Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote: pomysł jest ..wiec niech reszta sie wypowie ...bo warto wiedziec ile osob chetnych wtedy termin i znajdzie sie jakis osrodek szkoleniowy:] Najlepiej jakiś fajny ośrodek z zabiegami, to będę mówiła, że do sanatorium muszę jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote:kasiek79 wrote:Dota wrote:No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą.hehe ja nie mam zadnego dobrego połączeniaZ przesiadką w Białymstoku i Warszawie.tak tlyko najpierw trzeba do warszwy albo białego dojechać. DO warszawy ponad 5 godzin. Tak wieć ja wybioresie lepiej samochodemwiecie co miło tu z wami ale spadamnie psizcze za dużo bo tu u rodziców ciezko mi siedziecieć wiec was niedoczytam hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote:DE-MODE wrote:pomysł jest ..wiec niech reszta sie wypowie ...bo warto wiedziec ile osob chetnych wtedy termin i znajdzie sie jakis osrodek szkoleniowy:]Najlepiej jakiś fajny ośrodek z zabiegami, to będę mówiła, że do sanatorium muszę jechać.no to jakby nie patrzec Augustów ( jest osrodek z zabiegami jest jezioro i narty wodene sa pociągi jest gdzie potańczyć schodki sa i trawkahehe co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 kasiek79 wrote:Dota wrote:kasiek79 wrote:hehe ja nie mam zadnego dobrego połączeniaZ przesiadką w Białymstoku i Warszawie.tak tlyko najpierw trzeba do warszwy albo białego dojechać. DO warszawy ponad 5 godzin. Tak wieć ja wybioresie lepiej samochodemwiecie co miło tu z wami ale spadamnie psizcze za dużo bo tu u rodziców ciezko mi siedziecieć wiec was niedoczytam heheNo to pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 papa a co do organizacji to ja już raz załtwiałą koszulki z napsiami zlotu i smycze klubowe. hehe wieć ja w temacie i moge pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ja mam tylko 14o km :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 kasiek79 wrote:Aurora wrote:DE-MODE wrote:pomysł jest ..wiec niech reszta sie wypowie ...bo warto wiedziec ile osob chetnych wtedy termin i znajdzie sie jakis osrodek szkoleniowy:]Najlepiej jakiś fajny ośrodek z zabiegami, to będę mówiła, że do sanatorium muszę jechać.no to jakby nie patrzec Augustów ( jest osrodek z zabiegami jest jezioro i narty wodene sa pociągi jest gdzie potańczyć schodki sa i trawkahehe co wy na to..:] moze byc:] jestem teraz elastyczny he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote:kasiek79 wrote:Aurora wrote:Najlepiej jakiś fajny ośrodek z zabiegami, to będę mówiła, że do sanatorium muszę jechać.no to jakby nie patrzec Augustów ( jest osrodek z zabiegami jest jezioro i narty wodene sa pociągi jest gdzie potańczyć schodki sa i trawkahehe co wy na to..:] moze byc:] jestem teraz elastyczny he heJa nie ;( Mąż mi się pyta, z kim ja tak stale tam piszę?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 zazdrosny??..hmm no coz sa plusy bycia singlem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote: zazdrosny??..hmm no coz sa plusy bycia singlem:] Komputer mu zajmuję - pewnie o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote: Dota wrote: Jesteśmy z różnych końców Polski (Augustów, Kielce, Gdynia i Gdańsk, Warszawa, Poznań,... Nie pamietam więcej, sorki). Trzeba wyznaczyć środek. Jasmar wyliczy średnią. Kiedyś obiecywała. Dla niej to pikuś pewnie. Proponuję Piątek- geometryczny środek Polski A ja będę miała najbliżej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote:DE-MODE wrote:zazdrosny??..hmm no coz sa plusy bycia singlem:]Komputer mu zajmuję - pewnie o to chodzi ..to na mikołaja wiesz juz jaki prezent dla meza:] laptopik:]http://pl.wikipedia.org/wiki/Pi%C4%85tek_%28wojew%C3%B3dztwo_%C5%82%C3%B3dzkie%29troche tam nudno:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote: Witch będzie musiała wziąść na siebie obowiązki organizacyjne. Znowu mam prezesować ??? Tym razem zlotowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote: Aurora wrote: Witch będzie musiała wziąść na siebie obowiązki organizacyjne. Znowu mam prezesować ??? Tym razem zlotowi Sprawdzasz się w tej roli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote: kasiek79 wrote: Tak tak Łódź to prawie centrum No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą. Do miasta "Uć" - do lipca jeździłam służbowo 1-2 w m-cu. Jak nie będę jeżdże jeździć autem to pojdę pieszo. Drogę znam na pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote:Aurora wrote:DE-MODE wrote:zazdrosny??..hmm no coz sa plusy bycia singlem:]Komputer mu zajmuję - pewnie o to chodzi ..to na mikołaja wiesz juz jaki prezent dla meza:] laptopik:]http://pl.wikipedia.org/wiki/Pi%C4%85tek_%28wojew%C3%B3dztwo_%C5%82%C3%B3dzkie%29troche tam nudno:]No jak to?! Zabytki do zwiedzania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote: witch wrote: Aurora wrote: Witch będzie musiała wziąść na siebie obowiązki organizacyjne. Znowu mam prezesować ??? Tym razem zlotowi Sprawdzasz się w tej roli Niedaleko Łodzi jest miejscowość Uniejów a tam cudny zamek dostosowany do szkoleń i innych imprez. To może tam ? Skorzystamy z dobrodziejstw tego miejsca i zabalujemy w termach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote:DE-MODE wrote:kasiek79 wrote:no to jakby nie patrzec Augustów ( jest osrodek z zabiegami jest jezioro i narty wodene sa pociągi jest gdzie potańczyć schodki sa i trawkahehe co wy na to..:] moze byc:] jestem teraz elastyczny he heJa nie ;( Mąż mi się pyta, z kim ja tak stale tam piszę?!Aurora mój zadaje to samo pytanie nawet znak zapytania u niego jest tej samej wielkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote: Aurora wrote: witch wrote: Znowu mam prezesować ??? Tym razem zlotowi Sprawdzasz się w tej roli Niedaleko Łodzi jest miejscowość Uniejów a tam cudny zamek dostosowany do szkoleń i innych imprez. To może tam ? Skorzystamy z dobrodziejstw tego miejsca i zabalujemy w termach A Kasiek zadba o gadżety i wszystko odbędzie się jak należy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote: Dota wrote: kasiek79 wrote: Tak tak Łódź to prawie centrum No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą. A Witch nie jest z Łodzi? Bo mi się tak jakoś ubzdurało, że stamtąd. Jestem z pachnącego i słynącego z czystego powietrza - Płocka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote:Aurora wrote:DE-MODE wrote:..:] moze byc:] jestem teraz elastyczny he heJa nie ;( Mąż mi się pyta, z kim ja tak stale tam piszę?!Aurora mój zadaje to samo pytanie nawet znak zapytania u niego jest tej samej wielkości Mój to nawet chyba wchodził kiedyś na to forum.A Ty jeszcze wybrałaś się na spotkanie naszej klasy !!! Ryzykantka !!! Bo wiesz, że tam się spotyka stare miłości, co to tylko czyhają na to, żeby nas uwieść !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote: Aurora wrote: Dota wrote: No i połącznia kolejowe chyba dość dobre. Problem bądą mieć tylko Witch i Remi bo ono pociągiem nie będą chcieli ale na pewno sobie poradzą. A Witch nie jest z Łodzi? Bo mi się tak jakoś ubzdurało, że stamtąd. Jestem z pachnącego i słynącego z czystego powietrza - Płocka ! Ok, nie wiem skąd ta Łódź mi się wzięła?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote:witch wrote:Aurora wrote:Ja nie ;( Mąż mi się pyta, z kim ja tak stale tam piszę?!Aurora mój zadaje to samo pytanie nawet znak zapytania u niego jest tej samej wielkości Mój to nawet chyba wchodził kiedyś na to forum.A Ty jeszcze wybrałaś się na spotkanie naszej klasy !!! Ryzykantka !!! Bo wiesz, że tam się spotyka stare miłości, co to tylko czyhają na to, żeby nas uwieść !!!Wiem. I nie dałabym nawet złotówki czy gdzieś pod oknami lokalu nie czmychnął kilka razy w te i wewte Ale foch już mu przeszedł. Znaczy - przemówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote:Aurora wrote:witch wrote:Znowu mam prezesować ??? Tym razem zlotowi Sprawdzasz się w tej roli Niedaleko Łodzi jest miejscowość Uniejów a tam cudny zamek dostosowany do szkoleń i innych imprez. To może tam ? Skorzystamy z dobrodziejstw tego miejsca i zabalujemy w termach ..no to juz sie pakuje:]dziewczyny przeciez tam sami inwalidzi beda:] tak trzeba ttłumaczyc:] hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote: witch wrote: Aurora wrote: A Witch nie jest z Łodzi? Bo mi się tak jakoś ubzdurało, że stamtąd. Jestem z pachnącego i słynącego z czystego powietrza - Płocka ! Ok, nie wiem skąd ta Łódź mi się wzięła?!? W sumie to blisko ok 110 km, a my tu nie opisujemy historii swoich miejscowości tylko chorób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote:witch wrote:Aurora wrote:Sprawdzasz się w tej roli Niedaleko Łodzi jest miejscowość Uniejów a tam cudny zamek dostosowany do szkoleń i innych imprez. To może tam ? Skorzystamy z dobrodziejstw tego miejsca i zabalujemy w termach ..no to juz sie pakuje:]dziewczyny przeciez tam sami inwalidzi beda:] tak trzeba ttłumaczyc:] heheRozumiem, ze miejsce zaakceptowałeś (sprawdziłeś) ? Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote:Aurora wrote:witch wrote:Aurora mój zadaje to samo pytanie nawet znak zapytania u niego jest tej samej wielkości Mój to nawet chyba wchodził kiedyś na to forum.A Ty jeszcze wybrałaś się na spotkanie naszej klasy !!! Ryzykantka !!! Bo wiesz, że tam się spotyka stare miłości, co to tylko czyhają na to, żeby nas uwieść !!!Wiem. I nie dałabym nawet złotówki czy gdzieś pod oknami lokalu nie czmychnął kilka razy w te i wewte Ale foch już mu przeszedł. Znaczy - przemówił To dobrze !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote:DE-MODE wrote:witch wrote:Niedaleko Łodzi jest miejscowość Uniejów a tam cudny zamek dostosowany do szkoleń i innych imprez. To może tam ? Skorzystamy z dobrodziejstw tego miejsca i zabalujemy w termach ..no to juz sie pakuje:]dziewczyny przeciez tam sami inwalidzi beda:] tak trzeba ttłumaczyc:] heheRozumiem, ze miejsce zaakceptowałeś (sprawdziłeś) ? Ok..no odpowiada mi:]a w tym zamku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote:witch wrote:Aurora wrote:Sprawdzasz się w tej roli Niedaleko Łodzi jest miejscowość Uniejów a tam cudny zamek dostosowany do szkoleń i innych imprez. To może tam ? Skorzystamy z dobrodziejstw tego miejsca i zabalujemy w termach ..no to juz sie pakuje:]dziewczyny przeciez tam sami inwalidzi beda:] tak trzeba ttłumaczyc:] hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote:witch wrote:Aurora wrote:Mój to nawet chyba wchodził kiedyś na to forum.A Ty jeszcze wybrałaś się na spotkanie naszej klasy !!! Ryzykantka !!! Bo wiesz, że tam się spotyka stare miłości, co to tylko czyhają na to, żeby nas uwieść !!!Wiem. I nie dałabym nawet złotówki czy gdzieś pod oknami lokalu nie czmychnął kilka razy w te i wewte Ale foch już mu przeszedł. Znaczy - przemówił To dobrze !!!Dla dobra sprawy dałam się przeprosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi