKorn wrote: Alawpr, obcykałaś internet w Twoim szpitalu, gdzie Cię będą więzić? Dupa,graniczy z cudem dodzwonienie. ale mam plan zabiorę ze sobą i sie dowiem na miejscu. jak nie to mąż zabierze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: Alawpr, obcykałaś internet w Twoim szpitalu, gdzie Cię będą więzić? Dupa,graniczy z cudem dodzwonienie. ale mam plan zabiorę ze sobą i sie dowiem na miejscu. jak nie to mąż zabierze . Pozostaje Ci jeszcze sprawdzenie strony internetowej szpitala. Wzięcie laptopika ze sobą to też niezły patent. Byłabym zdziwiona, gdyby MSWiA nie mialo neta dla pacjentów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 jasmar wrote: No i dopadło mnie przeziębienie. Od wczoraj źle się czuję, mam dreszcze i boli mnie głowa. To chyba komplet-od nogi przez brzuch teraz głowa. Na dodatek najmłodszy też rozłożony-dziś miał już ponad 39 gorączki(rano). Lekarka stwierdziła, że gardło ma zaczerwienione i ma zapalenie węzłów chłonnych gardła-a już myślałam, że po usunięciu migdałków w kwietniu mamy spokój z gardłem- a tu znów coś się przyplątało. Od wczoraj mam już wszystkiego dość. Może będzie mi lepiej jak się Wam trochę wyżalę. ja już prawie zdrowa a mój syn od poniedziałku siedzial z emna w domu bo miał dwa dni gorączki i chrype. Dzisiaj byli na kontroli bo syn ledwo gada tak chrypa go zaatakowała. o i suchy męczący kaszel. Wszystko jest ok wiec nie dali antybiotyku tlyko baktrim no i zyrtek bo on alergik i moze to alergiczne. No ale się załamałąm Bo ja mu syrop z cebuli i buraków zrobiłąm i nic zero poprawy z głosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 ojacie wrote:http://img29.imageshack.us/img29/1944/img0835t.th.jpgHejka, a moja rana się coś nie chce goić 2 miechy minęły a tu dalej strupekojacie to już dość długo Ci się goi. Ja bym spróbowała czegoś-może w aptece polecą jakąś maść. Mnie ranka po wyjęciu śrubki zagoiła się podczas operacji wrześniowej-tam też w szpitalu wyciągnęli mi szwy(23 września) i potem strupek oderwał się po 2-3 dniach. A może został Ci kawałek szewka i nie chce się zagoić???? A przemywałaś to spirytusem. Bo mnie tak kazali robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 jasmar wrote: LillaKorn wrote: jasmar wrote: Ale czemu nas połamańców to dopada-powinniśmy być pod ochroną!!!!!!!!!!!!!!!!! Inasze rodziny też. Mało mamy problemów????????????? Nas połamanych dopadnie jak najszybciej, bo jesteśmy wydelikaceni tym siedzeniem w domu! Czyżby to od tego że przeszłam kawałek po dworze jak wychodziłam ze szpitala????? To niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja siedziałą tlyko w domu i rozłozylo mnie tak ze jeden dzien ledwo co dychałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 LillaKorn wrote: jasmar wrote: Czyżby to od tego że przeszłam kawałek po dworze jak wychodziłam ze szpitala????? To niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty Jasmar jesteś narażona jeszcze bardziej, bo przy okazji zabiegu zaladowali w Ciebie jakieś antybiotyki. Eeeee chyba nie żadnych antybiotyków nie dostawałam no chyba, że w kroplówce ale to za krótko???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 ja sama. Rodzice pojechali z dzieciakami do białego maz po 22 wraca wiec siedze samam i kude jakos tak fajnie. Cały tydzień syn ze mną więc nie miaąłm chwili spokoju. Jutro jak tlyko wstaniemy jedziemy do naszych kochanych szkrabów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Wiesz co Jasmar tak myślałam sobie ,że jakaś zaraza cie dopadła jak nie odzywałas się. Współczuję. I jeszcze pociecha do tego kompletu. Ale pomyśl jak później bedziesz to wspominac to nawet będziesz z tego żartowała. trzymaj sie kochana ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 kasiek79 wrote: jasmar wrote: No i dopadło mnie przeziębienie. Od wczoraj źle się czuję, mam dreszcze i boli mnie głowa. To chyba komplet-od nogi przez brzuch teraz głowa. Na dodatek najmłodszy też rozłożony-dziś miał już ponad 39 gorączki(rano). Lekarka stwierdziła, że gardło ma zaczerwienione i ma zapalenie węzłów chłonnych gardła-a już myślałam, że po usunięciu migdałków w kwietniu mamy spokój z gardłem- a tu znów coś się przyplątało. Od wczoraj mam już wszystkiego dość. Może będzie mi lepiej jak się Wam trochę wyżalę. ja już prawie zdrowa a mój syn od poniedziałku siedzial z emna w domu bo miał dwa dni gorączki i chrype. Dzisiaj byli na kontroli bo syn ledwo gada tak chrypa go zaatakowała. o i suchy męczący kaszel. Wszystko jest ok wiec nie dali antybiotyku tlyko baktrim no i zyrtek bo on alergik i moze to alergiczne. No ale się załamałąm Bo ja mu syrop z cebuli i buraków zrobiłąm i nic zero poprawy z głosem A mój ma tylko wysoką gorączkę i nic więcej, bo to gardło go nawet nie boli. Więc pakuje mu tylko czopki pyralginę żeby trochę zbijać. Innych objawów choroby nie widać i to mnie niepokoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Lilla,odpoczywaj z nózią w pieleszach domowych. Zignoruj złosnice i udawaj że jej nic nie dolega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 jasmar wrote: kasiek79 wrote: jasmar wrote: No i dopadło mnie przeziębienie. Od wczoraj źle się czuję, mam dreszcze i boli mnie głowa. To chyba komplet-od nogi przez brzuch teraz głowa. Na dodatek najmłodszy też rozłożony-dziś miał już ponad 39 gorączki(rano). Lekarka stwierdziła, że gardło ma zaczerwienione i ma zapalenie węzłów chłonnych gardła-a już myślałam, że po usunięciu migdałków w kwietniu mamy spokój z gardłem- a tu znów coś się przyplątało. Od wczoraj mam już wszystkiego dość. Może będzie mi lepiej jak się Wam trochę wyżalę. ja już prawie zdrowa a mój syn od poniedziałku siedzial z emna w domu bo miał dwa dni gorączki i chrype. Dzisiaj byli na kontroli bo syn ledwo gada tak chrypa go zaatakowała. o i suchy męczący kaszel. Wszystko jest ok wiec nie dali antybiotyku tlyko baktrim no i zyrtek bo on alergik i moze to alergiczne. No ale się załamałąm Bo ja mu syrop z cebuli i buraków zrobiłąm i nic zero poprawy z głosem A mój ma tylko wysoką gorączkę i nic więcej, bo to gardło go nawet nie boli. Więc pakuje mu tylko czopki pyralginę żeby trochę zbijać. Innych objawów choroby nie widać i to mnie niepokoi. mojego gardło tez nie boli od wtorku nie miał nawet gorączki tlyko chrypa. Tak jakby zdarte struny. kazałam dl amęza dizisj znowu iś cod lekarza. no i co dalej nic tylko chrypa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: LillaKorn wrote: Alawpr, obcykałaś internet w Twoim szpitalu, gdzie Cię będą więzić? Dupa,graniczy z cudem dodzwonienie. ale mam plan zabiorę ze sobą i sie dowiem na miejscu. jak nie to mąż zabierze . Pozostaje Ci jeszcze sprawdzenie strony internetowej szpitala. Wzięcie laptopika ze sobą to też niezły patent. Byłabym zdziwiona, gdyby MSWiA nie mialo neta dla pacjentów! Ja MON. W MSW miałam konsultacje u orto króry męża leczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote:Wiesz co Jasmar tak myślałam sobie ,że jakaś zaraza cie dopadła jak nie odzywałas się. Współczuję. I jeszcze pociecha do tego kompletu. Ale pomyśl jak później bedziesz to wspominac to nawet będziesz z tego żartowała. trzymaj sie kochana ciepło.Dzięki Ala Ty to niedość, że psychoterapeuta to jeszcze prorok jaki czy co. Przewidziałaś, że dopadło mnie paskudztwo???I nie martw się już niedługo nózia będzie swobodna. Ciekawi mnie co z nią najpierw zrobisz jak wrócisz do domu-kąpiel czy coś innego?????Jeszcze tylko 2 dni-spróbuj przeżyć je spokojnie!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi