kasiek79 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 edziag wrote:zdaje relację z wizyty. Niby wszystko OK chociaż niedobrze, że noga boli, następna wizyta 3 grudnia więc z jasmar poznamy się naocznie . zrost widoczny i pojawiła się linia Hawkinsa cokolwiek by to nie było?mam stopniowo obciążać na maxa i jak poczuje że mogę to mam wywalić kule. na dzień dzisiejszy to dla mnie jakies scence fiction i jakos nie potrafię sobie tego wyobrazić. mam skierowanie na jonoforezę i mogę spróbować prowadzić samochód. byłoby super gdyby nie ten ból stopy. tak czy inaczej, idzie do przodu.supoer bardzo dobre wieści ale i tak najbardziej zazdroszczę ci spotkania z JASMAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Edziag ja tez nic nie moge znależc. trzeba samemu jakies wnioski wyciągnąc. w jakim kontekscie lekarz powiedział o tym cudzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote: Ta linia Hawkinsa , to ....... jakieś zjawisko paranormalne ...ups........ czyli ni mniej ni więcej tylko jacyś kosmici musieli maczać paluchy w moich kościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 witch wrote: kasiek79 wrote: witch wrote: Mówisz i masz. Podsyłam kątomierz z 180 stopniami podeslijcie i do mnie Ok. Znalazłam jeszcze jeden - taki ładny kolorowy. Szybciej zadziała dziekuje dobra kobieto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 witch wrote: kasiek79 wrote: witch wrote: Mówisz i masz. Podsyłam kątomierz z 180 stopniami podeslijcie i do mnie Ok. Znalazłam jeszcze jeden - taki ładny kolorowy. Szybciej zadziała Pse Pani.... a ja też chce kolorowy..... łe............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 kurde a ja znowu zaraz musz ewychodzic tlyko pranie rozwieszę. Odkąd jestem an chodzie na nic nie mam zcasu. A to pranie ato prasowanie, sprzątanie gotowanie pisanie pracy, wypad na misato, zakupy kawa u koleżanki przedszkole logopeda ............... Jutro rano jade peirwszy raz do roboty ( w srodę nie wypaliło) dzieciaki podobno nie mogą się doczekac Posiedze w robocie cały dzien i wróćcę dopiero na odebranie dzieciaków o 15 tak więc zmykam Bee wieczorem jak mąz pójdzie do pracyczy wam tez na poczatku jak zostaliscie uruchomieni brakowało na wszystko zcasu?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 kasiek79 wrote:kurde a ja znowu zaraz musz ewychodzic tlyko pranie rozwieszę. Odkąd jestem an chodzie na nic nie mam zcasu. A to pranie ato prasowanie, sprzątanie gotowanie pisanie pracy, wypad na misato, zakupy kawa u koleżanki przedszkole logopeda ............... Jutro rano jade peirwszy raz do roboty ( w srodę nie wypaliło) dzieciaki podobno nie mogą się doczekac Posiedze w robocie cały dzien i wróćcę dopiero na odebranie dzieciaków o 15 tak więc zmykam Bee wieczorem jak mąz pójdzie do pracyczy wam tez na poczatku jak zostaliscie uruchomieni brakowało na wszystko zcasu??????????????Kasia co zakładasz na ten gipsik jak wychodzisz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 kasiek79 wrote:kurde a ja znowu zaraz musz ewychodzic tlyko pranie rozwieszę. Odkąd jestem an chodzie na nic nie mam zcasu. A to pranie ato prasowanie, sprzątanie gotowanie pisanie pracy, wypad na misato, zakupy kawa u koleżanki przedszkole logopeda ............... Jutro rano jade peirwszy raz do roboty ( w srodę nie wypaliło) dzieciaki podobno nie mogą się doczekac Posiedze w robocie cały dzien i wróćcę dopiero na odebranie dzieciaków o 15 tak więc zmykam Bee wieczorem jak mąz pójdzie do pracyczy wam tez na poczatku jak zostaliscie uruchomieni brakowało na wszystko zcasu??????????????Zrezygnuj z kawy u koleżanki (pij w domu w antrakcie sprzątania) i się wyrobisz Kasiek teraz szybko chcesz odrobić "stracony" czas i dlatego Ci go brakuje. Jeszcze z tydzień i wszystko wpadnie na swoje tory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Edziag wlazłam na twoja stronę ze zdjeciami , bo myslałam ,ze mnie cos oswieci z ta linia Hawkinsa ,lecz niestety ,durna jakas jestem bo nic do głowy sie nie przyplątało ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 witch wrote:kasiek79 wrote:kurde a ja znowu zaraz musz ewychodzic tlyko pranie rozwieszę. Odkąd jestem an chodzie na nic nie mam zcasu. A to pranie ato prasowanie, sprzątanie gotowanie pisanie pracy, wypad na misato, zakupy kawa u koleżanki przedszkole logopeda ............... Jutro rano jade peirwszy raz do roboty ( w srodę nie wypaliło) dzieciaki podobno nie mogą się doczekac Posiedze w robocie cały dzien i wróćcę dopiero na odebranie dzieciaków o 15 tak więc zmykam Bee wieczorem jak mąz pójdzie do pracyczy wam tez na poczatku jak zostaliscie uruchomieni brakowało na wszystko zcasu??????????????Zrezygnuj z kawy u koleżanki (pij w domu w antrakcie sprzątania) i się wyrobisz Kasiek teraz szybko chcesz odrobić "stracony" czas i dlatego Ci go brakuje. Jeszcze z tydzień i wszystko wpadnie na swoje tory.ja Kaske podziwiam, tyle ma werwy. ja na nic nie mam siły.nadal sie lenie okrutnie w domu!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Ala, masz siłę ale gips blokuje Twoje działania. Zdejmą to odżyjesz i zaczniesz "wariować" z wszystkim. Wtedy siły przyjdą nie wiadomo skąd i kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 09.11.2009r Żabka i Eliska16.11.2009r Witch,Marchewka i A.19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7926.11.2009 Raptor27.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka13.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota Edziag przeszła do następnego etapu. Dziś relację zdaje jeszcze Raptor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Wczoraj przekroczyłam półmetek turnusu w sanatorium.Muszę przyznać, że efekty mnie samą zaskoczyły a to dopiero połowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Dota wrote:Wczoraj przekroczyłam półmetek turnusu w sanatorium.Muszę przyznać, że efekty mnie samą zaskoczyły a to dopiero połowa.To jak zakończysz bedziesz jak nowa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote:Dota wrote:Wczoraj przekroczyłam półmetek turnusu w sanatorium.Muszę przyznać, że efekty mnie samą zaskoczyły a to dopiero połowa.To jak zakończysz bedziesz jak nowa )Może być, choć wystarczyłoby tylko styczniowa (sprzed 10.I.09 ).Ale jak mnie zrestartują to będzie bardzo ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote:Dota wrote:Wczoraj przekroczyłam półmetek turnusu w sanatorium.Muszę przyznać, że efekty mnie samą zaskoczyły a to dopiero połowa.To jak zakończysz bedziesz jak nowa )Nówka nierdzewka Próbowałaś już zjeżdżać po poręczy ? Bo to miał być test końcowy po rehabilitacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Dota wrote:09.11.2009r Żabka i Eliska16.11.2009r Witch,Marchewka i A.19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7926.11.2009 Raptor27.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka13.12.2009r Alawpr16.12.2009r DotaEdziag przeszła do następnego etapu. Dziś relację zdaje jeszcze Raptor.Nieubłagania nadchodzi moja "chwila prawdy". Zaczynam się telepać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 W sanatoryjnej recepcji znalazłam wizytówkę/reklamówke z adresem strony:www.nadmorze.plDla zainteresowanych noclegami nad morzem. Można poszukać, pooglądać i porównać ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 witch wrote: Nówka nierdzewka Próbowałaś już zjeżdżać po poręczy ? Bo to miał być test końcowy po rehabilitacji. Ze zjazdem czekam do 18 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 witch wrote: Nieubłagania nadchodzi moja "chwila prawdy". Zaczynam się telepać. Masz jeszcze półtora tygodnia, to bardzo dużo czasu. Nie warto wpadać w nerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 witch wrote:Dota wrote:09.11.2009r Żabka i Eliska16.11.2009r Witch,Marchewka i A.19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7926.11.2009 Raptor27.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka13.12.2009r Alawpr16.12.2009r DotaEdziag przeszła do następnego etapu. Dziś relację zdaje jeszcze Raptor.Nieubłagania nadchodzi moja "chwila prawdy". Zaczynam się telepać.nie telepocz sie bo szczęke stracisz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witch co ma byc to bedzie ,a że bedzie Ok to nie ma co wprowadzac sie w rezonans ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Dota wrote: witch wrote: Nieubłagania nadchodzi moja "chwila prawdy". Zaczynam się telepać. Masz jeszcze półtora tygodnia, to bardzo dużo czasu. Nie warto wpadać w nerwy. Nie wpadam bo staram się o tym nie myśleć. Ale jak zobaczyłam teraz "listę ściganych" to zauważyłam, że moja pozycja medalowa przybrała już kolor srebrny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote: Witch co ma byc to bedzie ,a że bedzie Ok to nie ma co wprowadzac sie w rezonans ) Wiem. Nie mam już żadnego wpływu na efekt. Mam czyste sumienie bo zrobiłam wszystko aby było ok a co będzie to fotka pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 witch wrote: Dota wrote: witch wrote: Nieubłagania nadchodzi moja "chwila prawdy". Zaczynam się telepać. Masz jeszcze półtora tygodnia, to bardzo dużo czasu. Nie warto wpadać w nerwy. Nie wpadam bo staram się o tym nie myśleć. Ale jak zobaczyłam teraz "listę ściganych" to zauważyłam, że moja pozycja medalowa przybrała już kolor srebrny. To u mnie srebro od końca. Strasznie długo. Myslałam ,że czas szybciej mi zleciał od powrotu ze szpitala , a tu dopiero dzis tydzień.Urodze to jajo strusia jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Witch co ma byc to bedzie ,a że bedzie Ok to nie ma co wprowadzac sie w rezonans ) Wiem. Nie mam już żadnego wpływu na efekt. Mam czyste sumienie bo zrobiłam wszystko aby było ok a co będzie to fotka pokaże pogadaj z tym od RTG to niech troszke podretuszuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote:witch wrote:Dota wrote:09.11.2009r Żabka i Eliska16.11.2009r Witch,Marchewka i A.19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7926.11.2009 Raptor27.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka13.12.2009r Alawpr16.12.2009r DotaEdziag przeszła do następnego etapu. Dziś relację zdaje jeszcze Raptor.Nieubłagania nadchodzi moja "chwila prawdy". Zaczynam się telepać.nie telepocz sie bo szczęke stracisz )Mam szczękościsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Na każdego kiedyś w końcu przyjdzie pora, że nie dostanie następnego terminu kontroli i usłyszy "leczenie zakończone". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Witch co ma byc to bedzie ,a że bedzie Ok to nie ma co wprowadzac sie w rezonans ) Wiem. Nie mam już żadnego wpływu na efekt. Mam czyste sumienie bo zrobiłam wszystko aby było ok a co będzie to fotka pokaże pogadaj z tym od RTG to niech troszke podretuszuje ) Wolę prawdę niż retuszowane kłamstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Dota wrote: Na każdego kiedyś w końcu przyjdzie pora, że nie dostanie następnego terminu kontroli i usłyszy "leczenie zakończone". To ja poproszę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi