witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Ci niby "inwalidzi" mają niesprawne wyłącznie kończyny, reszta sprawna - to nie przejedzie Trzeba będzie i im coś zorganizować na odczepnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ..trzeba dobrac sie jakos bo nie ma jedynek:]... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 No to super. Niech no się tydzień wizyt kontrolnych zakończy. I mamy wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote: ..trzeba dobrac sie jakos bo nie ma jedynek:]... W większości pokoje 2 osobowe. Kilka "trójek" ale miejsce naprawdę godne polecenia - zwłaszcza latem (cudny park). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote: No to super. Niech no się tydzień wizyt kontrolnych zakończy. I mamy wyjazd. Fajnie by było, ale raczej trzeba będzie poczekać na pozdejmowanie gipsów u wszystkich bo by nam nie darowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 .....zrobimy pierwszy zlot..to potem mozna i kolejne..wiesz zawsze ktos bedzie w gipsie:] nasz fan club zawsze bedzie miał nowych członków :} takie zycie..moxe byc i wiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Poczekamy do wiosny. Zimę i tak mamy przespać dla dobra naszych połamanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote: .....zrobimy pierwszy zlot..to potem mozna i kolejne..wiesz zawsze ktos bedzie w gipsie:] nasz fan club zawsze bedzie miał nowych członków :} takie zycie..moxe byc i wiosna Wiosna to dobry czas. Wstępnie jesteśmy umówieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A ja jutro mam USG. Trochę się boję, czy mi tam jakiegoś stawu rzekomego nie wynajdą albo jakiegoś innego Sudecka. Albo jeszcze, że powiedzą, że wszystko mam tak porozwalane, że do końca życia będę kaleką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote: .....zrobimy pierwszy zlot..to potem mozna i kolejne..wiesz zawsze ktos bedzie w gipsie:] nasz fan club zawsze bedzie miał nowych członków :} takie zycie..moxe byc i wiosna Zima, śnieg, narty, sanki i łyżwy, schodki, łóżka, samochody, lokomotywy, pociągi, tańce, football itp. na bieząco przysporzy nam grupę "nowych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote:A ja jutro mam USG. Trochę się boję, czy mi tam jakiegoś stawu rzekomego nie wynajdą albo jakiegoś innego Sudecka. Albo jeszcze, że powiedzą, że wszystko mam tak porozwalane, że do końca życia będę kaleką.Chcesz oberwać ??????????? Nie kracz bo lunę. Zmień myślenie bo to do Ciebie nie pasuje a mnie wkurza.Nie możesz tak mysleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote: DE-MODE wrote: .....zrobimy pierwszy zlot..to potem mozna i kolejne..wiesz zawsze ktos bedzie w gipsie:] nasz fan club zawsze bedzie miał nowych członków :} takie zycie..moxe byc i wiosna Zima, śnieg, narty, sanki i łyżwy, schodki, łóżka, samochody, lokomotywy, pociągi, tańce, football itp. na bieząco przysporzy nam grupę "nowych". Tak ..., okazji nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote: DE-MODE wrote: .....zrobimy pierwszy zlot..to potem mozna i kolejne..wiesz zawsze ktos bedzie w gipsie:] nasz fan club zawsze bedzie miał nowych członków :} takie zycie..moxe byc i wiosna Zima, śnieg, narty, sanki i łyżwy, schodki, łóżka, samochody, lokomotywy, pociągi, tańce, football itp. na bieząco przysporzy nam grupę "nowych". Na pewno ! Najwięcej złamań wg moich obserwacji, następuje zimą a później w sezonie grillowo-urlopowym. Czyli od maja do września. Tylko Ci "od samochodów" nie wybierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote: ... stawu rzekomego nie wynajdą albo jakiegoś innego Sudecka. Albo jeszcze, że powiedzą, że wszystko mam tak porozwalane, że do końca życia będę kaleką. Też miałam takie lęki tyle, że na przełomie czerwca i lipca. Na szczęście okazały się bezpodstawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wyczuwam, że zeszło z Ciebie powietrze i straciłaś werwę. Nie zadręczaj się i nie wymyślaj czarnych scenariuszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote:Aurora wrote:A ja jutro mam USG. Trochę się boję, czy mi tam jakiegoś stawu rzekomego nie wynajdą albo jakiegoś innego Sudecka. Albo jeszcze, że powiedzą, że wszystko mam tak porozwalane, że do końca życia będę kaleką.Chcesz oberwać ??????????? Nie kracz bo lunę. Zmień myślenie bo to do Ciebie nie pasuje a mnie wkurza.Nie możesz tak mysleć Postaram się. Ja już tak mam, że wolę się na pozytywnie zaskoczyć niż znowu zawieść. Bo niestety wiele razy już się zawiodłam gdy za optymistycznie do czegoś podchodziłam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ..tylko mi tu nie popadac w depresje!!! myslimy pozytywnie i potem widzimy sie i przy czyms rozgrzewajacym bedziemy wspominac swoje historie:]....no chyba wstane z łózka bo juz poranekk minął ..warto troche rozprostowac kości:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Ale już ok, w końcu - co ma być, to będzie, nie mam na to wpływu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 W każdej regule są wyjątki. Więc teraz wszystko będzie dobrze. Teraz masz nas a my trzymamy kciuki i jesteśmy nastawieni na pozytywne wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote:... Tylko Ci "od samochodów" nie wybierają.Moje złamanie też nie było zależne od pory roku. Co tydzień w sobotę stawała na łóżku aby podlać kwiaty a potem schodziłam na dywan.Akurat 10 stycznia Spadłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote: ..tylko mi tu nie popadac w depresje!!! myslimy pozytywnie i potem widzimy sie i przy czyms rozgrzewajacym bedziemy wspominac swoje historie:]....no chyba wstane z łózka bo juz poranekk minął ..warto troche rozprostowac kości:] O tej porze juz nie opłaca się wychodzić z łóżka. Ja też cały dzień w pidżamie i pod kocem. I nie mam zamiaru niczego zmieniać, co najwyżej koc na kołdrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote:witch wrote:... Tylko Ci "od samochodów" nie wybierają.Moje złamanie też nie było zależne od pory roku. Co tydzień w sobotę stawała na łóżku aby podlać kwiaty a potem schodziłam na dywan.Akurat 10 stycznia Spadłam. Wyrzuciłaś te kwiatki ? To już pech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote: DE-MODE wrote: ..tylko mi tu nie popadac w depresje!!! myslimy pozytywnie i potem widzimy sie i przy czyms rozgrzewajacym bedziemy wspominac swoje historie:]....no chyba wstane z łózka bo juz poranekk minął ..warto troche rozprostowac kości:] O tej porze juz nie opłaca się wychodzić z łóżka. Ja też cały dzień w pidżamie i pod kocem. I nie mam zamiaru niczego zmieniać, co najwyżej koc na kołdrę Ja też się nie przemęczam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote: DE-MODE wrote: ..tylko mi tu nie popadac w depresje!!! myslimy pozytywnie i potem widzimy sie i przy czyms rozgrzewajacym bedziemy wspominac swoje historie:]....no chyba wstane z łózka bo juz poranekk minął ..warto troche rozprostowac kości:] O tej porze juz nie opłaca się wychodzić z łóżka. Ja też cały dzień w pidżamie i pod kocem. I nie mam zamiaru niczego zmieniać, co najwyżej koc na kołdrę ..a mnie jakos własnie nosi i nie wiem co zrobic.....:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote: witch wrote: DE-MODE wrote: ..tylko mi tu nie popadac w depresje!!! myslimy pozytywnie i potem widzimy sie i przy czyms rozgrzewajacym bedziemy wspominac swoje historie:]....no chyba wstane z łózka bo juz poranekk minął ..warto troche rozprostowac kości:] O tej porze juz nie opłaca się wychodzić z łóżka. Ja też cały dzień w pidżamie i pod kocem. I nie mam zamiaru niczego zmieniać, co najwyżej koc na kołdrę ..a mnie jakos własnie nosi i nie wiem co zrobic.....:] Może dywany wytrzep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Dota wrote:witch wrote:... Tylko Ci "od samochodów" nie wybierają.Moje złamanie też nie było zależne od pory roku. Co tydzień w sobotę stawała na łóżku aby podlać kwiaty a potem schodziłam na dywan.Akurat 10 stycznia Spadłam. Sąsiad mojego brata - gościu koło czterdziestki, spadł z łóżka w nocy, podczas snu, niby niewielka wysokość a złamał rękę i miednicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote:Dota wrote:witch wrote:... Tylko Ci "od samochodów" nie wybierają.Moje złamanie też nie było zależne od pory roku. Co tydzień w sobotę stawała na łóżku aby podlać kwiaty a potem schodziłam na dywan.Akurat 10 stycznia Spadłam. Wyrzuciłaś te kwiatki ? To już pech.A nie. No coś ty, tyle je hodowałam. Szkoda.Teraz podlewam tylko jak nikt nie widzi bo mi zabieraja butle z wodą.Bardziej uważam schodząc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Aurora wrote:Dota wrote:witch wrote:... Tylko Ci "od samochodów" nie wybierają.Moje złamanie też nie było zależne od pory roku. Co tydzień w sobotę stawała na łóżku aby podlać kwiaty a potem schodziłam na dywan.Akurat 10 stycznia Spadłam. Sąsiad mojego brata - gościu koło czterdziestki, spadł z łóżka w nocy, podczas snu, niby niewielka wysokość a złamał rękę i miednicę.Spał sam czy z żoną ? A tak na poważnie to to nie jest wcale śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 DE-MODE wrote: witch wrote: DE-MODE wrote: ..tylko mi tu nie popadac w depresje!!! myslimy pozytywnie i potem widzimy sie i przy czyms rozgrzewajacym bedziemy wspominac swoje historie:]....no chyba wstane z łózka bo juz poranekk minął ..warto troche rozprostowac kości:] O tej porze juz nie opłaca się wychodzić z łóżka. Ja też cały dzień w pidżamie i pod kocem. I nie mam zamiaru niczego zmieniać, co najwyżej koc na kołdrę ..a mnie jakos własnie nosi i nie wiem co zrobic.....:] No nie wiem, co by Ci tu wymyślić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 witch wrote:Aurora wrote:Dota wrote:Moje złamanie też nie było zależne od pory roku. Co tydzień w sobotę stawała na łóżku aby podlać kwiaty a potem schodziłam na dywan.Akurat 10 stycznia Spadłam. Sąsiad mojego brata - gościu koło czterdziestki, spadł z łóżka w nocy, podczas snu, niby niewielka wysokość a złamał rękę i miednicę.Spał sam czy z żoną ? A tak na poważnie to to nie jest wcale śmieszne.Sam, bo on kawaler był i z mamą mieszkał, potem w szpitalu poznał swoją przyszłą żonę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi