JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ..ja moge tanczyc:]..chyba moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Jesteśmy z różnych końców Polski (Augustów, Kielce, Gdynia i Gdańsk, Warszawa, Poznań,... Nie pamietam więcej, sorki). Trzeba wyznaczyć środek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Damiro48, pisz częściej bo Twój przykład działa na mnie mobilizująco!Jeszcze Sasanka mogłaby się odezwać, co u niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 dobra ja spadam bo starsznie tu niewygodnie. JAk Ala da znać to się odezwępozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote: ..ja moge tanczyc:]..chyba moge Ale wiesz... Dwie osoby właśnie przy tańcach się załatwiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote: Jesteśmy z różnych końców Polski (Augustów, Kielce, Gdynia i Gdańsk, Warszawa, Poznań,... Nie pamietam więcej, sorki). Trzeba wyznaczyć środek. my najczęscirj zloty gdzieś koło poznania robiliśmy ale kurde ja jak zwykle zawsze mam najdalej Gdzieby ten zlot nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote: DE-MODE wrote: ..ja moge tanczyc:]..chyba moge Ale wiesz... Dwie osoby właśnie przy tańcach się załatwiły. tak tak a ja to na amen hehe i to na prostym parkiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote: DE-MODE wrote: ..ja moge tanczyc:]..chyba moge Ale wiesz... Dwie osoby właśnie przy tańcach się załatwiły. Załatwiły ale Kasiek wcale nie ma urazu do tańców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote: Jesteśmy z różnych końców Polski (Augustów, Kielce, Gdynia i Gdańsk, Warszawa, Poznań,... Nie pamietam więcej, sorki). Trzeba wyznaczyć środek. Jasmar wyliczy średnią. Kiedyś obiecywała. Dla niej to pikuś pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote:Aurora wrote:DE-MODE wrote:..ja moge tanczyc:]..chyba mogeAle wiesz... Dwie osoby właśnie przy tańcach się załatwiły.Załatwiły ale Kasiek wcale nie ma urazu do tańców.Mąz ma nadzieję ze właśnei będe miała uraz i w końcu nie bęe go wyciągała n aparkiet ale.... ja już nie mogę się doczekac keidy zatańczę. Będe uwazała na buraków zeby mnie nie popchneli. A na Sylwka to na 100% potńcujękurde miałą spadac ale jak tu was opuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 kasiek79 wrote: Aurora wrote: DE-MODE wrote: ..ja moge tanczyc:]..chyba moge Ale wiesz... Dwie osoby właśnie przy tańcach się załatwiły. tak tak a ja to na amen hehe i to na prostym parkiecie A miałaś wysokie obcasy wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ....hmm to co to za tance były??? hmm trzeba wybrac srodek....coz LÓDŹ?? jakos lubie to miasto :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote: kasiek79 wrote: Aurora wrote: Ale wiesz... Dwie osoby właśnie przy tańcach się załatwiły. tak tak a ja to na amen hehe i to na prostym parkiecie A miałaś wysokie obcasy wtedy? klapeczki japonki na niziutkeim (może 1-2cm ) kaczuszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote: ....hmm to co to za tance były??? hmm trzeba wybrac srodek....coz LÓDŹ?? jakos lubie to miasto :] to był osttani taniec Juz miałą torebkę w reku i miałam isc na taksówke ale zanajomi zatrzymali mnie na ostatni taniec i..... pojechał nie taksówką a karetką a do domu wróciłą po 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote: ....hmm to co to za tance były??? hmm trzeba wybrac srodek....coz LÓDŹ?? jakos lubie to miasto :] No chyba Łódź, jakby nie było w przybliżeniu środek Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 kasiek79 wrote: Aurora wrote: kasiek79 wrote: tak tak a ja to na amen hehe i to na prostym parkiecie A miałaś wysokie obcasy wtedy? klapeczki japonki na niziutkeim (może 1-2cm ) kaczuszce To pewnie dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 kasiek79 wrote: DE-MODE wrote: ....hmm to co to za tance były??? hmm trzeba wybrac srodek....coz LÓDŹ?? jakos lubie to miasto :] to był osttani taniec Juz miałą torebkę w reku i miałam isc na taksówke ale zanajomi zatrzymali mnie na ostatni taniec i..... pojechał nie taksówką a karetką a do domu wróciłą po 2 tyg ..no to faktycznie ostatni taniec:].... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote: DE-MODE wrote: ....hmm to co to za tance były??? hmm trzeba wybrac srodek....coz LÓDŹ?? jakos lubie to miasto :] No chyba Łódź, jakby nie było w przybliżeniu środek Polski. Może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Tak tak Łódź to prawie centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 my zloty robilismy między warszawa aPoznaniem też prawie w środkuAle zmojego zadupia i tak daleko hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witch będzie musiała wziąść na siebie obowiązki organizacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote: kasiek79 wrote: Aurora wrote: A miałaś wysokie obcasy wtedy? klapeczki japonki na niziutkeim (może 1-2cm ) kaczuszce To pewnie dlatego szczerze to nie wiem jakis gościu mnie popchną i chyba na mnie poleciał nadeptujac mi na nogę. Zamieszanie się zrobiło bo był tłok i nikt tak naprawde nie wie jak było dokałdnie a mi momentalnie słabo ise zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 pomysł jest ..wiec niech reszta sie wypowie ...bo warto wiedziec ile osob chetnych wtedy termin i znajdzie sie jakis osrodek szkoleniowy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote:kasiek79 wrote:DE-MODE wrote:....hmm to co to za tance były??? hmm trzeba wybrac srodek....coz LÓDŹ?? jakos lubie to miasto :]to był osttani taniec Juz miałą torebkę w reku i miałam isc na taksówke ale zanajomi zatrzymali mnie na ostatni taniec i..... pojechał nie taksówką a karetką a do domu wróciłą po 2 tyg..no to faktycznie ostatni taniec:]....oj tak ale tlyko na czas unieruchomienia.każdy mówi ze pewnie odechce mi się baletów a mi. wrecz odwrotnie. jescze bardziej się chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 kasiek79 wrote: Tak tak Łódź to prawie centrum No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote: kasiek79 wrote: Tak tak Łódź to prawie centrum No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą. hehe ja nie mam zadnego dobrego połączenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 kasiek79 wrote: Aurora wrote: kasiek79 wrote: klapeczki japonki na niziutkeim (może 1-2cm ) kaczuszce To pewnie dlatego szczerze to nie wiem jakis gościu mnie popchną i chyba na mnie poleciał nadeptujac mi na nogę. Zamieszanie się zrobiło bo był tłok i nikt tak naprawde nie wie jak było dokałdnie a mi momentalnie słabo ise zrobiło Pewnie bez znaczenia było tak naprawdę, jaki obcas i to ten facet Cię załatwił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 kasiek79 wrote: Dota wrote: kasiek79 wrote: Tak tak Łódź to prawie centrum No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą. hehe ja nie mam zadnego dobrego połączenia Z przesiadką w Białymstoku i Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote: kasiek79 wrote: Tak tak Łódź to prawie centrum No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą. A Witch nie jest z Łodzi? Bo mi się tak jakoś ubzdurało, że stamtąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote: kasiek79 wrote: Aurora wrote: To pewnie dlatego szczerze to nie wiem jakis gościu mnie popchną i chyba na mnie poleciał nadeptujac mi na nogę. Zamieszanie się zrobiło bo był tłok i nikt tak naprawde nie wie jak było dokałdnie a mi momentalnie słabo ise zrobiło Pewnie bez znaczenia było tak naprawdę, jaki obcas i to ten facet Cię załatwił... nie chce mi się wierzyc ze jak sama bym upadła przez klapek to bym tk się połamała. Ale . tego już nikt nie będzie wiedział dokladnie Ja stawiam ze to ten gosc no i tak napisze do PZU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi