LillaKorn Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: alawpr wrote: Dupa,graniczy z cudem dodzwonienie. ale mam plan zabiorę ze sobą i sie dowiem na miejscu. jak nie to mąż zabierze . Pozostaje Ci jeszcze sprawdzenie strony internetowej szpitala. Wzięcie laptopika ze sobą to też niezły patent. Byłabym zdziwiona, gdyby MSWiA nie mialo neta dla pacjentów! Ja MON. W MSW miałam konsultacje u orto króry męża leczył. Jakby nie było równie szacowna instytucja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Jasmar u mojego młodszego nejpierw była gorączka wysoka a później dopiero zaraza sie objawiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 kasiek79 wrote: mojego gardło tez nie boli od wtorku nie miał nawet gorączki tlyko chrypa. Tak jakby zdarte struny. kazałam dl amęza dizisj znowu iś cod lekarza. no i co dalej nic tylko chrypa Jak chrypka to ja bym stawiała na krtań. Mój zwykle chorował na anginy-bywało, że maił kilkanaście w roku. Ale skończyło się jak mu w kwietniu usunęli wszystkie migdałki. Od kwietnia nie dostawał antybiotyku. już myślałam, że mamy spokój a tu ............... klops. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Kochane, lecę skakańcem loki poprawic, bo dziś zdobędę mistrzostwo połamańca w grze w bilard. I muszę błysnąc urodą. Wieczorkiem/późnym /was poczytam. Zabijam stresika przed szpitalem jak mogę. a że przyjaciół mam wspaniałych to łączą sie w bólu razem ze mną. Pa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote: Lilla,odpoczywaj z nózią w pieleszach domowych. Zignoruj złosnice i udawaj że jej nic nie dolega. a ty jeszcze nie na bilardzie/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote: Kochane, lecę skakańcem loki poprawic, bo dziś zdobędę mistrzostwo połamańca w grze w bilard. I muszę błysnąc urodą. Wieczorkiem/późnym /was poczytam. Zabijam stresika przed szpitalem jak mogę. a że przyjaciół mam wspaniałych to łączą sie w bólu razem ze mną. Pa.... Udanego popołudnia Alawpr. NApisz później jak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote: Kochane, lecę skakańcem loki poprawic, bo dziś zdobędę mistrzostwo połamańca w grze w bilard. I muszę błysnąc urodą. Wieczorkiem/późnym /was poczytam. Zabijam stresika przed szpitalem jak mogę. a że przyjaciół mam wspaniałych to łączą sie w bólu razem ze mną. Pa.... Baw się dobrze i dołóż (punktowo oczywiście) swoim przyjaciołom wszak bęziesz miała o dwie kule więcej od nich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Idę zrobić sobie herbatkę z soczkiem malinowym i pod kocyk. Muszę poczekać na lepsze mniej zasmarkane czasy. Bo łeb mi już nieźle napieprza, niby w domu ciepło a ja w polarze i pok kocem. Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 a ja ide po cytryne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrSmith Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Aurora wrote:Aurora wrote:alawpr wrote:Miał facet zacięcie.Chciał doprowadzic sie do stanu przed. Szacunek wielki!!!!Tylko czekałam aż się gdzieś wyłoży, ale jakoś przeskakał przez ten korytarz, musieli mu drzwi otwierać bo wisiał biedak na tych kulach...W bądź razie jak się widzi coś takiego to aż wstyd kwękać i narzekać na swój przypadek...niestety widzę że wszyscy nic tutaj nie robią tylko kwękają ...trzeba się wziąć w garść żeby było lepiej, jak ktoś zawinił to z ciągnąc za z niego kasę, polecić lekarza rehabilitanta etc niestety ciężko znaleźć tu konkretne informacje bo wiekszość postów to narzekanie , ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 mrSmith wrote:Aurora wrote:Aurora wrote:Tylko czekałam aż się gdzieś wyłoży, ale jakoś przeskakał przez ten korytarz, musieli mu drzwi otwierać bo wisiał biedak na tych kulach...W bądź razie jak się widzi coś takiego to aż wstyd kwękać i narzekać na swój przypadek...niestety widzę że wszyscy nic tutaj nie robią tylko kwękają ...trzeba się wziąć w garść żeby było lepiej, jak ktoś zawinił to z ciągnąc za z niego kasę, polecić lekarza rehabilitanta etc niestety ciężko znaleźć tu konkretne informacje bo wiekszość postów to narzekanie , ehhHmmmm my tu kwękamy????A o jakie konkretne informacje ci chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????jak narazie to kazdy tu sobie pomaga i tak się składa ze z pozytywnym skutkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 mrSmith wrote:niestety widzę że wszyscy nic tutaj nie robią tylko kwękają ...trzeba się wziąć w garść żeby było lepiej, jak ktoś zawinił to z ciągnąc za z niego kasę, polecić lekarza rehabilitanta etc niestety ciężko znaleźć tu konkretne informacje bo wiekszość postów to narzekanie , ehhNo trochę przegiąłeś teraz. Nie chcę Cię osądzać ale myślę, że albo nie czytasz dokładnie tego forum skoro twierdzisz, że trudno tu znaleźć konkretne informacje albo jesteś ignorantem, który nie wie czemu służy forum.To nie jest forum lekarzy ortopedów ale ludzi połamanych, każdy z nas pisze o swoim przypadku i swoich przejściach. Być może nie znalazłeś TU osoby z podobnym urazem i dlatego narzekasz, że brak informacji. Dochodzenie do zupełnej sprawności to nie tylko zmaganie się z złamaniem ale również z własną psychiką. Dlatego są tu i posty innego kalibru (nie dotyczące wyłacznie rehabilitacji) ale i boleści "duszy". Myślę, że i Ty coś takiego przeżywałeś skoro w innym wątku piszesz "ręce mi opadają szczerze mówiąc bo tyle miesięcy straciłem".Więc nie osądzaj abyś i sam nie był sądzony.Nie podoba mi się Twoje podejście do naszego "kwękania". To nie forum hodowców drobiu ale ludzi doświadczonych przez los.Nikt nikogo nie zmusza do czytania tego "kwękania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Cześć Kasia - czytam, że dziś odpoczywasz na full. Korzystaj z tej chwili swobody. Tylko nie kwękaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote: Witch odezwij sie ! Mam nadzieję że nie dyndolisz swojej nózi jakimś scyzorem? Już jest ok ale po przeczytaniu pewnego wpisu "zagotowałam" się okrutnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 witch wrote: Cześć Kasia - czytam, że dziś odpoczywasz na full. Korzystaj z tej chwili swobody. Tylko nie kwękaj hehe a co pokwękam sobie W końcu mam do tego prawo i nikt mi nie zaborni nawet jakis "nowy" połamaniec na tym watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 witch wrote: alawpr wrote: Witch odezwij sie ! Mam nadzieję że nie dyndolisz swojej nózi jakimś scyzorem? Już jest ok ale po przeczytaniu pewnego wpisu "zagotowałam" się okrutnie chyba wiem o jaki wpis ci chodzi bo mnie też zagotował no i dobrze ze znalazłas jedo wypowiedx w któej jak nabardziej kwęka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 o tej porze to pomału dawałam dzieciakom kolacje i gramoliłą się na górę zeby ich pomyc Potem dobranocka i ukąłdanie do łóżek. dzisiaj mam luz blus do 22 az wróci mąż i zacznie "kwękać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 alawpr wrote: Kochane, lecę skakańcem loki poprawic, bo dziś zdobędę mistrzostwo połamańca w grze w bilard. I muszę błysnąc urodą. Wieczorkiem/późnym /was poczytam. Zabijam stresika przed szpitalem jak mogę. a że przyjaciół mam wspaniałych to łączą sie w bólu razem ze mną. Pa.... Jakbyś miała problem z udźwignięciem wygranej to daj znać. Pomożemy Baw się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Ochłonęłam ździebko. Kasia a Ciebie znowu gardło pobolewa (cytryna) czy to profilaktyka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Tak, złamały się jednocześnie. malgo85 też własnie słyszałem że te gwoździe to super rzecz i w sumie to się potwierdza,ale wolałbym w ogole nie wiedziec ze coś takiego istnieje alawpr nie zazdroszcze, ja bym tak długo nie wytrzymał:)Dziwne że nie obciązasz nogi, podobno to bardzo przyspiesza zrost, ale są złamania i złamania, nie ma co porównywać, tzn. ja sie nie znam:) Aurora wstyd się przyznać, ale.. potrącił mnie pociąg, wiem że to dziwnie brzmi, ja w sumie dłuuugo w to nie wierzyłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 jasmar wrote:No i dopadło mnie przeziębienie. Od wczoraj źle się czuję, mam dreszcze i boli mnie głowa. To chyba komplet-od nogi przez brzuch teraz głowa. Na dodatek najmłodszy też rozłożony-dziś miał już ponad 39 gorączki(rano). Lekarka stwierdziła, że gardło ma zaczerwienione i ma zapalenie węzłów chłonnych gardła-a już myślałam, że po usunięciu migdałków w kwietniu mamy spokój z gardłem- a tu znów coś się przyplątało. Od wczoraj mam już wszystkiego dość. Może będzie mi lepiej jak się Wam trochę wyżalę.Jasmar proponuję - polopirynę, herbatę z miodem i cytryną jakieś witaminki, ciepłą kołderkę i do rana przejdzie.Małym się nie przejmuj. Mój 2 tyg. temu miał tak samo tzn. ni stąd ni zowąd wysoka gorączka wieczorem, nocą i ranem i żadnych innych objawów. Po podaniu antybiotyku - cudowne ozdrowienie. Ale w domu posiedział tydzień. Proponuję (raczej zalecam) abyś bardziej skupiła się na sobie. Jesteś wyjątkowo podatna teraz na różnego rodzaju infekcje.Kuruj się i wracaj znowu do nas ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 remi wrote: Tak, złamały się jednocześnie. malgo85 też własnie słyszałem że te gwoździe to super rzecz i w sumie to się potwierdza,ale wolałbym w ogole nie wiedziec ze coś takiego istnieje alawpr nie zazdroszcze, ja bym tak długo nie wytrzymał:)Dziwne że nie obciązasz nogi, podobno to bardzo przyspiesza zrost, ale są złamania i złamania, nie ma co porównywać, tzn. ja sie nie znam:) Aurora wstyd się przyznać, ale.. potrącił mnie pociąg, wiem że to dziwnie brzmi, ja w sumie dłuuugo w to nie wierzyłem:) No w końcu ktoś z podobnego wypadku A już myślałam, że drugiego takiego przypadku nie będzie. Jak się domyślam Ciebie potrącił pociąg ruszający się - to jak się znalazłeś na torach ? Przepraszam za wścibstwo ale to mnie bardzo interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 witch wrote: Ochłonęłam ździebko. Kasia a Ciebie znowu gardło pobolewa (cytryna) czy to profilaktyka ? nie nie nie boli ale kurde jakos tak dziwnie się czuje ponad dwa tyg mnie trzyma i nie moze do końca puścić Zabrałą się za domowe sposby stąd ta m.in cytryna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 witch wrote:remi wrote:Tak, złamały się jednocześnie. malgo85 też własnie słyszałem że te gwoździe to super rzecz i w sumie to się potwierdza,ale wolałbym w ogole nie wiedziec ze coś takiego istnieje alawpr nie zazdroszcze, ja bym tak długo nie wytrzymał:)Dziwne że nie obciązasz nogi, podobno to bardzo przyspiesza zrost, ale są złamania i złamania, nie ma co porównywać, tzn. ja sie nie znam:) Aurora wstyd się przyznać, ale.. potrącił mnie pociąg, wiem że to dziwnie brzmi, ja w sumie dłuuugo w to nie wierzyłem:)No w końcu ktoś z podobnego wypadku A już myślałam, że drugiego takiego przypadku nie będzie. Jak się domyślam Ciebie potrącił pociąg ruszający się - to jak się znalazłeś na torach ? Przepraszam za wścibstwo ale to mnie bardzo interesuje.no wy to sie macie z tym pociagami.REMI jeju ale jak to się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 edziag wrote: To chyba ta pogoda, ja też dzisiaj snuje się z kąta w kąt i łzy mam na końcu nosa..... Edziag jak z Tobą ???? Dalej Cię trzyma ? Wychodź z tego kąta, dawaj pogramy w szachy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Cześć... dlugo mnie tu nie było i mam wiele lektury do nadrobienia. U mnie zaczyna sie prawdziwe życie. W sumie to chyba sie ciesze. Pozdrawiam Nowych Połamańców. Jak zorientuje sie co obecnie dzieje sie na forum to napisze więcej szczegółów. fajnie znowy do Was wpaść na chwilke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 kasiek79 wrote:witch wrote:remi wrote:Tak, złamały się jednocześnie. malgo85 też własnie słyszałem że te gwoździe to super rzecz i w sumie to się potwierdza,ale wolałbym w ogole nie wiedziec ze coś takiego istnieje alawpr nie zazdroszcze, ja bym tak długo nie wytrzymał:)Dziwne że nie obciązasz nogi, podobno to bardzo przyspiesza zrost, ale są złamania i złamania, nie ma co porównywać, tzn. ja sie nie znam:) Aurora wstyd się przyznać, ale.. potrącił mnie pociąg, wiem że to dziwnie brzmi, ja w sumie dłuuugo w to nie wierzyłem:)No w końcu ktoś z podobnego wypadku A już myślałam, że drugiego takiego przypadku nie będzie. Jak się domyślam Ciebie potrącił pociąg ruszający się - to jak się znalazłeś na torach ? Przepraszam za wścibstwo ale to mnie bardzo interesuje.no wy to sie macie z tym pociagami.REMI jeju ale jak to się stałoA bo to najprościej spaść ze schodka albo wyrżnąć się w czasie tańca ale zmierzyć się z pociągiem nie każdy ma odwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 beat(k)a wrote:Cześć... dlugo mnie tu nie było i mam wiele lektury do nadrobienia. U mnie zaczyna sie prawdziwe życie. W sumie to chyba sie ciesze. Pozdrawiam Nowych Połamańców. Jak zorientuje sie co obecnie dzieje sie na forum to napisze więcej szczegółów. fajnie znowy do Was wpaść na chwilke cześcFajnie ze pomału wszyscy wracamy do normalności kurde bo aj też wkoncu wróce prawda?? może juz za kilka dni chociaz gips mi skrócą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 beat(k)a wrote: Cześć... dlugo mnie tu nie było i mam wiele lektury do nadrobienia. U mnie zaczyna sie prawdziwe życie. W sumie to chyba sie ciesze. Pozdrawiam Nowych Połamańców. Jak zorientuje sie co obecnie dzieje sie na forum to napisze więcej szczegółów. fajnie znowy do Was wpaść na chwilke Witaj Beatka ! Czy możesz coś więcej na temat "prawdziwego życia" ? To bardzo intrygujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 witch wrote:kasiek79 wrote:witch wrote:No w końcu ktoś z podobnego wypadku A już myślałam, że drugiego takiego przypadku nie będzie. Jak się domyślam Ciebie potrącił pociąg ruszający się - to jak się znalazłeś na torach ? Przepraszam za wścibstwo ale to mnie bardzo interesuje.no wy to sie macie z tym pociagami.REMI jeju ale jak to się stałoA bo to najprościej spaść ze schodka albo wyrżnąć się w czasie tańca ale zmierzyć się z pociągiem nie każdy ma odwagę no patrz patrz wcale łątwo nie było tak upaśc tańcząc zeby sie tak pogruchotać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi