alawpr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 stawiałam na Adamka,ale Gołoty tak po ludzku mi szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 alawpr wrote: stawiałam na Adamka,ale Gołoty tak po ludzku mi szkoda. Wygrał lepszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 No dobrze kochani,jutro nie będę miała pewnie czasu ,więc trzymajcie za mnie mocno kciuki,przejmuję pałeczkę.!!!Wracam za pare dni. Narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 alawpr trzymaj się jak pójdziesz do szpitala ja trzymam kciuki jak pójdę Ja to może ktoś będzie za mnie trzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 na liście w kadrach to Ja idę 30-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 może jak minie ten miesiąc do mojej kontroli to się coś wyjaśni w sumie to dobrze tak żyć na nieświadomce lepiej nie wiedzieć co będzie ,a co nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 pozdrawiam wszystkich bez wyjątków ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Kontrole:25.10.2009r Alawpr26.10.2009r Aurora27.10.2009r Kasiek79, beat(k)a, Remi29.10.2009r Jasmar, Aurora i a.05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch i Marchewka19.11.2009r LillaKorn30.11.2009r Packard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga-ka16 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote:Kontrole:25.10.2009r Alawpr26.10.2009r Aurora27.10.2009r Kasiek79, beat(k)a, Remi29.10.2009r Jasmar, Aurora i a.05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch i Marchewka19.11.2009r LillaKorn30.11.2009r PackardMoja kontrola 27 listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Moi drodzy pobratymcy - muszę strzelić trochę prywaty i się pochwalić kolejnym swoim wyczynem. Mianowicie - wczoraj poszłam i wróciłam sama (bez męża) na to spotkanie z koleżeństwem. Jestem tak z siebie dumna, że nawet foch męża (że bez niego) przyjmuję na lajciku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A to przepis dla nas wszystkich do zastosowania od teraz :PRZEPIS NA DOBRE DNI:) Składniki:• Mnóstwo zdrowia (można zamiennie dodać zdrowie z połamanymi kośćmi)• Fura szczęścia• Trzy garnce przyjaźni• Garść wiary w siebie• Optymizm i śmiech do smaku Sposób przyrządzenia:Szczęście starannie przesiać przez gęste sito; pozostałe na sicie drobinki pecha wybrać i zamknąć w szczelnej puszce. Miłość mocno podgrzać.Wszystkie składniki połączyć i dokładnie wymieszać. Jeśli pojawią się grudki problemów, dorzucić nieco przyjaźni i optymizmu. Na koniec doprawić poczuciem humoru i śmiechem. Podzielić na 365 porcji. Podawać codziennie po śniadaniu, wraz z dużą porcją radości i słońca. Najlepiej zażywać na forum "połamańców". Wówczas efekt gwarantowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damira 48 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witajcie szacowni połamańcy Witch, bedę nadal korzystać z przepisu. Czytam was durg i ciegiem a szczególnie wtedy, kiedy mnie "chandra unyńska" dopada, jako lek, to forum jest niezrównane!Trzymajcie tak dalej, olewając kwękających misterów i innych......Pozdrawiam serdecznie i zrastajcie się kochani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Damira 48 wrote:Witajcie szacowni połamańcy Witch, bedę nadal korzystać z przepisu. Czytam was durg i ciegiem a szczególnie wtedy, kiedy mnie "chandra unyńska" dopada, jako lek, to forum jest niezrównane!Trzymajcie tak dalej, olewając kwękających misterów i innych......Pozdrawiam serdecznie i zrastajcie się kochani Miłej niedzieli Damiro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote: Moi drodzy pobratymcy - muszę strzelić trochę prywaty i się pochwalić kolejnym swoim wyczynem. Mianowicie - wczoraj poszłam i wróciłam sama (bez męża) na to spotkanie z koleżeństwem. Jestem tak z siebie dumna, że nawet foch męża (że bez niego) przyjmuję na lajciku. Witch gratuluję samodzielnej eskapady! To naprawdę wielka sprawa! Patrzę na siebie wstecz i będąc na analogicznym etapie (ok. 3 m-ce od złamania) byłam jeszcze zakuta w gipsie i sama to mogłam jedynie iść do kibelka w swoim mieszkaniu. Wielkie brawka! Rozumiem, że zabawa się udała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarpat Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A jak myślicie opłaci mi się składać papiery o jakieś odszkodowanie? Jestem ubezpieczony tylko w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Bardzo się udała Od wczoraj zastanawiam się czy powinnam zażywać lecytynę czy też moje koleżeństwo to notoryczni kłamcy ?Nie kojarzę zupełnie abym była tak niesfornym dzieckiem. Kłamali jak nic. Przecież głowy nie uszkodziłam spadając z lokomotywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Tarpat wrote: A jak myślicie opłaci mi się składać papiery o jakieś odszkodowanie? Jestem ubezpieczony tylko w szkole Jak najbardziej. Druk wypełnisz sam, szkoła potwierdzi że byłeś ubezpieczony i złożysz w PZU. Nie ma różnicy czy jesteś ubezpieczony w szkole czy w zakładzie pracy. Składaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Lilla a jak Ty się czujesz po rumie i szantach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Damira 48 wrote:Witajcie szacowni połamańcy Witch, bedę nadal korzystać z przepisu. Czytam was durg i ciegiem a szczególnie wtedy, kiedy mnie "chandra unyńska" dopada, jako lek, to forum jest niezrównane!Trzymajcie tak dalej, olewając kwękających misterów i innych......Pozdrawiam serdecznie i zrastajcie się kochani Zrastamy !!! Ten szum to nie wiatr jesienny za oknem tylko nasza szalejąca kostnina Zaglądaj częściej Damiro i miej się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Kontrole:25.10.2009r Alawpr26.10.2009r Aurora27.10.2009r Kasiek79, beat(k)a, Remi29.10.2009r Jasmar, Aurora i a.05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch i Marchewka19.11.2009r LillaKorn27.11.2009r Aga-ka16Poprawka naniesiona ! Ciekawe czy Alawpr już w szpitalu czy jeszcze telepie się nerwowo w domu ?30.11.2009r Packard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote: Lilla a jak Ty się czujesz po rumie i szantach ? Trochę zmarzłam więc rum był niezbędny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Jedyny plus mojego skręcenia to to, że wreszcie zrobili mi zdjęcie Dziwne tam takie odstaje, a ja myślałam, że już się zrosłam całkiem po tych 6 miesiącach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ojacie wrote: Jedyny plus mojego skręcenia to to, że wreszcie zrobili mi zdjęcie http://yfrog.com/05img0866bj. Dziwne tam takie odstaje, a ja myślałam, że już się zrosłam całkiem po tych 6 miesiącach... Ojacie Twoje zdjęcie "not found". Nie wierzę! To ta sama nózia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 a teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ojacie wrote: a teraz? To samo ale po przekopiowaniu adresu do głównego okna i skasowaniu kropki Twoje zdjęcie otwiera się. Miałaś szczęście dziewczyno, że nie połamałaś swojego zespolenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ....Witajcie w niedzielne popołudnie:]ja juz po super sprawa...noga troche boli ale musi bo wczoraj poszedłem bez kul do wypozyczalni:].sam zabieg trwał godzine czasu wraz ze znieczuleniem w kregosłup..w sumie sympatycznie gdyz lekarza dobrze juz znalem. z wizyt i pierwszej operacji..wszystko odbijało się w lampie wiec widziałem cały zabieg:].srubki poszły bez problemu choc te gorne długo szukał....a sam gwóźdz wyszedł po 4 uderzeniach wybijakiem..to chyba zasluga ze tego ze mineło dopiero 10 miesiecy od zalozenia...Wiec bardzo optymistycznie to wygladało.....i smutno ze to juz koniec całej tej przygody....:] jezeli bedziecie robic jakis zlot połamańców to dajcie znac chetnie pojawie sie i pogadam przy coli o wspolnych doswiadczeniach...ggg 3344280 pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Haha, ja też chciałam zobaczyć w lampie, ale niestety, lekarz wykonujący zabieg był wysoki i jak podwyższyli stół to nie było nic widać. Co to zlotu, to dobre określenie, bo część z nas rzeczywiście musiała by przylecieć, ew. przykuśtykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote:....Witajcie w niedzielne popołudnie:]ja juz po super sprawa...noga troche boli ale musi bo wczoraj poszedłem bez kul do wypozyczalni:].sam zabieg trwał godzine czasu wraz ze znieczuleniem w kregosłup..w sumie sympatycznie gdyz lekarza dobrze juz znalem. z wizyt i pierwszej operacji..wszystko odbijało się w lampie wiec widziałem cały zabieg:].srubki poszły bez problemu choc te gorne długo szukał....a sam gwóźdz wyszedł po 4 uderzeniach wybijakiem..to chyba zasluga ze tego ze mineło dopiero 10 miesiecy od zalozenia...Wiec bardzo optymistycznie to wygladało.....i smutno ze to juz koniec całej tej przygody....:] jezeli bedziecie robic jakis zlot połamańców to dajcie znac chetnie pojawie sie i pogadam przy coli o wspolnych doswiadczeniach...ggg 3344280 pozdrawiam JacekDeMode, a jakieś L-4 na to dali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 LillaKorn wrote: ojacie wrote: a teraz? To samo ale po przekopiowaniu adresu do głównego okna i skasowaniu kropki Twoje zdjęcie otwiera się. Miałaś szczęście dziewczyno, że nie połamałaś swojego zespolenia. Tak, poczułam wielką ulgę jak się okazało, że to "tylko" skręcenie, bo juz się obawiałam najgorszego. W ogóle jak tam Twoja nóżka? Dawno tu nie zaglądałam i jestem nie na czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 noo ja juz od stycznia na zwolnieniu:] wiec do 15 stycznia mam zwolnienie..a po 6 miesiacach poszedłem na komisje ZUS i tam dostałem jeszcze 6 miesiecy tzw zasiłku rehabilitacyjnego ..pierwsze 3 miesiace to 90% pensji a nastepne 3 75%..wiec mozna życ:]..aczkolwiek mysle wrócic bo juz starczy....choc mam jeszcze 22 listopada sierowanie do sanatorium....ale zobaczymy jak bede sie czuł i jak wypali z praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi